XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woodbear
van,h 30%ig jut el, van hogy visszaolvassa az egészet de baromi lassan, és ilyen nem fordul elõ verbával, legalább is eddig

Ez egy aláírás!

CaviaR
Az pontosan mit jelent h szarul olvassa vissza? Unreadable Disc-et ír minden próbálkozásra, vagy néha be is tudja olvasni? Ha beolvassa, de véletlenszerû helyeken kifagy, az lehet a lemez hibája?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

hát jah én is így vagyok vele, kár hogy még annyit kell rá várni. ahogy itt mondanák: kötelezõ darab 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

köszi a válaszokat.
woodbear
25-bõl 10 rossz! a többit meg szarul olvassa vissza

Ez egy aláírás!

Nekem negatív. 2-bõl 2 rossz. Többet nem is pazaroltam rá.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

TDK DVD+R 8x Double Layer, valakinek van tapasztalata?
Naxos
valaki légyszi segítsen aki boxon használja a Media Centert. következõ a gondom: mikor elindítom a media centert bejelentkezik aztán a menü megjelenése után pár másodpercig nem reagál a kontroller majd kiírja ezt a hibaüzenetet: The Xbox 360 has been diconnected because an application has launched UI unexpectedly. Would you like to reconnect? és ha reconectre megyek akkor ez a folyamat ismétlõdik.

Elakadtam a Turokban. Konkrétan. Úgy autosave-elt, hogy elhalálozás után beragadtam valami pixelbe, és az istennek nem tudok onnan kimozdulni. Nem kezdem újra. Asszem végeztem a turokkal.
woodbear
már seedelem 😄

Ez egy aláírás!

Evogordon
Turok mikor jön box-ra?

Én nagyon-ngyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már mindjárt megõrölükkkk😄😄

ki várja még nagyon a gta IV-er rajtam kívül? 😄 lesz belõle demó?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Kandurex
nem tudom, engem totál nem zavart a kisebb felbontása, illetve egyetlen egyszer, de az még az elején, ott én is észrevettem, de alapból szinte sehol nem tûnt fel

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Végigjátszottam a halo 3-at. Jó kis játék volt!!! Azt hiszem majd befogom szerezni az elõzõ részeit is! (de azért nem ártott volna, ha egy kicsit nagyobb felboontás lenne )

Kandurex
másodpercet se érdemes, nem ettõl fog kipusztulni

woodbear
ti szoktátok járatni gémelés után a boxot dashboardban? ha igen mennyit? ér egyûltalán vmit?

Ez egy aláírás!

Kandurex
több beállítás típus létezik, amit gyárilag állítanak be ami színegyensúlyra vonatkozik, alapban egy dinamikusabb, teltebb "cold" van a komponensre beálltva, ami bár szép látványt ad, színekben túlzottan dominál a piros-kék, célszerû normálra venni és saját magunk beállítani az ízlésünknek megfelelõen az arányokat

(én egyszerûen melléraktam a notebookom és ugyan arra kalibráltam nagyjából)

ezt ,hogy érted ?

Xenu
Arról nincs valami leírás, hogy hogyan lehet "visszacsinálni"?

Sometimes life hurst like hell

narumon
hûtésmod nem kell. Sem régihez sem újhoz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Xenu
Úgy tudom a gyárit pörgetik fel!

rooney8
Hát ha ti mondjátok. De még valami hûtésmodosítás is kell, nem? Vagy az újaknál már jól meg van csinálva?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Õ a kiszemeltem:Link

szerk:nem Off-olok Box-hoz kell ;-)

★ 汤姆 李

R széria csakis!Én mást nem vennék(vagy persze HD tv-t).

más:Crystalbrite-os monitor van valakinek?19-es(acer).Kis infót szeretnék róla.thx
Samu 940bw-met eladtam.Nekem nem jött be(föleg,hogy tök bevilágít a feketébe tehát fekete 0)😞

★ 汤姆 李

Xenu
Szerintem a használt box-okra is az igaz, mint a számteches cumókra. Kb felét érik, mint az új ára!

narumon
"De az drága 😊 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegû dvd írót :/"

Hááát nem teljesen értelek. Ha megveszed ezt a hirdetésbe szereplõt akkor is venned kell hozzá VGA kábelt meg kétrétegû dvd irót. Szal 60-ért veszel egy zsirúj arcadeot 6körül flashelik. Gyárilag vezetéknélküli kontrollerrel van és 256MB kártyával. Szvsz mégcsak drágábban sem jössz ki. :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

hát használtan régiszériás xbox360-at venni igazi zsákbamacska...60-ért arcade sztem egyértelmû még ha kcsiit drágábban jösz is ki....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

rooney8
De az drága 😊 60ér van Arcade, de azt még flash-elni is kell, akkor még kell vennem hozzá VGA-kábelt. Meg kell vennem valami 2rétegû dvd írót :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Xenu
Szerintem nem, vegyél inkább újat!

rooney8
Sztetek ezt megérné megvenni?

