XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha PS-Plusba bekerült az FFVII Remake (megkötésekkel, ugye, nem upgrade-elhető ps5-re), akkor szerintem itt is lehet róla szó.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Avengers??? Hm "
Ha van Isten, soha nem lesz game passon ez a förmedvény. FFVII remake jöhetne, de az meg túl nagy cím szerintem, hogy gp-ra kitegyék.
Ha van Isten, soha nem lesz game passon ez a förmedvény. FFVII remake jöhetne, de az meg túl nagy cím szerintem, hogy gp-ra kitegyék.
Second Extinction áprilisban Xboxon is
"... az Xbox Game Pass előfizetői is hozzáférhetnek majd - a konzolosok és PC-sek egyaránt. Azt is megtudhattuk, hogy a játék 4K felbontásban és 60 fps-es sebességgel száguld majd Xbox Series X-en és az xCloud rendszerén."
"... az Xbox Game Pass előfizetői is hozzáférhetnek majd - a konzolosok és PC-sek egyaránt. Azt is megtudhattuk, hogy a játék 4K felbontásban és 60 fps-es sebességgel száguld majd Xbox Series X-en és az xCloud rendszerén."
Day 1 Game Pass címek lesznek

"IGN Korea:
After Octopath Traveler, Six or more Square Enix games will be on Xbox Game Pass. It's already confirmed between Microsoft and Square Enix. The official announcement is a matter of time"
Avengers??? Hm <#idiota>#idiota>
The Ascent | Rise Up 4K Co-op Trailer | Curve Digital

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 21:06:49
After Octopath Traveler, Six or more Square Enix games will be on Xbox Game Pass. It's already confirmed between Microsoft and Square Enix. The official announcement is a matter of time"
Avengers??? Hm <#idiota>#idiota>
The Ascent | Rise Up 4K Co-op Trailer | Curve Digital

