176877

-
Erre, csak ennyit tudok mondani:
"beleolvastam a képedbe a truth-ot, mi :D"

-
Semmi baj nem lenne, ha nem szidnád le a fejet. Addig ne várd el, hogy komolyan vegyenek, amíg ilyen csúnyán írsz. -
Ragnar360 #64066 Te aztán márcsak tudod...
PS: nem azért a húszfillérért, de majd szólok, ha látlak egy friendlistán is :P játszál csak battlefieldet (nem mondod, hogy szarjáték, amúgy:D - de most nincs itt a pupi akivel tolhatnád, rofl:d) -
Hugh Hefner #64065 ha neked úgy jobb, képzeld azt. csak egy közhellyel tudok válaszolni, idiótákkal nem érdemes vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal -
Ragnar360 #64064 Mert nincs is mit ;) beleolvastam a képedbe a truth-ot, mi :D -
Hugh Hefner #64063 na erre nem tudok mit mondani, el tudom képzelni ahogy vörös fejjel írod ezt a baromságot. chill man -
Látom Ragnar megint produkálja magát. Már sikeresen kiutálta magát az összes magyar konzolos oldalról, de LIVE-on is kerülik ám mint a büdös sz@rt! Ez az ember konzolos körökben már-már híres, vagy inkább hírhedt és nem pozitív értelemben. Persze így is van kivel játszania, hisz megtalálja a zsák a foltját... -
Ragnar360 #64061 "ezt a multit, meg úgy általában a livet meg jogosan kritizálom, illetve nem kritizálom, csak érdeklődöm, azt hiszem, hogy ha ilyen színvonalon voltál képes reagálni, akkor JÓVAL nagyobb multi történelem áll a hátam mögött, mint neked."
Olvasd el egyszeris, hogy miket irsz, mert ebbe a kibaszott topikba annyi a tudatlan ember, hogy az már fáj sokszor - beszélsz össze-vissza ebbe a hsz-be, de nem támasztassz alá semmit és akkor a végén még azt írod, hogy neked mint az én szemembe 1-hszeddel lejárott csicska benyög egy ilyet, h neki nagyobb a multi történelme
Jó legyen, de most ezt csak igy mondod A LEVEGÖBE és mirefel...
És azért nevezlek csicskának mert:
- 1 kiborítassz a hülyeségeddel
- 2 hülyesépgeket beszélsz a gowwal meg a live és a liveos multival kapcsolatban, anélkül, hogy ÉRTENÉL IS HOZZÁ vagy BAZDMEG legalább úgy mondanál véleményt, hogy próbáltad vagy vmi és akkor mond, hogy nemjön be, mert most is véleményt mondtál hogy milyen a gow multija, csak éppen ORBITÁLIS BAROMSÁG volt, SZAL NEM VÉLEMÉNYEDKÉNT TEKINTEM - remélem fogod amit mondok
Kb ennyi
-
Ragnar360 #64060 ""...akik amúgyis casualok ÉS SZART SE TUDNAK A LIVERÓL, NEM ISMERI ŐKET SENKI LIVEON, és jáccottak összvissz 1 órát vmeik multijával, ja és sírnak, hogy fizetni kell a Goldért""
Te: de nagyon kocka - na látod milyen fogyatékos vagy...én leírokegy tényt, te meg ráirsz ilyen értelmetlen hülyeséget, hogy de nagyon kocka - köze nincs hozzá
-
detoxic #64059 Még el sem olvastam,hogy kit kövezel,de már tudtam hogy Ragi az 

-
Hugh Hefner #64058 ja leesett... hogy te magadat egy híres retardnak tartod: D
oh, ez meg se fordult a fejemben : D sry : D -
Nem mindenkinek tetszik úgy az a játék, még ha jó is. -
