176877
banner
  • chicco24
    Szerintetek van rá esély hogy a Tales of Vesperia megjelenik európában?
  • berezol
    uhh...bocs..elnézést
  • mateus33
    Keress utána google-be, mert itt nem szabad ilyenekről beszélni!
  • Denes888
    Szerintem sok buta ember nem látja ezt a képet. Ki kéne írni Major Nelson alá nagy piros betűkkel hogy NO Warez.
  • berezol
    :D:D:D
    nem vagyok hülye csak nem látok bele hogy most mi az igaz
  • trogerzsiger
    Annyira hülye vagy :D
  • berezol
    szal akk pl leszedem egy oldarol a xbox 360anra a gamet felrakom a pendrivére utánna bedugom az xbox 360 ba feltelepitem és mükszik
    ?!!
  • mateus33
    Nem, csak ha írott dvd-t akarsz használni ;)
  • berezol
    ehez nem kell kiflashelni az xbox 360ant?
  • davidka003
    igen.
  • berezol
    hi még egy kérdés
    ha van egy pendrivéd akkor leszeded a játékot felrakod a pedrivére
    bedugod az xbox360ba felrakod a gamet és jo??
  • DöflingR
    Még azóta is olyan gáz az a router?:S
  • trogerzsiger
    beépített tűzfal.. ennyi. most rákeresetem az xboxos supportban a portokra beállítottam rendesen megint remélem jó lesz.
  • DarkSector
    lol
    én vettem 1 routert simán bedugtam 2 kábelt, és megy.
    unokabátyámnak vettem routert bedugta 2 kábelt, és full megy a net.

Ennyi...én nem értem mi okoz neked problémát.
    kicsit pontosabban ird le, lehet csak kis figyelmetlenség.
  • trogerzsiger
    faszomat veszek goldot erre nem tudok rendesen játszani a kuvra routerem miatt. beszarás.. hiába állítom be a portjait hogy engedje át a router ugyanúgy rossz :S
  • mateus33
    Általában fedett helyeken szokták flashelni, de pl. a józsefvárosi piacon is megcsinálják a kínaiak, afrikaihoz ne menjél. 12gb-os játékot meg úgy tudsz kiírni, hogy veszel egy 16gb-os pendrive-ot, és rámásolod.
  • Istencsászár
    És sikerült, xbox.com és az accomnál kitudtam törölni, azt mondják várni kell egy kicsit talán mailt is kapok és akkor boxon is megnézhetem hogy valóban eltünt onnan minden adat.
  • ZseniálisTeknős
    Ez engem is határozottan érdekelne... (de komolyan).
  • trogerzsiger
    jatekaim.hu-n nem kell egy srácnak :D
  • jaszy
    "lipset kapsz 8 ezerért bontatlant" Hol?
    Kellene vagy 20 darab!
  • Ragnar360
    Én is szólni akartam, h elvileg a nemrégiben történt update óta (ami szinte nem csinált semmit) lehet törölni a bankkaris cuccost...
  • Istencsászár
  • trogerzsiger
    Zsír akkor lehet újra előfiezetek csak basszus gecidrága dollár os :/
  • trogerzsiger
    Lips jó csak kicsit gyenge a számfelhozatal, jó modnjuk ezt olyantól hallod aki metallicát bírja hendrixet szal.. :D Lipset kapsz 8 ezerért bontatlant, viszont hogy a ghval kompatibilis-e a lipses mikrofon azt nemtudom... De sztem az :D Csak ugye ghnál veztékes mikrofon van :S Fel kéne hívni a mikrosoftot:D
  • deep
    Vaze! Most olvastam a 365-ön:

Azóta történt update és minden alkalommal amikor jön a "megújulás" ideje kikapcsolhatod, sőt a kártyát is törölni lehet. Ekkor majd kapsz levelet, hogy nem tudják vonni (elég sokáig várnak a megszüntetéssel). Szal ma már könnyű megszüntetni (itt a kapcsoló):
    Month-to-Month

Gold Member since: 2/4/2008

Automatic renewal: ON
    Ezt lehet OFF-ra tenni (jelen esetben 4.-e környékén)

Meg van oldva!:D
  • deep
    2 db AA elemmel megy. Bírja jócskán, Nekem 2500mAh-s van benne, hetekig bírja.
  • LeventeV
    Azt szeretnem kerdezni, hogy a wireless controllerbe hany db, milyen meretu(AA vagy AAA) elem jar es hogy ujratoltheto elemmel mennyit bir?
  • deep
    Ja, ha csak átírni kell, azt szerintem lehet boxon a menüből nem? Ha felhívod őket, majd kérdezd már meg, lehet-e töröltetni és tájékoztass:)
    Köszi!
  • Istencsászár
    Az mindenkép meg lesz, hátha...
  • Istencsászár
    Ha a kártyaszámot átírom egy másikra akkor a régi törlődik? mert a problémám az hogy nem az én kártyám van megadva, mert nekem ilyen nincs, de ha tudtuk volna hogy ez ilyen szopástenger akkor véletlen sem tesszük ezt...
  • deep
    Hátigen. Esetleg hívd fel a magyar üf. szolg.ot. Hátha mondanak valami okosat, segítőkészek szoktak lenni.
  • Istencsászár
    kamu cím, kamu telefon, kami ip, jól kezdődne a dolog
  • deep
    Ja, ilyenért tuti nem bannolnak.
  • deep
    Mindenképp telefon, mert be kell hogy azonosítsanak. Szopás. De ha valahogy sikerül, majd mondd el, mert én is akarom törölni:D
  • Istencsászár
    :( és ha nekik ír az ember egy mailt? mennyi annak az esélye h megoldják vagy kibannolnak a picsába gépestül akkonostul?
  • deep
    Ezt csak az ügyfélszolgálat tudja megtenni. De mivel nálunk nincs LIVE, így annak az országnak az ügyfélszolgálata, melyikkel regeltél. Én is meg vagyok lőve...
  • Istencsászár
    Van rá valami mód hogy egy megadott bankártya számot kitörölhessek a profilomból? nem akarom használni, nem is akarom hogy ott legyenek az adatok...
  • arty
    amikor a trial goldomat nyomtam, rengeteg szerver volt, sok játékossal. és majdnem mindenki jobb volt nálam - coop terror vadászat jött be legjobban, ezen okbol kifolyólag :D

t0mmy: meg kell venni, akkor menni fog.
  • t0mmy #62416
    telepített is valamit liveról miután a játék elindult, de nem történt semmmi
  • tyrant71
    a world tour nem játszható kontrollerrel, a többi igen