XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Azért ne felejtsük el az XLink Kai progit sem.
Ha nincs LIVE elõfizetésed vagy bannoltak multi mókához kiválóan köteletõ a fenti program. Tegnap is játszottunk voltunk 6-8-an tökéletes volt. Ma is nyomjuk a CoD4-et. Akinek van kedve jöjjön bátran.

Adi
region free ergo szedjed lebátran!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Turok demo is online :D

rambuu
Hali!

History.Channel.Battle.for.the.Pacific.USA.RF.XBOX360-MARVEL

Errõl tudtok valamit?? Most láttam hogy PC-re msot került fel a netre, erre nézem hogy hoho ez van boxra, is és elég durván nézett ki a grafja, és megnéztem a Tothegame-en és irja hogy USA-ba már megjelent, erre rá nézek az xbox-skyra és látom hogy ténleg fent van, megnéztem az NFO-ját és hát ír ott USA-t is meg PAL-t is de "PAL?" igy írja.
És nem tudom hogy akkor ez most megy PALon is?? Van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban??

Ne is törõdj sipka az ilyen formákkal. ráadásul ilyesmi nincs is a faq-ban. legalább megnézné. na a link xdvd mulleter segítség itt leírnak mindent hogyan kell. képek is vannak ha nem olyan jó az angol tudás. Linkin park nekem csak személyes tapasztalataim vannak, én nyomtam már 11 órát is zsinórban vele és semi baja nem volt az ég világon. az írott játékkal valóü online game meg nem ajánlott, mert bannolnak és többet nem nyomulhatsz. olyan sok játék amivel online jáccanál úgysincs, inkább vedd meg azt a pár címet eredetiben
holecsko10
Sziasztok

Valaki elmagyarázná nekem, mert nem igazán értek valamit az Xbox 360-nal kapcsolatban. Azt értem, hogy hogyan kell ki írni egy dvd9-re a tört játékokat, de ha én most beraknám egy újonnan vett Xbox 360-ba, akkor akadás nélkül beolvasná, mert eredetinek érzékelné a dvd-ét vagy fen, akadna, mert másoltnak minõsítené. A lap végén olvastam, hogy sikerült feltörni az Xbox 360-at, de ott is olyasmit irtatok, hogy otthon házilag nem lehet meg csinálni, mert macerás, mert ki kell cserélni a DVD olvasót és az olvasónak a szoftverjét módosítani kellene.
Meg még annyi lenne a kérdésem, hogy ha felismeri a tört játékokat, akkor az online játékmód ugrik vagy lehet, online non is lehet játszani. Még egy utolsó kérdésem lenne. Meddig lehet egy Xbox 360-al játszani megállás nélkül egy nap anélkül, hogy túlhevülne vagy kifagyna. Én általában 5 - 6 órát szoktam játszani.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Azt gondoltam hogy egy BD vagy HD-DVD adja az igazi hd élvezetet de én még azzal várni szeretnék na és persze nem akarom a hatalmas dvd gyûjteményemet a kukába dobni, de akkor nem lesz hdmi-s dvd lejátszó pedig megnézném hogy mire jó mert akkor amiket írnak róla az nagy kamu:D Köszi a választ!
Sipka
Bemutatkozás...
Próbáltam a szintedre lealacsonyodni, de szerintem ezt inkább fejezzük be!

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Sephi
Ha fleshelt a gépem akkor hogy tudok rá uj Xtreme verziót rakni? mindig ki kell bontani?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Smuge
Ez az az eset, amikor szembesültél a saját két szemeddel a dvd és a hd közti különbségröl. Egyes dvd filmek ilyen tv-n valóban pixelháborura emlékeztetnek. Sokat amugy nem érsz hdmi kimenetes felskálázásra képes dvd lejátszóval, esetekben roszabb képet kapsz mint az eredeti dvd képe, tehát olyan csodát ne várj töle hogy valódi 720p képet fogsz látni vele, de nem vagy csak minimális lesz a különbség. Drágább tv-kbe alapbol be van építve egy ilyen technologia ami ténylegesen javít a képminõségen, de azok még eléggé a közember számára megfizethetetlen kategoria. Ha igazán kiszeretnéd élvezni a dolgot, akkor CSAK bd/(hddvd) lejátszo!

