XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én errõl a játékról szeretnék infót,hogy milyen: The Outfit(X360)
Csakis olyan írjon véleményt légyszi aki tényleg játszik vele!

★ 汤姆 李

Altair!Mindent a népért<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LOL
Waczkor
Nekem elsõre egy régi sony tévére volt kötve a cucc.Nem volt rossz,sõt teljesen megvoltam lepõdve,hogy nem hd tv-n is milyen szépen nézett ki a Fifa.
Aztán a 15-ös monitorra rákötöttem egy vga kábellel és tényleg megérte.
Ja a monitor ahogy már korábban leírtam 1024-et tud maxon.Nem wide semmi extra.
Most ruházok majd be egy 22-esre,ami már korábban le lett itt írva.
Szal szerintem azért megéri,de mindenki maga dönt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Aguinaga
Akkor árulja el nekem valaki, hogy egy 17"-os TFT-n (5:4 képarány) milyen felbontásra állítsam a boxot hogy a lehetõ legkisebb legyen a minõségromlás ?

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

mucsácsó
Hát örülök Alwares, hogy te is ezt gondolod...legalább mi SD-sek fogjunk össze!<#idiota> Legalább tudom, hogy nem csak én játszom sima TV-n...sokak szerint ciki meg minden, meg én is azt gondoltam, dehát mint ahogy írtam az imént: EZ VAN, ezt kell szeretni. 😊
Aguinaga
Ez mi ?

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

nem azt mondom ,hogy sd-n nem szép pl az említett halo 3 és társai.csak hd -n szebb. én nem azokat szólom le akinek sd-je van ,hanem azokat akik azért fikázzák a hd-t mert nekik nincs.de sok mindennel van így ez az életben. mindig ismertem olyanokat, akik azt hitték,hogy csak az jó ami nekik van,közben az lehetett akármilyen ótvar, azt istenítették.
persze,ezzel nem a jelenlévõkre célzok ,csak ugy általában.eszembe jutott pár régi osztálytárs,munkatárs😊
Alwares
Bizony! Ez szerintem is így van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
Én is SDTV-n nyomom.. 😊 Nem az igazi, dehát nem tudok mit csinálni...szerintem így is elég jó, én is elvagyok vele bõven, ugyanúgy jó a játék rajta, én valahogy tudom élvezni, érdekes...Majd egyszer talán lesz valami monitor vagy HDTV vagy az Isten tudja mi...szabad monitorom sincsen, és le-fel dugdosni/húzigálni meg nem fogom a boxról/boxra, nem ér annyit az egész..
Alwares
Nemtom minek kellet felhozni a témát. Én nem fogom rákötni a monitoromra a 360-at, és nem azért mert igénytelen vagyok, meg mert homokba dugom a fejem, hanem azért mert azért vettem 360-at hogy míg én játszok ne foglaljam más elõl a gépet.... Amelyik SD-TVén meg így néznek ki a játékok mint a képeken az már tényleg durva, az az igénytelenség (vagy pénztelenség)...

gergou
Meg annyit mondanek, h van egy 1979 es videoton infra coloros sd tvm is anno sima x et toltam rajta 50 hzes kepfrissitessel, na az telleg ronda volt, de meg a dreamcastos idoben probalgattam eloszor<#idiota>

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Ne erts felre, sztem akinek nincs penze hd ready, vagy full hd tvre, az hasznaljon monitort (de veletlen se crt-t, mert ott szemfajas lesz 😊 , mert sokkal szebb a kep mint sdn, DE sdn sem ronda legalabbis ennyire( mar ha minosegi sdrol van szo).

Ewergo
Majd ha egy 82cm-es HD (ugyanis ez felel meg egy hagyományos 67cm tv-nek) emberi áron 80 ezer lesz, akkor majd veszek!
Ez nem homokba fej dugás, hanem valakiknek nem éri meg a mostani árát a HájgDefinisön. Ennyi.

gergou
Hat en GOW, es strangleholdot probalgattam ma sdn, es hd readyn, illetve 1280*xxx felbontasban monitoron. egyertelmuen elesebb es szebb volt a monitoron, de kerdes, hogy pal 60 on keszult e a kep, es persze hogy milyen kepfeldolgozo rendszere van a tvnek. Pl a kepek amiket beszurtal, az sd tvs olyan fako, h nemigaz, az enyemen meg pont ugyanolyan a szinmelyseg, mint monitoron. Emellett az egyetlen kulonbseg amit felfedeztem, az az elesseg. Az szembe tuno, de semmi egyeb.

DanielT
De. Talán kamu képek lennének?

Na ne hámozzuk tovább a fingot, aki nem akarja észrevenni,vagy -ahogy azt elõttem megfogalmazta valaki helyesen- dugja csak homokba a fejét.
Akinek meg futja a konzol ára mellé még egy párezres kábelre az meg tegyen magának egy szívességet és használja ki amit a gépe tud ha már megvette.
gergou
azert azt megkerdeznem, h ez milyen tv volt, amirol a kepek keszultek, ennyire nem nagy a kulonbseg sd, es hd ready felbontas kozott. legalabbis en igy tapasztaltam.

gergou
Akkor veszek uj vgat a gepembe, mikor megjelenik a duke forever, elobb nem, meg a crizisert sem <#vigyor1>

ezek a képek jól megmutatják a különbséget.
miért lenne faszság betenni az ilyen képeket??? azért,mert látszik az egetverõ különbség? ezek a képek legalább segítenek annak aki eddig vacilált a vételen,mert sok olyan arc akinek sd-je van és homokba dugja a fejét ,mert savanyú a szõlõ, eddig eltántorította???
nem szabad bedõlni annak a dumának hogy sd-n is nagyon szép ,meg nem kell annál jobb.
nekem nem telik bmw-re,mégsem mondom rá azt hogy faszság,mert hogy nekem suzuki van. jó a suzuki is, de a különbség a kettõ között(akár az sd és a hd között)ÉG és FÖLD!!!

