176622
-
hunbalee #175540 Megcsináltuk mivel még neki van élő elő fizu így egy játékkal néztük ami neki nem volt meg. Ment nála szóval működik.
Az én összes játékomat betette neki a game listájába
-
hunbalee #175539 Eddig se nagyon vásároltam :) Pont ezért a GPU, hogy véletlenül se kelljen venni semmit.
Embert is csak azért kerestem a homehoz mert így 35 hónap GPU havi 572 ft-ra jön ki..az meg nem pénz érte.Kb 100 játékom van ha a srácnak valami jól jön akkor az neki bónusz. Engem csak a gpu érdekel más nem nagyon.
A meglévő 100 játékom életem végéig elég lesz most ugye jött mellé 500 game ms + ea playből.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.22. 14:49:02 -
#175538 Neked nincs, nem rólad beszéltem, hanem általánosságban.
Te látod bele azt hogy csak rólad lehet szó és hogy mindenki úgy intézi a dolgait ahogy te...
De vannak akik nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.22. 14:24:22 -
#175537 Csak te fogsz vásárolni ezek után vagy felváltva?
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.02.22. 14:14:01 -
hunbalee #175536 Na 2024.02.02-ig van GPU-m... Már csak a Home-ot kell megcsinálnunk ha elérhető lesz srác
Kíváncsi leszek -
#175535 Nem! mert most kezdesz belemagyarázni értelmetlenül!
Speciel nekem az csak az acc hoz tartozó email cím, így soha semmi más nincs rajta csak a store vásárlásaim meg live értesítők.
De ezen gondolatmeneted igaz a PS accra fordítva! Hogy ott is valaki ugyan azt használja napi levelezésre... És akkor már ugye 3 éve tök véletlenül került ki az a pár milla PS acc adat a rendszerükből, ha már biztonságról beszélünk...
Tehát nyugtázható, hogy semmivel sem jobb és biztonságos a PS rendszer acchoz tartozó email és minden más kezelése. Így amit írtál, hogy
"PS4 esetén annyiban könnyebb, ha netán valaki szemét és el akarja lopni a profilod a PS accountok visszaszerezhetők mert külsős email cimre vannak regelve."
Totál értelmetlen.....
Sőt ide sem kellet volna hozakodni a PS accal kapcsolatban semmit, mivel sehogyan nem függ össze a felvetett kérdés megválaszolásával!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.02.22. 14:12:09 -
#175534 Persze ezt értem, csak mondom, hogy a Xbox acc sokaknak levelezési cím is stb, érted mire mondom... -
#175533 Nekem speciel meg van adva egy másodlagos email meg tel szám! Plusz az emailek authenticátorral védve
Azaz új belépésnél (homeolt boxon) kér majd egy megerősítést a telószámra elküldve! Amit majd én megadok!
De ha a homeolás után ő bemegy az email fiókra (amit már eleve nem tud jó esetbe) akkor ismét jönne megerősítés kérés a belépésre.Amit én már nem adok meg
De a jelszó módosításnál biztosan kérne megerősítő kódott a telórol.
Amit én érthetően szintén nem adok meg.
Én viszont megváltoztatom, hiszen megvan a lehetőségem, hiszen ott a teló nálam!
És onantól, hogy én megváltoztatom csak egy értesítés jön egyszer, hogy illetéktelen belépést akart valaki innen és innen ekkor és ekkor erről az ip címről. Én meg írok neki, hogy ne próbálkozzon... De a lényeg, hogy esélye sincs megoldani a belépést.
De ha netán ellopta a telódat is akkor is ott marad a másodlagos email cím, amire kérheted a feloldást...
Tehát csak az eszteleneknek tudják ellopni a profiljukat még kétes homeolás esetén is....
Tehát semmivel sem könnyebb vagy egyszerűbb a ps acc visszaszerzése, hiszen itt meg sokkal nehezebb eleve ellopni, ha valaki nem esztelen...
