XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XFPS 3.0 "Sniper" Halo 3 Demonstration
http://www.youtube.com/watch?v=5E8nlSyRfkY
COD4
Aki cod 4 -ezik az felvehetne a barátlistájára!
GamerTagom:freak86hun
Köszi!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
★ 汤姆 李
Ez nem mostanában lesz kész ;-)
Viszont ha tudsz mondani közelebbi megjelenést akkor hajrá.Írhatod ide😊
★ 汤姆 李
Alapja nulla, ezt honnan a fenébõl vetted?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Dark Sector nem is néz ki olyan rosszul... Nincs belõle valami Demo Liveon ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Infók voltak,hogy lesz de nemfogják átírni.Mostanában biztos nem sajna.
Én nagyon szerettem volna mivel tuti game!<#szomoru1>#szomoru1>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A pip minden lcd tv-nél ugyanúgy van megoldva?Mindenhogy használható?Teszem fel pl.dvd film és tv adás együtt?Mehet?
★ 汤姆 李
Karácsonyra kapom a Box-ot, azért nem tudom még sajna kipróbálni a DVD-t.
Köszi elõre is a segítséget.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
★ 汤姆 李
Melyik monitor megoldás lenne a jobb xbox360-hoz:
1. 19" (1440x900)
2. 22" (1680x1050)
Milyen beállítás javasolt ezekhez xbox-ban?
Esetleg van tapasztalat valakinek hdmi csatolós monitorral?
Köszi
szerk:pontosabban akkor ha már update-elt hdd-t rak át másikba.
★ 汤姆 李
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van egy bannolt és egy új gépem.A bannolt gépen csak offline játékokkal tolom,az új gépet eredeti multis játékokkal használom(cod4,gow,stb).
A kérdés:Ha a bannolt gépemen játszok,és visszarakom a vinyót a "tiszta" gépre,attól még bannolhatják az új gépemet is ?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azóta sem jó(sz.tem ban neked is).
★ 汤姆 李
- LINK -
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Amiket majd meg akarok szerezni : Mass Effect, és Pes 8 meg Nfs most wanted //nkeem ez a rész tetszett a legjobban//
aztán amikre várok....
Splinter Cell 5
Star Wars Force Unleashed
Resident Evil 5
Deveil May Cry 4 ///vagy 5?? sose tudom melyik jön most///
több érdekes gamerõl most nem tudok... valaki valami ajánlás? Lehet megjelnet is és még nem megjelent... csak hogy mire figyeljek...
ezek a stílusok tetszennek boxon amugy... TPS, Sport, Verekdõs 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
-graf közepes alá alá alá alá
-fps az ami nincs, reszel, lassúl stb...
jah? THQ? hát ezen meg sem lepõdök.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja meg leszedtem a Frontlines Fuel of Wart, hát nem rosz játék, de persze senki se számítson egy CoD 4-re, de nekem tetszik azé a sok ujdonság benne.
Ja és aki leszedte annak is addig ment a Demo, amég kinyirtad az összes tankot, és utánna mentél egy kis kaszárnyához, ott volt egy tank, meg egy bazookás fent a toronyba?? Me én kilõttem a bazookást és vége lett, bár igaz azt írták hogy fél óra játék, akkor nem tudom hogy vége lett a fél órának vagy végig értem rajta...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Forza.