XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shan
de természetesen nem mondom...
Shan
Játszon is kontrollerrel aki akar fps-t. Nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem hogy nekem egyáltalán nem jön be. Inkább egerezek. Ezen nem kell vitatkozni, mindenki azzal játszik, amivel akar.
A hozzászólásomban nem is ezen hútam fel magam, hanem az olyanokon, akik alapból útálják a pcgamereket.

ez ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy az összes 14-18 év közötti egy kis taknyos, kár velük vitatkozni. ;)
Lizardman
VAlaki akinek össze van kötve box és sz.gép Media center segítségével, az pls segítsen!

Következõ a problémám: MEdia Player-ben beállitottam a Media Sharingnél , hogy engedélyezze az xbox 360-at, meg minden, de az xbox-nál meg csak folyton azt dobja ki, hogy menjek fel az xbox.com/pxsetup oldalra, és onnan töltsem le a megfelelö programot (ami a media player természetesen...) Valaki esetleg? JAh meg még mielött kiirja a box ezt az xbox.com-os címet, elötte kibob egy 8 számjegyet... És azzal mit csináljak?

deep
Nekem is volt olyan. Videoton gyártmány volt, a neve egyszerûen TV játék volt, ha jól emlékszem:)

A gép a legelsõ TV játék (VideoGame) a PONG magyar változata. Lelke a GI által készített AY-3-8500-as PONG chip, amely egyetlen 28 lábú integrált áramkörben megvalósítja a játék 4 variációját.

Bocs az offért:)
Ewergo
Ne is emlegessétek a Dreamcastet me istenbiz visszasirom!

Lizardman
1. nem, vinyotol nem melegszik jobban...
2. ezt anno én is kérdeztem, de az volt a válasz, hogy át lehet másolni mindent egyik helyrõl a másikra gond nélkül...
3. Ha rögtön az adsl routerböl akarod átdugni a netet (bár eröteljesen egy másik router beszerzését ajánlom!), akkor patch kábel kell hozzá...
4. Hülyeség... Mindenki annyit játszik vele, amennyit jolesik, ha el akar romlani, akkor fél ora után már elkezd fagyogatni, nem kell 3 ora neki...

gizzda
Én is neteztem anno Dreamcast-rõl :D

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Szeretnék egy két <#lama> kérdést feltenni. Nos kb fél éves az Xboxom (tehát nem ez az új augusztusban kijött változat, hanem egyel korább kb) és eddig memóriakártyás, de szeretnék vinyót venni helyette (vagy mellé). 1. Kell-e félnem hogy most jobban túlmelegszik a gép? Eddig nem volt vele probléma.
2. Úgy láttam, hogy a profilomat azt move-olni lehet csak majd. 2. Ez akkor szimplán áteszi a profilomat majd a winyóra, aztán egyesével átmásolgatom a mentett állásaimat?
Eddig nem csatlakoztam vele netre, de lehet ki kéne próbálnom. Otthon ADSL-em van a számgéppel rendszeresen használom évek óta. 3. Na most akkor az ADSL-es cuccot csak simán áteszem a Xboxhoz (nincs rooterem) bedugom és kész?
Ja és 4. ezt a 3-4 óránként kikapcsolni és pihentetni, ami az FAQ-ban van ez mennyire vészes? Mert elõszokott fordulni, hogy jól belemelegszem és akkor bizony túllépem nem csak 4 órát de sokkal többet is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát pedig minden fps játszható a kontrollerel is jól...
Az meg hogy a 360-ról "ide nem lehet írni" az egyedül a MS faxsága,mert már a lassan 10 éve készült Dreamcast-rõl is lehetett netezni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom akkor értelmezd mert neked nem jött össze :)

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Kandurex
ja, ja :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Atari - Pong.

És aki nem értelmezi, amit mások írnak?

én a 2 vonal 1 labdával kezdtem nem tudom már mi volt a neve
ilyen tekergetós irányittó volt hozzá biztos tudod mirõl beszélek

Az xbox kontrollerét is lehet PCn használni.

