176898

-
Nem jön. Akkora bukás volt, hogy a PC és a Box verziót is visszamondtak. -
Haze program?
A Haze játék egyike a PS3 bukás Top10 :) -
ezt hol olvastad h kijön boxra? -
Rakd be a GTA4 lemezt majd indisd el. Logo-k utan rakerdes, hogy akarod e a kieget jatszani :) -
Victorpictor #62341 A Mixed Disc üzenet teljesen jó, a Games Library-ben találod majd a demot.
-
szeretnék demó játékot kiírni sima dvd-re, de kaptam egy mappát, benne egy csomó almappával.
Melyik mappát kell kiírnom adatlemezként hogy menjen a játék?
Próbáltam már hogy a fő mappát, meg úgy hogy egy mappával alább, de elcsesztem mind a két dvd-t, mixed disc-et ír ki az xbox!
vagy csak elég lenne az utolsó mappa tartalmát kiírnom? -
Hello!
Ha letöltöttem a GTA-hoz a kiegészítést azt hol látom a játékban 8vagy akárhol) hogy az van egyáltalán?!
-
Emberek az Haze programról tud valaki valamit? Álitólag Xboxon is megjelenik... -
Ez ékezetek nélkül még valóban érthetö a magyar szöveg...nem probléma. Csak az már ciki mikor valaki az "á, é, ö, ü" betükröl hagyja le az ékezeteket. Mondván ő az angolhoz szokott vagy a bill. angol nála. Akkor ajánlom neki az angol forumot! -
Ragnar360 #62336 El se olvastam lol...tiednek is éppen, h elkaptam a végét :) -
"spÓÓÓÓÓrolok, de csak mert igy a gyors"
Miért? Gyorsabb ékezet nélkül gépelni? Gyorsabban ütöd le az "o" betűt, mint az "ó" betűt?
-
Pfh Gtaval felveheti a versenyt?Aztán miben?Járókelők nincsenek szinte,undorító színes a város,fizika az nincs.Oké hogy sofőr,meg akcióhős,és ezért spéci képességei vannak,nem repül le a motorról,csak ha nagyon muszáj,de amikor egy fiat 500-ast kell elkötni,és az megy 200-zal,az vicc.Meg érdekes,hogy minden autót simán ki lehet nyitni,mind1ikben van nitro:)
Arról nem is beszélve hogy 10 métert simán ugrik egyik kocsi tetejéről a másikra.Nem is kell hogy élethű legyen,de az hogy a gta 4 riválisa az még a te szádból is a szokásosnál is nagyobb marhaság:)
Ragnartól ezért még kapsz:P
-
csoola #62333 azzal mindig spÓÓÓÓÓrolok, de csak mert igy a gyors, az érthetöségen nem változtat :) -
evil 007 #62332 Jó Estét MO!!
Játszott már valak a naruto broken bondal? mert elakadtam benne és jo lenne ha segitenétek. Szal.. ott vagyok hogy shikamaruval ki kell birnom amig naruto megérkezik asszem ha jol forditottam 90 másodpercem van rá de az anyámot hogy nem lehet anynit kibirni tayuya ellen:D aki érti miről vakerálok és tud segiteni azt megköszönném:D -
meg az ékezettel is :D
(fórum, spóroltok...) -
csoola #62330 tele van élettel a forum, gazdasági válságban sporoltok a nettel meg az árrammal srácok ?:D -
csoola #62329 nah én is beprobáltam pár demot, amugy régröl visszatérve az Eat Lead gyenge kritikát kapott, azért ha valaki probálja egyszer irjon, mert poén ötletnek tünt a játék
a demok:
Resi 5:nem jött be, grafikája ok, de inkább egy akciojáték mint komoly horror, nekem nem jött be, de nem is voltam soha fan
Wheelman: legárkádabb árkádság az utobbi idöben sztem, GTA ehhez képest szimulátor :D a grafika szép szines és tele van effektel, a karakterek is jol ki vannak dolgozva, meg nagyon flash OPELLEL menni :D
a játékmenet egy izgalmas akciodus árkád dolog, volt pár ötlet ami elsöre oltári baromságnak tünt, de megvalositása végsö soron jo és élvezetes (például a kocsi "közelharca", bugyután tünik de hangulatos)
remélem kapunk egy jo filmet meg egy ilyen free roam játékot ami nem laposodik el 20 perc után (gondoljatok bele, hogy mi lehet még a játékban amit a demo nem mutatott... ha lesz elég ujdonság, akkor jo lesz)
Riddick: az Escape from Butcher Bay-t anno PC-n végigvittem, de a demo még igyis tartogatott ujdonságot (Drone-ok)
aki nem vitte végig PC-n annak mindenképpen ajánlom, sötétben játszodik, de ha szereted a Riddick-et és a lopakodos játékokat, akkor isteni feelinges lesz, ha végig lehet nyomni csask az uj részeket külön majd, akkor én is végigviszem, különben viszont nekem érdektelen
Wanted: jol összerakott akciojáték, a demo egész élvezetes, meg filmszerü volt, grafika közepes, itt ugyanazt érzem mint a Wheelmannél, csak fokozottabban, ha a játékban lesz több ujdonság meg ficsör mint a demoban, akkor nem lesz rossz, viszont a kb 2 specko dolog mellett nagyon unalmas lesz 2 pálya után
Fear2: a demo jol összerakott, gondolom a játék sem rossz, a homály nem tetszett (nem szeretem azokat a játékokat amelyikben ráderöltetik az ilyen effekteket), a grafika közepes, ha majd nem lesz más végig viszem, az elsöt nagyon szerettem -
csoola #62328 önmagában hordozza a kontrasztot a konzolok közt :D -
ps3-ra nincsen forza ;) -
Szerintem te ezt a Ps3 topicban akartad bemutatni csak irtózatosan elnézted "véletlenül" a dolgot!!!
