XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Hát pedig bizony a dvd 720X576-os(4:3) vagy 720x480(16:9) felbontása kurvára nem elég a tévéjének 1366X768-as felbontásához. Magyarul ocsmány a kép a HD anyagokhoz képest. Ez van:S"

Csakhát nem errõl volt szó. Ezvan.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Sztem elõzõ generáción igen jó volt, s nekem ez az új nem tetszik.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

Istencsászár
Jólesz:), pedig elõzõ generáción hánytam tõle, de ez tetszik.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Smuge
"Ez hülyeség. Vagy a lejátszója szar, vagy a kábel, vagy a lemez amit néz. Nem azt mondom, hogy HD meg DVD között nincs különbség csak azt hogy egy dvd fényévekkel jobb mint bármelyik magyarországon fogható tévé adás."

DVD valóban jobb mint bármelyik Magyarországon fogható tévé adás, ez nem is kérdés, de nem ez volt a kérdés :) HD képes TV-n meg ha tetszik ha nem, már bizony a dvd is necces. DVD meg messze nem High Definition nem véletlen ez a neve , de interneten számtalan összehasonlítást találsz. Ég és föld.

A DEMO alapján nekem nem tetszik, de ki tudja?

deep
Hát pedig bizony a dvd 720X576-os(4:3) vagy 720x480(16:9) felbontása kurvára nem elég a tévéjének 1366X768-as felbontásához. Magyarul ocsmány a kép a HD anyagokhoz képest. Ez van:S
http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
igen viszi a sima boxos játékokat(de nem mindegyiket)...

FLeT
Burnout Paradise elõreláthatólag jó lesz?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Legjobb autós játék PGR4.

Jah,nekünk a javíttatásra kell spórolnunk:DD

★ 汤姆 李

Xenu
Xbox360=szegény ember PS3-ja!<#nyes>

Sometimes life hurst like hell

FLeT
csá nép!
1. Az X360 viszi a sima boxos játékokat?
2. Mi jelenleg a piacon a legjobb autós game?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

narumon
"Majd amikor meglatod a harom piros ledet megvaltozik a velemenyed. Gondolom ugye flashelt, garancia nulla. Amugy meg egy hulladek. Hangos, mint egy helikopter, karcolja a lemezeket, tapegysege akar egy feltegla es 10 bol 3 biztosan bedoglik ket even belul."

Igy van de nekünk csak erre a szarra van pénzünk nem telik a szépdrágajó ps3-ra. Irigyellek is hogy neked olyan van. Szia.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Jelen.

narumon
Igyvan menjél is játszani vele, vagy irj a megfelelõ topicba.

narumon
csináljátok meg a faq-ba, hogy ezt hogyan kell, és lehet hogy többen nyomnák.

Hát jó.Picit rizikós de nincs mit tenni.
Eladás + úgy legyen,hogy én feladom ajánlottként és õ pedig elküldi a pénzt?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

narumon
"Ez az az eset, amikor szembesültél a saját két szemeddel a dvd és a hd közti különbségröl."

Ez hülyeség. Vagy a lejátszója szar, vagy a kábel, vagy a lemez amit néz. Nem azt mondom, hogy HD meg DVD között nincs különbség csak azt hogy egy dvd fényévekkel jobb mint bármelyik magyarországon fogható tévé adás.

narumon
"Nem rég vettem HDTV-t nem Full csak a natúr HDready és volt már egy igen jó kis pana dvd lejátszóm de hát a dvd minõsége majdnem olyan mint a sima tv adásé tehát nem a legjobb és ez nem tudom hogy mitõl van"

Milyen kábelen van a tévére kötve? Milyen dvd lemez? Eredeti? Normálisan másolt vagy józska csinálta valami egyklikkes progival? Nagyon nemmindegy.

torrente
Elõször is érdemes mindkét félnek lefényképezni a sajátját és emailben elküldeni a másiknak. Ez bizonyítéknak megteszi.
Aztán a postán ajánlottan adjátok fel kb. egy idõpontban.
Ezután le lehet fényképezni a (gép által) kitöltött ajánlott nyomtatványt is és azt is elküldeni emailben.

Így a legkorrektebb.

Smuge
LOL
Majd egy év mulva térjünk már vissza erre a témára. Már ha még müködni fog a géped.

Yrda
jól van már csak viccelek, de ti egybõl gyerekesség meg ilyenek :))

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Dehogynem!Sajnos:(

Istencsászár
Költözz ki amcsiba és jólesz:), sehogy se fog menni, szóval ne is erõltesd.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Off:
Postai úton,hogy szoktatok eladni esetleg cserélni játékokat?Persze úgy,hogy ne kerüljön sokba:)
On és thx!

dienesoft
Igen, itt látszik a "gyerekesség"...:)

A Club demohoz milyen régióban kell lenni, hogy engedje letölteni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

De a játékok még így is jobbak, mint a PS3on. És XBOXon legalább nem szaggat minden harmadik játék.

