XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A decemberi frissítés után elvileg avi -t is le tud játszani a XBOX360. Hogyan?

Letöltöttem egy demot a Sky-rõl, a csomagban egy érdekes könyvtárszerkezet van, a fõkönyvtárból: "/content/00000000000/..."

Ezt hogy írjam ki?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Alwares
Mondjuk ha rámész az 1000 pontra akkor elég sokáig elleszel vele, fõleg hard-on átvinni, azt még én se csináltam meg <#wow1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

james69holden
jah és framegondok vannak rendesen <#shakehead>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
én most Darkness-ezek, nem gondoltam volna h ilyen jó fílingje van!
Eleinte kicsit unalmas volt, de miután megkaptam jónéhány képességem nagyon felpörgött a harcmenet
hány órás kb. a játékmenete, nem emlékszik rá valaki?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

arty
20+ ora??? :D atyaég, akkor ez nem egy 7 orás kis kaland lesz :D ha arra gondolok, h semmi nincs már nekem hátra a kategoriában, akkor ennek tulképp örülök, ugyis csak unatkoznék :)

Ami a ragdoll mellett még nem lett az igazi, az a fegyverhangok :( A shotgun néha csak pukizik egyet, pedig azt várnám h akkorát dörren, h letépi a fülemet ha hangosan játszom.

Viszont ha nem ez az év FPS-e (szingle), akkor mi? Pont nem jut eszembe, semmi, mert akár mennyire is jovolt a h3 vagy a cod4, a maguk 6-7 orás, szimpla lövöldéjével nehezen mérhetõk ehez! (szigoruan egyjátékos modra értem). Pedig én aztán inkább akcioorientált fps kedvelõ vagyok!

Adi: FC = Far Cry

Forza.

Lizardman
Bezony, azt jelenti amit Alwares irt...

Alwares
Többmenetes azt jelenti, hogy késõbb is tudsz ráírni a lemezre...

Alwares
Szerintem ettõl még simán Game of the Year, FPS-ben mindenképpen, ilyen atmoszférát még nem teremtettek, a világa valami lenyûgözõ, én most negyedjére tolom végig és még mindig találok új dolgokat bõven, pedig elsõ végigjátszásra is bõven 20 óra felett voltam...

Adi:Ne haragudj,hogy szólok de ez teljesen Off téma:(

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
FC az mi is?:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Még csak annyi, h mi az amúgy, h többmenetes és egymenetes lemezkészítése?
Sima dvd-R-nél hogy lehet többmenetes egy lemez?:O
Mert neroba lehet ügye választani ilyet!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mucsácsó
Hát meg kis változatosságot vihettek volna bele az ellenfelek terén...bár vittek is volna, ahogy elnéztem még anno a concept artokat..elég betegeseket, szinte már Jericho szintû agymenéseket, de aztán végülis maradtak a slicerek meg a big daddyk..

Apropó, Jericho...még unokatesómnál toltam PC-n olyan 10-15 percnyit...Arról vélemény? Eléggé lehúzták mindenütt, bár fórumokban meg dícsérték a playerek elég rendesen azért..
Ewergo
Nyugi nem benned van a hiba. Mindenki látja hogy a Bio-ban egy rakás kakák lettek az ellenfelek. Amellett hogy valóban szépek a terepek.

mucsácsó
Hát megintcsak köszönöm az infókat arty, asszem a GRAW 2 kiírós lesz akkor! :) Most az Assassin' Creed-et tolom, meg a DiRT-öt, de nemsokára végzek velük, és akkor megint nem lesz semmi...

Bioshock megvolt már egyébként, eléggé jó volt! ;) Jó story, kiváló atmoszféra, egyedi fegyverek, és nagyon jó hangulat! Bár helyenként már a hajamat téptem attól, hogy szó szerint EGY TÁRNYI gépfegyver ammo ráment egy ellenre, hiába lõttem a fejét vagy bármijét is neki. A "rongybaba" meg visszataszító lett benne, ezt muszáj még megemlítenem. :D Lehet bennem a hiba, de valahogy mégsem vágtam hanyatt magam tõle annyira, mint egyesek...Az idei év TOP 5 helyezettjében még bennelehetne esetleg, de az év játéka címet szvsz nem érdemli meg. (De hogy mi érdemelné meg, azt nem tudom még igazándiból :D)
Milyen géped van most, mennyit tudnátok fejlesztésre szánni, mire akarod használni?

