176898
banner
  • jaszy
    "lipset kapsz 8 ezerért bontatlant" Hol?
    Kellene vagy 20 darab!
  • Ragnar360
    Én is szólni akartam, h elvileg a nemrégiben történt update óta (ami szinte nem csinált semmit) lehet törölni a bankkaris cuccost...
  • Istencsászár
  • trogerzsiger
    Zsír akkor lehet újra előfiezetek csak basszus gecidrága dollár os :/
  • trogerzsiger
    Lips jó csak kicsit gyenge a számfelhozatal, jó modnjuk ezt olyantól hallod aki metallicát bírja hendrixet szal.. :D Lipset kapsz 8 ezerért bontatlant, viszont hogy a ghval kompatibilis-e a lipses mikrofon azt nemtudom... De sztem az :D Csak ugye ghnál veztékes mikrofon van :S Fel kéne hívni a mikrosoftot:D
  • deep
    Vaze! Most olvastam a 365-ön:

Azóta történt update és minden alkalommal amikor jön a "megújulás" ideje kikapcsolhatod, sőt a kártyát is törölni lehet. Ekkor majd kapsz levelet, hogy nem tudják vonni (elég sokáig várnak a megszüntetéssel). Szal ma már könnyű megszüntetni (itt a kapcsoló):
    Month-to-Month

Gold Member since: 2/4/2008

Automatic renewal: ON
    Ezt lehet OFF-ra tenni (jelen esetben 4.-e környékén)

Meg van oldva!:D
  • deep
    2 db AA elemmel megy. Bírja jócskán, Nekem 2500mAh-s van benne, hetekig bírja.
  • LeventeV
    Azt szeretnem kerdezni, hogy a wireless controllerbe hany db, milyen meretu(AA vagy AAA) elem jar es hogy ujratoltheto elemmel mennyit bir?
  • deep
    Ja, ha csak átírni kell, azt szerintem lehet boxon a menüből nem? Ha felhívod őket, majd kérdezd már meg, lehet-e töröltetni és tájékoztass:)
    Köszi!
  • Istencsászár
    Az mindenkép meg lesz, hátha...
  • Istencsászár
    Ha a kártyaszámot átírom egy másikra akkor a régi törlődik? mert a problémám az hogy nem az én kártyám van megadva, mert nekem ilyen nincs, de ha tudtuk volna hogy ez ilyen szopástenger akkor véletlen sem tesszük ezt...
  • deep
    Hátigen. Esetleg hívd fel a magyar üf. szolg.ot. Hátha mondanak valami okosat, segítőkészek szoktak lenni.
  • Istencsászár
    kamu cím, kamu telefon, kami ip, jól kezdődne a dolog
  • deep
    Ja, ilyenért tuti nem bannolnak.
  • deep
    Mindenképp telefon, mert be kell hogy azonosítsanak. Szopás. De ha valahogy sikerül, majd mondd el, mert én is akarom törölni:D
  • Istencsászár
    :( és ha nekik ír az ember egy mailt? mennyi annak az esélye h megoldják vagy kibannolnak a picsába gépestül akkonostul?
  • deep
    Ezt csak az ügyfélszolgálat tudja megtenni. De mivel nálunk nincs LIVE, így annak az országnak az ügyfélszolgálata, melyikkel regeltél. Én is meg vagyok lőve...
  • Istencsászár
    Van rá valami mód hogy egy megadott bankártya számot kitörölhessek a profilomból? nem akarom használni, nem is akarom hogy ott legyenek az adatok...
  • arty
    amikor a trial goldomat nyomtam, rengeteg szerver volt, sok játékossal. és majdnem mindenki jobb volt nálam - coop terror vadászat jött be legjobban, ezen okbol kifolyólag :D

t0mmy: meg kell venni, akkor menni fog.
  • t0mmy #62416
    telepített is valamit liveról miután a játék elindult, de nem történt semmmi
  • tyrant71
    a world tour nem játszható kontrollerrel, a többi igen
  • chicco24
    Lenne 2 kérdésem! A guitar hero progi játszható Joy-al,vagy mindenképpen kell hozzá gitár?
    A másik pedig,hogy lehet kapni az Xboxhoz olyan mikrofont amivel lehet karaoket nyomatni minden hasonló játékban,azaz a Lips-ben,Guitar Heroban,Rock Bandban,Singstarban? Azaz,ami minden vagy a többségével kompatibilis.
    Otthonra szeretnék egy kis karaoke partyt varázsolni március végén,az Xbox360,100cmes tévé és 5.1 es hangrendszer segítségével.
    Adjatok tanácsot miket szerezzek be.
    Előre is thx!
  • csoola
    nekem demo nem tetszett, sokan szeretik, szerezd be a demot (kb minden torrentoldalon fennvan meg liverol is könnyen szedheted)
    ha szereted a tulélöhorrort, akkor lehet h tetszik, lehet h nem
    én inkább a Dead Space meg Silent Hill játékokat szeretem a müfajban
    meg nekem az rombolja a hangulatot, hogy ketten vagyunk, persze király ujitás fölege a co-op miatt, de egy horror szerintem segitötárs nélkül sokkal ijesztöbb
  • trogerzsiger
    Neten tolják elegen? Mert most silver vagyok azt nem is nagyon kell Gold, de ha tolják akkor beruházok goldra..

Az endwar meg beszarás :D
  • arty
    kösz az infot, lehet kipróbálom
  • avengir
    van
  • evil 007
    van ps2 topik nekem van azis ott lehet warezolni psp be is meg a sima xboxba is én nem kényszeritek senkit a warezra de most már itt haggyuk abba.
  • evil 007
    bocsánatot kértem nem? akkor most meg mit kell hülyézni eggyaltalán nem mondtam hogy elnézést kérjetek alwares ez neked szol paraszt.
  • Istencsászár
    Nem lett volna boxon sem sikeres, egy közepes Fps lett sajnos.
  • Ewergo
    Hát bukott játék konzolként tényleg csak bukhat. Szerintem fostak hogy Xboxon siker lesz. :D
  • LordAndrew
    Egyébként milyen játék? Érdemes lesz játszani vele? (Egyik korábbi részhez sem volt szerencsém, csak annyi tudok, hogy zombiölős-lövölde... Meg persze láttam pár ingame videót)
  • trogerzsiger
    End war demó van? Rákattantam erre a hangirányításra :D
  • trogerzsiger
    annyi hogy "Move there" gogo on my six, hold, fire at will hold your fire... alap dolgok. De poén..
  • trogerzsiger
    Ott a kézikönyvben a parancslista :D
  • DöflingR
    Ezaz, gamer365-ön is volt emiatt vita mert a sok W4RE2HER0 már végigtolta és vagy szídták a játékot vagy spoilereztek :)
  • avengir
    fasza ps reklám :S
  • avengir
    Olyat csak az MS szokott :D :D
  • mrmilan
    Végre sikerült megvennem a Forza2-t. Tolja valaki közületek kormánnyal? Milyen a vezetési élmény ebben a játékban? Nekem az a "buci" elejű Microsoft gyártmány van, nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. A PGR4-et is kormánnyal tolom, hát ég és föld azért a controllerhez képest. Állat nagy versenyeket lehet wheellel nyomni...
  • arty
    Haze multiplatformnak indult, aztán a Sony megvette exkluzivnak. Bukott egy nagyot, béke poraira. Én azért szivesen kiprobáltam volna :)
  • arty
    szerintem te nem fizettél azért a gta4 kiegészítőért ... vedd meg és akkor majd rákérdez :)