Hugh Hefner #64056 nem lenne senkim? nem értem mire gondolsz
ezt a multit, meg úgy általában a livet meg jogosan kritizálom, illetve nem kritizálom, csak érdeklődöm, azt hiszem, hogy ha ilyen színvonalon voltál képes reagálni, akkor JÓVAL nagyobb multi történelem áll a hátam mögött, mint neked. -
Nem program kell hozzá, hanem egy Xbox 360 HDD. -
A játékokról,multiról nem ez a véleményem amit itt sokan leírtak,így erről nem is írnék.Ellenben téged maximum azért ismernek(ha már a többiekre azt írod,hogy noname csicskák),mert minden fórumon ugyanígy osztod az észt és szidsz mindenkit.Van egy kis különbség:) -
"...akik amúgyis casualok ÉS SZART SE TUDNAK A LIVERÓL, NEM ISMERI ŐKET SENKI LIVEON, és jáccottak összvissz 1 órát vmeik multijával, ja és sírnak, hogy fizetni kell a Goldért"
de nagyon kocka
"az a pár hónap 1-2 év, vagy míg kijön a következő COD...jabocs, te senkit nem ismersz liveon akivel tudnál jáccani, szal maradnak a kűfődiek"
kocka, kocka, kocka
ez a casual egy ilyen fikaszó a kockák közt a nemkockákra? mer akkor kocka vagy
-
jango1 #64052 sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy mi a neve annak a programnak amit telepítenem kell a xbox 360-ra hogy vigye a régebbi xbox játékokat és ezt honnan tudnám letölteni ha nincs live-om -
Ragnar360 #64051 "GTA 4 egyszerűen káosz összevissza laggol, ráadásul manuális célzással tényleg irányíthatatlan (auto aimmal meg multiban ne viccelődjünk már)"
Válasz: :D
"bár én már meguntam de ha van társaságod ellehet vele szórakozni pár hónapig." Válasz: az a pár hónap 1-2 év, vagy míg kijön a következő COD...jabocs, te senkit nem ismersz liveon akivel tudnál jáccani, szal maradnak a kűfődiek
"Uristen... ez az xbox multi? mi ez a rakás szerencsétlenség? Van ennél egy kicsit, hát, lehet hogy furán fog hangzani, de "profibb" játék multira? ami mondjuk hozza egy q3, egy sc, egy cod, vagy akármi színvonalát?
hát akkor itt döntöttem el, hogy nekem nem kell a live, és mehet a flash : D"
Válasz: Ja sztem se foglalkozz te liveal, úgyse lenne senkid, meg ilyennek nem is való -
Ragnar360 #64050 Na latom sok itt a kocsog és nagyon érteni akarnak a liveos multijátékokhoz, közbe meg azt se tudják, h mifán terem... -.-
Komoly ismert(!!!) nevektől olvashattunk kemény, ÉN MEGMONDOM féle hozzászólást, akik amúgyis casualok ÉS SZART SE TUDNAK A LIVERÓL, NEM ISMERI ŐKET SENKI LIVEON, és jáccottak összvissz 1 órát vmeik multijával, ja és sírnak, hogy fizetni kell a Goldért
Akkor miről beszélünk ? -
Hali. Arról nem tud valaki valamit, hogy XBox original-oknál régiózárakat nem oldják fel mostanság? -
rudymester #64048 Már a Classic xboxnál is bannolták a warezos gépeket, várható volt, hogy megtartják ezt a szokásukat. -
rudymester #64047 Tudom, hogy nem sokat ér. Inkább a saját lelkem megnyugtatására teszem ezt a kis kitérőt kikapcsolásnál.
