176622
-
hunbalee #175580 NINJA GAIDEN: Master Collection Deluxe Edition 2021.06.09 -
hunbalee #175579 Halo Infinite - friss infók a gyűrűről -
#175578 -
hunbalee #175577 Nekem is pc-n a bbethesda cuccok 85%-a ott figyel mégis ezeket fogom tolni mert kellenek a gamerscore-ok -
#175576 Mindet megvettem már sajnos. :( -
hunbalee #175575 Tudom ott a game passban is de aki "birtokolni" szeretné..
Tell My Why 325Ft (Teljes game) -
#175574 A Stadia + Nvidia Now na az odacsesz!!!! -
#175573 Azt a mocskos. -
#175572 Holnaptól a GamePassban.
Az Ubis dolgot már emlegetik egy ideje, ahogy a Sega felvásárlást is. (Meg mostanában a Kojima Productionst is)
Én örülnék mindegyiknek. -
hunbalee #175571 -
hunbalee #175570 Mert az EA felhozatala egy foshalmaz így nem csoda. Ubié 100x jobb számomra -
#175569 Ezt egy ideje már pletykálják és van is rá esély, főleg az EA hasonló lépése után. Nem fog azért akkorát ütni szerintem, ahogy az EA play beolvasztása sem szólt olyan nagyon nagyot. -
hunbalee #175568 Ez nagyobbat ütne mind bárminek a felvásárlása
"Egy xboxos ügyekben általában jól értesült szivárogtató, Shpeshal Ed azt állítja, 2021 végéig a Ubisoft játékai is megérkeznek.
Abban nem biztos, hogy a teljes Ubisoft+-os kínálat elérhetővé válik, vagy hogy az EA Play-hez hasonlóan az is beolvad a Game Pass-be (főleg úgy, hogy csak PC-re érhető el), de úgy tippeli, hogy minden jön, egészen a tavaly decemberben megjelent Immortals Fenyx Risinggal bezárólag - tehát az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs: Legion is." -
hunbalee #175567 "message center-t lesni kell: Starting today, all Forza Horizon 4 players across Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC and Steam can add the 2019 Porsche 911 GT3 RS to their collections for free by playing Forza Horizon 4 while logged into their Xbox profile between now and March 14 at 10 a.m. PDT." -
hunbalee #175566 A Microsoft megerősítette, hogy a jövőben a Bethesda több játéka is PC és Xbox exkluzív lesz -
hunbalee #175565 New S.T.A.L.K.E.R. 2 details shared by GSC Game World’s PR manager, support for mods on Xbox is being explored -
hunbalee #175564 Game pass ultimate:
Madden NFL 21 (EA Play, Xbox - Március 2.)
Football Manager 2021 (PC - Március 4.)
Football Manager 2021 Xbox Edition (Xbox és Mobil - Március 4.)
NBA 2K21 (Xbox és Mobil - Március 4.)
Star Wars: Squadrons (EA Play, Xbox - Március)
NHL 21 (EA Play, Xbox - Április) -
#175563 Igen, a Hard az felett van még a Lehetetlen, maximum 3 mentésed van. :D Na én azt vittem végig, eléggé durva, főleg amikor mész a végefelé és ha emlékszel van egy brutál hosszú folyosó rengeteg szörnnyel, na az egy agyrák kategória.
Ott egy taktika van, csakis lassan apránként szabad előre menni mert ha előre futsz akkor triggereled a szörnyeket, apránként kell sétálni és ami éppen jön gyors megölni. -
hunbalee #175562 Bazz. Tegnap a Dead Space hard (2db easy acsizás után folytatólagos 3. végigjátszás) credits alatt esett le, hogy ez nem ad acsit. Hát persze, mert most kurta csak be a lehetetlen nehézséget. Nem tudom lesz-e még erőm és kedvem ehhez a menethez,mert a hard is erőteljesen "matekozos" lett.. -
#175561 Na AC:Valhalla main story kivégezve.
100 óra alatt végeztem kb, habár ebben van némi gyűjtögetés is.
A kimaxoláshoz szerintem még egy olyan 50 óra szükséges.
Nekem tetszett amúgy, sokan legyintenek rá, hogy újabb ubifos, de én kellemesen szórakoztam vele.
Ami feltűnt, hogy nagyon-nagyon könnyű a játék, (igaz normalon (vikingr) játszottam) az endgame felé 3-4 magas szintű Zealotot is kb 3 lövésből szedtem le, és mégcsak esélyük sem volt megkarcolni sem. -
Zozo76 #175560 en epp most nyomom, mar joval a fele utan vagyok, PS4PRO-n. annyi hoba volt eddig hogy elkezdett akadni a zene par masodpercig, meg egyszer egy nagyobb osszecsapasban leesett rendesen az FPS. -
hunbalee #175559 "Állítólag nagy játékos bejelentésekre készül a Microsoft, a dátum is megvan már. 2021.03.23"
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.28. 21:43:52 -
hunbalee #175558 Nem tudom ki tolja/tolta a Controlt ,de az ember azt gondolnám hogy ennyivel a megjelenés után már hibátlan a termék... Sokszor nincs hang és felirat látni hogy beszélgetés zajlik de semmi. Ez már nagyon sok helyen megtörtént. -
hunbalee #175557 EA Play Next Games:
Madden NFL 21 - március 2.