Egy kis OFF de úgy gondoltam itt teszem fel kérdésemet mert itt vannak olyanok akik normálisan meg is tudják válaszolni , szóval:

Nem rég vettem HDTV-t nem Full csak a natúr HDready és volt már egy igen jó kis pana dvd lejátszóm de hát a dvd minõsége majdnem olyan mint a sima tv adásé tehát nem a legjobb és ez nem tudom hogy mitõl van , esetleg ha vennék egy HDMI kimenetes dvd lejátszót amirõl azt olvastam hogy van amelyik a képet felnyomja akár 1080p-re is persze nekem egy 720p-s kép is már totál jó lenne mert elvileg az is ezerszer jobb mint amit most megjelenít , vagy esetleg van valami könnyebb megoldás , esetleg nálam van a hiba amiért nem ennyire jó a dvd képe? Eredeti dvd filmekrõl van szó persze! Válaszokat elõre is köszönöm!
Bendy
Ilyen arcoknak, mint te mindig szívesen segítek. Pláne ha így mutatkozol be <#mf2>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Sipka
Bendy!
FAQ-t elolvastam és rilíz nfo-t is...
A problémám annyi volt, hogy nem tudtam milyen flash van a gépen, de hozzászólásoddal akkorát segítettél, hogy el sem hiszed, nagyon köszönöm! <#mf1> Egyébként nem sörözök, ha szükséged van egy poháralátétre, szívesen átküldöm! <#duhos2>

Bendy
Ajánlom a nagy piros betûket itt fent. FAQ. Ez is le van írva a linkeken...de akár törölhetni is lehetne, mert senki sem veszi a fáradtságot az olvasásukhoz.
Bár te még a release hozzászólást is csak a lemez kiírása után olvastad el..biztos megérte azt a lemezt söralátétnek megpörkölni. <#finom>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

dienesoft
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy az Xbox a Forza Motorsport 2-t szenvedve veszi be és csak harmadjára indítja el (kiírja, hogy unplayabale disc), míg a Viva Pinata-t szó nélkül elindítja elsõre?Mindkettõ eredeti játék. Addig nem szeretném flasheltetni, amíg ennek nem tudom az okát. A lemezzel lehet a baj? Vagy a gép készül meghalni? Köszönöm a válaszokat elõre is!

Úgy emlékszem hogy 1913776

Sipka
Egy kis segítséget szertnék kérni: letöltöttem egy rilízt már ki is írtam, de unplayeble dicet ír. a gép flashelt és nem ez az elsõ játék amit kiírtam. Ahonnan leszedtem, ott egyik hsz-ben ez áll: "akinek iXtreme FW van a gépén, az xdvdmulleterrel fixálja kiirás elõtt! különben nem fog menni a gépén..." - hát nem is megy...
xdvdmulleterr megvan, de nem értek hozzá.
hogy tudnám fixálni?
egy link is megtenné...
dánke

rambuu
Én meg csak azt nem értem hogy akit megkéselt, annak nem volt haverjai??
Me ha az én haveromat megkéselné valaki, vagy ez a kis pöcs, akkor bisztos hogy felkeresném, 1 haverral együtt és szét kapnánk a kis fasz szopót.

Na nehogy már meg engedjék neki csak azé me kis korú...

narumon
Ezt most nem értem mire irtad. Vagy rossz hozzászólásra válaszoltál?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Sziasztok

Bocsi, de nem találom, hogy az átalakított Bukta féle Soul Calibur II-höz milyen LayerBreak kell, mert ugye más kell. Segítene valaki? Köszönöm!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Smithie
Igazi vevõbarát ez a ms,kéne a f@sznak,boltba eljátszogatok én vele,sajátnak meg...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kaplan
Ha már nem lesz itt Magyarországon totálisan mindegy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sland
Adok neki egy hónapot és rejtélyes módon el fog halálozni. vagy be fog esni a metro alá, vagy beleesik a saját késébe, vagy megfullad a napraforgó magtól, vagy valami ilyesmiben.
biztos lesz valami kedves banda akit bele fognak hergelni a kölyök likvidálásába...<#violent>

na de nem offolok, sorry :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

narumon
3 féle van

Xbox Arcade - vezetéknélküli kontroller, nincs vinyo, 256MB memkártya + Arcade játékokat tartalmazó dvd
Xbox Premium - u.a mint fent, csak 20GB HDD, memkártya nélkül, HD kábellel és Headsettel. Ebbõl szokott lenni ajándék játékos meg mindenféle csiricsáré kivitel
Xbox Elite - fekete szinû 120GB HDD, drágább hûtés meg lófütty>

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kaplan
Éppenséggel a Zöld Pardonba mentünk nyáron mikor vártunk a Boráros téri villamos megállóba a maradék pár emberre, és akkor jött oda hozzánk cigit kéregetni.. :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Olyan szövegeket lenyom ,gecc , majdnem ríttam :D a röhögéstöl te :)) már fájt :D meg is nézem újra :D

cigi a szájába , napszemuveg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D LOOOOLLL , az a mocskos ciganyduma , h rohadna meg az összes , mikor megszuletett a fajuk!

