176898

-
erre nem mondok semmit, csak "játszok a street fighter4-el egy menetet, aztán a resident evil5-el coopban nyomjuk kicsit haverral. végül felmegyek lájvra, nyomok pár gears of war2 meccst este"
... eközben a pécés barátunk valami rejtélyes ramhibát debuggol vagy állitgatja az opciokat a crysis alatt, hogy ne is legyen ronda és fusson is rendesen - de lehet, hogy épp valami bugos hangkártyadriver után olvas egy forumot délelőtt óta ;)
játékra = konzol
-
"a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt"
Attól függ, milyen szempontból nézzük. Pl. játékkínálatban a PC le van alázva, de a boxot verő grafikához nem kell 200-250 ezres PC sem. -
Gordon88 #62303 Énis a konzol mellett döntök...nemhiába tértem át PC-ről -
Új biztos nem lesz még vagy min.2-3 évig,de egyébként nem tudom mi a probléma a jelenlegivel,sztem PC-vel simán felveszi a versenyt,max 200-250 ezressel nem.De ebbe inkább nem megyek bele,a konzolokhoz jobban értek. -
Gordon88 #62301 Sziasztok
Van valami hír Új XBoxrol? Nekem 360-om van, de a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt....mit mondtok erre? -
-
Ha leírnád, hogy milyen bemenetek vannak a hangfaladon, akkor talán tudnánk segíteni.
-
A "stealth mod"-os szarságok még nem garancia arra, hogy nem bannolnak a LIVE-ról. És ha egyszer bannolnak, akkor nincs visszaút, bukod az egész LIVE-ot. Ha valakinek fontos a multi, ill. a LIVE szolgáltatásai, nem hiszem, hogy ilyen "stealth"-es szarságokon kockáztatna. Én még mindig azt mondom, hogy ha valaki flash-eli, akkor gondolja át miket bukhat, mert amennyit nyer az egyik oldalon, ugyanannyit vagy többet (!) veszít a másikon! Szal érdemes megfontolni. -
chicco24 #62297 Én is egyetértek,hogy premium gépet éri meg a legjobban megvenni. Az pedig,hogy flashelt vagy nem,Te döntsd el.Egyénfüggő. Van akinek már a gép árának kipengetése is komoly pénz,de van aki megveheti az évi 6-8(kb 100ezer Ft) kiemelkedő játékot hozzá. Ha van rá kereted és másra nem költesz(barátnő,utazás,stb),akkor ne Flasheltesd. Ha pedig nem vagy úgy eleresztve anyagilag,akkor flasheltesd,és hútésmod is mehet rá.És sok konzolboltban még így is adnak rá garanciát.
A live lehetősége pedig ne befolyásoljon,mert attól hogy flashelt a meghajtód,nem bukod a Live-ot.Legalábbis ha teszel ellene.(Stealth mód)
-
kuxikah #62296 cső ,valaki tudna nekem segíteni? :
A monitoromhoz akarom kötni az xboxom vga kábel segítségével.
A monitoromba betudom majd kötni de viszont nincs hangszórója
és a hangfalamba nem tudom hogy hova kell bedugni a 2 hang kimenetét. -
nézz balra fel... -
Link -
szia én még gépen vittem végig annyi a feladat hogy mellette van két oszlop között egy rúd felugrasz rá majd át asszem a jobboldali oszlophoz és ien lehúzhatós valami lesz ami felnyitja a rámpákat de megfogod azt látni visszavitte azt mondták kiment benne valamilyen csip -
? -
Srácok!
Végigtolta valaki Tomb Raider Underworld-öt 360-on?
The Midgard Serpent pályánál tartok, és a lépcsőkön lefele motorozva az első rámpa le van engedve és nem tudok átugratni a másik oldalra!
A Walktrough videót néztem, azon ez is meg a következő rámpa is fel van engedve!
Más is elakadt itt? Bug vagy én hagytam ki előtte valamit?