-
#175532 Ja igen jelszót érdemes változtatni, arra értem hogy PS-en ha nem változtatsz jelszót akkor se tudják elvenni. -
#175531 A jelszót homeolás után AZONNAL meg kell változtatni a későbbi problémák elkerülése véget!
A homeolt profil onnantól kezdve, hogy homeolva van a boxra, nincs jelentősége ott sem kell lennie soha többet hiszen a jogot már megadta.
Mitől nehezebb itt boxon visszaszerezni amúgy itt is több lépcsős a bejelentkezés, ha csak nem valami debilség miatt nincs beállítva. tehát aki nem ismeri a második lépcsőt az nem tud változtatni. Amúgymeg....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.02.22. 06:21:21 -
#175530 Évente 5x engedi ezt megcsinálni.
Ha jól emlékszem ehhez elég gépen a tiedre megnyomni a Home funkciót akkor törli a kollegánál és akkor ő nem tudja visszacsinálni ugye ha nem tudja a profilhoz a jelszót.
-
#175529 Ha a te profilodra veszitek a játékokat, akkor nála van ugye home-olva.
Akkor a My Games menüpontban lesznek a telepíthető játékok, ott lesz a GPU meg EA hozzáférés.
Ha netán nem fizet, akkor mindenképpen a jelszót meg kell változtatni, de ezt azonnal érdemes mert itt maga az Xbox account jelszó egy e-mail fiók is egyben...
Ha meg megváltoztattad, van neten asszem opció arra hogy leszed azt hogy az ő gépén vagy home-olva.
De elvileg neki nem kell belépni többet a profilodba csak egyszer hogy bekapcsold a Home opciót, amivel a konzolon minden jogot megosztasz a többi profillal, játékok, GPU, DLC-k Live minden.
PS4 esetén annyiban könnyebb, ha netán valaki szemét és el akarja lopni a profilod a PS accountok visszaszerezhetők mert külsős email cimre vannak regelve.
Xbox-nál meg az Xbox account maga a Hotmail, outlook levelezős account egyben. -
hunbalee #175528 És ha teszem azt átver a srác nem akar fizetni stb..én ezt hogy tudom megoldani hogy ne menjen többet a dolog neki ha ő már magánál belépett a fiokommal?
És ha most jelenleg minden előfizetés nélkül megcsináljuk ezt akkor egymás játékait hol látjuk majd?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.21. 16:44:28 -
#175527 Akinek a Profiljára veszitek a GPU-t, annak az accountját kell beléptetni 1x a másik fél gépén és a My Xbox-ban aktiválni HOME-nak...
Innentől már mind a ketten eléritek a GPU játékokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.21. 13:09:59 -
hunbalee #175526 Ezt ismerem innen veszem majd. Nem erre irányult a kérdés -
xymano #175525 ultimate game pass
Hello én innen vettem,ha esetleg érdekel olcsóbban. -
hunbalee #175524 Szereztem Home társat és veszünk közösen 35 hónap game pass ultimate-et
Valaki le tudná írni hogy mi ennek a pontos menete ? (De "debil" biztosan)
Én kérném el az ő fiókját mivel én intézkedem. Szóval nekem mit hol és hogyan kell csinálni hogy mindkettőnknél menjen a dolog.
+ akkor mit kell csinálnom ha gáz van a sráccal és ezt meg akarom szüntetni? -
hunbalee #175523 Teleraktam szinte a Series X - et. Egész sok game felfért rá amikkel játszani fogok majd ~35db Most mivel nincs olcsó game pass a saját játékokat nyomom majd. Szerencsére már majdnem 100dbot összeharácsoltam.
Amik most pörögnek felváltva:
Dead Space 1 (acsimaxra hajtok)
Bad Company 1
Far Cry 1 hard acsi van csak
Baja Edge of Control egész sok pálya van benne
Most lett volna maxos a YourToy kis indie horror de sajnos nem lett. Egy lucky acsit nem adott be. Ez egy olyan acsi hogy egy részen szét kell törni lámpákat és akkor adja be ha elsőre a lámpában lesz a kulcs. Nos ez nekem annyira lucky volt hogy vagy 30x nekifutottam de rendre az utolsóban volt. Nem annyira jó game így a maxról leteszek.
