XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy aláírás!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Akkor B*SSZÁTOK meg."
Szegedi Corában tegnap vett haverom Arcadeot. 175W 59990
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Anno még az elsõ részt végigjátszottam, de már a 2.-ra sem éreztem késztetést.
PSN ID: Zottyantas
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"not archived", azaz nincsen csomagolva..és ezért törlik..
akkora parasztok ezek az Xbox-Sky-osok..
PSN: berghold
A CRT monitornal a legjobb megoldas az 1280x1024 volt, persze NORMALra allitva a kep-aranyt. Igy lesz egy faintos fekete sav alul felul (Dead Rising peldaul), de a kep nagyon szep rajta, es nem nyujtja ki. A Call of Duty 3 viszont rendesen ment teljes 4/3-ban (vagy ez inkabb 5/4?). Annyi erdekesseget viszont eszrevettem hogy a Dead Rising -akkor ha a felbontas elter az 1280x720-tol-, kemeny V-SYNC hibat produkal a kepen, foleg a fordulasoknak lehet eszrevenni. Meg 640x480-ban is. Ugyanezt csinalja hagyomanyos TVn is ha a freki 50Hzre van allitva. 60Hzen nem csinalja. Arra gondolok hogy a DD tenylegesen 1280x720ban renderel aztan a felbontas konverzio miatt keletkezik a V-SYNC. Azt hogy a 60Hz mennyire faraszto hosszabb tavon a CRTn azt nem tudom, csak par percig teszteltem, de lehet hogy sokat hasznalva mar lefarasztja az embert.
Azt kell mondjam hogy azert nem estem hasra nagyon, hiaba a nagyobb felbontas. En egy Thomson 82-es szelesvasznu SD TVt hasznalok, aminek szerintem nagyon jo a kep elessege (mar ahhoz kepest hogy katodsugarcsoves). A sokat emlegetett Dead Rising-ben levo, hagyomanyos TVn olvashatattlanak mondott feliratok ezen tisztan latszanak. Boven az olvashatosag hataran belul van. Szoval maganvelemenyem, hogy bar tenyleg tiszta a kep (TFT es CRT), nagyfelbontast ad (TFT es CRT), de a kep kicsi es valahogy a szinek nem az igaziak, es a 60Hz nem egeszseges (CRT). TVn elethubb, erosebb, teltebbek a szinek, kellemesebbek. Persze azt is hozza kell tenni hogy a TFT nem farasztotta le a szemem egyatalan, ellentetben a TVvel. Ja, meg ami meg gaz a TVn az az interlace. Fordulasoknal rendesen latni a fesus kepet ahogy a ket felkep kisse elcsuszik egymastol.
Na ha hulyeseget irtam javitsatok. :)
Keszitettem 3 kepet, hogy az en kicsikem is benne lehessen a topikba.
Lehetne a kep cime ez: SZEGENY, CSORO MAGYAR HDTVje. :))))
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meg ki akartam irni 11 dvd nyi animet a havernak.. 5 ot nem irt meg.. egyszeruen elbaszta oket neroval... szal lol..
70-ért van átalakított arcade. Drága?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szoval ket lehetoseg van
Pioneer 212D - ami miatt tetszik az a SATA interface ( egyetlen ide eszkozom az a dvd irom)
newegg.com on nezem a pontozasokat es nem a legjobb..
3.5/5 csillagbol es ez 45 ember kritikaja
a masik a Pioneer 115D es 35 emberbol 5/5 csillag
valakinek valami tapasztalata a sataval kapcs? vagy csak siman vegyem a 115d-t?
igazsag szerint nagy kulonbseg nincs sata es ide kozott... marmint ami a sebesseget illeti.. es a kabel sem olyan nagy lenyeg mivel vekonka' ide kabeleim vannak.. szal nem ronda
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szvsz az egesz jatekot a dino resz tartja eletben.. anelkul kozepes lenne..
A Turokot próbálta már valaki? Megéri foglalkozni vele?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
recésebb mint az átlag, de ha nem 'akarod' látni, akkor késõbb nem foglalkozol a képhibákkal :)
Forza.
Fogtam, levettem es agyon szerettgettem :D Aztan elfutott mert mar tul sok is volt neki :DD
Asszony szokott meg pont akkor beszelni hozzam amikor valami atvezeto muvi van egy RPG-eben. Azt imadom.
Sehol semmi. Na majd a corában, mivel ki is van emelve az újságban.
Erre megkérdezem. Fogalmuk sincs mi az. Náluk csak ezek vannak (prémium, meg elite).
Akkor B*SSZÁTOK meg.
Komolyan iszonyat ami ebben az országban van.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00