XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakis olyan írjon véleményt légyszi aki tényleg játszik vele!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
LOL
Aztán a 15-ös monitorra rákötöttem egy vga kábellel és tényleg megérte.
Ja a monitor ahogy már korábban leírtam 1024-et tud maxon.Nem wide semmi extra.
Most ruházok majd be egy 22-esre,ami már korábban le lett itt írva.
Szal szerintem azért megéri,de mindenki maga dönt.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
persze,ezzel nem a jelenlévõkre célzok ,csak ugy általában.eszembe jutott pár régi osztálytárs,munkatárs😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
`Take a look to the sky just before you die`
Ez nem homokba fej dugás, hanem valakiknek nem éri meg a mostani árát a HájgDefinisön. Ennyi.
Na ne hámozzuk tovább a fingot, aki nem akarja észrevenni,vagy -ahogy azt elõttem megfogalmazta valaki helyesen- dugja csak homokba a fejét.
Akinek meg futja a konzol ára mellé még egy párezres kábelre az meg tegyen magának egy szívességet és használja ki amit a gépe tud ha már megvette.
miért lenne faszság betenni az ilyen képeket??? azért,mert látszik az egetverõ különbség? ezek a képek legalább segítenek annak aki eddig vacilált a vételen,mert sok olyan arc akinek sd-je van és homokba dugja a fejét ,mert savanyú a szõlõ, eddig eltántorította???
nem szabad bedõlni annak a dumának hogy sd-n is nagyon szép ,meg nem kell annál jobb.
nekem nem telik bmw-re,mégsem mondom rá azt hogy faszság,mert hogy nekem suzuki van. jó a suzuki is, de a különbség a kettõ között(akár az sd és a hd között)ÉG és FÖLD!!!
Van sd tvm, es 19 colos monitorom, az sd tv egy szelesvasznu sikkepcsoves sony tv, es igen jol nez ki rajta a 360. DEE, radugtam az eizo moncsira, es 640*480 as felbontasban is reszletesebb kepet kaptam. Ami viszont a lenyeg sztem, h egy minosegi sd tvn is nagyon jol nez ki, de elesebb es tisztabb lesz nagyobb felbontasban... ez nem csoda <#idiota>#idiota>
Olyan kérdésem lenne hogy: Tervezek venni egy X360-at, de nekem csak egy sima nem szélesvásznú TV-m van samsung és csak scart csatija van. A piros sárga fehér nincs még ezen. Azt tudom hogy scarton megoldható a csatlakozás. Arra lennék kiváncsi hogy milyen képminõséget kapok? Azt olvastam hogy viszonylag jót, de azért több helyrõl informálódnék!
amúgy a gépen lévõ av csatlakozó ugyanolyan,mint amilyen a régi xboxon volt?
http://topgearhungary.blogspot.com/
Alwares : Nekem sem.. 😊 Megdolgoztam érte.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyébként meg nagy faszság az ilyeneket betenni. Mindenki legszívesebben HD-én játszana, csak hát néhány ember azért nem játszik HD-én meg nincs Goldja mert nincs rá pénze, nem azért meg lúzer...

Egy megbízható és gyors smswebes xbox360 lelõhelyet tudna nekem valaki mondani?
Akár priviben? Találtam egy nagyom szimpatikusat, de már az oldal is nagyon lassú volt...
Elõre is kösz!
Forza.