Egyébként a szó alatt a különbözõ vezérlõ eszközöket értettem, mint írtam is, hogy boxon van két darab kormány, amibõl az egyik használható, az a szép, fehér, MS cucc.
PCre rettentõ választékban vannak joystickok, kormányok, miegymás.

egy videojátéknak megvan a maga varázsa, amit egy számítógép nem ad át. én gyerekkoromtól nyomom, a kockás grafikától kezdve :) és már 26 vagyok. szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert ott voltunk a videojátékok születésénél és gyors fejlõdésénél.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

meg lehet tanulni joyyal játszani fps-t csak béna az illetõ akinek nem megy
az elöttem szólónak meg igaza van a box csak kiegészittõ és a boxon játszok mindent de nem tudnám elképzelni az életem pc nélkül net zene film stb..

nekem minden gyári és szinte hüvös nekem is jó persze ha megfogom hátul a lyukacsos részt melegnek meleg de alig

Ewergo
Rács kivágás, ventifelhuzáson kivül hogy csinálják meg? Esetleg 65-ös procit tesznek bele :) ?
Ez a plusz borda meg fingot nem ér. Jo lenne ha valaki szerviz után szétkapná...

Sephi
Ha jó kezekben volt akkor tuti megcsináltak rendesen. Ismerek embert aki módolja a házat hogy tuti ne melegedjen fel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A munkatarsamnak is ugyanez a tunet a gepnel. 1 honapja jott neki vissza es nem meleg hatul a levego annyira mint regen.
Kandurex
hm..passzus, nézegetem a gépem mióta megjött a pihepuhától 3 led javítás után,...hát, régebben olyan forró levegõt fújt ki szegény kütyû, mint egy sárkány, most több óra agresszív gears of war után SINCS kézmeleg, szinte hûvös a levegõ ami kijön,...nagyon komolyan megcsinálta a pihepuha, szal kétlem, hogy egy egyszerû plusz hûtõ borda ekkora hatásfokkal tudja hûteni a vasat, szal, valamit még hegesztehett rajta

Ewergo
Pedig már azon a reckiron voltam. Csak most néztem a ratingokat és valóban.....köszi!

Seth
De nem az, hidd el. Ne pazarolj rá

PSN ID.: Beegabor

Ewergo
Ez a Looney Tunes: Acme Arsenal "kártonnetvörk" jounak látszik.

Én már sokszor emlegettem ezt:"a konzol 1 kiegészítõ a PC mellé".

más:Assa.Creed-tõl kicsit kivagyok,hogy nincs felirat.Nagyon zavar.Nem értem a story-t:(
Igaz Mass Effect kárpótol ebben mert az tele van párbeszédekkel<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Aguinaga
Engem érdekelne..

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Shan
Kedves Pc-s gyûlölõ mucsácsó!

Kezdeném azzal, hogy pc-t használok 15 éve. Fél éve vettem egy box-ot, mert milyen fasza nagytévén játszani, nem kell szarakodni, csak berakom a (eredeti) lemezt, és már játszom is, 106 centin, 5.1-ben. Ez így is van. De sajnos én is azok közé a balfasz, idióta emerek közé tarozom, akik sokkal jobban szeretnek fps-t egérrel játszani, mint kontrollerrel. Es képzeld, próbáltam már! A Bioshock-kal egész jól boldogultam, gondoltam nem is olyan rossz ez. (persze pc-n is játszottam vele, pont azért hogy össze tudjam hasonlítani hogyan jobb). Aztán kipróbáltam nagy magabiztossággal a cod-ot, és a far cryt, amiket sokat nyomtam pc-n. Hát, mitnemondjak, itt fejezõdött be az fps karierrem box-on. Most 4 játékkal játszom rajt (forza2, pgr3, topspin2, kameo), ezeket tökéletesen viszem a karral, hiszen direkt erre van kitalálva. Csak hogy tudd, szeretem az xbox-ot, és szeretem a pc-t is (jelenleg witcher, gothic, heroes, gtr. Ilyen játékok sajnos sohasem lesznek konzolra, de nem baj, ezért van pc-m.)

Csak tudom mit útálok, az olyanokat, mint te. Akik lázítják itt a népet a pcsek ellen. Legközelebb légyszi a boxodról írjál ide üzenetet, vagy csak a live-ra küldözgesd a bartátlistádra. Elég szar lenne, nem? Nem lenne rossz büntetés, ha 100 sor beírására ítélnének a demagógiád miatt.

