XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woodbear
kést bármikor elõ lehet venni? mert demoba nekem nem sikerült..csak akkor adta be amikor letámadott egy dino...pedig úgy hentelnék vele:D

Ez egy aláírás!

Ja ez igaz lehet ;)
trick daddy
hy ugygondolom feldobom magam a pesti corába de ugyan megbizhatoan van ott az x360 arcade ? vagy olyan kamu cikk mint néha a tesco csinál :D remélem nem viték el az összeset holnap akarok 1-et máá :)

Alwares
Hát nézd meg az Internet Exploler mekkora egy szar már! Na azért nincs mert akkor az MS kénytelen lenne egy épkézláb oprendszert elkészíteni és akkor meg majd vakarhatnák a fejüket, mikor jönne az anyázás ha Xbox-on van jó böngészõ akkor PC-én mért nincs. Mert PC-én nem lesz jó soha az IE, a sok biztonsági rés...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Törölt felhasználó
HI!Most keztem el tolni a TUROK-ot.Sztem nagyon komoly kis gém lett belõle!!!A grafika szerintem nagyon szép és maga a játék is kellõképpen izgalmas.

athlon7
Saját tapasztalat alapján mondom, 100%-osan megbízhatóak!!! Én is ott vettem az Arcade gépem, hûtésmod és overcool moddal. A mai napig semmi baja!!! :D

Nem kell bedolni. Sajnos. Pedig jo lenne ha lenne. Nem ertem az MSt, van is bongeszoje. Van a PS3/WIInek is csak nekunk nincs. Oke hogy PCrol konyebb, de neha az agybol is jo lenne a kontrolerrel korbenezni a neten.
<#wave><#wave><#wave><#worship><#worship><#worship><#falbav><#falbav><#falbav>
narumon
Satahoz mindig le van maradva a fw. 115 van nekem is ez egy nagyon jó iro, szerintem inkább ezt vedd.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Erre megkérdezem. Fogalmuk sincs mi az. Náluk csak ezek vannak (prémium, meg elite).
Akkor B*SSZÁTOK meg."

Szegedi Corában tegnap vett haverom Arcadeot. 175W 59990

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alwares
Sima xbox nemde? Azon lehet futtatni mindent... Nehogy azt hidjétek 360 XD

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ha nem, akkor oszd meg velünk, hogy hogy csináltad<#conf>

Csak hülyéskedsz ügye?:D

Senki nem vette eszre milyen szuper WEB BROWSERem van XBOXon? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Bendy
Van 1 halo3am fóliás bontatlan nem bundle 8eFtért. Akinek kell PM

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

s73
Én is teljesen így gondolom. Egy nagy hype az egész, szerintem, fõleg X-en, mert ugye ez úgy van elõadva, mintha az elõzõ generációban a Sony egyik legerõsebb címe lett volna.
Anno még az elsõ részt végigjátszottam, de már a 2.-ra sem éreztem késztetést.

Helló. Valaki mondja már meg igaz-e, hogy kijavították az x-box 360 hibáját és már van olyan széria, ami nem hibásodik meg, azaz nem olyan eséllyel vagy valami ilyesmi bár szerintem értitek a kérdést. Valami arcade-ról hallottam ilyet.

PSN ID: Zottyantas

Kandurex
haj, nekem annyira nem tetszik ez a DMC játék, szép meg pofás, textura szinten, mert hát olyan túl sok tereptárgyat nem véltem felfedezni,...de úgy kb. ennyi, megyek oszt hent, nem túl bejövõs :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
pfff...elvileg mûködött, de törölték most...
"not archived", azaz nincsen csomagolva..és ezért törlik..
akkora parasztok ezek az Xbox-Sky-osok..
Nekem is 940BW van, szeretem, bár utólag belátom lehet nagyobbat kellett volna venni :D

PSN: berghold

woodbear
az egy nagy darab NUKE! biztos forrásból!!

