176877

-
chicco24 #62455 Szerintetek van rá esély hogy a Tales of Vesperia megjelenik európában? -
berezol #62454 uhh...bocs..elnézést
-
Keress utána google-be, mert itt nem szabad ilyenekről beszélni! -
Szerintem sok buta ember nem látja ezt a képet. Ki kéne írni Major Nelson alá nagy piros betűkkel hogy NO Warez. -
berezol #62451 :D:D:D
nem vagyok hülye csak nem látok bele hogy most mi az igaz -
Annyira hülye vagy :D -
berezol #62449 szal akk pl leszedem egy oldarol a xbox 360anra a gamet felrakom a pendrivére utánna bedugom az xbox 360 ba feltelepitem és mükszik
?!!
-
Nem, csak ha írott dvd-t akarsz használni ;) -
berezol #62447 ehez nem kell kiflashelni az xbox 360ant? -
igen. -
berezol #62445 hi még egy kérdés
ha van egy pendrivéd akkor leszeded a játékot felrakod a pedrivére
bedugod az xbox360ba felrakod a gamet és jo?? -
Még azóta is olyan gáz az a router?:S -
beépített tűzfal.. ennyi. most rákeresetem az xboxos supportban a portokra beállítottam rendesen megint remélem jó lesz. -
lol
én vettem 1 routert simán bedugtam 2 kábelt, és megy.
unokabátyámnak vettem routert bedugta 2 kábelt, és full megy a net.
Ennyi...én nem értem mi okoz neked problémát.
kicsit pontosabban ird le, lehet csak kis figyelmetlenség. -
faszomat veszek goldot erre nem tudok rendesen játszani a kuvra routerem miatt. beszarás.. hiába állítom be a portjait hogy engedje át a router ugyanúgy rossz :S -
Általában fedett helyeken szokták flashelni, de pl. a józsefvárosi piacon is megcsinálják a kínaiak, afrikaihoz ne menjél. 12gb-os játékot meg úgy tudsz kiírni, hogy veszel egy 16gb-os pendrive-ot, és rámásolod. -
És sikerült, xbox.com és az accomnál kitudtam törölni, azt mondják várni kell egy kicsit talán mailt is kapok és akkor boxon is megnézhetem hogy valóban eltünt onnan minden adat. -
Ez engem is határozottan érdekelne... (de komolyan). -
jatekaim.hu-n nem kell egy srácnak :D -
"lipset kapsz 8 ezerért bontatlant" Hol?
Kellene vagy 20 darab! -
Ragnar360 #62434 Én is szólni akartam, h elvileg a nemrégiben történt update óta (ami szinte nem csinált semmit) lehet törölni a bankkaris cuccost... -
-
Zsír akkor lehet újra előfiezetek csak basszus gecidrága dollár os :/ -
Lips jó csak kicsit gyenge a számfelhozatal, jó modnjuk ezt olyantól hallod aki metallicát bírja hendrixet szal.. :D Lipset kapsz 8 ezerért bontatlant, viszont hogy a ghval kompatibilis-e a lipses mikrofon azt nemtudom... De sztem az :D Csak ugye ghnál veztékes mikrofon van :S Fel kéne hívni a mikrosoftot:D -
Vaze! Most olvastam a 365-ön:
Azóta történt update és minden alkalommal amikor jön a "megújulás" ideje kikapcsolhatod, sőt a kártyát is törölni lehet. Ekkor majd kapsz levelet, hogy nem tudják vonni (elég sokáig várnak a megszüntetéssel). Szal ma már könnyű megszüntetni (itt a kapcsoló):
Month-to-Month
Gold Member since: 2/4/2008
Automatic renewal: ON
Ezt lehet OFF-ra tenni (jelen esetben 4.-e környékén)
Meg van oldva!:D -
2 db AA elemmel megy. Bírja jócskán, Nekem 2500mAh-s van benne, hetekig bírja. -
Azt szeretnem kerdezni, hogy a wireless controllerbe hany db, milyen meretu(AA vagy AAA) elem jar es hogy ujratoltheto elemmel mennyit bir? -
Ja, ha csak átírni kell, azt szerintem lehet boxon a menüből nem? Ha felhívod őket, majd kérdezd már meg, lehet-e töröltetni és tájékoztass:)
Köszi! -
Az mindenkép meg lesz, hátha... -
Ha a kártyaszámot átírom egy másikra akkor a régi törlődik? mert a problémám az hogy nem az én kártyám van megadva, mert nekem ilyen nincs, de ha tudtuk volna hogy ez ilyen szopástenger akkor véletlen sem tesszük ezt... -
Hátigen. Esetleg hívd fel a magyar üf. szolg.ot. Hátha mondanak valami okosat, segítőkészek szoktak lenni. -
kamu cím, kamu telefon, kami ip, jól kezdődne a dolog
-
Ja, ilyenért tuti nem bannolnak. -
Mindenképp telefon, mert be kell hogy azonosítsanak. Szopás. De ha valahogy sikerül, majd mondd el, mert én is akarom törölni:D -
:( és ha nekik ír az ember egy mailt? mennyi annak az esélye h megoldják vagy kibannolnak a picsába gépestül akkonostul? -
Ezt csak az ügyfélszolgálat tudja megtenni. De mivel nálunk nincs LIVE, így annak az országnak az ügyfélszolgálata, melyikkel regeltél. Én is meg vagyok lőve... -
Van rá valami mód hogy egy megadott bankártya számot kitörölhessek a profilomból? nem akarom használni, nem is akarom hogy ott legyenek az adatok... -
amikor a trial goldomat nyomtam, rengeteg szerver volt, sok játékossal. és majdnem mindenki jobb volt nálam - coop terror vadászat jött be legjobban, ezen okbol kifolyólag :D
t0mmy: meg kell venni, akkor menni fog. -
telepített is valamit liveról miután a játék elindult, de nem történt semmmi -
tyrant71 #62415 a world tour nem játszható kontrollerrel, a többi igen