176877
banner
  • Hugh Hefner
    ez már tényleg jobb, de még mindig nincs egy pc-s játék színvonalán. csak miattad néztem meg pl egy halo 3 multi videot, hogy ott hogy tolják. olyan mint pc-n, csak 3x akkora reakcióidővel, és fele olyan pontosan. nem győztél még (persze hogy is érthetnék hozzá, nekem nincs senkim, és amúgyse értek hozzá, hiszen nem vagyok pr0skill gow játékos)
  • Prody
    Sziasztok.
    Lenne egy kérdésem, sima Xbox-os játékok mind mennek Xbox360-on? Mert láttam régi kedvenceimet Xbox-ra (Thief 3, advent rising, serius sam, doom 3, call of thulhu stb....), mert vhol azt láttam hogy X360 kompatibilis, valahol nincs kiírva...

Köszi
  • DarkSector
    THX.
  • Ragnar360
    'Ha az elsö 25 mp nem fog meg, akkor hagyd!'
  • Ragnar360
    Nemistudom, de vki kérdezte, mi az a gearsofwar multi, hát íme

[Iceman -2007. augusztus!!!]
    énis nemrég akadtam rá, mivel nem mostani, dehát vannak benne olyan momentek, hogy "ahh, uhh" - pedig én lattam mar par dolgot xd

És nem vagyok sügér, h erölködöm itt a gowal, de ezt muszájnak érzem és ezek utan lehet fikazni a jatekot - HABÁR!!!! biztos lesz egy-két sün aki nemtudja majd értékelni, mert azt hiszi ezek spontán dolgok és könnyüek megcsinalni - de akkor mondom, h nem :D - ja és jo a zene - na away!!!!!!!!!
  • Caine
    Persze (gugli):
    London, Nagykövetség. Cím: 35 Eaton Place London SW1X 8BY
  • DarkSector
    szakadj meg... :D
    megadnád a cimet? :D VISA karit használnék vele ha sikerülne.
  • Balazs15
  • Lammer
    tud!
    ...
    mert a haza elott all...
  • arty
    ha nem parkol egy Ferrari a garázsodban, akkor tudsz menni vele egy kört vagy sem?
  • Caine
    Ez érdekes, nekem angol cím van megadva (a Londoni magyar konzulátus címe ) és magyar Mastercarddal simán vásároltam a marketplacen (pc).
    Box bekapcsol és már ott is voltak pontjaim.
  • DarkSector
    Na jópár óra szenvedés után sikerült rájönnöm, hogy a kis KURVAKIBASZOTT pipák a hibássak!!!

Ha regisztrál valaki, pc-n, vagy konzolon MINDENKÉPPEN pipálja be a 2 kis rublikát, vagyis négyzetet, ami azt jelenti, hogy feliratkozik az ellenkező adatbázisába.
    EZT CSAK PROFIL KÉSZÍTÉSKOR JELÖLHETŐ BE UTÁNA MÁR NEM!!!

Nekem 30.000 ideg és hajszálam ráment.
    Ha ezt megteszitek reggeléskor, akkor:

KONZOLON való regeléskor pc-n csak az e-mail címet és a beírt password -öt kell megadni.
    Utána a nevet, utcát, postal kodot, telefonszámot akkor kell pc-n megadni, ha innen intézi valaki a letöltéseket a konzoljára.

PC-n való regeléskor viszont a konzol menüjébe lépve be kell menni a profilokhoz, és a Recover GamerTag opcióban a kreállt profilnak a GamerTag-ját, utána pedig az e-mail cimét és jelszavát kell és letölthető a profil.

És ez sokmindenben lehet praktikus megoldás!!!

Ezt az alapértelmezett profil dolgot meg majd megnézem még :P
  • DarkSector
    THX
    ...
  • DarkSector
    THX
    ..
  • Gideon Wieth
    beállítod alapértelmezettnek azt amelyiket szeretnéd. Most így hirtelen nem tudom megmondani mert szervizelik a gépem de asszem kijelentkezel mindenből. És akkor tudod beállítani. Vagy a bejelentkezett profilnál... de most így fejből nem tudom
  • rudymester
    1. A recover gamertagot soha nem használtam, de arra jó, hogy mondjuk tönkremegy a vinyód, amire mentesz és le tudod szipkázni a profilodat az új vinyóra.
    2. Passz. Én kikapcsoltam, mert ketten játszunk a géppel. Szerintem azzal a profillal állítsd be a dolgot, amelyikkel az autologint akarod létrehozni.
  • DarkSector
    THX nagy nehezen sikerült.

Van viszont még 2 nagy kérdés:
    1.Recover Gametag hogyan működik???
    2.Hogy lehet megoldani, hogy éppen melyik profilba jelentkezzen be a gép automatikussan első bekapcsolásnál???
  • rudymester
    Arra figyelj, hogy pc-n ne a magyar verziós oldalra menj, hanem a jobb felső sarokban válts át a megadott országra. Nem tudom miért nem működik, nekem minden megy. MIért nem jó neked a letöltés az NXE felületen?

