XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Te aztán tényleg nagy veterán lehetsz, tuti Johnsonnal szolgáltál ha erre azt mondod "fincsi". Amúgy ténylegjó csak gecire elakadtunk és Harlival ketten verekedtük át magunkat a kapun a LODoló árnyékok falujába 😄
Ott tartunk ... holnap folyt köv! 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Kivágott a netem, sry hogy csak úgy eltűntem. Fincsi volt, vmikor majd folytathatjuk

Adversus solem ne loquitor

Na, ilyet se b..tam még.... Halo5 közben egyszer csak kiírta, hogy bye xy és sign out-olt a profilomból (játék persze azonnal megszakadt) nem is engedett vissza.... újraindítottam a boxot, auto sign in... 2 perc múlva megint kidobott... ilyet látott már valaki?
orichalcos
Na merre vagytok?

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Persze. 😄

Moby
Beférek? 😊

orichalcos
Persze. 😄

Macccy
Na lehet kések kicsit ma este, mer megyek edzeni, de szerintem legkésőbb 9-kor online tudok lenni.
Belecsapunk akkor a Legendary-ba?

tütütütüüüü-tütütütüüüü ... <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Need for Speed

Na így pár óra után úgy döntöttem, hogy visszamondom az előrendelésem. Kértem refundot, inkább megvesszük közösen home társsal a Fallout 4-et meg az SW-t.

darkSectorxxx
Fasza. Amúgy az Onimusha-ból is elviselnék még 1 részt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bercy
Es Jean Reno-val 😊
nem.
onimusha az resident evil volt karddal.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kirol
Hol lehet a legolcsóbban Xbox One 1 TB +Rise of the Tomb Raider csomagot venni?

darkSectorxxx
Akkor ez nem ilyen Onimusha szerűség?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Akcio RPG

Előkapartam mit írtam anno:

NIER végigjátszva. 27 óra ( max 7 mellékfeladatot csináltam meg a sokból, jó pár óra jócskán benne maradt ).

+ hangulat, könnyed és jól átlátható, jól játszható játékmenet
+ rpgnek kevés, kombózidióták kerüljék, bár ez nekem plusz mert pont jó😊 = akció rpg
+ a "kötelező" japó nyáltakony teljes mellőzése
+ a story ( képi világ ), ami egész végig a levegőben lóg és csak a legvégén jutunk el a megdöbbentő leleplezésekig, ami amúgy érdekes és kellően elvetemült az egész, talán jó szó rá az elvont és a bizarr
+ karakterek, akinek van történetük, múltjuk, erős jellemük ami érdekes volt + Grimoire Weiss az arrogáns "könyv" aki a varázslás képességét adja + ráadásul halálos a szövege és a beszolásai, megjegyzései és veszekedései a főhősünkkel 😊
+ sok féle fegyver és varázslás, sok harc, ráadásul BOSS BOSS hátán szinte, amik nagyon jól lettek megkoreografálva, látványos kivégzésekkel
+ sikerült érdekes elemeket belefűzniük a fejlesztőknek mint pl amikor bemegyünk egy épületbe akkor a kamera oldalra vált és 2Dben tudunk ott mászkálni, vagy egyes részeken átvált "izometrikus" ( felül nézetbe ) és úgy kell kalandozni + a gömbök
+ a mesteri zenei aláfestések
+ az angol szinkron egész jó lett
+ tükrösima frém

- zéró fizika, lópoly, kietlen, sokszor színtelen stb stb... ( nem tragikus és tud néha látványos is lenni ( a BOSSoknál mindig, azok ütősek azért ) ), de ebben egy csepp nextgen nincs, de még az Xbox 1 top játékaitól is elmarad
- próbáltak egy változatos játékot összerakni a körülményekhez képest, ami sikerült is nekik, de egyik elemében sem mélyül el és finom voltam...

7/10

2015ben is azt mondom hogy egy kincs volt, persze teljes egészében a japó játékfejlesztés szokásos tragédiája is teknóban és techben. Viszont a story, zene, karakterek és ez a mixelt játékmenet ütős egyveleg volt.

