176876

-
F.E.A.R 2 demo silver lett!
GO -
Arty öregem! Már segítettél egy-két kérdésben XBOX 360 ügyben itt a fórumon. Lenne egy újabb. Holnap jön meg a 60GB-os winchesterem az arcade gépemhez. A gépre ráeszkábálni gondolom nem lesz nagy kunszt a cuccot. Namármosat a 256MB-os memóriakártyámon vanak ugye az eddig játszott gamék mentései, meg ha jól fogalmazok, akkor a profilom is. Ezeket át tudom e majd valahogy küldeni az új háttértárolómra majd? Illetve, ha LIve-ra kötöm a cuccost, akkor relatíve ingyen és bérmentve jutok hozzá az új dashboardhoz, vagy ez is ms pontért mért portéka? A játékok installálása a vinyóra meg gondolom nem lesz nehéz feladat. Előre is köszönöm tőled, és bárki mástól is a segítséget, aki ezt elolvassa. Üdv. -
hacsak én ki nem kapcsolom 30sec után^^ igazából akkor idegesítő amikor valaki hív telefonon,vagy jön postás,haver akárki...és hirtelen megkell állítani a filmet. -
Kikapcsol magától ~10 perc után.
-
Jah, itt az dönt, hogy ki mennyire megszállott, s hogy ezért cserébe mit vállal.
Nekem is jó a wireless, mert bőven elég az a minőség (ez bizonyos szint felett), de 1-2 haverom meg kezébe nem fogna olyat. -
Akkor minek írsz? -
"hát egy jó hifi fülesnél szóba sem jöhet a wireless"
szerencsére nekem átlagos a hallásom nemtudok nagy különbséget tenni a jó és a szuper jó közt:) persze biztos bannak olyanok akiket zavar -
Vmi beleszól a jelbe. Nekem voltak olyanok, h ha fönt a routert arébb rakták 4 cm akkor leesett közepesre a kapcsolat, vagy ha én a vevőt arrébb tettem 20cm akkor is. :D Mondjuk ott egy elég komoly födémen kellett átmenni a jelnek:D -
persze, hogy nem.csak érdekes dolgok voltak itthon. arréb raktam a routert a ház másik végébe, és a gépek közti távolság ugyanaz maradt. mégis olyan gyenge lett az egész jel,hogy az hihetetlen.(gondolom a fémháló a falban nem jött ki vele
) nem értettem,hogy a födémen mér megy át 100%on a jel, és fa falon meg miért nem. használom a wifit nap mint nap. de véleményem szerint nem kiforrott még ez, legalábbis itthon nem.
-
Ez wireless(videók vannak róla a youtube-on):
Ear Force X4
Ez meg vezetékes..
Sharkoon X-Tatic 5.1 nekem ebből az előző verzió van és elég jó. Nagyon jó amúgy fülessel játszani. Legalábbis én úgy tudok, mert vmikor mellettem tv-znek vagy alszanak így minimális zajt csapok:D. Meghallod honnan jönnek pontosan. Épp kint sétál az enemy a fűbe. Vagy éppen feledet toporog az emeleten. :)
Ez a 2 füles X360 rendszert támogatja. :) -
hát egy jó hifi fülesnél szóba sem jöhet a wireless...ha meg már fülest veszek,az legyen füles...ez csak az én véleményem amúgy. mellesleg én csak akkor veszek fel fülest, ha már alszik mindenki,nem szeretem...
a kontrollernél én is meglepődtem,hogy milyen jó,kényelmes az egész rendszer.fogok még venni egy távirányítót,filmezésnél zavar,hogy ki kell kapcsolgatnom a kontrollert,mer merül filmnézés alatt is gondolom.
a srác jó minőségűt akar venni,én csak azért mondtam hogy wireless felejtős, legalábbis az 5.1es...annak tényleg nincs értelme. akinek kényelmes a wireless vegye meg nyugodtan... -
Hehe, az hogy te szarakodtál vele, még nem azt jelenti, hogy a technológiával van baj:D -
fűlesnél, kontrollernél a wireless egy áldás... a zsinór idegesítő, mindenbe beleakad, rádtekeredik, húz, útban vanm nem tudsz tőle szabadon mozogni, helyhez vagy kötve stb... -
az egyik legnagyobb hülyeség amit (szerintem) valaha is kitaláltak. sosem lesz "térhangzású" egy füles,ez tény(már csak a füles kiépítéséből is)...a másik meg a wireless dolog. kábel rulz. itthoni wifi szarakodás után, én nem bízok a vezetéknélküli szarokban... -
Hali,
beszélgettetek hangfalakról, meg arról, hogy hogyan és mint érdemes a Box hangját hallgatni.
A kérdésem: jó minőségű 5.1-et támogató, térhangzású fülese van valakinek? Milyet érdemes venni? (Lehetőleg több membrán legyen benne és legyen wireless... Sok ilyet láttam (wireless kategóriában), de az értékelések olvasgatása közben mindegyikről előjött valami negatívum.)
Tudtok valamilyet javasolni?
Köszi előre is,
A. -
Mr. Perfect #60429 Mi a gond a használttal? Elvileg pont az a jó a DVD-ben, hogy nem kopik mivel nem ér hozzá fizikailag az olvasófej. Ha az előző tulaj vigyázott rá és karcolta össze akkor az ugyanolyan jó mint az vadi új fóliás. -
kicsit torzitott statrol tettem be nemrég képet, lapozz vissza pár oldalt :)
ujabb boxok elég rtikán halnak be, de még mindig magas a szám egy régi xbox1-hez képest ... -
De ő warezolni akar és azért mondja, hogy nem lesz gari rajta.
Azért dönt a box mellett, mert arra lehet warezolni. -
francokat drágább... ugyan annyi, itt-ott vannak akciók vagy 360ra vagy ps3ra és akkor olcsóbb 1-1 cím, de amúgy ugyan annyi -
ez nem igaz szerintem. PS3ra drágábbak a játékok. Ha meg már vesz az ember nem használtat venne gondolom hanem újat. :) -
vagy annyira meleg van, hogy magától elenged a forrasztás :) -
Csocso Kaliforniában van. Ott mindig süt nap és meleg van:)... ezért nem reális amit ő mond! 

