XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégpedig az hogy ha kulfdon vezsek egy NTSC alapu jatekot , akkor itthon minden gond nelkul le tudom en azt jatszani ?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
gamertag: kenobita
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez egy aláírás!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Igaz majd januárban akarok bele rakatni overcoolt és venni hozzá egy vga kábelt, mert apám nem szereti ha a tévén játszom:) Remélem nem lesz bajom a géppel.
Még van erre lehetõség úgyhogy aki gondolja még tehet ez ügyben valamit ;-)thx!
★ 汤姆 李
Ilyen idõsen kapnak ilyen ajándékot?Nekem ez fura:D
Igaz változik a világ:))
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Részletek: Xbox 360 Limited Editon Halo 3 (de nem az a barna szinû verzió csak mellékelve van hozzá a játék amúgy a box fehér) Hdmi-s Premium. Ha jól néztem akkor Hitachi-Lg GDR-3120L meghajtó van benne. 2007.07.24 gyártották. Egyébként ezzel a verzióval milyen tapasztalatok vannak flashelhetõség, melegedés (akarok bele mindenképpen hûtésmódositást), stb?
senki se hasznalja a gepet a liveon ???
Valaki segitsen mar hogy mit ugykodott hogy jo legyen a nettel az xbox...
Azt a 3x-os LIVE regelést azt még el lehet játszani??
Me én próbálom de mindég az emaillel baszakodik, pedig másikat adok meg neki nem azt aminek az elsõ volt...
Kellemes Karácsonyt :D
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Olvass FAQ-ot is néha.
Hogy hol lehet kapni abban meg segít a barátod....google de elsõkörben mondjuk ott ahol veszed a boxodat.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Bocsi a hülye kérdésekért :D
Az Arcade-ba lehet vinyót rakni?
Most kerestem elö a dobozából , mert nem is volt eszembe, h van :) , szal még bontatéan ez az kis átalakitó! Mit ér neked ?
sokat szenvedtem a boxxal, de addig sikerült eljutnom, hogy le tudjam jatszani a tv-n a pcmrõl a dolgokat( képek és zenék ).
Viszont másolni nem tudtam rá, hiszen a media player 11ben a boxot felismeri de nem találtam funkicót amivel sikerült volna.
A másik az, amikor kiválasztottam a konzolon a MEDIA CENTER TEST-et akkor wired volt a network, VISZONT a ip address failed volt.
Megpróbáltam a panteles 5 megas modememre kotni a kabelt, radugtam de ugyanaz a 'hiba'( network wired,de ip adress filed).
Olvastam egy olyat, hogy a parancssorba kell utni egy ipconfig /all-t es az ott kijott fizikai cimet kell felirni es atirni a konzolban a MAC szamot erre.
valaki okositson nekem itt egy kicsit
köszönöm
Boldog Karácsonyt Minden Forumozó Kollágának/Kolléganõnek!!!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ez egy aláírás!
Forza.
Egy George M. féle feldolgozás (sztem kicsit hangulatosabb , mint az eredeti):
www.youtube.com/watch?v=xEGfmk42C20
Eredeti elõadásban:
www.youtube.com/watch?v=hUJeUAmfr6w
Ezzel kívánnék mégegyszer, Boldog karácsonyt mindenkinek ! Egyetek sokat , tömjétek a bendõtöket degeszre a finom kaárcsonyi lakomával ti is :) , na meg persze Gears of War-t se felejtsük el ma sem ! ;)
PSN: berghold
slax cd-vel is próbáltam de úgy sem tette mode B-be a drievot.
esetleg arra gondolok hogy az intel chipsetes lap satavezérlõjét nem szereti.
:-(
pedig örültem volna karira ha sikerül.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
★ 汤姆 李