Nier Automata amit a Platinum csinál egy dologban biztos masszív lesz, ami a harcrendszer. Csak egy trélert láttunk amiben csak harc volt, ami egy látványos h&s-nek néz ki ( és ami nagyon jó dolog, mert harc mechanikában a Nier 1 szimpla közepes volt ).

A kérdés az hogy megszokott P+ féle h&s lesz vagy lesznek benne RPG elemek hasonlóan az első részhez. Akárhogy is jöhet, biztos jó lesz az látszik a trélerből.

darkSectorxxx
Oks, én csak kérdeztem, nem feltételeztem hogy egyből ellenségek lennének.

Totti5
Miért kellene ebbe megint valami szart látni?

Bándzsi kiválóan elvan, úsznak a pénzben a sikerben ( Destiny ). Halonál is úsztak a sikerben és a pénzben. Ők mentek el ők akartak mást csinálni. 343 és a Bungie nem ellenség. Mivel hasonló stílusban hasonlót csinálnak max egymást ösztönzik. Halo továbbra is a Bungie gyermeke, a Halo játékok sikere az ő sikerük is.

Totti5
Kiváló!

TBTPumpa
Löncs még egyszer:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Doog
Megy mellette laptop akksi nélkül, a tv, a házimozi és meg se rezdült egyik se. Ha áram ingadozás lenne akkor már kikapcsolt volna a többi cuccos is szerintem. Mielőtt másodszor kikapcsolt volna még a villanyt is felkapcsoltam, mert az égőn lehet a legjobban látni, ha vibrál akkor baj van.
Most megy a próba 3-adjára.

...::::::...

Moby
Azé talán érdemes lenne az elektromos hálózatra is ránézni.

Doog
Ma olyat produkált az Xbox One-om amivel még egy konzolnál sem találkoztam.
Úgy vigyázok rá mint a szemem fényére mert kemény melóval kapartam rá össze a lóvét.
Szóval mondom GTA V ma szabin vagyok. Kb fél óra játék után egyszer csak mintha elment volna az áram. Kihúztam a tápot a konnektorból visszadugom nem is világít. Ezt kb 5-ször megismételtem majd jó lett.
Pedig olyan helyen van az xbox meg a tápja is hogy 2 méter légtér van körülötte és még csak egy elektromos eszköz sincs a közelben.

Na mire ezt leírtam megint kikapcsolt mintha nem lenne áram.
Kb 3 hónapos remélem szervíz lesz belőle, mert akkor már nem fogok rá vigyázni, kibaszom az egészet az biztos.

...::::::...

darkSectorxxx
Ez igaz.

Moby
Ez jelenleg kizárólag ebben a formában létezik. Tényként csak ez kezelendő.

darkSectorxxx
Én mind2 csapattól játszottam Halo-kkal tetszett mindegyik.

darkSectorxxx
Én szeretlek. 😊

darkSectorxxx
Végülis ha peccsek formályában a kisebb hibákat kijavítják, árnyék ilyenek, nem akkora gáz szerintem.

darkSectorxxx
Hát csak kérdezem, én holnap este megyek pécsre játszani az 576 show keretében. 😊
Addig inkább csak titeket kérdezlek, majd utána esetleg tudok ilyen téren kialakítani véleményt.

Annyi amit mondtam sokszor nekem a 4 annyira fasza volt dizájn meg látvány terén, most attól független hogy apró részletekig kivesézném, hogy youtube-on amiket fullhd-ba néztem videókat, azok alapján persze van biztos különbség, hogyne lenne hiszen erősebb tech.
Csak ha most nem állnak meg a videókban körbenézegetni a részleteket nagyon kapásból meg nem mondanám hogy az 5. részt látom, sőtt, volt egy konkrét gameplay egy stream-ben ahol azt hittem a régi Halo-val játszanak.

Mert a játék elején az a belső helyszín a ködös folyosókkal full olyan mint a Halo 4 intróban.

