XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Core:egy memóriakártyás, ehhez nem jár winchester
Premium: fülhallgató, ethernet kábel (Live-hoz), 20gb-os vinyó...
Elite: Nagyon extra, 120gb-s vinyó, stb...
Mindkettõhöz egy kontroller van. 2 dolgot tehetsz (vagy hármat, de a harmadik a legdrágább): 1.Megveszed a Core változatot, és veszel hozzá egy 20gb-os winchestert. 2. Megveszed a Premium packot, amihez jár egy 20gb-os winchester. 3.Megveszed az Elite-t, de ez a legdrágább.
Mennyibe kerül egy alap xbox 360 1 kontrollerrel+egy 2gb vinyoval?
Ha lehet akkor egy boltot is mondjatok pls!
Remélem tudna nekem valaki segíteni ebben az xbox-os témában még nem vagyok jártas benne arra lennék kíváncsi hogy látom hogy ehez is van winyó mint a ps3 konzolhoz azt szeretném tudni hogy ez is arra szólgál e hogy játékokat futtathatunk rólla?
Ha igen akkor erre hogy van a felmásolása lemezrõl másolja fel az xbox a winyóra vagy lehet simán géprõl is felmásolni rá és ha visszatesszük akkor lehessen futtatni.
Vagy hogy mûködik ez vagy mire szólgál?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. Nem tudom ki fordítja ezeket a híreket, de hogy ilyet beír "A férfit 47 év börtönre ítélték." az is durva, mivel a hírben az van, hogy akár annyira is ítélhetik.
PSN: berghold
"Elítéltek egy philadelphiai férfit, amiért az megölte 17 hónapos lányát. A 27 éves Tyrone Spellman azért haragudott meg lányára, Alayiah-ra, mert az fellökte az Xboxát. "Azt hittem, elrontotta" - magyarázta a férfi.
Az eset annyira felidegesítette a férfit, hogy megölte a lányát, majd megpróbálta úgy elhelyezni a holttestet, hogy a szakértõk balesetre gyanakodjanak. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy a kislány több, fejre mért ütést szenvedett. A bizonyítékok hatására az apa bevallotta, hogy Alayiah nem esett ki az ágyból, hanem õ ölte meg. A férfit 47 év börtönre ítélték."
Hat bazd+.... tudom hogy durva de a hülye kollégám azt mondta erre :
Biztos nem mentett.
....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tekintve, hogy nincs élsimítás és 720X480-ban sikerül neki megjeleníteni a csodás, epikus grafikát:)
`Take a look to the sky just before you die`
Turok: annyira nem gazas, ahogyan mondtatok, nem egy korszakalkoto gamez, de el lehet vele szorakozni, es abszolut nem ronda.
Turning point: Ezt en nagyon vartam a videok alapjan. Rettenetes nagy csalodas. Kezdve ott, hogy eszmeletlen lowres texturak vannak, es a targyaknak nem hogy real time, semmilyen arnyekuk nincs. A jatekmenet rettenet unalmas, es kb 10 eve nem lattam olyat, h azert nem tudok egyik iranyban tovabb menni, mert egy 30 cm magas ladara nem ugorhatok fel, csak mert a fejlesztok igy gondoltak. Az elo varosrol meg annyit, hogy a forgalom lent holt nyugalmas a tamadas ellenere... Sztem ez a valosagban maskepp lenne :)
DMC 4: Soha egy DMC vel se jatszottam. kiprobaltam ezt, es nagyon tetszik, muveszi graf, rengeteg atvezeto animacio, elvezetes, be fogom szerezni :)
`Take a look to the sky just before you die`
Turok - annyria nem gaz...soot.. tok zsir gyilkolni a dinokat!!
kicsit gaz hogy fps nezetbol minden dino tok kicsi... pl ott van az a pici dinocska ami altalaban doglott dinokat eszik... fps nezetben akkora mint az alkarom.. kulso nezetbol meg a derekaig er a turoknak......
de a tbbi dino is ilyen...
Return point - aszem ez volt a cime... a lovoldozos resze szokasos COD 1-3 = GAGYI ES UNALMAS! viszont a kivitelezes meg a sok repcsi meg a varos.. megha nem is uber grafika de teljesen lenyugozott.. nagyon zsir feelingje van!
DMC4 - nah ez must have!!:D
"Inkabb igy fogalmazzal: mi koze a PALnak a HD felbontashoz. Semmi."
Hámmár nemazért de a PAL (és az NTSC) az egy szinkódolási szabvány és tudtommal felbontáshoz az égvilágon semmi köze :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mhm nálam egy Samsung tévén megy (aláirásomban a tipusa), és ezen kurvára nem recés :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Halo3 valahogy tipikusan olyan lett, hogy néhol iszonyatosan hangulatos és szép a grafika, utána meg pikkpakk képesek elbaszni valami gagyizással, de maga a játék az nagyon ott van hangulatban játékélményben. Kötelezõ játék szerintem.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e hasolnó tapasztalatotok:
Vettem 10 Ricoh dvd-t, ki is írtam mindegyikre 1-1 gémet, és mindegyik el is indult simán...
Most újfent vettem, ugyanott, ugyanannyiért, ugyanolyan Ricoh dvd-ket, ugyanúgy kiírtam ImgBurn-ban és most nem megy és nem értem miért van ez így...
Holnap majd beruházok Verbákra, csak ez így igen borsos mulatság :(
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
hdmi-s box: hdmi-n
regebbi box: VGA-n, dashboardon 1360x768at allitasz be
Monitor:
hdmi-s box: probald ki HDMI-n es VGA-n is, 1280x720-at allits be (esetleg VGA-n meg lehet probalni egy 1280x768at, allitolag ez csunya, de egy probat meger - keparanya ennek a legjobb 16:10es megjeleniton)
Forza.
Lenne két kérdésem felbontással kapcsolatban:
1. Van egy 37"-os HDReady tv (1360x768!).
Bemenetei: VGA, DVI, component.
XBoxot hozzákötésénél lehetséges natív felbontáson ("768") mûködtetni a gépet? Ha nem, akkor melyik a legjobb megoldás?
2. Van egy 20"-os lcd monitor (1680x1050!).
Bemenetei: VGA,DVI.
Erre hogy menne az összeköttetés? Mert ugye ez 16:10 arány. Akkor hogy van ez a gyakorlatban?
Köszi
nyugi, kesobb mar nem fogsz a recevel foglalkozni, ahogy haladsz a jatekkal (mar ha elragad a hangulat) ;)
Forza.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3