Deliver Us to Moon itt is végigvittem mert a pcs game passba nem adta acsikat sajnos itt is kettő nem lett meg de nem gond.
Ha a fentiek leperegtek akkor jön majd a Far Cry Primal
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.19. 20:52:15 -
hunbalee #175522 Second Extinction - korai hozzáférés Xboxon is
-
#175521 Ja értem, köszönöm az infót, erről eddig még soha nem hallottam, Ninja Gaiden 2-őt csak Xboxon játszottam, NG3-at meg csak PS3-on... Már ameddig eljutottam. :)
Na igen, azért illúzióromboló hogy mennyivel visszafogottabb a Sigma, de cserébe lehet azt a változatot végig tudnám majd játszani. :D
Tuti megveszem és teszek egy próbát....
Eddig még nem ismerek olyan embert ismerős körökben aki végigvitte volna a 2. részt, de még a 3.-ról se emlékszek senkire. :D -
#175520 Xbox -Ninja Gaiden Black
Xbox360 -Ninja Gaiden II
PS3-ra meg ugyanezek Ninja Gaiden Sigma 1, Sigma 2 néven jöttek ki, sok extrával megtoldva. Exkluzív címek voltak ezidáig
A 3. rész meg mindegyikre kijött ugyanolyan formában, véresen :)
Sok vita van belőle melyik verzió a jobb. Valaki az eredetit szereti, valaki meg a Sigma-t. Sigmában pl jobban van belőve a nehézség. Növekedő, nem bumm bele, aztán éld túl :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.02.18. 21:08:59 -
#175519 PS Now-on ezek vannak...
Ninja Gaiden Sigma
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge -
#175518 Ezek akkor az eredetiek?
Nnja Gaiden II X360
Ninja Gaiden 3 RE
És ez a Sigma részek csak PS-re voltak?
csak mert nem hallottam még erről eddig soha.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.18. 20:41:21 -
#175517 Nem mondod.... basszsu akkor ezekszerint nekem a Xbox One X-en a sima X360-as epizódok azok a jobbak? Mert ott télleg véres a cucc, meg kurva nehéz. :D X360-on csak csalással tudtam végigvinni, de már nem emlékszem rá, annyira hosszú volt a játék. :D
Itt a trailerben látok vért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.18. 20:37:48 -
#175516 Ezek a Sigma változatok (PS3-ra jöttek ki). Azok valamivel könnyebbek, mint az eredeti, xbox verziók. Több mentési hely, átdolgozott ellenfél elhelyezések, etc. Csak sajna vér helyett lila füst fröcsög az ellenfelekből, meg a végtagok sem olyan gyakran hullanak :D
A 3. rész meg viccnek is rossz volt, a legkönnyebb mind közül
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.02.18. 20:31:18 -
#175515 Mindenre?!
Yeees! Azt hittem csak Switch!!! Szuper. Nem mintha el tudnék benne jutni akár az 5. boss-ig. :D -
hunbalee #175514 Ninja Gaiden Master Collection mindenre...
-
hunbalee #175513 Lejárt a 300ft-os game pass (most ki tudja meddig nem engedi megint megvenni jóáron)
Így a saját játékok mennek most.
