XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mennyi az arkad?

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

dienesoft
Olyan 80-90 között találsz Preimum packot, bár szerintem neked tényleg megfelelne az Arcade is, olyan nagyon nagy értelme nincs a winyonak...

Sir Quno Jedi
Sokba. Neked szvsz. elég egy arcade. Aztán ha nagyon akarod, késõbb vehetsz HDD-t hozzá, de minek?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na szóval mennyibe kerül a prémium?

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

Sir Quno Jedi
core-t már nem gyártanak, ahelyett van az arcade

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dienesoft
Akkor négyet, elegem van, olvassatok FAQ-t máá, ahelyett hogy magyarázok! :]

dienesoft
Öhm, akarom mondani, 3 dolgot tehetsz, de gondolom költséghatékonyan akarsz vásárolni :)

Csacsi
Van Arcade pack is.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dienesoft
3 fajta pack van...
Core:egy memóriakártyás, ehhez nem jár winchester
Premium: fülhallgató, ethernet kábel (Live-hoz), 20gb-os vinyó...
Elite: Nagyon extra, 120gb-s vinyó, stb...

Mindkettõhöz egy kontroller van. 2 dolgot tehetsz (vagy hármat, de a harmadik a legdrágább): 1.Megveszed a Core változatot, és veszel hozzá egy 20gb-os winchestert. 2. Megveszed a Premium packot, amihez jár egy 20gb-os winchester. 3.Megveszed az Elite-t, de ez a legdrágább.

20gb vinyoval:D

Szasztok!
Mennyibe kerül egy alap xbox 360 1 kontrollerrel+egy 2gb vinyoval?
Ha lehet akkor egy boltot is mondjatok pls!

dienesoft
A winchester arra szolgál, hogy a Live-ról letöltött játékok, képeket, videókat, extrákat tárold rajta. Teljes játékok tárolására szerintem nem alkalmas, én nem tudok ilyesmirõl.

Üdv.
Remélem tudna nekem valaki segíteni ebben az xbox-os témában még nem vagyok jártas benne arra lennék kíváncsi hogy látom hogy ehez is van winyó mint a ps3 konzolhoz azt szeretném tudni hogy ez is arra szólgál e hogy játékokat futtathatunk rólla?
Ha igen akkor erre hogy van a felmásolása lemezrõl másolja fel az xbox a winyóra vagy lehet simán géprõl is felmásolni rá és ha visszatesszük akkor lehessen futtatni.
Vagy hogy mûködik ez vagy mire szólgál?
Kandurex
sajnos

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Az a kussolva sarokbanmeghalós típus vagyok???

Kandurex
velem meg pont fordítva, magamba fojtom :/ semmi üvöltözés, semmi nyavajgás :( c

1. Nagyon szomorú, ez az ember egy idióta, bármilyes súlyos büntetést megérdemel.
2. Nem tudom ki fordítja ezeket a híreket, de hogy ilyet beír "A férfit 47 év börtönre ítélték." az is durva, mivel a hírben az van, hogy akár annyira is ítélhetik.

PSN: berghold

Kandurex
volt egy pár hely, amikor pl. a flood hajó lezuhan, ott én is leraktam a hajam, szép volt (persze HDTV)

Sir Quno Jedi
Néha én is üvöltözök a kutyáimal, ha egyikük rámancsol a winfos gombra és lefagy a szaros program (pl. WITCHER), de tudják, hogy nem komoly.

gergou
hat ez elegge durva...

`Take a look to the sky just before you die`

Sephi

"Elítéltek egy philadelphiai férfit, amiért az megölte 17 hónapos lányát. A 27 éves Tyrone Spellman azért haragudott meg lányára, Alayiah-ra, mert az fellökte az Xboxát. "Azt hittem, elrontotta" - magyarázta a férfi.

Az eset annyira felidegesítette a férfit, hogy megölte a lányát, majd megpróbálta úgy elhelyezni a holttestet, hogy a szakértõk balesetre gyanakodjanak. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy a kislány több, fejre mért ütést szenvedett. A bizonyítékok hatására az apa bevallotta, hogy Alayiah nem esett ki az ágyból, hanem õ ölte meg. A férfit 47 év börtönre ítélték."

Hat bazd+.... tudom hogy durva de a hülye kollégám azt mondta erre :

Biztos nem mentett.

....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na, ma en is megnezem monitoron. mert tenyleg szep SDn. Igaz a PAL felbontas miatt nincs kulombseg hogy nem 1280x720ban megy a TVn.
deep
Jah, SDTV-n fasza is, csak HDTV-n egy hányás:)
Tekintve, hogy nincs élsimítás és 720X480-ban sikerül neki megjeleníteni a csodás, epikus grafikát:)
gergou
En sd tvn nyomom a Halo 3 at, de helyenkent olyan gyonyoru, es reszletes, h csak amulok bamulok... Szal nem ertem minek fikazzak itt paran a grafjat. Panasz nem lehet ra...

a HALO nem a grafikaert jo. kulonleges hangulata van. van aki szereti es van aki nem. de azert vannak olyan szep reszek hogy az ember csak bamul a kepernyore. ;)
nem azt irtam en is? olvasd el megegyszer. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#worship><#worship><#worship>
Kandurex
hm, hm, Sephi hasonlókat mondott

gergou
Na en is irnek par dolgot a demokrol.

Turok: annyira nem gazas, ahogyan mondtatok, nem egy korszakalkoto gamez, de el lehet vele szorakozni, es abszolut nem ronda.