Sephi
Nuke.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ja és még a consolecorner.hu szintén.. (tapasztalat, flash, gari stb.)
Globalgame.hu

Rendelt már innen valaki? Tapasztalat? Vállalnak flashelést illetve garit ?
arty
auchan ujságban samu 32r82 140k - nemtom ez az LG mennyi, de ha kicsit olcsobb is, én az R-es samut venném (konkrétan LC41et mondjuk nem láttam)

Forza.

Remélem tényleg mûködõképes. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

woodbear
huuhh, akkor szét szabok mindent a kis bicskával😊 berakok alá valami DnB muzsikát azt gyáááá!

Ez egy aláírás!

Veszel egy VGA kabelt es radugod. Igy a DVIn megy a PC es VGAn megy a BOX. Lehet az egyik gombal valasztani a moncsi elejen hogy melyik kimenetet akarod latni. 😉
mucsácsó
Devil_May_Cry_4_XboX360_PAL

Xbox-Sky-on fennt van már! 😊 Azt mondják, hogy mûködik.

"According to nForce.nl it is region free...
Japan - asian - usa - china - europe - australia - region free
PFI: present
DMI: present
Random pading
Video partition present
Video data present
Security sector present
ixtreme compatibile"
CSOCSO
tudod jol hogy en meg alapbol clonecd vel irtam es mentek rendesen.. de ahogy mondtam a nero is elbaszott egy csomo SIMA dvd-t.. szal valszeg nem a clonecd a hibas..
Kaplan
Azért mert te egy kiválasztott univerzális console fighter vagy attól még nem mással van a gond, hogy neki nem megy elsõre kisujjból 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Sõt még nekem is 940 BW van 😊 Már csak az érdekelne, hogy tudtad rákötni az Xbox360ra és a számítógépre is a monitort? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kandurex
nem, normál komponensen használom

a beállítás az normál, gyári nekem túlzottan erõs, plusz némileg módosítva a fényerõ, és a színek kicsit viszább véve, és picit emelve a kontraszton

mondjuk az a baj, hogy szinte mindenki másképp állítja be a TV -jét, kinek a pap, kinek a papné

egyébként szimlán lehugyozod a bokád a látványtól amikor elindítod rajta a gears of war -t, vagy a bioshockot

ThugEdge
hogyne D-pad lefelé,aszem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

AntiHero
Te mien beálitásokat (csatlakozás gondolom HDMI) használsz boxhoz hogy legszebb kép legyen?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
nekem ilyen van, impresszív, csak majd figyelj rá, hogy a componensen gyárilag cold van beállítva!

AntiHero
Gondolkozok HD TV vételen (vagyis már megrendeltem)
LG 32LC41 veszek, mi a véleményetek róla? Esetleg valakinek itt van ilyen?

LG 32LC41

Képernyõ:
HD Ready LCD televízió
Méret: 32” (82 cm) képátló
Képarány: 16:9
Felbontás: 1366 x 768 pixeles
Fényerõ: 450 cd/m2
Dinamikus konrtaszt arány: 5000:1
Látószög: 178 fokos
Válaszidõ: 5ms
XD Engine
S-IPS LCD panel
3D fésûszûrõ

Tuner:
Teletext 1000 programhellyel
1 tuner

Hangrendszer:
NICAM/ A2
AVL - automatikus hangerõszabályzás
Surround MAX
Hangszóró: 10W+10W

Csatlakozók:
2 db HDMI bemenet
2 db scart csatlakozó
PC bemenet
Kompozit bemenet
S-Video bemenet
Komponens bemenet

Egyéb:
Gyerekzár
Elalvásidõzítõ
Méret állvánnyal (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 606,5 x 249
Méret állvány nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 806,5 x 584,5 x 79
Súly (állvánnyal): 13,9 kg

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trick daddy
hát ha szereted a rally stylust ako 100% hogy érdemes

xridergabo
Hello! Colin McRae Dirt-el ha játszott valaki mondjon már véleményt hogy érdemes e kiírni?THX! <#rolleyes>