-
"mert nincs 8-16 ezrem játékra"
Tudtommal ugyanannyi egy játék ára mindkét konzolra. Max a boxra olcsóbb egy kicsivel mert arra több használt van, viszont nincs jelentős árkülönbség, szal ez szerintem nem döntő érv, de te tudod.
A jelenlegi Falconos (vagy az új Jasperes) alaplappal szerelt boxok már eléggé megbízhatóak és egyébként is ha megsül ott a 3 év gari, ráadásul kényelmes is, hisz futár hozza-viszi ingyen. :) -
Hugh Hefner #60421 ne ijesztgess... mostanában akarok egy xbox360-at venni. és természetesen azért ezt, és nem ps3-at, mert nincs 8-16 ezrem játékra, de ha ez meg megdöglik nekem garancia nélkül, akkor dzsihád lesz... lehet tudni valami statisztikát arról, hogy milyen gyakran döglenek meg az xboxok mostanában? -
errol ennyit.. oda adtam vkinek az xboxomat mert allitolag meg tudta volna javitani ( forrasztani) de nem ment nekije. HURRA -
egyébként a dead or alive 4 nekem is megvan haverral vettük közösen még szilveszterkor:D
csak nekem klasszik.
de mivel senkinek nincs boxa ezért nálam marad, addig amig nem lesz másnak is, bár erre kicsi az esély:) -
Nem értem pontosan, tehát a komponens kábelt (kék, zöld, piros) rákötöd a TV-dre, a kapcsolót átállítod HDTV-re és a TV-n "nincs jel" felirat kíséretében fut a kép? Nem lehet, hogy kompozittal (sárga) van rákötve és te azzal kevered. :(
A TV-d milyen (márka, típus)? -
aribazsy #60417 Kicsit lamar kerdesem volna :)
Regebbi Xboxom van, komponens kimenet van csak rajta, mikor atkapcsolom a kebelen hogy HDTV-n menjen a jel csak vilog a kep fekete/"nincs jel"kék kozott. Termeszetesen sima Pal-on jol megy.
Hogy lehetett/kell atallitani hogy kimenjen rendessen a jel a komponensre? (at se tudom allitani 480-rol, mert ugy nem tudom leokezni hogy jo a felbontas :( )
Sorry a huje kerdesert!
-
-
Szerintem valóban az lesz! Én nyáron veszek is majd egy PS3-at a box mellé. A KZ2 nálam alapmű!
Egyébként az nem "kurrens" gép, hanem konkurens...
Link -
kínai kiadás ( nem röhögni:D ) tök jól néz ki:) -
jó kis gyűjtemény, a pure, a midnightclub és a doa kőne:) én nemcsinálok képt mercsak 6-7 játékom van egyelőre. a gamecubeot meg nem rakom mellé ez nemaza topik:) -
GOW 2 mi az a japán felirat?
Már mint mér japán a felirat rajta?:)
amúgy grat, szép gyűjtemény. -
nem vettem, hanem kaptam, amúgy nem rossz co opba hangulatos és veteranon van benne kihívás vagyis anyázás:) -
jah, hogy a fele warez?:P -
de hát a cod 5 szar játék minek vetted meg? -
nem mind az enyém és nem mind van itt nálam, sőt jópár hiánycikk:) de nem is azért linkeltem hanem a tóbisának -
persze, a 733mhz-es celeron (xbox cpu-ja) 0.1 mp alatt kitömöriti a 700 megás AVI-t mondjuk ... :)
(nem arrol beszélek, amikor elinditod a rarban levő cuccot és egy átmeneti helyre kicsomagolja ... ha van lehetőséged XBMC-hez jutni, probáld ki. mintha nem RAR-ban lenne ... hanem egy könyvtárban :O ) -
Szép gyűjtemény, kár,hogy nekem a pgr-nek nincs doboza
-
pompi60 #60405 Kösz az infot!
Amugy meg bocs ha nem vágom annyira a témát mint ti.
Már az is baj ha az ember megkérdez valamit?!
Gondoltam itt okosabbak vannak nálam.

...