XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ... Ejj ejj, ugye túl sokat nézelődök, néhány, tényleg nemsok helyen asszem a Mission 5-ben találtam olyan előre odahelyezett árnyékokat gerendák mögött, meg épület homlokzatán, hogy én szégyelltem magam. És ez nem limitáció, ez apró hanyagság. Mentségére leginkább olyan helyen van efféle, ahol nem nagyon keresnél amúgy se semmit, de én majom benézek minden láda alá (nemtomminek, sok Intel így is kimaradt).
Szóval nekem eddig:
Hangok, Zene 11/10
Látvány (emiatt) 9/10
Solo élmény (kb. 40%-nál) 8/10
Moby! Az neked nem opció, hogy Solo után CoOp csak? Hmm? Mert ha de, akkor azt mondanám péntek este vagy szombaton gyűljünk 4-be aztán csapjuk, addig végzek is meg nem is leszek gépközelbe sokat.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy jól fest a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 12:03:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Diablo III - Ridiculous Diablo BOSS fight @ EXPERT difficulty / Xbox ONE /
Ahhoz hogy élvezni lehessen némi Diablo esszenciát, le kell darálni a Diablót majd nekikezdeni már nehezebb fokozaton a Reaper of Souls-nak ami úgy korrekt már.
Microsoft says that more than 100 Xbox 360 games will be playable on Xbox One via backward compatibility at launch.
Act 3-ra meglesz a paragon szint azt most látom.
Amúgy itt is működik a friends gift legendary drop?Ha igen akkor bejelölhetne aki játszik😊
Plusz evil within bundle 8e a heti akcioban
Ha engedné most akkor kapcsolnák is nehezebb szintre de még nem lehet..
Csoda amit ezzel a játékkal műveltek erre a platformra!
Olyan balance van meg drop rate,hogy csak nézek.Egyszerüen az van amit én akarok.Tudja a játék mik a terveim és ahoz igazítja.
Monk osztályra meg szavakat nem találok annyira komoly😊
😊
TDC Geronimo: az van, hogy láttam azt a videót, na és? mondom "obvious optimalizálás", kábé ezzel kezdtem, nem csodát, hanem jól összerakott 60fps játékot kell keresni bázz ... És az megvan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.26. 22:21:10
Adversus solem ne loquitor
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Phosdzsenerésőn. Régen a konzol volt az, hogy bebasztad a lemezt a játszottál. Ma az a konzol, hogy bekapcsolod, és izzásig felpörög a szopóroller.
De eddig össze van rakva, pár apró obvious szükséges optimalizáláson kívül nagyon egyben van minden részlet, minden modell és textúra (van most is apró részlet ha közelmész egy Covie hullájához, pikkelyek, szőrök, detail karcok. Jól mozog, a távoli animációk se rosszak, a hangok és zenék eddig fenomenálisak.
Nem mondom, hogy sose lettem morcos ezért, mert dehogynem, hisz én se hagyom Instant-On a gépet, dehogyis. Mikor az elmúlt hónap nagy részében nem volt időm gémelni. ... De kibírható ez a 9GB, na ...
Kivéve, ha Moby vagy, akkor foscsi dzsenerácíó 😊)
csakhülyülök
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.26. 21:03:08
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Niiice 😛
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 20:23:04
Phosdzsenerésön.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 20:19:32
Pedig pont fel kellene hogy feltűnjön. 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597