-
Elkészült a már-már véglegesnek mondható Killzone festés. (Forza2)
Még van rajta mit csiszolni, de olyan 80%-ban kész. :)
Mivel nem akarom a fórumot képekkel teletűzdelni, ezért két további képet találtok link formájában itt és itt. -
Na szóval ma megnéztem a 2 vin diesel-es cuccot.
Riddick:
szép.... szép, de az irányitást régen sem nagyon komáltam most nem szerintem még jobban kell szokni.
Sok kúl ötlet van benne, az pl mikor a drone-okat lehet irányítani.
A fegyók animációja elég zsir lett...hálisten.
Viszont valamiért annyira sötétnek látom, ráadásul a látószög is kicsit kényelmetlen.És a tájékozodáshoz elég nehezen lehet hozzászoktatni a kicsike kis szememet.
Sebaj. 10-ből kap egy 8-at.
Wheelman:
Háát erről csak annyit, hogy ez nagyon nagy meglepetés volt számomra.
Először aszittem egy béna fos játék lesz.
De szerintem kibaszottt jo lett ahhoz képest. Sött szerintem még a GTA-val is felveheti a versenyt.
Talán tartalomban nem lesz benne annyi, küldetések meg ilyesmi, de a szorakozás garantált lesz.
Kocsik effectek mind profin vannak kidolgozva.
És külön kiemelnél kis kopasz barátunk digitális "szinte már már hús-vér" másáát! Szinte hihetetlen, hogy leklónozták vin bácsikát az utolsó centi izomig.
Monnyuk ennyire tán nem izmos a srác mint itt a játékban, de figyelemreméltó, hogy a kis vin-t mennyi odafigyeléssel készitették el.
Azért érdekes, hogy vin bácsi játékaiban 1-töl 1-ig a virtuális valóság határát súrolják kidolgozottságban.
Szerintem ez ha a nevét adja 1 játékhoz, akkor az első és legfontossabb kikötése lehet, hogy ő legyen a legjobban kidolgozva az adott játékban... :D
Ime 1 ingame kép:
És 1 kép élőben:
-
"És riddick hogy tetszik?" -
"az ürhajón mászkálós téma nekem nem nagyon jött be. meg az hogy lövöm az ellent meg se érzi egyszer csak meghal"
ezekszerint nem 1-ről beszélünk!
Én a Wanted demojárol beszéltem... -
szélsőségesen reagáltam egy eleve szélsőséges felvetésre :)
(játszok pécén is, valoban nem driverhekkel telnek a napjaim, de a "mai pécé elhagyta a konzolt" sem éppen ész érv. mégha konkrétan lehetne is érvelni mellette...) -
Tényleg az a gond, hogy nem tesztelik eléggé a játékokat(tisztelet a kivételnek). Én pl. szívesen elmennék játékokat tesztelni, nem hivatalos online játékserveren már csináltam is ilyet. Jobb munkát nem is nagyon tudok elképzelni, megjelenés előtt játszok a legújabb játékokkal, leírom a talált hibákat és még fizetnek is érte...
-
Tomb Raiderbe és Alone 5be futottam bele olyan bugba h nem tudtam továbbmenni csak a teljes Act ujreakezdésével, Fable 2be beletrafáltam egy olyan küldibe ahol megcsináltam de a befejező beszélgetés nem jött létre, ott csak ujra kellett kezdenem azt a küldit, pár perces kiesés volt max, Fallout 3ba beszorultam egy gödörbe ahonnan se előre s hátra, ezek voltak talán a legdurvábbak... -
így van, bugok szinte minden játékban előfordulnak!