-
nekem annyira nem jöt be a demo...az ürhajón mászkálós téma nekem nem nagyon jött be. meg az hogy lövöm az ellent meg se érzi egyszer csak meghal :) szerintem sokkal több közelharcot kellett volna belerakni :) -
:P -
Eladtam mindent, de ha van még eladó cucc írok. -
Én amikor megvettem legelőször a gépet, akkor 4 napra rá pirosan világított a táp. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mégis mi a teendő, aztmondták küldenek egy másikat. 2 nap múlva megjött a futár a táppal, a másik meg megmaradt emléknek.
Nekem zárlatos lett, azért is világított pirosan, no meg nem is tudtam használni,mert leb'szta az egész házban az áramot. -
jah akkor más a gond. -
jah hogy a táp világít pirossan...lol.
nem is tudtam hogy az pirosra tud váltani :PPP -
igen lol.. szövegértés 1:) -
mármint úgy értem a gépen nem világít bert nem kapcsol be és a tápon világít pirosan -
a tápon egyetlen led van ...
-
nem elvileg használtan vette úgy... de azt mondta 3 led nem világít szal be se kapcsol és már ms gari nincs mert olyan de elvileg boltban vállaltak rá -
lol
piros ledböl 3 világít?
boltban vette?
mert akkor ez iszonyat szívás, és a dobozban lévő papir segítségével fel kell hivni a microsoft szervíz telefonszámát, és elviszik megjavítani.
kb 2 hét.
:( -
sajnos lehet! hivd fel az MS ügyfélszolgálatot ... -
sziasztok uncsim vett egy xboxot és olyan problémája van hogy összedug mindent és mikor bekapcsolja a tápon a led egy pillanatra zöldre majd pirosra változik mi baja lehet? Kiment a táp? -
jah énis rákattantam a wanted-re.
És riddick hogy tetszik? Mert azt én még nem próbáltam. -
Ugyanazt tudom tanácsolni, mint amit lentebb írt a kolléga, 60 GB-os Premium, flash nélkül. Max annyit tennék hozzá, hogy a flash-el bukod a lIVE-ot is (bár igaz nem automatikusan) és anélkül a 360 "félkarú óriás". :( -
Premiumot vegyél 60 gigás vinyóval, talán az ami a legjobb ár/érték arány. Ne flasheltesd mert bukod a garit. Ha van lehetőség, vegyél olyan premium kiadást amihez van valami játék, kezdetnek jó azis:) -
berezol #62274 hi! szertenék venni egy xbox360 de még nem nagyon vagyok benne a témában szal segitsetek a választásban pls.előre is kössz
-
Kipróbáltam a Wanted demót és nekem is nagyon bejön!
Fedezékrendszert használ és nagyon rámegy a látványra (bullet-time, "kanyarlövés") szal jó kis lövöldözős game. ;)
Preview-ekből hallottam, hogy lesznek benne QTE-k is, illetve többféle választható karakter a képregényből. -
köszönöm a segítségeket -
Xbox 360 Co-op játéklista -
[URL=http://www.xboxmp.com/Catalog.aspx?p=2&hs=1]Itt van egy "rövid" lista.[/URL] -
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok olyan játékokat ajánlani amit 1 gépen 2-en is lehet játszani? pl.: a moha airborne-nal lehet? meg a sportjátékokon kívül lehet esetleg még valamien akcióval vagy másegyébbel? -
Én most végeztem a teljessel(van egy gyanúm, hogy te sem a demót tolod... :D), de vetődéssel nem találkoztam, maximum olyan helyeken ahol a felvillanó gombokat kell lenyomni(pl. interaktív átvezetők közben). BTW kíváncsi vagyok, hogy hány percet(másodpercet?) fog élni ez a hsz...
-
Nem volt :D Kötsök! -
hulyegyerek123 #62266 Sziasztok,ha van valakinek olcsón xbox 360-nja lécci irjon.Ha be tudsz számitani egy sima xboxot az nagyon jó lenne
[email protected] csak email nem msn