Elkezdtem a Baja Edge of Control-t. Egynek jó,de nagyon "alap" a kivitelezés. Ami nagyon szar benne hogy az autóknál nem jelzi mi miben jobb mint a többi. Így maximum az ár alapján gondolhatja az ember hogy ami kicsit drágább az talán gyorsabb is.Ez nem a "megszokott" egy autóval megnyerek minden futamot játék. Itt amint lehet fel kell fejleszteni maxra az éppen aktuális kocsit mert különben eredmény nem lesz. Első futamsorozat meglett aranyéremre. Sajnos valahogy nem jön át a játékban a verseny érzés feelingje. -
hunbalee #175512 A Microsoft bemutatta az FPS Boostot, mely akár megnégyszerezheti a régi játékok fps-ét
Watch dogs 2 lol. Az inkább valami atom felújított verziót kaphatott volna mert egy okádék ahogy konzolok kinéz
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.17. 19:41:18 -
#175511 Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne , hogy megoldhato xboxon a fejhallgató használata, a joystick kihagyasaval ? Raraktam monitorra , egérre es billentyűzetre a boxot , de a hyperx cloud 2 usb-n nem működik sajnos, igy most a joyba van dugva a füles, de az 15percenkent kikapcsol , igy elég kellemetlen ez a megoldás. Erre tudtok valami megoldást? -
#175510 Ebből, amit még nem vettem meg ( :(((( ) és érdekel is, az kb az Elite Dangerous konzolon. PC-n megvan persze az is ezer éve. PoE2 várható volt, hogy jön, csak én nem tudtam várni. Nem baj, Obsidian megérdemli a pénzt. -
hunbalee #175509 Game Pass
"A sort február 18-án, azaz ezen a héten csütörtökön a PC-re érkező Code Vein, a konzolra és androidra is megjelenő Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition és a PC-re, konzolra és androidra egyaránt debütáló Wreckfest nyitja. Ezután február 23-án érkezik a Killer Queen Black konzolra és androidra, február 25-én pedig jön az Elite Dangerous konzolra, a Superhot: Mind Control Delete PC-re és a Dirt 5 PC-re, konzolra és androidra." -
#175508 Meglátjuk, de még a Valhallát sem vittem végig, pedig kb 80 órám van benne..
A Queueban van még a: Shadow Tactics, Desperados III, RDR2, Sekiro, CP2070... csakhogy párat említsek :D
Sok a meló, kevés idő van játszani.
#175507:
Azon a részen akadtam el elsőnek talán a legjobban, még anno PC-n, meg persze a végén a volcanonál. Konzolon mindkettő viszonylag könnyű volt már. -
hunbalee #175507 Na Crysis 1000G meg is van. A végén már sírtam. PC-n sose volt ilyen nehéz.
Far Cry Classicnál a hard acsi meg nem biztos hogy meglesz. A hajós részen nem tudok átjutni. Amikor süllyed és a helikopteres gyökeret kell elhessegetni. De valszeg bug lesz csak de ennek ellenére 6-7 órát biztos küzdöttem vele. Majd elkezdem az egész pályát az elejétől.Eddig messze ez a legnehezebb pálya és pcn ez is nevetségesen könnyű volt -
#175506 Én legalább ötször végigvittem a teljes trilógiát. Legutóbb tavaly. Szerintem vedd előre a backlogodban a ME remastert majd, megéri. -
hunbalee #175505 Argentinban Darksiders ingyen behúzható a gold-al -
#175504 helyes! jobb később, mint soha! :D -
Zozo76 #175503 tegnap a PS4PRO orrba-szajba toltogetett lefele, annyira fullra terhelte a routert (sima 10/100-as) hogy emiatt az egesz itthoni halozat lehalt, ma ugyanez az XBOX ONE X-nel: siman lehet netezni, tobbet all a toltes mint amennyit megy. DIGI1000, szoval nalam a router (kellene hogy legyen) a szuk keresztmetszet.
VAN gigabites routerem, de annyira szar instabil hogy inkabb visszatettem a regi oreg routeremet, most nincs random ujraindulas, levalasztodas, cserebe ugye lassu a halozat, de az XBOX Live-nak meg ez is sok... :D -
hunbalee #175502 Ma valami szánalmas a store letöltési sebessége... kb 6-7 db 5-6GB-os játékot telepítek már órák óta.A ms mi a szart csinál? -
hunbalee #175501 Bright Memory: Infinite - bemutatkozik a főgonosz