XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem egy demot a Sky-rõl, a csomagban egy érdekes könyvtárszerkezet van, a fõkönyvtárból: "/content/00000000000/..."
Ezt hogy írjam ki?
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Eleinte kicsit unalmas volt, de miután megkaptam jónéhány képességem nagyon felpörgött a harcmenet
hány órás kb. a játékmenete, nem emlékszik rá valaki?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ami a ragdoll mellett még nem lett az igazi, az a fegyverhangok :( A shotgun néha csak pukizik egyet, pedig azt várnám h akkorát dörren, h letépi a fülemet ha hangosan játszom.
Viszont ha nem ez az év FPS-e (szingle), akkor mi? Pont nem jut eszembe, semmi, mert akár mennyire is jovolt a h3 vagy a cod4, a maguk 6-7 orás, szimpla lövöldéjével nehezen mérhetõk ehez! (szigoruan egyjátékos modra értem). Pedig én aztán inkább akcioorientált fps kedvelõ vagyok!
Adi: FC = Far Cry
Forza.
★ 汤姆 李
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Sima dvd-R-nél hogy lehet többmenetes egy lemez?:O
Mert neroba lehet ügye választani ilyet!:D
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Apropó, Jericho...még unokatesómnál toltam PC-n olyan 10-15 percnyit...Arról vélemény? Eléggé lehúzták mindenütt, bár fórumokban meg dícsérték a playerek elég rendesen azért..
Bioshock megvolt már egyébként, eléggé jó volt! ;) Jó story, kiváló atmoszféra, egyedi fegyverek, és nagyon jó hangulat! Bár helyenként már a hajamat téptem attól, hogy szó szerint EGY TÁRNYI gépfegyver ammo ráment egy ellenre, hiába lõttem a fejét vagy bármijét is neki. A "rongybaba" meg visszataszító lett benne, ezt muszáj még megemlítenem. :D Lehet bennem a hiba, de valahogy mégsem vágtam hanyatt magam tõle annyira, mint egyesek...Az idei év TOP 5 helyezettjében még bennelehetne esetleg, de az év játéka címet szvsz nem érdemli meg. (De hogy mi érdemelné meg, azt nem tudom még igazándiból :D)
Már ma is vannak gépek, amik simán lenyomják a boxot, egy olyat nem kell évente fejleszteni.
Másrészt, ha esetleg nem csak játékra kell, lehet érdemes egy jó PC-t venni.
még nyáron félretettem, mert nem éreztem elég akciodusnak, de most nincs mivel játszani, elõvettem és woaaaahhh!!!!! mondjuk, ha van vga kábeled, akkor inkabb monitoron told, mint SDTVn, vannak szövegek és anno SDTVn a játék szépsége sem jött ki annyira. legalábbis a nyári SDTVs közepes gfx emlékekhez képest most nagyon szépnek látom!
Forza.
mucsácsó: pont ez a szo illik az x360as FC-re, amit irtál: bovli!
pedig átvittem pár pályát, probáltam megszeretni, mert mégiscsak FC... nem sikerült :(
én azt mondom: Halo3! Ha ilyenek vannak még talonban, nehogy FCzni kezdj :D
Ill. ha PC-n tetszett a graw2 és egy _helyenként_ hasonlo TPS modu taktikai shooterrel játszanál, mert nem hoz zavarba a kontroller az egér helyett... Go!! totál más pályák, ezerszer szebb gfx, dinamikus napszakok, kidolgozott város, helibõl gatlingal irtás ... én pcn és 360on is végigtoltam és a PC-s egy összecsapott sz*r ehez képest, csak az egeres célzás tette fogyaszthatová!
Forza.
Samsung 22"
Bár nem bisztos hogy itt, hátha találok máshol olcsóbban, de ezt a fajtát szeretném, me ilyen ár kategóriában jobbat nem találtam.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...viszont azt vedd figyelmebe, hogy nem árt hozzá egy jópofa 82cm körüli hd ready lcd tv, viszont ha ez a feltétel is teljesült akkor nincs jobb választást most!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De ha van jó sok pénzed és birod is szinte minden évbe finanszírozni akkor maradj a PC fejlesztésnél, me az jobb az bisztos, de hát ennél meg "örökre" full grafon megy minden!
Ez az én véleményem, és nekem megvan már 10 hónapja és nem bántam meg, a PC-re semmi se költöttem azóta, igaz most veszek egy uj Monitort, de persze az mind a 2-höz fog menni.
Meg nállam még az is probléma, hogy apám is játék mániás, és azé 2 PC-t fejleszteni az már durva egy "kicsit".
És igy csak az õ gépét fejlesszük.
Szerintem VEDD MEG!!! <#papakacsint>#papakacsint>
Éppen egy elég, számomra nehéz döntés elõtt állok. Sokáig úgy gondoltam, hogy számítógépfejlesztés lesz karácsonyra, aztán valahogy egyre jobban kezdtem elbizonytalanodni és körbenéztem a konzolok terén. Úgy gondoltam, ha már konzolt nézek, talán ez az egyik legjobb választás az X360. Szerintetek melyik éri meg jobban? Számítógépet fejleszteni vagy egy Xbox360-at beszerezni? Én most jelen állás szerint úgy gondolom, hogy ha fejlesztem is a gépet, ez egy pár év múlva megint teljesen lejár és úgyanúgy ott kötök ki, ahol most, hogy gyakorlatilag nem tudok semmit se jól futtatni. És egy szakmai kérdésem is lenne: az 360-as játékokat dupla rétegû DVD-re adják ki? Elõre is köszönöm a tanácsot!
Gamerpicture-nek belehet állítani olyan képet ami a pc-n van?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nero Burning Rom elindit.Keresel egy olyat hogy DVD Rom UDF,ott NEW.A megnyiló ablakban jobb oldalon megkeresed a Daemon-ban lévõ Content mappát,és áthúzod ballra az üres részre.Ha átment,fent Burn ikonra nyomsz,beállitod hogy max 4x sebességel írja,aztán kész.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
már régen voltam itt és az lenne a kérdésem hogy megjelent már az új 360? Sok még a meghibásodás?
Köszi.
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
Honnan töltötted le a demót.
Üdv.
Más: Ma végre kiprobáltam a Call of Duty 4-et... Hát mit ne mondjak, hihetetlenül jo lett... Nagyon franko minden, beleértve a grafikát, fps-t, történetet, változatosságot, stb...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Letöltöttem pc-n egy 360 demot BURNOUT PARADISE és kiszeretném írni hogy kipróbálja 360 on a fájl iso már próbáltam neroval, clone cdvel de egyiket sem ismeri fel.
Viszont valami jó kis FPS kellene most...Halo 3-on gondolkodtam, vagy MoH: Airborne-on (nem leharapni a fejemet..;D hallottam jót és rosszat is egyaránt róla), vagy esetleg GRAW 2-n.. (tudom, az TPS boxon ;))
esetleg, ha nagyon nagy fan vagy és tényleg nincs semmivel játszani ;)
TVelvet: imgburn
Forza.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu