XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ megdolgozik érte, talán dolgozz te is, ahelyett, hogy irigykedsz!

Játsz<#nyes>
Az 50 dolcsit irigylem....nem a ps3-at <#duhos2>
"annyit jatszok a ps3 aval amennyit nem akarok"

hat te sem vagy egy PS3 buzi <#idiota><#idiota><#idiota><#eplus2><#awink>
CSOCSO
nah.. megyek babysitterkedni a szomszed srachoz par orara.. 50 dolcsi + annyit jatszok a ps3 aval amennyit nem akarok...
Persze,az bizony.Nem vennék ilyet.Fõleg,hogy ilyen nagy fényereje van.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
Ez már felesleg így?!
Nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kell vga kábel + innen valamelyik átalakító az rca végekhez.

Vagy választasz ezek közül:Link

Nincs kedvem így szétvágni a gépet, azért én sajnálom. :) Jó hogy így nagyobb eséllyel marad életben, de akkor is.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Itt a V2-es Cooler.Ez kellene inkább:)Link
A vége felé,hogy kivetít a plafonra:)

AntiHero
hát az sajna sztem, nem alkalmas játékra:(

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lehet venni külön is, de csak 1 hangszórós.

AntiHero
Lehet külön kapni valahol?

Amuyg az nem head set (az csak 1 hangszórós)?

Van hozzá füles. Kontrollerbe lehet csatlakoztatni. Premiumhoz és Elitehez alap felszereltség.

AntiHero
Kérdés:
Meglehet valamien átálakitóval hogy Fülhalgatóval tudjam hangot halgatni xbox360nál?

Vagy van az xbox360hoz füles?

Hát igen,ezvégett viszont nem kellene.Töltés legyen rövid:)

Szerintem nincs gond a ventikkel. Csak mivel nagyobb a fordulat, nagyobb a hang. Amit én beraktam az is hangosabb jóval. Szerintem ez ilyen.

Az év elsõ felében kiadni készülõ játékok infóját szeretném megtudni.Pontosabban azt,hogy melyikek lesznek System Link-esek.Tipp?

narumon
Nem tettem még speed limitest egyre sem, én Non Stealth fwt használok. Gondolom ahol csak keveset tölt ott nem gond, hogy lasabb de mondjuk folyamatosan töltõ játéknál szerintem már lehet gáz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Egyébként sz.tem az én XCM-es gépem hangosabb mint egy sima hûtésmódosított xbox.Lehet valami nem stimmel a ventikkel.

Ajánlott ilyennel próbálkozni különben?Speed Limit fw.Lehet én nem állnék neki:)

Ewergo
Bevált megoldás hogy vastagabb hangelnyelö anyagra kell tenni ami tul ér a gépen föleg hátul. Az anyag olyan amivel a hangfalakat bélelik ki vagy huzzák be a külsö felét. Vagy kivágni a rácsot ami hatásosabb.

narumon
Hát az új boxokban csak a drive a hangos, ha a dvd nem pörög mint az állat akkor nem lehet hallani, hogy megy. A drivera azt tudod csinálni hogy van speed limites fw, csak ez nyilván akkor a töltési idõ rovására megy, de egy próbát megérhet.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Engem nagyon zavar:(Sz.tem hangos.Fõleg 1 PS3 használata után.
Halkan megjegyzem,hogy a ps3 is nagyon komoly készülék(kipróbálásra van itt egy nálam).Sz.tem mindkettõ jó konzol.
De X marad továbbra is mivel kegyetlen árak vannak eredeti PS játékokra.

rooney8
Ha eladod a boxodat, akkor engem érdekelne :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ez valahogy sokkal hangosabb mint a gyári. Pedig még csak a legelsõ fokozatban volt. De kinek ez, kinek az. Az én 175W-os gépem jóval halkabb. Amibe benne van 203W Premium és a gazdája is észrevette hangosabb. Engem sem idegel, Õt sem, mert ha játszik a TV üvölt. Csak kérdeztek és leírtam a véleményt. :) Addon fan is van benne, lehet az tesz rá sokat, nem tudom.

trick daddy
császtok x-box arcade vásárlása elé állok azt már toom hogy a 175w-os a jó + hogy benQ-drive-os (ami hangosabb mint az elözöeké ??) de mindenhol flash-elnek benq-driveos x-et ??
ja és még hogy az overcool-t csak felhuzot ventiknél lehet beszeerelni vagy a gyári venti mellé is lehet + még az hogy volt egy gyerek akinek az x-arcade-ja v-mi játékot nem olvasot be de a többit igen nektek volt ilyen ?? bocss hogy enyi kérdés teszek fell de csak biztos akarok lenni
PLZ :segitsetek :)

Naxos
szerintem nem hangosabb mint a gyári. meg ezen lehet állítani a fordulatszámot.

Én sem panaszkodom, mert 2 évig bírta. 2005 decemberi. Szóval még eléggé az elsõ szar széria.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Xenu
Játék közben úgysem hallja, ez igaz!