Balazs15: Ha nem HDMI csatis a géped, nem tudsz rá HDMI-t varázsolni. Esetleg egy DVI csatis kábellel, meg egy DVI-HDMI átalakítóval, de nem biztos, hogy ez így működni fog.
  • DarkSector
    Ez kurvajo.
    Nagy haszna van ennek a live gecinek, mert amit csinálok pc-n azt nem tudom konzolra rátenni, ami profilt meg konzolon hozok létre, az meg pc-n nem jo...háátbazdmeg ez nagyon jol ki van találva.
  • DarkSector
    SZUPER.

Sikerült kurva uj profilt csinálni.
    Erre nagy boldogan fellépek az Xbox-Live oldalára, és bejelentkezésnél azt írja, hogy hibás az email vagy jelszó.
  • Balazs15
    de ha én mindenképpen hdmire szeretném tenni??..akkor az már nem megoldható olyan xbox-on amin nincsen?
  • arty
    általában újabb, megbízhatóbb az az xbox, amin van HDMI kimenet

a régiekből is ki tudsz vezetni akár 1920x1080 felbontású képet (az 1280x720as játékokat ekkorára nagyitva adja ki), komponens vagy VGA kimeneten. bizonyos tévéken ezek egyébként is jobb képet adnak a HDMI-nél ...
  • Balazs15
    ami hdmi-s..nem akarok hülyeséget beszélni de nem értek hozzá...gpondolom egy hdmi-s xbox-ot elönyösebb venni mert lcd tv-re rá lehet dugni gondolom mert nagyobb szebb felbontást lehet ezzel igy elérni..ha tévedek akkor mi az elönye a hdmi-s xboxnak?
  • SpeedXHUN
    olyan tv-t
  • DarkSector
    lol
    hali megpróbáltam, mert közbe rájöttem hogy a live-os creációt a RECOVER-be kell leszedni.

DEEE!!!
    itt jön a probléma.
    Beírom a GamerTag-ot....utána meg email-t.

Ha valaki csinált már Recovery-t, akkor az legyenszíves árulja el, hogy mi a baj. Azon kívül, hogy már kezdek kurvaideges lenni.

Eleve uj profilt nem tudok csinálni bakker.
  • arty
    mi az az "oan tv" ?
  • koryne
    Magyarország ;)
  • Balazs15
    hello

A nem hdmi-s xboxra sehogy se lehet oan tv-t vagy monitor-t dugni?..átalakito sincs?vagy akkor már minöség romlás van?
  • BigDTR
    XD na és mi az a Mo?
  • koryne
    Aminek a M$ (és úgy általában az összes nagyvállalat) tartja Mo-t. Nekünk kuss van, örüljünk, hogy fizethetünk a lájvért és nem bannolnak rögtön, nemhogy még akciók -.-
  • koryne
    Végre AvP3!
    JAjj, de jó, hogy nem csak Colonial Marines lesz, hanem gondolnak a másik két faj szerelmeseire is! 2-vel (magamhoz képest) iszonyú sokat multiztam a régi, szaggatós gépemen is. Kezdem élezni a karmaimat :)
    Runner powaaa!
  • BigDTR
    mi az a Bantuland
  • rudymester
    Csinálj a boxon egy gamertag recovert és akkor leszed minden infót a LIVEról. Nem csináltam még ilyet, de ha jól tudom csak a gamertaget és a jelszót kéri.
  • koryne
    Vannak nyereményakciók, de azok itt Bantuland-en felejtősek.
  • DarkSector
    Vagyis be tudok lépni, csak egy olyan profilba lépek, amibe a x360-on nem tudok, mivel nincsenek fájlok...:P
  • BigDTR
    Az egyik haverom mondta, hogy csak úgy is lehet ms pontot kapni. Hogy?
    vagy egyáltalán lehet e?
  • DarkSector
    Jah.
    csak van egy kis gáz :P
    a jelszóra nem emlékeztem. megváltoztattam a jelszót, és azzal belépve újból kérdezte az adataimat és ezekszerint egy ujat csinált belőle, ami létezik, csak a fájlok nincsenek a memoriakártyámon. LOL
    ezt én nem vágom.
  • PoisonChihuahua
    Xbox.com-on jelentkezz be az Xbox LIVE-os accountoddal és ugyanúgy mintha a 360 előtt ülnél láthatod a játékos profilodat, játékaidat, barátlistád, stb. ill. böngészheted a marketplace-t, vásárolhatsz cuccokat. Amiket ott "letöltessz" az egy listába kerül amit a 360 automatikusan letölt a következő bekapcsoláskor (persze a megfelelő profilba be kell jelentkezned).
  • davidka003
    "mert én már nem tudok ujjat kitalálni ezekre a problémákra :P"

Ujj a kezeden van. Újat.
    Ne legyünk már ennyire keci buták, az emberek 90%-a keveri ezt a két szót, pedig nem nehéz megjegyezni.
  • koryne
    A 2. ponthoz: nem kell új profilt csinálni, azzal kell bejelentkezni, ami a gamertag-edhez van rendelve (a boxon meg tudod nézni). A live id-nek pont ez a lényege, hogy nem kell mindenhova külön regisztrálgatni.