XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
75000ft
Nem volt még 3 ledes kb másfél éves a gép .
Pü ha valakit érdekel.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Youtube-on érdemes rákeresni,mert vannak tutorial videók,elég sok mindent leírnak.
Az a baj az arcokkal,hogy mikor közeli kép van,akkor nincs semmi tekintet bennük,szal elég furcsa😊
Nézd meg az NBA Live 08 demót,Lebron James pl nagyon jó lett,meg a többi is,a mozgás az viszont még mindig csiszolásra vár😊
Viszont az izmok,a mozgás,az izzadságcseppek,minden pazar.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Eladó:
Hitachi drive flashelve tökéletesen olvas 14e
táp 8e
VGA kábel 4e (microsoft)
HD kábel 4e
vagy egyben 3ledes premium gép vinyó és joy nélkül pc-s videókártyára cserélhetõ.Minden egyéb megvan hozzá.
[email protected]
A másik season közben lehet free agenteket választani a csapatomba? Mutombo kéne a Rockets-ba. Szegényt sztem már a stadion mellé fogják temetni olyan öreg.
Ahogy egyre jobban belejön az ember,annál kevésbe fogja tudni letenni
Sokkal élethûbb,mint az easportsos verzió,ott annyi,hogy az arcok sokkal jobbak.Azt nem értem,hogy ha már a játékosok mozgását,testét ilyen jól kidolgozták,akkor az arcokat hogy tudták így elszúrni.
Na de mind1,ettõl függetlenül nagyon élvezetes.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ez egy aláírás!
taktikai segítség
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
narumon: remélem felnyomták az MM-et akkor ...
Forza.
Szerintem elõször nézz utána,mielõtt leszólsz.
a 2k annyit tesz ki hogy 2000, szal NBA 2008, az EA sports csinálja, és van focis játékuk 😊
mondjuk én nem szeretem sem a sport játékokat sem a szimulátorokat, mert hamar megunom.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
A Kingdom Under Fire : Circle Of doom játékot megkaptam eredetiben de valami hihetetlen nehezen tölti a pályákat meg amúgy mindent. Ez normális?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudom már hogy ki ajánlotta nekem az NBA 2K8-at,de ezer hála neki<#worship>#worship>,HATALMAS játék!!!(pedig annyira nem is szeretem a kosárlabdát....)
Nemsokára lejön az NHL 2K8,arra is kiváncsi leszek!
Ez a 2K miért nem csinál egy jó kis focis gamét...nem értem.
Ja,COD4....egyszerûen kiiiibaxottttt jó!!!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
★ 汤姆 李
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mennyit reális fizetni érte?
PsnID: YOULUPUKKI
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
A MOH Airborne- ban, hogy lehet kiválasztani a fegyverek közül a páncéltörõt? A játék mi alapján osztja a csillagokat a pályák után?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem azt mondták hogy nem fordulhat elõ, hanem hogy õk nem "intéztek" ilyen gépeket. Sõt ha ilyet találsz jelentsd nekik. SImán lehet egy MM partizánakció.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez egy barom teszt. Ez mindennel igy van. Próbálj meg megfogni egy CPU bordát vagy egy VGA kártya bordát. Vagy akármit ami hûtést igényel. Ez semmi rosszat nem jelent az égvilágon.
vszeg fogalmuk sincs, h az MM honnan szedte a szutyok szar gépeit ... csak beböfögték, h 'ilyen márpedig nem fordulhat elõ'
Forza.
1280x720 vagy 1280x768at allits be, akkor lesz 'jó' a kép
Forza.
ja és a prenium ami hdmi-is az is falcon lapos ???
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Bementem az MM-be, visszavinni a "refurbished" gépüket. A vevõszolgálaton egybõl avval vártak, hogy iylet hozzánk nem szálítottak stb, menjek a szoftver ügyosztályra. Ez érdekes lesz.
Az eladósrácnak megmutattam, hogy nézd, 2006-os a gép, ráadásul az eredeti garicimkék át vannak ragasztva, stb... Mondta, hogy nyissunk ki egy másikat. Oké, az is át volt ragasztva. Az ÖSSZES gép (tök mindegy, hogy a 80.000Ft-os vagy 90.000Ft-ost néztem), 203W-os volt, régi gyártmány, átragasztgatva (ugye az eredeti címke ezüst színû kis alakú, ezek mind ilyen papírszerû nagyobb alakúak voltak). Mindegyik gép 2006-os gyártású volt, szerintem mindd elkapkodták a 2007-es, 175 Wattosakat. Ennyit errõl, máskor okosabb leszek, ettõl függetlenül becsapva érzem magam, de mostmár nem érdekel, kiflasheltetem a francba! 😊
Mostanáig minden teljesen pöpec, ami számomra érdekes, az az, hogy rendesebb 3-4 órás nyüstölés után is max langyos levegõt fúj ki, olvassa a dolgokat pöpecül, egyetlen fagyásom volt mostanáig az Assassin's Creed-ben.
Szóval akkor most kezdhetek örülni, és elõre inni a medve bõrére, vagy ez inkább annak tudható be, hogy a gép még elég új (<1 hónap)?
.. májusban vettem prémium gép, rendesen meg van hajtva😊, minden eredeti, jól szellõzõ helyen... mikor lekapcsolt (piros ledek) azthittem szívrohamot kapok!...
félóra pihenõ után megint minden okénak látszik...
..de gondolom várható hogy megdöglend mostmár😞
ha besz@rna a 360 a garancia érvényesítése (csere, javítás) kb mennyi idõt tesz ki?
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"