XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 50 dolcsit irigylem....nem a ps3-at <#duhos2>#duhos2>
hat te sem vagy egy PS3 buzi <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#awink>#awink>
★ 汤姆 李
Nem?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
A vége felé,hogy kivetít a plafonra:)
★ 汤姆 李
Amuyg az nem head set (az csak 1 hangszórós)?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Meglehet valamien átálakitóval hogy Fülhalgatóval tudjam hangot halgatni xbox360nál?
Vagy van az xbox360hoz füles?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ajánlott ilyennel próbálkozni különben?Speed Limit fw.Lehet én nem állnék neki:)
★ 汤姆 李
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Halkan megjegyzem,hogy a ps3 is nagyon komoly készülék(kipróbálásra van itt egy nálam).Sz.tem mindkettõ jó konzol.
De X marad továbbra is mivel kegyetlen árak vannak eredeti PS játékokra.
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ja és még hogy az overcool-t csak felhuzot ventiknél lehet beszeerelni vagy a gyári venti mellé is lehet + még az hogy volt egy gyerek akinek az x-arcade-ja v-mi játékot nem olvasot be de a többit igen nektek volt ilyen ?? bocss hogy enyi kérdés teszek fell de csak biztos akarok lenni
PLZ :segitsetek :)
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Nemrég beraktam egy barátom Premium gépébe egy ilyet. Hát mit mondjak. A kijelzõn szép alacsony hûfokok olvashatók, de a hangja, hát nemtudom, elég hangos.
2 év után beadta a gépem a 3 piros izét. Bekapcsoltam 10 perc után lefagyott utána meg jött a halál. Néha még feléled.
Mi ilyenkor a teendõ. Flashelt a gép. Vegyek egy másikat vagy még megmenthetõ??
Ilyenkor mi megy tropára???
Elõre is kösz a segítséget.
Ez egy aláírás!
Épp tegnap kérdeztem itt, h ki lehet-e deríteni valahogy mi van rajta, de nincs rá mód, szal ez sötét folt marad innentõl.. :P
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez egy aláírás!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Visszatérve:szerintem a drive hangja miatt nem tud nagyon halk lenni a Box,bár olvasgattam valami "kussolós firm"-rõl itt vmik topikban amivel csendesebb lesz,mert csökkentett olvasási sebességgel dolgozik.
Nade errõl majd talán olyasvalaki tud majd Neked érdemben nyilatkozni,aki ilyennel rendelkezik.....
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Azzal nincs gond. Itthon van egy hd-ready 37"-os tv, meg egy 20"-os monitor (1680x1050). Ezeken használnám. Nem kételkedek én a wii élményben, csak ha van itthon 2 ilyen hd berendezés, úgy érzem, hogy nem használom ki...
Node nem ez a lényeg, hanem, hogy xbox tud-e halk lenni.:)
Ha igen, akkor az lesz sztem.
Ja és ha a Box játékkínálata,és a játékok kinézete tetszik inkább,akkor nem fog tetszeni a Wii.Ebben biztos vagyok.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Hát nem tudom...nagyon gondolkozok egy wii-n xbox helyett...
Azzal nyugalom lenne minden szempontból, viszont közel sem olyan játékok, és grafika...
Emiatt a veszõdés miatt pártoltam át már párszor...de mindig visszatérek...
Most akkor lehet egy xbox átlag pc hangszintjén, vagy nem, és hogy, melyik verzió? :)
Sometimes life hurst like hell