229
Fallout 4 (Konzol)
-
#229 Én most fejeztem be egy hete kb, de nem volt fps baj... -
#228 Na végére értem. Hát ez a main story meg a vége hogy is mondjam...örülök, hogy vége lett. Többet nem akarom ezt már elindítani. Utolsó küldetés 10 fpsel futott kb nem túlzok és nem pár secen át, hanem kb 5 percig.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.19. 17:25:49 -
SlickAdam #227 erzel vmi javulast durrogtatason kivul? -
SlickAdam #226 -
#225 Nagyon jó ez a brotherhoodos questline. Kép spoilerbe. Ez nagyon állat volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#224 -
SlickAdam #223
Putin
Buzz Lightyear (dat mod)
-
#222 2deep4me XD -
SlickAdam #221 -
#220 Kicsit bohóckodtak konzol parancsokkal
-
#219 Lesz igen -
SlickAdam #218 rajottem, hogy elegge nonszensz, hogy jatek elejen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elviszik a kisbabamat
aztan en mindennel foglalkozok, csak azzal nem, ugyhogy raalltam a fösztorira (ami nem is rossz, jobb, mint a 3-e volt).
ugye vege utan lesz free roaming? -
#217 Ez mennyire igaz :D
Mondjuk ez igaz minden open world cuccra. -
#216 Még boxon se az. Boxra jövő év elején jönnek majd, PSre meg annál is később -
#215 Memory Denes főküldi nagyon jó volt. Elég változatosak ezek. -
SlickAdam #214 -
#213 Amúgy akkor most vannak modok PS4-re vagy nincsenek? Mintha úgy lett volna, hogy elérhetők lesznek konzolon is. -
#212 Az még elfogadható arány (fallout 3-hoz képest) -
SlickAdam #211 na 26 ora utan megvolt az elsö crash -
#210 :DDD -
#209 -
SlickAdam #208 GIF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#207 Én itt úgy ellaknék. Néha feljön egy két settler is de nem zavar. -
SlickAdam #206 nem szarozol.
nekem nem lenne hozza turelmem, föleg hogy egyszer itt, egyszer ott vagyok.:) -
#205 Nappal ilyen a házam: (Bocs az FPS-ért meg a szar felbontásért)
-
#204 Nem,pont ezt irtam :) Az az utolso kuldi egy fokuldetes es valaszthatsz melyik frakcioval csinalod meg, miutan a tobbi frakcio megharagszik rad. Amugy nem jutottam meg odaig ,csak olvastam trophy guide-bab -
SlickAdam #203 es ha letolom komplett az adott frakciot? akkor utana mehetek a masikra vegig, nem? -
#202 Asszem 4 frakciohoz lehet csatlakozni es majd mindegyiknek az utolso kuldetese üti a többit.Tehat addig lehet csinalni mindegyiket gond nelkul,de ha ezt az utolso fokuldit megcsinaljatok valamelyik frakcionak, akkor a tobbivel nem tudtok tovabb menni. Szoval aki latni akarja mindegyik frakcio veget ,vagy csak a trofea miatt, akkor a valasztas elott csinaljon egy kulon mentest -
#201 Minuteman és a BOS tagság kompatibilis ez biztos. -
#200 pedig nincs belőle gond ha másoknak is küldizel.minuteman-nak szoktam a palával együtt:) -
RedRiot #199 Minutemen küldiket csinálom, azok eddig egyformák: menj el X-be segíteni a bajban lévő settlereken ők meg elküldenek Y-ba likvidálni egy raider vagy ghoul bázist. Most leküldtek egy helyre, elég messze van délre, még fosok odamenni, 16-os szinten vagyok és még nem érzem magam elég táposnak. :) A Brotherhoodba nem léptem be mert azt mondta a beszervező tag hogy ha belépek akkor csak a nekik dolgozhatok, nincs semmiféle szakadár zsoldos meló. -
#198 persze ez is igaz csak na :) -
SlickAdam #197 persze. de elevenitsük fel milyenek a W3 mellekküldik... -
#196 mert az csak egy része,nem cska annyiból áll az csak a kezdet :) lesz main vonala is később -
SlickAdam #195 beleptetek mar vmi bandaba? brotherhood of steel-re nyomtam ra vegül, elkezdtem az mellekkuldiket, de ugyanaz mind: irts ki mindenkit vagy hozz el vmit vhonnan es mellesleg... irts ki mindenkit... -
#194 Nem day1 vettem, hanem pénteken. -
SlickAdam #193 day1 nem volt? akkor valszeg ugyanaz, mint a ps4-es 1.01 -
#192 Ezt a 0 frémet én sem tapasztaltam. Nem tudom hogy hozta össze a Df. Viszont jött már hozzá pár napja 500 megás peccs. Ki tudja mit javított. -
RedRiot #191 Xbox szar frémre talán megoldás, de ártani biztos nem árt ilyen esetekben: kapcsoljátok be a konzol energiatakarékos üzemmódját! Ilyenkor a gép kikapcsoláskor teljesen leáll nem csak standby-ba teszi magát. De ami még fontosabb törli a cache fileokat. Más akadó, szaggató programoknál ez már észrevehetően javított a helyzeten.
Mivel a Fallout4et még nem próbáltam csak így nem tudom hogy mennyit javít az energiatakarékos mód de hogy nem ront rajta az biztos. Nem valószínű hogy atomstabilan 30 lesz a frém de a nagyobb akadások talán elmaradnak. Kb. 30 órát toltam eddig a játékot és igazából eddig csak egy nagyobb akadásom volt (mármint ilyen egy másodperces mini-freeze). Persze az is lehet hogy csak öregesen játszom, nem sprintelek és így van ideje a gépnek betölteni a textúrákat. :D
-
#190 pontosan. Jó játék, nehéz lerakni, de a 7 pont teljesen reális, főleg konzolverziókra
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.16. 18:14:34