De megnézem élőben. Az a biztos.
Ja meg Megyek megint a Forza 6-al, meglesem hogy most csak beállítási akadályok voltak hogy nem tudtam korrektül játszani, vagy pechem volt, vagy télleg balfélűk lettem a mai szimokhoz.
Adunk neki még 1 esélyt.

Kongy
Az az irónia 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igazabol a harc amit szinte kizárólag mutattak a trailerben az teljesen platinumos. Igen, tudom h ok a fejlesztők de az eredeti rendező, grafikus, zeneszerző is itt van. A lenyeg h szerintem felo h tul sok változás lesz ami miatt nem meg a varázsa a játéknak, ugy mint a réginek. Bar még nem sokat mutattak, lehet feleslegesen parázok.

Botond
Mi történt? 😊
Én senkit nem utálok itt, meg azokat se akik engem utálnak. Az egész konzolos dolgot utáltam meg úgy egy hónap leforgása alatt, nem ugyanaz.
Moby
Szerintem ez egy őszinte elismerés volt a kiváló munka és a fantasztikus végeredmény előtt.

TDC Geronimo
Szerinted? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ha már Halo 5:

Halo 5: Guardians - még a Bungie is gratulált

Akkor ez csak hivatalos marketing, vagy komoly elismerés?

darkSectorxxx
Nem vagyok ismeretes a sorozatban, mi ennek a sorozatnak a védjegye?
Milyen stílus, vagy milyennek kéne lennie?

Megnéztem az új Nier trailer. Ez nem Nier 😞

Moby
Ja bazzeg. az nagyon kemény. Imádkozom egy pécés portért. Én ezt normális minőségben is le szeretném tolni egyszer.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.29. 22:35:12

TDC Geronimo
Most néztem videódat, jó kis terrain lod van fél méterre tőled 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Csak hogy ne látatlanban fikázzam, továbbmentem azon a botrányos részen. A forerunner planet már sokkal-sokkal jobban nézett ki, és az egésznek sokkal inkább van halo érzete. Ennyire kétarcú játékot én még nem is láttam talán. Egy hullámvasút az egész. Minden részlete, olyan, mint a nagy egész. Pontosan ilyen:

LoL Diabloba felkapott 10milla Goldot😮
ACT2 közepén nézem mi az a kupac gold erre 10milla egyszerre WTF!!

Most ez Bug volt vagy nagy szerencse😊)
Macccy
De neki AC Gold kell, nemééérteed?? Gold iz beszt! Gold iz beszt! 😄

Az Elite kontrollerem meg nem jön.Hát miért nem?
Valaki megkapta már vagy még senki?
De még mindig fél hónapot kell várni.Na jó,az azért nem sok😊
Imádni fogom minden egyes percét!!
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Csak az nem játszik ma aki nem akar. Gold játékok havonta, EA Access tonna gémmel fillérekért, heti gold akciók ahol pár ezerért AAA címeket is vehetsz pl múltkor Alien 3500 körül... ilyen olcsón, ilyen sokat nem játszottunk 360on 2007ben.

Macccy
Szia, ezt olvastam korábban is és szerintem többiek is, de passz, azért nem mondtam (tunk) semmit. Tippre azt mondanám nem, a HOME boxon minden profil hozzáfér a cuccokhoz. Viszont lehet valami parental control keretében, talán le lehet, de mégegyszer mondom nem tudom ...

Macccy
Heh, én se tudom hova tenni, hogy ez miért kellett?
Most ha utál minket, akkor nemtom miért. Ha nem utál főleg nem tudom miért! 😄
Ha a konzolt utálja és a PC -től keményebben áll vagy ilyesmi, akkor azt mondja és szevasz, de ilyet nem szokás mifelénk, kábé mintha odaszarnál a régi irodátok közepére és durcásan becsapnád magad után az ajtót! 😊

Hmm. 30 ezer? Nem tudom aranyból van e az a Gold, de bármi legyen is, sose vettem a 0day játékok egyikét se 15 ezernél többért, de inkább 11-14, azt is felezve, háááát ...

De további jót kívánok neki!

Totti5
Nem 30.000 egy játék.