Ez egy aláírás!

s73
Az xbox-égbolton Pal-os DMC 4. Mondjuk elég nuked gyanús az nfo alapján.

Kiteszteltem a ket monitort (Samsung SyncMaster 940bw es LG Flatron f900b ). Akarhogy neztem, mivel a TFT moncsimnak a felbontasa 1440x900 mindenkeppen fog interpolalni, gondolom azert lett a legszebb kep ugy ha az XBOX az 1280x720-at nyomja, mert ugye nincs olyan felbontas beallitas a BOXon ami nativba kuldene a jelet a moncsinak. Ha meg mondjuk beallitok a dashboardon egy masik felbontast ami elter az 1280x720-tol, akkor meg a BOX is interpolal gondolom 1280x720-rol a beallitottra, aztan meg a TFT is fog az 1440x900-ra. Szoval akkor csak ugy a legjobb a kep ha a BOX 1280x720ra van allitva, es igy csak a TFT interpolal 1440x900-ra.

A CRT monitornal a legjobb megoldas az 1280x1024 volt, persze NORMALra allitva a kep-aranyt. Igy lesz egy faintos fekete sav alul felul (Dead Rising peldaul), de a kep nagyon szep rajta, es nem nyujtja ki. A Call of Duty 3 viszont rendesen ment teljes 4/3-ban (vagy ez inkabb 5/4?). Annyi erdekesseget viszont eszrevettem hogy a Dead Rising -akkor ha a felbontas elter az 1280x720-tol-, kemeny V-SYNC hibat produkal a kepen, foleg a fordulasoknak lehet eszrevenni. Meg 640x480-ban is. Ugyanezt csinalja hagyomanyos TVn is ha a freki 50Hzre van allitva. 60Hzen nem csinalja. Arra gondolok hogy a DD tenylegesen 1280x720ban renderel aztan a felbontas konverzio miatt keletkezik a V-SYNC. Azt hogy a 60Hz mennyire faraszto hosszabb tavon a CRTn azt nem tudom, csak par percig teszteltem, de lehet hogy sokat hasznalva mar lefarasztja az embert.

Azt kell mondjam hogy azert nem estem hasra nagyon, hiaba a nagyobb felbontas. En egy Thomson 82-es szelesvasznu SD TVt hasznalok, aminek szerintem nagyon jo a kep elessege (mar ahhoz kepest hogy katodsugarcsoves). A sokat emlegetett Dead Rising-ben levo, hagyomanyos TVn olvashatattlanak mondott feliratok ezen tisztan latszanak. Boven az olvashatosag hataran belul van. Szoval maganvelemenyem, hogy bar tenyleg tiszta a kep (TFT es CRT), nagyfelbontast ad (TFT es CRT), de a kep kicsi es valahogy a szinek nem az igaziak, es a 60Hz nem egeszseges (CRT). TVn elethubb, erosebb, teltebbek a szinek, kellemesebbek. Persze azt is hozza kell tenni hogy a TFT nem farasztotta le a szemem egyatalan, ellentetben a TVvel. Ja, meg ami meg gaz a TVn az az interlace. Fordulasoknal rendesen latni a fesus kepet ahogy a ket felkep kisse elcsuszik egymastol.

Na ha hulyeseget irtam javitsatok. :)

Keszitettem 3 kepet, hogy az en kicsikem is benne lehessen a topikba.

Lehetne a kep cime ez: SZEGENY, CSORO MAGYAR HDTVje. :))))

Sipka
golemkonzol: korrektek (nem csak saját tapasztalat!)

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Sephi
Alapból ImgBurn-al írók mindent és mennek is rendesen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Xbox360 az felismerné egy rádió-s bill + egeret vagy ehez külön kell venni bill + egeret is (ha lehet hozzá venni.)
woodbear
én is 60ért vettem euronicsbe! az arcadet

Ez egy aláírás!