(általában nem is nagyon tulajdonítok nekik nagy jelentőséget)
de ilyennel mostanság még nem találkoztam, hogy akadályoz a játék továbbhaladásában!
meg persze, hogy patch formájában javítani sem tudják :( -
Volt bug, visznot a buglehetőségek aránya nő, ahogy egyre bonyolultabbak a programkódok, persze tisztességes tesztel, teszterekkel ezek kiszürhetőek, de a túlbuzgó játékos ugyis csinál olyan dolgokat amitől a játék bedobja a kék halált. A gond az amikor a fejlesztők meg sem mozdulnak és még peccselni sem peccselik pl a Tomb Raider, de ez csak egy játék, azért a többségnél nem ilyen szörnyű a helyzet. -
Arra gondolok, hogy alapból nem volt ennyi bug. Most könnyebben kiadják hibákkal együtt is, mert van lehetőségük javítani... -
"Az előző generációkban nem volt ilyen"
mivelott nem volt lehetőség a peccselésre még ennyire sem lehetett ezeket javítani.. ha valami rossz volt akkor az ugy is maradt -
"... eközben a pécés barátunk valami rejtélyes ramhibát debuggol vagy állitgatja az opciokat a crysis alatt, hogy ne is legyen ronda és fusson is rendesen - de lehet, hogy épp valami bugos hangkártyadriver után olvas egy forumot délelőtt óta ;)"
Azzal sem értek egyet, hogy "a mai PC-kkel már nemnagyon veszi fel a versenyt" de az is faszság amit te írsz.
Jó a box a sok játék/olcsó alapgép miatt és a grafika is van olyan szép, mint PC-n. Egyértelmű, hogy aki csak játszik annak minden szempontból jobb a box.
PC drága és kevesebb játék jön rá ez igaz, de az faszság, hogy örökké ram hiba van vagy driver hiba. Ha nagyon balfasz a user akkor előfordulhat, de ne általánosítsunk. Én egy Windows telepítésnél csak az ATI drivert rakom fel és a legújabb directx-et és utána mennek szépen a játékok hibák és fagyások nélkül, főleg eredeti játékkal játszok. Crysis az meg érthető okból gépigényes. Full maxon azért elég szép játék bár a játékélmény elég szar, unalmas. Inkább játszok "rondább" játékkal, ha az élvezetesebb.
-
"a szaggatás (néha biztos beszaggatott kicsit)"
Az a gond, hogy ez már egyre gyakrabban előfordul konzolokon is, főleg multiplatform címeknél. Az is elég nevetséges, hogy már konzolokra is jönnek patch-ek, sokszor framerate gondok javítására(is). Az előző generációkban nem volt ilyen... -
a walktrough alapján azt a 3. rámpánál kellene csinálni, de én még az elsőn sem tudok átugratni, mert lenn van az a szar...
szerk.: most olvasom az Eidos hivatalos oldalának fórumában, hogy másoknál is előjött...
és november óta nem képesek egy patch formájában kijavítani!!! röhej
megoldás amúgy:
"Workaround for Xbox 360 version:
Load the Autosave - Southern Mexico - Chapter: The Unnamed Days
Upon entering the area before the Calendar puzzles the player drives through an underground tunnel. Turning right at the fork in the trail toward the building (and the first Calendar puzzle). Entering the building results in a cinematic, the next Chapter will start (Xibalba) and an autosave will be created. After this, the issue with the Ramp in the Midgard Serpent Chapter will not appear."
le tudná ezt nekem valaki fordítani magyarra, ha megkérem?
-
Gordon88 #62311 Hát nekem is mindig ezvolt a problémám PC-vel...mindig csak a driver problémák meg a szaggatás (néha biztos beszaggatott kicsit)
-
Akkor szerezd be a Skate 2-t, az is egy bughalmaz :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahol jobb vagy baloldalt van egy kar, fel kell ugrálni kapaszkodni és ráugrani, meghúzni és a rámpa feljön, de simán lehet hogy itt nem kell és csak ez egy bug... -
Az első rámpának tényleg állnia kell, máshol is láttam, hogy ezen a részen nem tudnak továbbjutni emiatt. Egyébként az a furcsa, hogy én nem nagyon találkoztam bugokkal a játékban, ez a pályarész is tökéletes volt. -
mit nézzek fel? nincs ott semmi!
már az első rámpám sincs felhúzva, nem tudok átjutni
ennél bugosabb játékkal nem játszottam még mostanában -
Egy kész program vmikor elindítani pc-n a játékokat. Vmiért általában mindig ugat. Vagy csak kifagy meg stb...