Az overcool természetesen hatásosabb, de akkor már a gép ki van kapcsolva, így könnyebb a dolga. Jó lenne, ha a Micro betenne egy szoftveres overcoolt, hogy ténylegesen tovább hűtené a gépet 1-2 percig. Bár addig is bekepcsolva kellene lennie a gépnek és nem hűlne annyira jól. Nem szeretném a gépet megbontani, szükségem van a free javításra, ha esetleg beütne a crack és egy overcool lehet nem lenne elég a megakadályozására. -
Azért nem minden esetben, itt vagyok pl. én. Félretettem pénzt egy éves Live előfizetésre és M$ pontokra(Forza2 és PGR4 DLC-ket akartam venni), ez a NXE megjelenése előtt volt 2-3 héttel, de direkt vártam, mert féltem, hogy előfizetek és az update után banolnak. Jól tettem, mert jött is a ban, így a M$ nem kapta meg azt a pénzt sem(nem baj, jól jött a pc fejlesztés is...). Új gépet nem vettem és nem is fogok venni(legalábbis EZÉRT nem), szóval az én pénzemtől már elestek... Tudom, hogy az én néhány tízezer forintom nem számít nekik, de bőven vannak még ilyen helyzetben, akiknek a pénzétől már elesett a M$. -
de, sajnos tényleg ebből áll a multi
vki fikázta lent a fedezékrendszert: igaza volt
ne szarjatok már be egy olyan rendszertől, amiben csak akkor lehet átugrani egy dobozt, ha előbb mögé bújsz... -
Felesleges Dashboardon várni. Nem sokat hűt vissza.
Overcoolal már látványos mikor kikapcsol ilyen 23-25 fokkal. -
Ha lebannolja az illetőt akkor is lesz bevétel, ugyanis az illető szépen megveszi az új boxot (aktív multisokról van itt most szó) Nem egy ilyen eset volt már,hogy emiatt hagyta abba az illető a warezt mert már a 3. gépét bannolták le.. -
rudymester #64042 Még szép, hogy nem engedi a warezt. Fejenként pár dollárért játszanál havonta és az nem termelné ki az 50-60 dolláros szoftverek árát. -
hát én meg játszottam vele és nem ebből áll. -
Hát igen, végülis én is erre várok, hogy meg érkezzen az a játék ami tényleg annyira leköt hogy megérje azt a havi 1 ezret
(bár amekkora szerencsém van tuti az 1 éves előfizetés után bannolnának :D)
Amúgy szerintem nem is igazából azzal van a baj hogy fizetős, hanem az hogy a pénzedért nem egy stabil rendszert kapsz raklapnyi extrával, hanem egy lehetőséget arra hogy pár órát elhülyülj valakivel online, de ez mellett szinte minden ugyanaz mint a silvernél. (Mellesleg ezeket a bannolásokat se értem: épp egy hatalmas pénzbefolyást szakít meg ezzel a Microsoft, saját magukkal basznak ki hiszen ha valaki warezol attól még az online tartalmat fizetés nélkül nem fogja tudni megszerezi, plussz mellette a havidíj is azért szép summa--bár az is igaz hogy akkor mindenki warezolna :D) -
Érdekes tapasztalatok.
Én a próbahónap(ok) alatt azt tapasztaltam, hogy a fizetős mivolta miatt a lájvot csak azok használják, akik komolyan gondolják az adott játék multiját. Tehát nagyonis "progémerek", én csicska kocajátékos létemre mindenhol csak alázást kaptam :D
Plusz, korábbi játékoknál 0(!) ellenfél van, röhej, hogy nem lehet egyet flatoutozni vagy segarallyzni.
LIVE = fizetős, ezért = gáz -
Call Of Duty World At War szerintem élvezhető, bár én már meguntam de ha van társaságod ellehet vele szórakozni pár hónapig.
Kane&Lynch multija is nagyon bejött, bár kicsit fapados de a hangulat ottvan.