Már ma is vannak gépek, amik simán lenyomják a boxot, egy olyat nem kell évente fejleszteni.
Másrészt, ha esetleg nem csak játékra kell, lehet érdemes egy jó PC-t venni.

arty
hja és mucsácso! a bioshock kimaradt! Árkádiában végre elõtérbe került az FPS rész, nem tudok rola rosszat mondani! picit bonyolultabb a játékmenet, mint a nagy átlagnál (nem teljesen csõben mész elõre, kell tápolni a karaktert, oda kell figyelni mit mivel csinálsz ki, 1-1 apro rejtély ... UE3 engine, csodaszép, iszonyat hangulatos utopisztikus környezet...

még nyáron félretettem, mert nem éreztem elég akciodusnak, de most nincs mivel játszani, elõvettem és woaaaahhh!!!!! mondjuk, ha van vga kábeled, akkor inkabb monitoron told, mint SDTVn, vannak szövegek és anno SDTVn a játék szépsége sem jött ki annyira. legalábbis a nyári SDTVs közepes gfx emlékekhez képest most nagyon szépnek látom!

Forza.

arty
...vagy beadod imgburn-nek az ISO-t és kiirod :D az nemjo? ;)

mucsácsó: pont ez a szo illik az x360as FC-re, amit irtál: bovli!
pedig átvittem pár pályát, probáltam megszeretni, mert mégiscsak FC... nem sikerült :(

én azt mondom: Halo3! Ha ilyenek vannak még talonban, nehogy FCzni kezdj :D

Ill. ha PC-n tetszett a graw2 és egy _helyenként_ hasonlo TPS modu taktikai shooterrel játszanál, mert nem hoz zavarba a kontroller az egér helyett... Go!! totál más pályák, ezerszer szebb gfx, dinamikus napszakok, kidolgozott város, helibõl gatlingal irtás ... én pcn és 360on is végigtoltam és a PC-s egy összecsapott sz*r ehez képest, csak az egeres célzás tette fogyaszthatová!

Forza.

rambuu
Hát ha már 22"-be gondolkodsz akkor inkább ezt, én is ezt fogom venni.
Samsung 22"

Bár nem bisztos hogy itt, hátha találok máshol olcsóbban, de ezt a fajtát szeretném, me ilyen ár kategóriában jobbat nem találtam.

HUNMarcus
monitor

ezt néztem ki játékhoz, mit szoltok hozzá??

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Aguinaga
Dikkmán, földim vagy ? :)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Adi
most vettem egy csomag ricoh.. meglátjuk milyen:(

Kandurex
<#eljen> a váltás, mert elõbb - utóbb biztos váltasz majd,...óriási lesz a különbség, tényleg lenyûgözõ!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Van egy Fujitsu-Siemens 17'-es LCD monitorom, van beépítettt kis hangfala is, már csak egy VGA-kábel nevû dolog kell majd hozzá és akkor már "HD" közeli állapotba kerültem :) . Jó, azért egy 82cm-s HDTV-n kicsit odaverne, de ez a jövõ zenéje...:)

Kandurex
feltétlenül X360!