CSOCSO
nemtom mi a csecs van. szvsz az en cuccom megy tonkre.. regen tok zsir volt.. kiirt jopar jatekot clonecd vel.. semmi ujraprobalkozas meg ilyenek.. most meg allandoan ujra kell probalnom az irast....

meg ki akartam irni 11 dvd nyi animet a havernak.. 5 ot nem irt meg.. egyszeruen elbaszta oket neroval... szal lol..
TVelvet
valaki írja le pls, hogylehet demot kiirni, cd-re lehet gondolom, és RW-s nemjó, mert azt próbáltam :)
grayfox
golemkonzol mennyire megbízható?
70-ért van átalakított arcade. Drága?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sephi
Az a rohely, hogy nekem fogalmam sincs milyen dvd iro van a gépembe (mert HP brand) de ez irja a legjobban a X játékokat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
szeretnek venni uj dvd irot...termeszetesen csak pioneer johet szoba...

szoval ket lehetoseg van

Pioneer 212D - ami miatt tetszik az a SATA interface ( egyetlen ide eszkozom az a dvd irom)

newegg.com on nezem a pontozasokat es nem a legjobb..

3.5/5 csillagbol es ez 45 ember kritikaja

a masik a Pioneer 115D es 35 emberbol 5/5 csillag

valakinek valami tapasztalata a sataval kapcs? vagy csak siman vegyem a 115d-t?

igazsag szerint nagy kulonbseg nincs sata es ide kozott... marmint ami a sebesseget illeti.. es a kabel sem olyan nagy lenyeg mivel vekonka' ide kabeleim vannak.. szal nem ronda
Sipka
Nagyon köszi! :)

Evogordon
Eladó egy Assissin's Creed ha érdekel valakit küldjön privit.

AntiHero
Én is 59-ért vettem. nem olyan rég. Debrecenbe, aszonta nem nagyon lesz most egy ideig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CSOCSO
demot probaltam.. IGN en 7.5 re pontoztak vagy mennyire.. szal nem tokeletes de azert fasza jatek.

szvsz az egesz jatekot a dino resz tartja eletben.. anelkul kozepes lenne..
Sephi
PC-en igen.

Örm
Hello!
A Turokot próbálta már valaki? Megéri foglalkozni vele?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

trick daddy
most néztem a neten a cora-ba van arcade 59-é:) csak ugyan tényleg van a boltba is ? (lehet felmegyek pestre :)

deep
Nem lennék meglepve.
trick daddy
ez furcsa az 576-ban kb-1 hete kivolt irva az x-arcade 59-é ma nézem a 576 oldalát és arcade pack ki sincs irva . Tán elkapkodták mindenhol v-mi ??,

Ha ilyet keresel,akkor itt.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Mondjuk 31.-étõl van az akció,az pedig Csütörtök.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Sephi
Ragna alli.

Fain!Én is az újságjukból néztem.....

arty
1152x640 az a 720x480 (halo3) ... ;)

recésebb mint az átlag, de ha nem 'akarod' látni, akkor késõbb nem foglalkozol a képhibákkal :)

Forza.

Sipka
valaki a #36258-re?

Melyik realmen v meik guildbe ? karinév ?

Sephi
Mit? BT raid kellos kozepen, felmaszott a kandurom a billre mert ugy gondolta nem figyelek ra eleget, es elbaxta a heal sort ami miatt behalt a raid.

Fogtam, levettem es agyon szerettgettem :D Aztan elfutott mert mar tul sok is volt neki :DD

Asszony szokott meg pont akkor beszelni hozzam amikor valami atvezeto muvi van egy RPG-eben. Azt imadom.

Corában nem lehet kapni. Én kedden voltam náluk. Újságból faszán kinéztem. Elõtte végigjártam, electo world, MM, tesco, auchan, 576....
Sehol semmi. Na majd a corában, mivel ki is van emelve az újságban.
Erre megkérdezem. Fogalmuk sincs mi az. Náluk csak ezek vannak (prémium, meg elite).
Akkor B*SSZÁTOK meg.

Komolyan iszonyat ami ebben az országban van.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Cora-ban 59900,-