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 21:06:49
Wholesome Fishing RPG Moonglow Bay is Coming to Xbox This Year (Game passba lesz egyből)
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 20:44:40
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.03.26. 20:44:40
Quantum Error Gameplay - Future Games Show Spring Showcase
"Most már hivatalos hogy az Xbox Live Xbox Network-re lesz átnevezve. MS szerint erre azért van szükség hogy az Xbox Live-ot ne keverjék össze az Xbox Live Gold-dal."
Megoldódott, szombaton már tudtam venni egy 300Ft-os gpu-t, így lett 13 hónap gpu-m a musztiii-tól vett éves goldból. 😊
de Blob 2 japán store free (gold) /xbox 360 cím szóval a későbbiekben nem kell hozzá előfizetés/
Leszedtem, megcsináltam. Nem működött ... aztán két újraindítás után elkezdett működni. Furcsa. Mindegy, megy, ez a lényeg.
Jövő héten jön a következő Xbox Indie Showcase
Remélem a STALKER 2 ből nem megint egy semmitmondó CGI lesz. Akkor inkább villantsanak pár ingame képet vagy 5 sec gameplayt az is többet ér
Remélem a STALKER 2 ből nem megint egy semmitmondó CGI lesz. Akkor inkább villantsanak pár ingame képet vagy 5 sec gameplayt az is többet ér
Fasza..
Esetleg ha musztiii-tól vetted próbáld meg tőle megkérdezni PM-ben, hátha ő már találkozott ilyennel.
Úgytudom szokott segíteni aktiválni is teamviewerrel vagy hogy 😄.
Esetleg ha musztiii-tól vetted próbáld meg tőle megkérdezni PM-ben, hátha ő már találkozott ilyennel.
Úgytudom szokott segíteni aktiválni is teamviewerrel vagy hogy 😄.
Nekem megy mind a kettőn az ea
Csak össze kellett kapcsolom a 2 fiókot
Csak össze kellett kapcsolom a 2 fiókot
Jajj már beszélgettem velük ma többször is, jelenleg azt a szakszerű tanácsot kaptam, hogy várjak 24 órát és hátha megjavul. 😄
Azt olvastam, hogy kell elvileg hozzá valami EA desktop app, de itt az offisöl videó, hogy hogyan kell csinálni.
Azt, hogy túl sokszor el lett utasítva a tranzakció. A saját ms accon lévő pénzzel, érted. Mert én nem 😄
Az elképzelhető, hogy ha uazt az EA fiókot az xbox live-on már a konzolhoz társítottam, akkor pc-n nem fog menni az EA play, hiába van GPU-m? Csak mert konzolon már ugye hónapok óta megy az EA Access (EA Play helyi változata), de pc-n azóta sem, pedig párosítva van a fiók. Van olyan akinek GPU mellett megy pc-n és box-on is az EA?
Vettem 1200Ft-os giftcardot, fel is töltöttem és elutasítja vásárlásnál az accounton lévő pénzt 😄 Ez mindig ilyen szar?
Esetleg ha nem engedi, akkor én megpróbálnék venni gift cardot, és beállítani azt elsődleges fizetőeszközként, de fogalmam sincs, hogy úgy majd megy-e.
Oh, értem.
Nekem MasterCard meg Visa is van hozzáadva, és minden oké.
Sajnos nemtudom, hogy így lehet-e aktiválni, mert nem próbáltam mèg.
Nekem MasterCard meg Visa is van hozzáadva, és minden oké.
Sajnos nemtudom, hogy így lehet-e aktiválni, mert nem próbáltam mèg.
Nem sajnos, a bank szerint minden oké a kártyával, meg a napokban vásároltam is vele online is máshol. Állítólag van ez az uniós kavarás idén a mindig kötelező kétlépcsős azonosítással és elvileg a Microsoft nem jó paramétereket küld a bank felé az első alkalommal, amikor regisztrálni akarom a kártyát. Velük még erről nem beszéltem, mert már nem volt elérhető az ügyfélszolgálat. Azért röhej, legalább paypal lehetőség lenne.
Gamepass-t tudok úgy aktiválni kóddal, hogy nincs beállítva fizetési mód? (a visa kártyámat nem fogadja el, a bank szerint az MS hibája)
Később majd még én is rá nézek.
Valószínűleg tényleg csak valamikor késő délután lesz elérhető.
Valószínűleg tényleg csak valamikor késő délután lesz elérhető.
Igen
Hello
valaki nem tudja hogy, a mai nap folyamán mikortól lehet pc n használni az ea playt az ugp on keresztül?
valaki nem tudja hogy, a mai nap folyamán mikortól lehet pc n használni az ea playt az ugp on keresztül?
Necromunda: Hired Gun leaked Wednesday on the Microsoft storefront
Warhammer 40K Necromunda is getting a proper first-person shooter
Hm képek alapján egész jóféle lesz <#eljen>#eljen>
Warhammer 40K Necromunda is getting a proper first-person shooter
Hm képek alapján egész jóféle lesz <#eljen>#eljen>
Hardveraprón keresd musztii-t annál olcsóbb sose lesz...
Más:
Van itt olyan akinek van kimaxolt Condemned 1??
3 acsi hiányzik csak..
A maradékot egy végigjátszással meg tudnám csinálni ha a válasz olyan...
Melee Mayhem Award: You found every type of melee weapon and fire-arm
Ehhez elég ha csak megtalálom őket azaz felveszem a kezembe vagy mindegyikkel ölni is kell legalább 1-et? Mert ha ölni is kell akkor sajnos két kör lesz még.
Más:
Van itt olyan akinek van kimaxolt Condemned 1??
3 acsi hiányzik csak..
A maradékot egy végigjátszással meg tudnám csinálni ha a válasz olyan...
Melee Mayhem Award: You found every type of melee weapon and fire-arm
Ehhez elég ha csak megtalálom őket azaz felveszem a kezembe vagy mindegyikkel ölni is kell legalább 1-et? Mert ha ölni is kell akkor sajnos két kör lesz még.
Srácok, tudtok valami olcsó GamePass lelőhelyet? Ki honnan szokta venni? (a gép mellé most tudnék 3 hónap ultimate-et 9-ért)
Crysis:
"We will also have updates for both Xbox and Playstation with some amazing additions coming very soon."
"We will also have updates for both Xbox and Playstation with some amazing additions coming very soon."
Fallout 4 tényleg nagyon gatyán néz ki 1080p-n, de legalább full stabil a 60 fps. Mondjuk ez a vas bírna többet is, jóval gyengébb konfigos pc-n ment ez 1440p-n is 60+ fps-en, 6 éves a játék.
"A Wreckfest is megkapta a 4K/60FPS Patch-et"
HIGHLIGHTS
• New tournament: Woodland Dash
• New routes for Pinehills Raceway
• New free reward car: Hammerhead RS
• 60fps/4K support on Xbox Series X
• Improvements and bug fixes
HIGHLIGHTS
• New tournament: Woodland Dash
• New routes for Pinehills Raceway
• New free reward car: Hammerhead RS
• 60fps/4K support on Xbox Series X
• Improvements and bug fixes
Köszi, akkor le is szedem a Skyrimet az XSX-re is.
A modos megoldás nekem azért nem játszik mert akkor nincsenek achievementek, és Skyrimben én már csak azt akarom maxolni.
A modos megoldás nekem azért nem játszik mert akkor nincsenek achievementek, és Skyrimben én már csak azt akarom maxolni.
Valaki már le is tesztelte:
Series X:
FO4 / FO76 / Dishonored: 1080p 60 fps
Prey: 1440p 60fps
Skyrim: 4K 60fps
Series S.
Prey: 900p 60 fps
A többi: 1080p 60 fps ami azért beszédes, mert fura, hogy pl. a FO4 ugyanúgy fut series x-en és s-en is ...
Series X:
FO4 / FO76 / Dishonored: 1080p 60 fps
Prey: 1440p 60fps
Skyrim: 4K 60fps
Series S.
Prey: 900p 60 fps
A többi: 1080p 60 fps ami azért beszédes, mert fura, hogy pl. a FO4 ugyanúgy fut series x-en és s-en is ...