Sephi
Na ügyes ember úgy flesheli a gépet hogy ha az neagyisten el romlik akkor nem bukik a gari. Hangosnak meg hangos de headset és csók. Az én példányom nem flashelt, majdnem másfél éve van meg és egyik lemezemet sem karcolta. Tapegyseget meg nem a TV-en vagy polcon tarom hanem az asztal allat el rejtve a PC kabeldzsungelebe.

/baradtsagos

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Felesleges ezen vitázni, amíg a sok PS3as kis kocka éveket várt arra hogy megjelenjen , addig mi már rég nyomtuk a jobbnál jobb gammákat, persze ez alól kivételek azok akiknek annyi pénzük van hogy mindkettõt megvették már , én nyáron cseréltem 1 hétre haverommal hogy õ odaadta a PS3-mat én meg az Xboxomat neki, õ adott 2 játékot meg volt a gépen 6 demo , mindegyik hót szar volt , én adtam neki kb. 30 játékot plusz 10 demot. Hát nem tom... Ha arra kell a konzol hogy hallgasd és nézegesd a tápegységét akkor egyenlõre úgy néz ki hogy vegyél PS3-mat , én maradok az Xnél mert ez a királyság.
Nem, nem flashelt. A hangja nem zavar, mivel közben megy a TV is. Nem karcolja a lemezeket. A tápegysége meg nem érdekel, mert azzal nem szoktam dobálózni.

tejföl
Majd amikor meglatod a harom piros ledet megvaltozik a velemenyed. Gondolom ugye flashelt, garancia nulla. Amugy meg egy hulladek. Hangos, mint egy helikopter, karcolja a lemezeket, tapegysege akar egy feltegla es 10 bol 3 biztosan bedoglik ket even belul.

BAD Boys

Mert 12 éves és még azon a szinten van hogy júúúj ami nekem van az jobb mint ami nekteeek. Szerintem legalábbis.:)
Az miért jó neki, ha harcot indít, ha szerinte jobb a PS3, akkor játszon azon. Sztem meg az XBOX 360 jobb, én meg azzal játszom

Tud valaki olyan embert aki FLASHELÉST vállal Csongrád megyében??
Addig nem még nincs warez része!:)
Ha lesz akkor tökéletesen igazad van.

Azért hogy harcot indítson az XBOX 360 tulajokkal,
igen yrda igázd le õket! (csak nem fog sikerülni <#eplus2>)
Xenu
Flashelt x360-al kockázatos demókat leszedni live-ról? Bannolás lehetséges?

Sometimes life hurst like hell

tejföl
Latod ebben igazad van.

BAD Boys

PS3-mon sokkal szarabb játékok vannak mint xbox360-on :)
rambuu
Aham, na mind1, epp azé szedem le inkább a PC-st és azon nézem meg.

Ja meg sikerült ismét regelnem a LIVE-ra, változott annyiba a Nickem, hogy "Rambuu990"
És már szedem is a Dark MEssiah: Elements-et, aztán a Turokot, és még megnézem mi az a The Club.

Akkor öruljél!
De ezt miért is írtad be?

Ha autós játékkal akartok játszani, akkor ajánlom a PGR4et. Sztem ez eddig a legjobb autós játék XBOX360on.

Sephi
Igen? Baszod, nem is tudtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Yrda
a ps3 sokkal jobb mint az xbox360 :)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

SZia!

Nekem már meg van kb 3 hete. Semmiképp nem ajánlom. A grafika jó. De hihetetlen rövid. Kemény 130 perc volt a végigvitele. Ilyen rövid játékkal eddig még nem játszottam.
Valami iszonyat gatyi fps.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Egy kis help:

Nem tudnátok olyan oldalt mondani ahova nem kell reggelni és le lehet szedni x360 demókat?
GOW,COD4,Virtua Fighter 5, DOA 4, sportjátékok, én ezeket próbáltam osztott képernyõn de a verekedõs és sportjátékok jók így mert ott ugyebár nincs is osztva a képernyõ, de még igen nagy tv-n sem az igazi mondjuk egy COD 4 osztott képernyõn:D
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan játékot mondani amit a haverral egymás ellen tudnánk tolni osztott képernyõn.
Elsõsorban lövöldözös, autós, verekedõs játékokra várnék ötleteket!

Elõre is köszönet a válaszolóknak!!

rambuu
Köcce, de azé le szedem elõbb apámnak PC-re az ugy is csak 1.5giga, és megnézem elõbb ott.