gergou
Szereny velemenyem:

Van sd tvm, es 19 colos monitorom, az sd tv egy szelesvasznu sikkepcsoves sony tv, es igen jol nez ki rajta a 360. DEE, radugtam az eizo moncsira, es 640*480 as felbontasban is reszletesebb kepet kaptam. Ami viszont a lenyeg sztem, h egy minosegi sd tvn is nagyon jol nez ki, de elesebb es tisztabb lesz nagyobb felbontasban... ez nem csoda <#idiota>

Ewergo
Jó képminöséget kapsz.

Ja most látom lejjebb hogy inkább monitor!
Sziasztok! Sokat olvastam elolvastam a faq is.

Olyan kérdésem lenne hogy: Tervezek venni egy X360-at, de nekem csak egy sima nem szélesvásznú TV-m van samsung és csak scart csatija van. A piros sárga fehér nincs még ezen. Azt tudom hogy scarton megoldható a csatlakozás. Arra lennék kiváncsi hogy milyen képminõséget kapok? Azt olvastam hogy viszonylag jót, de azért több helyrõl informálódnék!
Minstrel
oké, nekem van jó monitorom, én veszek kábelt, nopara.

amúgy a gépen lévõ av csatlakozó ugyanolyan,mint amilyen a régi xboxon volt?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ewergo
Mi megelégszünk az igénytelenséggel. 😊

DanielT
Vegyetek egy szaros 4 ezer forintos kábelt és kössétek a monitorra. Ezt szajkózom. Nekem is így van megoldva, sima tvre szimplán igénytelenség rákötni egy ilyen tudású gépet.
kill3r21
hát ha resistance akkor nemitt a helye D😄😄
Kaplan
Szerintem Resistance.

Alwares : Nekem sem.. 😊 Megdolgoztam érte.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Nekem jó minõségû SD TV-ém van, nem is igénylem a HD-t. Persze majd veszek, de csak majd... Nem tolják a szart a seggem alá...

kill3r21
alsó az mien fps játék? 😄
Kaplan
Igazából áthidaló megoldásnak én vettem egy Samsung SyncMaster 940BW-t még a nyáron. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, a különbség elképesztõ. És nem százezrekbe került a moncsi 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Hát én nagyon kakálom le az ilyen képeket... Kit érdekel, az én SD-émen is szépek a játékok (a Halo 3 meg még szebbnek tûnik), ettõl nem fogok legugrani a hídról és HD-t venni...
Egyébként meg nagy faszság az ilyeneket betenni. Mindenki legszívesebben HD-én játszana, csak hát néhány ember azért nem játszik HD-én meg nincs Goldja mert nincs rá pénze, nem azért meg lúzer...

DanielT
Vagy nem.
Kokesz02
akkor siképcsöves.

kokesz

DanielT
Katódsugárcsöves 50 vagy 100 hertzes hagyományos tv.
Kokesz02
az sd tv az mi?
siképcsövesz vagy mi?

kokesz

Alwares
Váá!! Leszedtem PC-re a Universe At War nevû stratégiai játékot beírtam a béta CD kulcsot és elfogadta XD Király most már PC-én is Live-ozhatok, szerezhetem az acsi-t. Most update-el remélem mûködni fog <#idiota>

DanielT
Aki azt hiszi, hogy SDTV-n is jó egy nextgen konzol annak ajánlom figyelmébe az alábbi képeket... És mindez HDTV nélkül is elérhetõ egy 4-5 ezer forintos kábellel monitoron...

Hi all!
Egy megbízható és gyors smswebes xbox360 lelõhelyet tudna nekem valaki mondani?
Akár priviben? Találtam egy nagyom szimpatikusat, de már az oldal is nagyon lassú volt...

Elõre is kösz!

arty
ugyan igy voltam pár honapja 😊 pc-ben most nincs is VGA, csak 1 integrált 😊 (azért majd lesz egyszerm ócsóér')

Forza.

DanielT
SD felbontáshoz képest a különbség monitoron?

ÓRIÁSI

Szó szerint. Nem is összehasonlítható.
Silius
Ok, THX a válaszokat mindenkinek

gergou
Egyebkent kur**anagy a gep... En torzsgyokeres pcs voltam, de ez ut nagyon, nem bantam meg a megvetelet 😊 Csak be ne halljon nekem...

Megnyujta az, csak kicsit tul van dramatizalva a merteke.Annal a felbontasnal osszenyomja oldalrol, tehat felfele van nyujtva.Nezz meg rajta egy kort, es latod!Amugy a 1280x720-ban meg annyira sem nyujtja meg.
kill3r21
üdv, ha valaki tud a Mass Effecthez vagy az Assassin Creedhez magyar végigjûátszást vagy magyar oldalt irjon ...thx 😊
Ha atlesz alakitva akkor ne toltsel le demokat, se semit. Hagyd a LIVE-ot masnak, es ne menyel fel! Nem igaz, hogy majdnem mindenki egyszere ket lovat akkar megulni.Vagy flash, vagy Live, ennyi!
Ez jo volt😊
Pontosan!!! De en is hiaba mondom neki, mindig mashogy allitja be!
narumon
Baromság. Enyém uszkve 2 éve állitva van még nem karcolt meg semmit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu