XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na én most indítom el! Lets see ... :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 18:42:42
Mondom one-hoz pc wireless receiver van már? Aszongya nem tudja mi az... Ok, tovbb próbálkoztam: Lunar white kontroller? (fun fact:fenn van a honlapon "besorolás alatt") Visszakérdez h: tessék?
#Nocomment
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 14:14:37
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Nem az igazi ez a pörkölt. Kicsit sótlan, általában a hús is több benne, és még egy kis papríkát elviselt volna. Verdikt: sosem ettem jobbat" LOL
Ennél több ember nem is lenne reális, ráadásul így is fényévekre van a GTA-k által megjelenített gyalogosok számától.
De ami ennél is fontosabb, nagyon részletesen modellezett változatos dolgokat csinálnak. A kedvencem az volt amikor egy nő elesett és egy kisfiú segítette fel, de az is nagyon jópofa amikor gyerekek igazítanak útba felnőtteket. Fociznak kriketteznek... Egyszerűen zseniális, részletgazdag, élő Londont hoztak létre. Én bevallom ritkán használok szekeret, vagy a tetőket, élmény az utcákon csatangolni.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amugy a Brotherhood-tó kezdve kiszedtek a misztikus/puzzle elemek jo reszet, ezzel meg is szűnt számomra érdekesnek lenni a sorozat bar mindig remenykedek hátha...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 18:24:08
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Patch log :
PERFORMANCE:
●
<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 09:58:40
még jó hogy 1.08 óta nem peccseltem akkor
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De úgy mégis mit keres még mindig a munkahelyén ez az egész banda nem akarom elhinni..
Digital Foundry KONZOL TECHNÓ azoknak, akik hozzám hasonlóan érdeklődnek az ilyesmi iránt és ezeket eddig nem tudták:
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-vs-texture-filtering-on-console
Elkezdtem olvasni éjjel fél háromkor és mire befejeztem éjjel kettő lett! ... Great Scott!!! <#wow2>#wow2>
Na de kurvára érdekes a cikk szerintem, tetszik ahogy megpróbálták PC-n szimulálni a dolgokat - bár nem adta ki. Két dolog azonban ezeknél is jobban tetszett: az egyik, ahogy elmagyarázza a "Garlic" és "Onion" memória buszokkal hogyan használja közösen a CPU és GPU a közös memóriát ... a másik pedig maga a rejtély, hogy a puszta rideg matek ellenére miként tud ennyire kompetitív maradni az XBONE a PS4 mellett, gyakorlatban legalább olyan jó textúra szűréssel, sőt néha azonos felbontás mellett is!
(anti-vérPisti disclaimer: ez most NEM a fléém, amúgy se szoktam, nem azért vettem boxot, hogy érezzek valami nem létező underdog büszkeséget, sem nem azért, mert félreolvastam volna a nyilvánvaló számokat és most esetleg savanyú a szőlő, végül úgyis csak a játék számít ...)
GamePod ... bocs!! <#banplz>#banplz>
Párodnak meg jobbulást, ezt elfelejtettem írni reggel! <#wink>#wink>
Ezeket a képeket most hova töltötted föl? Ez a geci SG.hu fórum komolyan mondom a szánalomszar és a határ foskupac mezsgyéjén egyensúlyoz. Nem költözünk át össznépileg a gamekapocsra? Oriic elintéz mindent <#vigyor>#vigyor>
- telefonról bejönnek a képek, a beágyazott videók ugye nem
- mobilnézetről desktop nézetre váltás szinte sose játszik, amint a fórumba lépnék szinte mindig visszadobja
- most benn vagyok a cégnél, ezek a képek nem jelennek meg, a videó ellenben ittvan (gondolom céges proxy bassza ki a képeket)
Magasságok brutálisak, a kötélvető kiváló eszköz lett a közlekedésre!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ennyiért nem olyan rossz. El lehet adni utána .:)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
oké na! ;)
My streams: https://beam.pro/oriic
Gondolom én, London.....vámpírok....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Főként a Tom & Jerry jut eszembe róla.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 23:36:00
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT