XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közeljövõben szeretnék venni XBOX360 conzolt.
Az lenne a kérdése(i)m hozzátok, hogy milyen gépet érdemes venni ha:
-LCD monitorra
-Egér+billentyû irányítással
-Logitech MOMO kormány használható-e vele?
-A flash-elést hogyan kell csinálni, és én megtudom-e oldani?
Játszott/ik ezzel valaki?És ha igen milyen?Megér egy DL-lemezt?
Választ köszi!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
már mondták h kell hozzá progi és crosslink-kel próbáljam! nah ez szép és jó de h fogom tudni h mi micsoda xbox-os vinyón??? mert ugye demok is csak számokból állnak és ilyen kiegészítéseket szeretnék lementeni pendrivera vagy dvd-re! vki csinálta már??? jah és usb bill.-et rá lehet kötni a boxra és mûködik??? sajna ps2 a bill.-em de inkább veszek 1000hufért usb bill.et mint ilyen M$ messenger kit-et
De azért mindig megfogadom, hogy majd egyszer 😄😄😄
Könyörgöm hagyjuk már ezt a gyerekes hadakozást, fogadjuk el, hogy ahányan vagyunk, annyifélék, és mindenkinek más a jó. Ha Te a Wii-ben találtad meg önmagad, akkor örülj neki, nekem megfelel a barátnõ-sport-xbox kombináció is . . .
Köszi, ha segítetek!
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Ez egy aláírás!
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
★ 汤姆 李
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Forza.
egyetlen módszer ha valakinek van mind2 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A VGA vagy HDMI>DVI kapcsolat?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Viszont PS3 is mehet monitoron, ha a monitor támogatja a hdcp-t. (mint pl. az én 19"-es samsungom)
PSN: berghold
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
BOX->HDMI->DVI =) PS3-nál nem megy azt tudom.. a hdcp miatt, de alapból boxban nincs hddvd se blueray, szal nem látnám értelmét a hdcp-nek.
Amúgy szépek, grat<#eljen>#eljen>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szerk.: bár a 2. is király , nehéz a választás 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Ha jobban megnézed, csak 32 dalt tartalmaz, míg a hivatalos linken 40 számról szól a nóta. Szóval egyrészt 8 dal hiányzik, a többit pedig valaki úgy szedegette össze, különbözõ forrásokból eltérõ minõségben, nem az igazi...
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Én az angol kezelõfelület híve vagyok, a PC-n tanultam meg a nyelvet is, úgyhogy . . .
Ha nem lenne nagy gond, készítettem 3 új bannert a topiknak. Amelyik tetstzik, azt nyugodtan betehetitek. Elõre is kösz! További szép napot!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És, hogy ne csak a kritika szóljon belõlem, én sem hallottam még magyar nyelvû Dashboardról . . .
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Valahogy lehet csinálni magyar menüt az XBOX360-ban.
Ha igen, akkor egy linket.
Köszi
22" Samsung monitorra mi a jobb :
Xbox360 - VGA kábel csatlakoztatt direkt monitorra.
Xbox360 - HDMI kabel csatlakoztatt direkt monitorra DVI átalakítóval (mert nincs csak DVI és VGA bemenete a monitornak.)
Van e kulombseg és ha igen, akkor milyen felbontás a jó?
Nem értem miért kell beugatni....<#levele>#levele>50 dolcsiért én is babysitterkednék "pár órát"
Szerintem nem bántottam meg....vagy ha igen,sorry,nem akartam.