...viszont azt vedd figyelmebe, hogy nem árt hozzá egy jópofa 82cm körüli hd ready lcd tv, viszont ha ez a feltétel is teljesült akkor nincs jobb választást most!

rambuu
Hát az a helyzet, hogy megéri az bisztos az x360, mivel itt csak egyszer adsz ki érte kb 70k FT-ot, és használhatod, persze itt a magas meghibásodási ráta, dehát ez benne van a pakliba...
De ha van jó sok pénzed és birod is szinte minden évbe finanszírozni akkor maradj a PC fejlesztésnél, me az jobb az bisztos, de hát ennél meg "örökre" full grafon megy minden!
Ez az én véleményem, és nekem megvan már 10 hónapja és nem bántam meg, a PC-re semmi se költöttem azóta, igaz most veszek egy uj Monitort, de persze az mind a 2-höz fog menni.
Meg nállam még az is probléma, hogy apám is játék mániás, és azé 2 PC-t fejleszteni az már durva egy "kicsit".
És igy csak az õ gépét fejlesszük.

Szerintem VEDD MEG!!! <#papakacsint>

dienesoft
Sziasztok!

Éppen egy elég, számomra nehéz döntés elõtt állok. Sokáig úgy gondoltam, hogy számítógépfejlesztés lesz karácsonyra, aztán valahogy egyre jobban kezdtem elbizonytalanodni és körbenéztem a konzolok terén. Úgy gondoltam, ha már konzolt nézek, talán ez az egyik legjobb választás az X360. Szerintetek melyik éri meg jobban? Számítógépet fejleszteni vagy egy Xbox360-at beszerezni? Én most jelen állás szerint úgy gondolom, hogy ha fejlesztem is a gépet, ez egy pár év múlva megint teljesen lejár és úgyanúgy ott kötök ki, ahol most, hogy gyakorlatilag nem tudok semmit se jól futtatni. És egy szakmai kérdésem is lenne: az 360-as játékokat dupla rétegû DVD-re adják ki? Elõre is köszönöm a tanácsot!

rambuu
Na megcsináltam utánna rögtön ahogy be írtam, csak most meg azt nem értem hogy befejeztem a játékod, de
Amikor már kész van, akkor ugye a laboratoriumba vagyok vagy mi az, és ott sikerült feltörnöm vagyis hát ott volt egy Pen vagy mi volt az az asztalon és a csajszinak a gépébe be birtam lépni, ott elolvastam mindent, és megkaptam az egyik ajtonak a kulcsat, oda bementem ott van egy laptop, de ugya ugy nem tudok vele mit kezdeni me nem jo a kod, mint a professornak a gépével, itt van még valami??

Kandurex

....nem

Örm
Hello!
Gamerpicture-nek belehet állítani olyan képet ami a pc-n van?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Gideon Wieth
mit akarsz... az a legjobb része... :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Burnout ISo-t Daemon Tools-ba berakod.Akkor kapsz a Daemon meghajtójában egy Content mappát.
Nero Burning Rom elindit.Keresel egy olyat hogy DVD Rom UDF,ott NEW.A megnyiló ablakban jobb oldalon megkeresed a Daemon-ban lévõ Content mappát,és áthúzod ballra az üres részre.Ha átment,fent Burn ikonra nyomsz,beállitod hogy max 4x sebességel írja,aztán kész.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogyan és hol lehet venni Microsoft pontokat? És mennyiért?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ha elindul megírnád hogyan.
Még most töltöm csak.

AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4

Ioles
Sziasztok!

már régen voltam itt és az lenne a kérdésem hogy megjelent már az új 360? Sok még a meghibásodás?

neked sikerült kiírni mert próbáltam ahogyan itt levan írva de nem jó.
Köszi, ott én is megtaláltam, azt hittem valami más helyen is fenn van.
Köszi.

AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4

torrent
Szia.
Honnan töltötted le a demót.
Üdv.

Lizardman
Hmmm érdekes nekem az elsöre ment... Kicsit ügyesebbnek kell lenned, és pont akkor megnyomni az X-et, amikor támad az ellenség (mert ugye akkor valszeg annak kampec :)), ja meg, nem szabad, hogy körbeálljanak, probálj meg mindig kivül maradni a "körön"...

Lizardman
Thx az infot Olcsi és Gabe...

