XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozzászólásomban nem is ezen hútam fel magam, hanem az olyanokon, akik alapból útálják a pcgamereket.
ez ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy az összes 14-18 év közötti egy kis taknyos, kár velük vitatkozni. ;)
Következõ a problémám: MEdia Player-ben beállitottam a Media Sharingnél , hogy engedélyezze az xbox 360-at, meg minden, de az xbox-nál meg csak folyton azt dobja ki, hogy menjek fel az xbox.com/pxsetup oldalra, és onnan töltsem le a megfelelö programot (ami a media player természetesen...) Valaki esetleg? JAh meg még mielött kiirja a box ezt az xbox.com-os címet, elötte kibob egy 8 számjegyet... És azzal mit csináljak?
A gép a legelsõ TV játék (VideoGame) a PONG magyar változata. Lelke a GI által készített AY-3-8500-as PONG chip, amely egyetlen 28 lábú integrált áramkörben megvalósítja a játék 4 variációját.
Bocs az offért:)
2. ezt anno én is kérdeztem, de az volt a válasz, hogy át lehet másolni mindent egyik helyrõl a másikra gond nélkül...
3. Ha rögtön az adsl routerböl akarod átdugni a netet (bár eröteljesen egy másik router beszerzését ajánlom!), akkor patch kábel kell hozzá...
4. Hülyeség... Mindenki annyit játszik vele, amennyit jolesik, ha el akar romlani, akkor fél ora után már elkezd fagyogatni, nem kell 3 ora neki...
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
2. Úgy láttam, hogy a profilomat azt move-olni lehet csak majd. 2. Ez akkor szimplán áteszi a profilomat majd a winyóra, aztán egyesével átmásolgatom a mentett állásaimat?
Eddig nem csatlakoztam vele netre, de lehet ki kéne próbálnom. Otthon ADSL-em van a számgéppel rendszeresen használom évek óta. 3. Na most akkor az ADSL-es cuccot csak simán áteszem a Xboxhoz (nincs rooterem) bedugom és kész?
Ja és 4. ezt a 3-4 óránként kikapcsolni és pihentetni, ami az FAQ-ban van ez mennyire vészes? Mert elõszokott fordulni, hogy jól belemelegszem és akkor bizony túllépem nem csak 4 órát de sokkal többet is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az meg hogy a 360-ról "ide nem lehet írni" az egyedül a MS faxsága,mert már a lassan 10 éve készült Dreamcast-rõl is lehetett netezni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ilyen tekergetós irányittó volt hozzá biztos tudod mirõl beszélek
Egyébként a szó alatt a különbözõ vezérlõ eszközöket értettem, mint írtam is, hogy boxon van két darab kormány, amibõl az egyik használható, az a szép, fehér, MS cucc.
PCre rettentõ választékban vannak joystickok, kormányok, miegymás.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
az elöttem szólónak meg igaza van a box csak kiegészittõ és a boxon játszok mindent de nem tudnám elképzelni az életem pc nélkül net zene film stb..
Ez a plusz borda meg fingot nem ér. Jo lenne ha valaki szerviz után szétkapná...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
más:Assa.Creed-tõl kicsit kivagyok,hogy nincs felirat.Nagyon zavar.Nem értem a story-t:(
Igaz Mass Effect kárpótol ebben mert az tele van párbeszédekkel<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Kezdeném azzal, hogy pc-t használok 15 éve. Fél éve vettem egy box-ot, mert milyen fasza nagytévén játszani, nem kell szarakodni, csak berakom a (eredeti) lemezt, és már játszom is, 106 centin, 5.1-ben. Ez így is van. De sajnos én is azok közé a balfasz, idióta emerek közé tarozom, akik sokkal jobban szeretnek fps-t egérrel játszani, mint kontrollerrel. Es képzeld, próbáltam már! A Bioshock-kal egész jól boldogultam, gondoltam nem is olyan rossz ez. (persze pc-n is játszottam vele, pont azért hogy össze tudjam hasonlítani hogyan jobb). Aztán kipróbáltam nagy magabiztossággal a cod-ot, és a far cryt, amiket sokat nyomtam pc-n. Hát, mitnemondjak, itt fejezõdött be az fps karierrem box-on. Most 4 játékkal játszom rajt (forza2, pgr3, topspin2, kameo), ezeket tökéletesen viszem a karral, hiszen direkt erre van kitalálva. Csak hogy tudd, szeretem az xbox-ot, és szeretem a pc-t is (jelenleg witcher, gothic, heroes, gtr. Ilyen játékok sajnos sohasem lesznek konzolra, de nem baj, ezért van pc-m.)
Csak tudom mit útálok, az olyanokat, mint te. Akik lázítják itt a népet a pcsek ellen. Legközelebb légyszi a boxodról írjál ide üzenetet, vagy csak a live-ra küldözgesd a bartátlistádra. Elég szar lenne, nem? Nem lenne rossz büntetés, ha 100 sor beírására ítélnének a demagógiád miatt.
Na ennyi. Bocs a többiektõl, de már nem bírtam visszafogni tovább.
shan
a kettõséletûek védelmében
ja, és amíg nem volt box-om valamiért nem útáltam a konzolosokat, egyszerûen nem foglalkoztam a témával. javaslom ezt neked is.
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy van rajta ravaszgomb.
Sõt, a levegõfújást is ki lehet kapcsolni, akit zavar.
Az igaz, hogy nem wireless, de nem egy rossz cucc, kisebb kezû embereknek talán jobban kézre is esik, mint a 360 kontrollere.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Sem wireless funkció(normál vezetékes) sem ravasz gombok alul és ráadásul nem is kompatibilis sok játékkal.Ezt a levegõ kézrefújást meg nem kéne erõltetni.Tök zavaró:(
Tehát ez sem az:)
★ 汤姆 李
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
★ 汤姆 李
A CS-t mondjuk nem szeretem, de van, akinek tetszik.
Meg az a WoW is nagyon megy mostanában.
És most nem azért hagyom abba a betûim folyamát, mert nem tudnék többet írni.
Egyébként PC-hez is lehet venni különbözõ kontrollereket, talán nagyobb is a választék, mint az az egy fehér MS kormány.
Akinek ez kell annak gratulálok. <#action>#action><#wilting>#wilting>
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ja, a PC-sek nem jó arcok, bezzeg a konzolosok. Meg az összes emo-s hülye, de aki füvet szív az jófej, mi?
még keresned se kell. tessék.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
egyébként eszement jó hangulata van a játéknak, plne az a nagy döbszli amikor leszúrja a havert...zsííííííííír..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elférünk más-más nézeteinkkel ebben a nagy állatkertben:D
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
111 adásvétel mellett 100%-os a srác feedbackje, biztos az átbaszós fajta...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!