176877
banner
  • GX25
    Köszi.

És ami itt van Premium abba is az új jasper-es alaplap van, vagy az csak az Arcade-ba van?
    Mert én úgy hallottam hogy ez az újfajta alaplap sokkal jobb.
  • arty
    csak a gta4-et játszottam, ott a sok rendőr esetén rendesen belassul :) (de az nem xbox1-es játék!!! :PPP )
  • PoisonChihuahua
    Minek buherálod? Ez nem PC, hogy gányolni kelljen. Minden úgy jó benne, ahogy van, ha meg mégis besz@r, akkor ott az MS gari, futár viszi-hozza ingyen.
  • Roli010
    GX25 szentem egy Premium minimum (egyszer kell megvenni )lehet az Arcade is megéri de Abba Nincs HDD......
    itt találsz olcsó Xbox ot
    de ez csak az én véleményem
  • Roli010
    hát már bocs de ennek a kérdések fele anyira egyértelmű
  • LeventeV
    Lenne egy par kerdesem, de ezt tolem mar megszokhattatok.

1 - Mukodik ugy az xbox hogy le van kapva az oldala, marmint ugy hogy az alaplap lathato legyen, a jobb hutes erdekeben?

2 - Hany mm-es a coolerek atmeroje? 80 vagy 120? Es milyen fordulaton porognek?

3 - Ki lehet cserelni a coolereket hazilag? Kicsavarozni, es masat tenni bele? Olyan a csatlakozojuk mint a PC-s coolereknek?

Elore is kosz.
  • Apus
    Bullyhoz tudok hozzászólni, nálam a patch után semmi probléma nem volt. Se fagyás, se képfrissítés.
  • sambauer
    Hm. Na várjunk csak.
    -GTA 4 és Saints Row 2ben nektek ha nagyon sok rendőr üldöz,(meg nagy az akció) lemegy az fps 5-re ?
    - Bullynál a patch után állandó a képrfissítés ?

Nehogy már a konzolom legyen szar :D
  • arty
    vszeg addig nem jutottam el :)

de a másik 4, általam emlitettnél semmiféle problémát nem találtam, azokat tovább vittem az elejénél...
    (anno, a fifa07 esetén volt loading képernyőn kis kék bevillogás, de azon tul soha semmi anomália, tényleg)

lehet nekem mákom volt, neked meg nagy peched :D
  • sambauer
    hát ahol 5-nél több ellenség van egyszerre, illetve sok a robbanás ott szépen 10-15 között csúszkál.. Azért én végigvittem már csak nosztalgia miatt is, szóval nem játszhatatlan de ilyen állapotban nem tettem volna a listára..(GTAkról meg ne is beszéljünk, OMG)
  • arty
    de, megéri, mivel van pár jo előző generácios játék is :) (és ahogy irtam én semmiféle problémával nem találkoztam, egyetlen általam próbált játékban sem)
  • arty
    max payne2 perfekt volt, bár csak az első pályát nyomtam végig
  • sambauer
    3 nem 4 :D
  • sambauer
    Shenmue 2, Max Payne 2, GTA 4/VC, Scarface - Igazad van ha öt játék szinte ugyanolyan "sebességbe" fut badarság azt hinnem hogy nem változhat a helyzet.
  • kem001
    Értem, köszi a válaszodat! Egy szóval nem éri meg
  • arty
    mi másról tudnád még? beteszed az xbox1 lemezt a 360-ba és onnan fut. winyo ahoz kell, hogy az "xbox1 emulátor" fusson
  • arty
    ez igy baromira nem igaz :)

black, burnout3, MK: deception, Outrun coast2coast, revenge of the sith pl. hibátlan.

az általad probált pár cim alapján hülyeség következtetéseket levonnod ...
  • kem001
    Értem, és ha sima XBox lemezről próbálom akkor is ugyanez a helyzet?
  • arty
    ezeket igen
  • sambauer
    Winchesterrel igen, de akkor is elég keveset lista ráadásul bugosan, és pofátlanul alacsony fps-el. Szal simán mondhatnánk azt is hogy nem.
  • kem001
    Hellosztok
    Az XBox 360 a sima XBos játékokat is lejátsza?
  • Iceakos
    Visszatértem, íme 1 friss lista:

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,- Jelenleg nincs ,kérdéses mikor kapok!!!!!!!
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

Ice
  • Adi
    Szerintem megéri!:)
  • Pacal17
    Csak premiumot érdemes venni. Kb 6-8 ezerrel drágább mint a sima.
  • Pacal17
    Én valszeg megveszem, bár nem tudom megér e annyit... Vagy megvárok egy 50%os akciót.
  • sambauer
    elveim tiltják Microsoft Pontok vásárlását :D
  • Adi
    Csütörtökön jön a COD WAW-hoz a kiegészítő!:)
  • sambauer
    Én is leginkább a Dead Rising felé kacsingatok, a demo nagyon bejött és sok jót olvastam is róla, ellentétben az Alone In the Darkal szemben hiszen azt szinte mindenhol fikázzák, pedig a demo ott se volt rossz. Vegas csaka multi miatt érdekelne, mivel már a CODot eléggé unom, MW 2 meg még várat magára.
  • trogerzsiger
    Vegas van benne hangirányítás :D azon kívül faszás multi, rangrendszer osztottképernyős móka.. Ami rossz hogy mondjuk a rs3hoz a raven shieldhet képest csúnyán elárkádosodott.
  • Neogan
    Alone-t nem ajánlom, nekem nagyon nem jött be. Vegast nem próbáltam, de jókat hallottam róla. Dead Rising viszont nagy kedvencem, remek játék, a mentési rendszert meg kell szokni, de nem vészes.
  • bexinho
    Mennyire hosszú a Resident Evil sztorija? Azonkívűl h élményben mit nyújt, játék hossz miatt érdemes beruházni rá?
  • bubu13
    Rambo Six Vegas 2
  • amdrula
    Vegas 2 vagy Dead Rising... teljesen más a kettő, a maga nemében, mind a kettő kiváló. (dead risingnek idegesítő a mentési rendszere, szal nézz utána téged zavarna-e :p)
  • amdrula
    CSI? :D
  • sambauer
    Na meg hogy akció is legyen mellé a három közül melyiket ajánljátok ?
    Dead Rsing
    Alone In The Dark 5
    Rambo Six Vegas 2
  • sambauer
    Tudtok ajánlani valami jó kaland, hangsúlyozom KALAND játékot Xboxra ? Ahol nem az a lényeg hogy átverekedjem magam 100 enemyn, hanem olyan point and click szerűen nyomoznom kell, gondolkodnom stb ?
  • Grizzly4x4
    Én is most végeztem vagy 1 órája a Resivel. Nagyon beteg lett a vége azt már elmondhatom, de a legtöbb főbossra igaz hogy elgurult a fejlesztők gyógyszere.
  • Gideon Wieth
    bocs nem néztem utána :) Már az ending megy vagy credits:D kinek mi tetszik
  • Gideon Wieth
    bocs nem néztem utána :)
  • Gideon Wieth
    Igen már sikerült köszönöm. Csak elfelejtettem frissíteni...Coopba nehezebb de am kurvajó :D Jobb mint Singlebe szerintem :)