Sometimes life hurst like hell

Most tényleg valakit zavar hogy hangos a gép??? Ez nevetséges vagy ott van az asszony éjjel és nem tudsz így játszani??? Az én gépem Arcade hûtésmoddal úgy süvít mint egy helikopter de a sûvétést azt szó szerint értem nem is meleg a gép burkolata meg a levegõ amit kifúj! Én ugy vagyok vele hogy ennyit megér hogy tovább jó legyen a konzol minthogy halk legyen és folyton megsüljön bár ez is relatív mert havernak már több mint egy éves a premiumja és minden hûtés nélkül tökéletesen megy. A Wii-t meg akkor vedd ha olyan játékokkal akarsz játszani amit én pl 6 évesen meguntam Mario és társai. Ha konzol akkor xbox vagy ps3. De ha warez is számit akkor meg only xbox ha hangos ha nem
dienesoft
Az én gépem is hangos, hûtésmódosított, ellenben nagyon jól hût. Samsung driveos, nem nagyon hallani, ha felpörög a lemez.

Szia.

Nemrég beraktam egy barátom Premium gépébe egy ilyet. Hát mit mondjak. A kijelzõn szép alacsony hûfokok olvashatók, de a hangja, hát nemtudom, elég hangos.

Köszi. Elviszem hozzájuk.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sorry!!!
Sziasztok!

2 év után beadta a gépem a 3 piros izét. Bekapcsoltam 10 perc után lefagyott utána meg jött a halál. Néha még feléled.

Mi ilyenkor a teendõ. Flashelt a gép. Vegyek egy másikat vagy még megmenthetõ??

Ilyenkor mi megy tropára???

Elõre is kösz a segítséget.

woodbear
Remélem csak sima Xtreme...mert az 8x-os ra van állítva alapból asszem!

Ez egy aláírás!

CaviaR
Talán a legújabbat rakják bele, de ez csak tipp mert én azt raknám.
Épp tegnap kérdeztem itt, h ki lehet-e deríteni valahogy mi van rajta, de nincs rá mód, szal ez sötét folt marad innentõl.. :P

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

woodbear
én meg elfelejtettem mondani, hogy milyen flasht rakjanak bele! azt most nemtom, h mi van benne....az arc se tudta mert nem õ csinálta meg-....szerintetek alapból mit raknak bele? vagy ez nem így mûködik?

Ez egy aláírás!

CaviaR
a Samsunghoz való 1.4-es iXtreme firmware-ben választható, h milyen sebességgel olvassa a drive a lemezeket (van 12x, 8x, 5x, 2x). 8x-ra ajánlják, attól tényleg halkabb lesz, -de ez természetesen a töltés idõ rovására megy.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

woodbear
Rakass bele PC-s meghajtót!!

Ez egy aláírás!

Köszönöm az eddigieket!<#vigyor4>
Jah!Ez így van,de nem panaszkodom,ócsóé vettem,árában adtam el,úgyhogy ócsóba került a Box is.:-)
Visszatérve:szerintem a drive hangja miatt nem tud nagyon halk lenni a Box,bár olvasgattam valami "kussolós firm"-rõl itt vmik topikban amivel csendesebb lesz,mert csökkentett olvasási sebességgel dolgozik.
Nade errõl majd talán olyasvalaki tud majd Neked érdemben nyilatkozni,aki ilyennel rendelkezik.....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Ja igen amugy a wii-vel te voltál nem szerencsés szte is....:)
Tetszenek a wii-játékok, csak itt a box forumban nem akartam magamraharagítani az embereket :)

Azzal nincs gond. Itthon van egy hd-ready 37"-os tv, meg egy 20"-os monitor (1680x1050). Ezeken használnám. Nem kételkedek én a wii élményben, csak ha van itthon 2 ilyen hd berendezés, úgy érzem, hogy nem használom ki...

Node nem ez a lényeg, hanem, hogy xbox tud-e halk lenni.:)
Ha igen, akkor az lesz sztem.
Csak hogy még jobban kétségbeejtselek,nekem volt Wii-m fél évig,nem buzeráltattam meg,mivel lakásfelújítás volt nyáron még csak nem is ment jóformán,csak netezni használtam,a gyári Wii Sports,ha 5X volt benne sokat mondok.Fejhibás lett,kicserélték,eladtam,abból lett a Box.Persze ez nem jellemzõ a Wii-re,de Én így jártam,gondoltam cukkollak még vele kicsit.:-D
Ja és ha a Box játékkínálata,és a játékok kinézete tetszik inkább,akkor nem fog tetszeni a Wii.Ebben biztos vagyok.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Jááj, ez nem jó hír viszont....:(
Hát nem tudom...nagyon gondolkozok egy wii-n xbox helyett...
Azzal nyugalom lenne minden szempontból, viszont közel sem olyan játékok, és grafika...

Emiatt a veszõdés miatt pártoltam át már párszor...de mindig visszatérek...

Most akkor lehet egy xbox átlag pc hangszintjén, vagy nem, és hogy, melyik verzió? :)
Naxos
ilyen van valakinek a gépében? érdemes beruházni ha van már vízhûtés benne? (arcade-om van és ha gyári fordulatszámon müködnek a ventik akkor túlmelegszik a CPU és fagy állandóan. mióta 12 voltal hajtom a gyári ventiket azóta gond nélkül megy)

Xenu
Én is így tapasztaltam! Hiába a halk hûtés, amikor felpörög a drive....

Sometimes life hurst like hell

Én csak a személyes tapasztalatomat tudom megosztani:Arcade masinánál nem a gép maga a hangos hanem az olvasó mikor dolgozni kezd(BenQ),a dasbordba nincs szinte hangja.De amikor dolgozik,akkor sem sokkal hangosabb mint egy átlag PC.Megszokás kérdése.SQJ szerint kib... hangos!Télleg ma tudattad már a néppel? :-D

Ha jól tudom az is megoldható.