Star Wars Squadrons - március
NHL 21 - április
-
#175556 Jó, de miért a tavalyiakat linkelted??? (tudom hülye poén)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 10:33:37 -
hunbalee #175555 Friss képeken a Halo Infinite -
#175554 Uh hallod, imádtam, kedvenc részem, legnehezebben nagyon durva a játék.
Aszteroidás acsi EGY FOSLÁDA!
Régen 10 évet öregedtem és megkopaszodtam mire sikerült.
Nem az a baj hogy nehéz, hanem fos volt az irányítás is.... agyrák kategória...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 09:00:57 -
hunbalee #175553 Nem jöttem rá sajnos pedig nekifutottam párszor -
#175552 az full random, vagy van benne valami szisztéma?
amúgy nekem is már csak az 1 acsi hiányzik, 150GS... -
hunbalee #175551 Szokható. PC-n gyerekjáték volt. De most itt elakadtam. De majd újra kezdem a pályát mert szerintem ez bug -
#175550 FC Classicban van olyan achievement, hogy realisticon kell végigvinni?
Emlékeim szerint az azért eléggé gyilkos :D -
hunbalee #175549 Dead Space (első rész) 2. kör is lement most jön a legnehezebb szint
Sajnos az acsimax nem biztos hogy meglesz. Még ha végigszenvedem a szinteset még mindig ott az aszteroida védős rész amit 50% felett kell tartani....rekordom 12%
Lehet megyek vissza Far Cry Classicozni -
#175548 Csak a kettő példa között van némi különbség. Mivel az enyém szervesen részét képezi a kérdésre adott válasznak és ráadásul x hez kapcsolódó a tiéd meg NEM! De hát ez is csak a múlt felsejlése!
"Jaja, fénykorában volt sok juzer akit irányíthattál meg megmondhattad mit hogy gondoljon és mi legyen a véleménye."
Irányítani meg megmondani itt egy fórumon!? A való életben is messze kerülöm azokat akik erre szorulnak, akkor gondolod itt én ezzel akartam valaha bajlódni!? Maximum ezt csak te gondolhattad így, mert vágytál arra, hogy valaki vezessen.
"Ezt a témát részemről pedig itt fejezem be, mert tudom milyen vagy, ehhez meg egy jó ideje semmi kedvem."
El sem kellett volna kezdeni.
Dehogy tudsz te rólam bármit is!
Semmit se tudsz, és ez így van jól!
-
#175547 Nekünk igen, de rengeteg sima goldos van, nekik azért ez eléggé nagy ajándék. -
hunbalee #175546 Game passba ott van szóval azt mintha nem is adták volna... -
#175545 Ebben a hónapban volt Gears5, szóval most egy ideig nincs karácsony :D -
hunbalee #175544 Juj de moslék hónap lesz :(
-
#175543 "Csak példaként hoztam fel!"
Na látod én is csak példaképpen hoztam fel a PS esetét.
Ez senkit nem zavar csak téged aki platform fan.
"Pontosan az ilyenek miatt kerüli szinte mindenki az SG-t már."
Jaja, fénykorában volt sok juzer akit irányíthattál meg megmondhattad mit hogy gondoljon és mi legyen a véleménye.
Persze mint anno volt a PS topik, kb egy fan ovoda, volt pár ember aki ha nem istenítetted a PS-t akkor jajj volt neked. Én is visszasírom azokat az időket.
Egyben igazad van, sokan nem járnak már ide, én is ha lehet keveset, de nem azért amit írsz....
Ezt a témát részemről pedig itt fejezem be, mert tudom milyen vagy, ehhez meg egy jó ideje semmi kedvem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.23. 11:41:12 -
#175542 Grat jó játékot! -
#175541 Csak példaként hoztam fel! magam Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki olyan körültekintő mint én.Sőt a nagy átlag pont, hogy az ellenkezője. És pont ezért írtam, hogy mind a 2 oldalon igaz, amit te próbálsz magyarázatként ecsetelni. Tehát az semmivel nem jobb mint ez vagy az . Ráadásul semmi köze nem volt a ps accnak az itteni Xbox előfizetéshez feltett kérdéssel kapcsolatban Csak nyilván jó, ha a xbpox csoportban ott van valami pshez köthető dolog is, mert miért ne. Mint mondom semmi köze nem volt a kérdéshez! SEMMI!
Pontosan az ilyenek miatt kerüli szinte mindenki az SG-t már. Mellette meg minden más X csoport dübörög. Lassan olyan az egész SG mint valami szellem város!
Szánalom megnézni a statisztikát, hogy pár évvel ez előtti fénykorához képest hova pusztult az SG...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.02.23. 11:11:13