Sland
most már tudom kit kell bebaszni a metro alá...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mama2
És mi a különbség az Elite és a sima box között?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tévedésbe vagy , nem ülök itthon , föleg mostanság :P
LOOL :D miért nem rugtátok fejbe ? ...akora kamu , elkezdi ,h ö odamegy megveri és elszedi mindenét , napersze , hagyjuk már!
Ja meg valszeg ti voltatok 20an mi ?:D
Ha betámadna fejberugnám a kiskölköt :D

narumon
"És hol lehet venni annyiért? Mert én az 576-ba néztem, ott 100000 ft:P."

Akkor valamit félrenéztél
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=34913

narumon
Azt próbáltad már hogy 50 / 60 Hz között váltasz?

narumon
"Eladó egy új X360 Arcade HDMI-s, flashelt. 70.000- [email protected]"

Ugye ez vicc?

Kaplan
Ad1 : "Frissítve: 2007. december 20., csütörtök 07:27" - Ergo már az egész ország ismeri a kiskölköt, fõleg a késelõs mutatványa óta, és azóta már vissza is akarják vinni mert itthon valszeg vki elkapná.

Ad2 : Téged ez a legkevésbé sem érint, mert te otthon ülsz mindig :) Nem téged támadott már be hanem minket.. Mondjuk abból szép békés elválás lett. Kitudja mi történt volna ha leáll húsz ember ellen verekedni a haverjával, vagy tömegmészárlás, vagy csak szimpla ölés. :DD

Minstrel
az Elite Pack a 100.000Ft-os, az nem az alap..

http://topgearhungary.blogspot.com/

OFF:
http://index.hu/politika/bulvar/kriszt1214

Hi. Valahol azt olvastam, hogy az ms azt figyeli, hogy eredeti játékkal játszik az ember. SZóval ha flasheltetem a boxot és csak akkor megyek fel a livera ha eredeti játékkal játszom akkor nem bannolnak?
konzolstudio.com

itt asszem 65e

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Senkkik
Hali ma érkezett a boxom lenne 2 kérdésem:
Az egyik hogy ha bedugom az mp3-mam és lejáccom bármelyik számot csak 5 másodpercig jácca.. Ezt hogy lehet orvosolni? (Samsung yp-k3 lejáccóm van)
A másik hogy nagyon hangos a gép szerintem (egy hangosnak mondott pc kétszerese..) pedig nem kértem hûtésmodot.. Ezzel mit kezdjek?..
Thx elõre is!

mama2
És hol lehet venni annyiért? Mert én az 576-ba néztem, ott 100000 ft:P.

Xbox 360 Arcade 59990ft
mama2
Egy xbox360 alapgép, mennyi kb.?

teddymac
Hol?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

trick daddy
euronics-ban 59.-e ugyananyi mint a 576-ban az tök király nem kell meszirre menem :) (de ugyan a 175w-os van ott ) vagy nagyba nézegetni kell a dobozt :)??

arty
+winyot veszel
+hd av kábelt/hdmi veszel
+headsetet veszel

premium <> arcade, egyelõre ... ;)

Forza.

Ne rakj semmi overcool, meg mit én tudjam milyen lóf*szokat az XBOXodra, s akkor jó lesz, és még a garanciád is megmarad. Ahogy én látom általában az ilyenek romlanak el.
Ha tutira akarsz menni, akkor vegyél egy 175W-osat, és jó...

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

Teljessen elbátorodik az ember de komolyan.Akkor 1 xboxban sem lehet megbizni tutira.Pedig elvileg el várná az ember.Fõleg ha újjonan veszi ráadásul.Hát de nem????????????????????
Igen sztem az a Best buy nekem is az van mindenféle extra hûtés nélkül így legalább gariba javítják ha gond lesz!
Ez nem semmi .De az Arcade-ról azért jókat is halottam.Te mit gondolsz róla?Mert a Euronicsban egész jó árban van.
Hi Mindenki!

Korábban már kértem segítséget az Xbox360-ról PC-re történõ videórögzítés kapcsán, de megöl az ideg - nem mûködik. Képtelenség, nem megy. Kipróbáltam Ulead, Pinnacle cuccal, lebutítottam a jelet 480p-re és semmi. A kép egyszerûen szétesik, vagy fekete-fehér és már tök ideg vagyok, hogy miért nem képes arra az (annó) 110 ezerért vett Xbox360, mint a 60 ezerért utánamvágott Wii (amirõl persze tökjó jel jön)?
Kérem valaki adjon tanácsot!!!
Javít rajta de nem sokat. Vízhûtéses is lett már 3ledes! :D