XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Sony nem tehet arról, hogy többen veszik a gépeit mint az Xbox-ot, akkor mégis ki tehet róla? 😊
Az ő marketing stratégiájuknak köszönhető az, hogy sokkal több konzolt adnak el mint az MS (ergo ők tehetnek róla).
4-5 milliót adtak el az első pár hétben ha jól tudom, az előző gen-nél az első 24 óra alatt ment el 1 millió.
Innentől lehet matekozni, de szerintem egyértelmű, hogy saccperkábé a 4-5 millió dupláját kellett volna legyártani egy
zökkenőmentes releasere.
Szerintem mindkét oldalon tudták jól előre, hogy nem tudják majd kielégíteni a piaci igényeket, de beleálltak simán
mert az előző genhez képest ezek a számok pluszosak, és úgyis a bevétel, meg a növekvést mutató grafikonok számítanak majd a végén.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.30. 16:36:46
Ezért lerendeltem februárban a KV-tól is. Hátha ők le is szállítják. Nem tudom, de szerintem nem kicsit baszta ezt a launchot el a Sony.
KV csak akkor ha egynél több gépet foglaltál le
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most vannak kb november végén.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.30. 01:02:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.29. 13:39:35
Ha van Isten, soha nem lesz game passon ez a förmedvény. FFVII remake jöhetne, de az meg túl nagy cím szerintem, hogy gp-ra kitegyék.
"... az Xbox Game Pass előfizetői is hozzáférhetnek majd - a konzolosok és PC-sek egyaránt. Azt is megtudhattuk, hogy a játék 4K felbontásban és 60 fps-es sebességgel száguld majd Xbox Series X-en és az xCloud rendszerén."

After Octopath Traveler, Six or more Square Enix games will be on Xbox Game Pass. It's already confirmed between Microsoft and Square Enix. The official announcement is a matter of time"
Avengers??? Hm <#idiota>#idiota>
The Ascent | Rise Up 4K Co-op Trailer | Curve Digital

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 21:06:49
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 20:44:40
Remélem a STALKER 2 ből nem megint egy semmitmondó CGI lesz. Akkor inkább villantsanak pár ingame képet vagy 5 sec gameplayt az is többet ér
Esetleg ha musztiii-tól vetted próbáld meg tőle megkérdezni PM-ben, hátha ő már találkozott ilyennel.
Úgytudom szokott segíteni aktiválni is teamviewerrel vagy hogy 😄.
Csak össze kellett kapcsolom a 2 fiókot
Nekem MasterCard meg Visa is van hozzáadva, és minden oké.
Sajnos nemtudom, hogy így lehet-e aktiválni, mert nem próbáltam mèg.