Turning point: Ezt en nagyon vartam a videok alapjan. Rettenetes nagy csalodas. Kezdve ott, hogy eszmeletlen lowres texturak vannak, es a targyaknak nem hogy real time, semmilyen arnyekuk nincs. A jatekmenet rettenet unalmas, es kb 10 eve nem lattam olyat, h azert nem tudok egyik iranyban tovabb menni, mert egy 30 cm magas ladara nem ugorhatok fel, csak mert a fejlesztok igy gondoltak. Az elo varosrol meg annyit, hogy a forgalom lent holt nyugalmas a tamadas ellenere... Sztem ez a valosagban maskepp lenne :)

DMC 4: Soha egy DMC vel se jatszottam. kiprobaltam ezt, es nagyon tetszik, muveszi graf, rengeteg atvezeto animacio, elvezetes, be fogom szerezni :)

Sir Quno Jedi
Én végigtoltam, nekem tetszett baromira, jóak kis klasszik jRPG. Pár embernek itt szintén bejött. Persze mikor eladtam, lebasztak, hogy ez szar és mérnem szóltam, majd eladásra kínálták ugyanott már másnap, csak jóval drágábban (kitalálod hol és ki). :(

CSOCSO
Nah kiproszaltam par demot..

Turok - annyria nem gaz...soot.. tok zsir gyilkolni a dinokat!!
kicsit gaz hogy fps nezetbol minden dino tok kicsi... pl ott van az a pici dinocska ami altalaban doglott dinokat eszik... fps nezetben akkora mint az alkarom.. kulso nezetbol meg a derekaig er a turoknak......

de a tbbi dino is ilyen...

Return point - aszem ez volt a cime... a lovoldozos resze szokasos COD 1-3 = GAGYI ES UNALMAS! viszont a kivitelezes meg a sok repcsi meg a varos.. megha nem is uber grafika de teljesen lenyugozott.. nagyon zsir feelingje van!

DMC4 - nah ez must have!!:D
narumon

"Inkabb igy fogalmazzal: mi koze a PALnak a HD felbontashoz. Semmi."

Hámmár nemazért de a PAL (és az NTSC) az egy szinkódolási szabvány és tudtommal felbontáshoz az égvilágon semmi köze :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ma megjött vége a halo... Hát nemtudom mi a baj, de rahadt nagy recehalom az egész."

Mhm nálam egy Samsung tévén megy (aláirásomban a tipusa), és ezen kurvára nem recés :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"na megyek tolni egy kicsit a halo-t, hátha megtetszik... mert ugye nem minden a grafika, de azért többet vártam volna egy halo-tól..."

Halo3 valahogy tipikusan olyan lett, hogy néhol iszonyatosan hangulatos és szép a grafika, utána meg pikkpakk képesek elbaszni valami gagyizással, de maga a játék az nagyon ott van hangulatban játékélményben. Kötelezõ játék szerintem.

még egy kérdés: Samsung drive-ra most mit érdemes felrakni? melyik firmware-t? :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Hájló!

Az lenne a kérdésem, hogy volt-e hasolnó tapasztalatotok:

Vettem 10 Ricoh dvd-t, ki is írtam mindegyikre 1-1 gémet, és mindegyik el is indult simán...

Most újfent vettem, ugyanott, ugyanannyiért, ugyanolyan Ricoh dvd-ket, ugyanúgy kiírtam ImgBurn-ban és most nem megy és nem értem miért van ez így...

Holnap majd beruházok Verbákra, csak ez így igen borsos mulatság :(
grayfox
ez kicsit bosszantó, hogy optimalizálás helyett ilyen aljas trükkökhöz folyamodnak :D

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

az engem is erdekelne
grayfox
van valami lista a egyes játékok valós felbontásáról?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Köszönöm szépen.
arty
TV:
hdmi-s box: hdmi-n
regebbi box: VGA-n, dashboardon 1360x768at allitasz be

Monitor:
hdmi-s box: probald ki HDMI-n es VGA-n is, 1280x720-at allits be (esetleg VGA-n meg lehet probalni egy 1280x768at, allitolag ez csunya, de egy probat meger - keparanya ennek a legjobb 16:10es megjeleniton)

Forza.

Hali

Lenne két kérdésem felbontással kapcsolatban:

1. Van egy 37"-os HDReady tv (1360x768!).
Bemenetei: VGA, DVI, component.

XBoxot hozzákötésénél lehetséges natív felbontáson ("768") mûködtetni a gépet? Ha nem, akkor melyik a legjobb megoldás?

2. Van egy 20"-os lcd monitor (1680x1050!).
Bemenetei: VGA,DVI.
Erre hogy menne az összeköttetés? Mert ugye ez 16:10 arány. Akkor hogy van ez a gyakorlatban?

Köszi
arty
allitolag a meseszep (tenyleg jo) HDR (vilagitasi rendszer) miatt kellett, ez a konzol technologiai hataraibol ered (allitolag) ...

nyugi, kesobb mar nem fogsz a recevel foglalkozni, ahogy haladsz a jatekkal (mar ha elragad a hangulat) ;)

Forza.

Lizardman
xbox360.blogol.hu

melyik az a magyar honlap, ahol le van irva hogy kell flashelni? :)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Kandurex
Enchanted Arms -ot tolta valaki, mik a vélemények róla?

morgomedve
Turok USA XBOX360-PROTOCOL

Blackcats-en

Gideon Wieth
am tetszik a játék le a kalappal elõtte :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Nah sikerült végre... 7ik próbálkozásra összejött :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

woodbear
egyébként patchelt!!

Ez egy aláírás!

woodbear
ahm, láttam én is pár helyen mostmár!

Ez egy aláírás!