Na ennyi. Bocs a többiektõl, de már nem bírtam visszafogni tovább.

shan
a kettõséletûek védelmében

ja, és amíg nem volt box-om valamiért nem útáltam a konzolosokat, egyszerûen nem foglalkoztam a témával. javaslom ezt neked is.
Aguinaga
Itt van egy ilyen a kezemben.
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy van rajta ravaszgomb.
Sõt, a levegõfújást is ki lehet kapcsolni, akit zavar.
Az igaz, hogy nem wireless, de nem egy rossz cucc, kisebb kezû embereknek talán jobban kézre is esik, mint a 360 kontrollere.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Kandurex
muha :D.-...kipróbálom!

Alwares
Én még mindig játszok PC-n stratégiát + egy pár menedzselõs vagy egyéb ritkaszámba menõ mûfaj játékait. A többire ott a 360, FPS, RPG, Akció, Autós (de az nagyon!) és hamarosan RTS is amint kijön a Supreme Commander és a World in Conflict...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mit akarsz ezzel??
Sem wireless funkció(normál vezetékes) sem ravasz gombok alul és ráadásul nem is kompatibilis sok játékkal.Ezt a levegõ kézrefújást meg nem kéne erõltetni.Tök zavaró:(
Tehát ez sem az:)

misirulez

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Egyik pc-s kontroller sem közelíti + az x360-ét sz.tem.

Nem tudom, azért van rajta néhány jó stratégia cucc.
A CS-t mondjuk nem szeretem, de van, akinek tetszik.
Meg az a WoW is nagyon megy mostanában.
És most nem azért hagyom abba a betûim folyamát, mert nem tudnék többet írni.

Egyébként PC-hez is lehet venni különbözõ kontrollereket, talán nagyobb is a választék, mint az az egy fehér MS kormány.

Ránézne valaki?Link
köszi

Bendy
Aki PCn játszik az alapból hülye. És nem a pénz miatt hanem a játékélmény miatt...az nem élmény, hogy asztalnál betûket nyomogatsz és kisszéken monitor elõtt görnyedsz.
Akinek ez kell annak gratulálok. <#action><#wilting>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Mi a bajotok a PC-sekkel? Irigylitek a fullosvasakat, mi? Lássuk be, többet tud, mint egy konzol. Játékra viszont tényleg nem éri meg, bár kifejezetten drágák konzolos a játékok.

Ja, a PC-sek nem jó arcok, bezzeg a konzolosok. Meg az összes emo-s hülye, de aki füvet szív az jófej, mi?

Adi
írd be a google-ba, h X360 warez és kifog dogni neked pár oldalt ahol nevetséges összegért full sávszélel fog neked jönni a cucc.
még keresned se kell. tessék.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

B + RT (adsz rá gázt) , feltéve ha az a gépfegyver van nálad és nem a sáskáké :D

Kandurex
gears of war -ba, hogy kell használni a fûrészt? :( még nem jöttem rá :(

egyébként eszement jó hangulata van a játéknak, plne az a nagy döbszli amikor leszúrja a havert...zsííííííííír..

Waczkor
Okhé:)
Elférünk más-más nézeteinkkel ebben a nagy állatkertben:D

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Örm
Van egy fekete macska meghívóm ha valakit érdekel.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
Azt nem is néztem mondjuk.. :D Brash akkor majd mondd, hogy milyenek a lemezek! :) Kétlem, hogy átvágna, nagy pofa kellene egy ilyenhez szvsz...bár amik ma történtek, azok után nem csodálkoznék 1-2 ember viselkedésén. (betörtek a barátnõmhöz)
De ma feladta postán. Szóval nemsokára megutom mondani mi van benne. :)

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Van annak véleményezése. Szóval ki van találva a vatera. :)

james69holden
pff
111 adásvétel mellett 100%-os a srác feedbackje, biztos az átbaszós fajta...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

mucsácsó
Hmm ez tényleg jó lenne, de most hogy így belegondoltam, és lehetne ez akár átverés valóban. Utánvéttel feladja nekem 4k-ért, aztán 10 DL DVD helyett bennevan a csomagban 10 CD, aminek darabja 20-30 ft kb...így akkor nem kicsit keresesett rajtam :D És akkor már b*szhatom jóformán, mivel semmit nem tudok csinálni, mert kifizettem a csomag árát a postán. De ha már Te rendeltél, és nem vert át, akkor nyilván mást sem csap be. :)
BONO
Megbocsátok :) Off lezárva!

Mert Õ vákumcsomagolja otthon vagy mi? :D Nemértem mi lehet a baja.