GTA 4 egyszerűen káosz összevissza laggol, ráadásul manuális célzással tényleg irányíthatatlan (auto aimmal meg multiban ne viccelődjünk már)
Battlefield 2 kurva jó lenne, de a láma invázió nem kímél senkit se (tehát egy taktikus csapat alapú játékban, nem a csapattársaidtól kéne félni)
A lényeg az hogy: hiába viszonylag olcsó a live, az a szolgáltatás amit kapsz néhány játéknál még ha ingyenesen is adnák nevetséges lenne. Nem beszélve arról hogy a havi díj mellett szinte Minden MS pontokba kerül kezdve kibaszott 128-as JPG fájloktól (gamer picture-.-) akár érdekes map packokig. Igaz van néhány kivétel, ami miatt tényleg élvezhető szolgáltatás a Live (ingyenes videók, hetente megjelenő műsorok stb.) de személyes véleményem szerint még mindig nem akkora veszteség aminek sokan mondják.
nem beszélve arról hogy december óta vígan tolom a liveot...flashelt géppel -
warezosoknak is van saját livejuk én ugy tudom:D -
LOL..
#64034: szintúgy.. -
rudymester #64035 Nem, ez a GOW multi. Ott van a COD a BF meg még ezer más stílusú játék amiért érdemes "tisztán" tartani a gépet. Sajna csak az 1 hónapos ingyen játékot tudtam kihasználni, de úgy néz ki, hogy megint sikerült szereznem egy hónapot. Pár nap múlva érkezik a kódom.
Ebben az egy hónapban csak 2 játékkal nyomultam: Ridge Racer 6, amivel olyan 160 futamot mentem és nagyon élveztem, ha végre találtam nálam gyengébb ellenfelet.
A másik játék meg a Lost Planet: Colonies Edition, ami nagyon változatos és a mai napig sokan játszák. Igaz, kell pár óra, mire az ember fejlődik és kiismeri a pályákat, mert minden multimapon töö zóna van, ahol folyhat a küzdelem.
A kedvenc módom, amikor egy Data podot kell a saját színünkre programozni, majd megvédeni. Egy átprogramozás kb 10 másodperc és addig bizony elkél a többiek segítsége, mert amint egy ellenséges szín közelíti a podot, egyből jönnek a rakéták és a gránátok...:)
Namost minden pályán 3 helyen lehet elhelyezni ezt a kütyüt, így nem fullad unalomba a dolog. -
Legalább 5000Ft ból lesz 20 játékod:D -
"nem is ebből áll a multija, hogy egymással szemben löttök egymásra"
Erre én nem fogadnék...
-
"nekem nem kell a live, és mehet a flash"
Ne add fel ilyen könnyen! Nézd meg ezt.
Én ezzel szoktam sokat tolni és ezen kívül is vannak jó multi játékok, biztos te is megtalálod majd az ízlésednek megfelelőt.
Hidd el, a flash nem ér annyit, sokan azt hiszik, hogy nyernek vele (warez), miközben ők az igazi vesztesek, hisz lemondanak a 360 egyik fő erényéről a LIVE-ról. Anélkül a box félkarú óriás és itt nem csak a multiról beszélek, hanem az egész LIVE szolgáltatásról. Én nem a warez vs. no warez dolgot akarom előhozni, hanem azt, hogy ha valaki kipróbálta a LIVE-ot és igazán bejött neki akkor nehezen mondana le róla, szal arra próbálok rávilágítani, hogy előbb próbáld ki, ne dönts ilyen gyorsan.
-
amdrula #64031 Fogadok, hogy a COD hozza a COD színvonalát xd -
sok eszed lehet.
játszottál te már a Gears Of War-al? Ez nem FPS bameg, és nem is ebből áll a multija, hogy egymással szemben löttök egymásra.
Ez össze van vágva jelenetekből... -
Hugh Hefner #64029 Uristen... ez az xbox multi? mi ez a rakás szerencsétlenség? Van ennél egy kicsit, hát, lehet hogy furán fog hangzani, de "profibb" játék multira? ami mondjuk hozza egy q3, egy sc, egy cod, vagy akármi színvonalát?
hát akkor itt döntöttem el, hogy nekem nem kell a live, és mehet a flash : D