Más: Ma végre kiprobáltam a Call of Duty 4-et... Hát mit ne mondjak, hihetetlenül jo lett... Nagyon franko minden, beleértve a grafikát, fps-t, történetet, változatosságot, stb...
Egészen addig eljutottam, hogy bombázó vadászrepülök állnak a rendelkezésemre (10), és egy tanyán lévõ viskobol kell elindulni (ahova visszaszoritottak minket)... Jah, szoval nemtudom még mennyi van hátra, de nagyon élveztem/zem a játékot, föleg a sniperes részt :) (persze néha majdnem földhöz kurtam a kontrollert amikor a tisztáson lopoztunk, és látom, hogy a tank ellenkezö irányba megy mind én, aztán egy szép kecses 90°-os fordulattal rámjön...) Mindegy összességében nagyon jo, semmi rosszat nem tudok elmondani...

rambuu
Az isten ba**a meg ezt az Assassins-t amikor 1-dül mész 50 ellen, rohadtul élvezetes, ott vok amikor már a legvégén annak a kanyonnak a végén dumálsz az alakkal és körbe fognak a vörös keresztes lovagok, és jee csinálj valamit csaló sz*rok... <#gun><#buck><#falbav>

Fent a FAQ-t olvasd el!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Szevasztok.
Letöltöttem pc-n egy 360 demot BURNOUT PARADISE és kiszeretném írni hogy kipróbálja 360 on a fájl iso már próbáltam neroval, clone cdvel de egyiket sem ismeri fel.
mucsácsó
Köszönöm arty az infókat! :) Nekem is borzalmasnak tûnik a ragdoll, azért ez túlzás, hogy így összecsukoljon az ellen..ez már tényleg rongybaba :D A játékmenet is túlságosan monotonnak, és kicsit bóvlinak tûnik így pár videó megtekintése után.. És igen, abban is lehet valami, hogy 1:1 port szinte, mert néztem pár review-t is, és mondták benne, hogy a textúrák néha egy az egyben az elõzõ verzióból lett átemelve, ami azért kicsit ciki..szóval azt hiszem ez felejtõs, nem ér meg egy DL DVD-t így...

Viszont valami jó kis FPS kellene most...Halo 3-on gondolkodtam, vagy MoH: Airborne-on (nem leharapni a fejemet..;D hallottam jót és rosszat is egyaránt róla), vagy esetleg GRAW 2-n.. (tudom, az TPS boxon ;))
arty
mucsacso: én, sajnos. szvsz gyenge az irányitás, ugy mozog Jack, mintha karot nyelt volna :) Az enemy ragdollja is borzalom, nem is értem, hogy sikerült ennyire lebutitani xboxra ... vszeg szinte 1:1 xbox1 portja :(

esetleg, ha nagyon nagy fan vagy és tényleg nincs semmivel játszani ;)

TVelvet: imgburn

Forza.

pedig mas nincs, conan vagy beowulf. Egyebkent utobbi nem annyira gaz, fontos, hogy ne az elso fel ora alapjan vagd a kukaba, mert utana egesz elvezheto lesz. A palyak az elore definialt filmes sztori es helyszinek miatt azert eleg monotonok es - par kiveteltol eltekintve - sotetek... Most emgint berendeltem, mert ketfele befejezese van, megnezem majd, mi a kulonbseg..

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

mucsácsó
Én nem próbáltam még, meghát a Halo 3 sincs meg.. :) Viszont a Gears of War-t toltuk ma unokatesómmal co-opban, és nagyon nagyon jó! ;) De ha tényleg ilyen jó a Halo 3, akkor most már ki kell írni... Single része is jó neki? Mert engem csak az érdekelne, a multi Live hiányában nemigen, max a co-op. :)
Alwares
Egyébként ti már toltátok oszott képernyõben, multiban a Halo 3-at? Mi nem rég próbáltuk ki öcsémmel és nagyon király volt.

mucsácsó
Hm..valaki tolta már evvel a Far Cry Instincts: Predator-ral? :) Egész jónak tûnik...bár grafika lehet nem egy nagy show, fõleg nem így X360-on, de lehet egy próbát megérne..De elõtte kikérném a véleményeteket :)