XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy homeolt xboxom. A Home-ra állitott xboxon,ami nem nálam van van egy olyan profil amit nem szeretném hogy tudjon játszani a játékaimmal. Ez megoldható? A másik gépen lévő maradék 3 profilnak továbbra is engedélyezném ezt!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Co-op -ra hívjad a home haverod, ne durcázzon! 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Dirt 3 nem rossz. Dirt 2 jobb de a 3 sem rossz.
Dungeon Siege 3 meg videók, tesztek alapján 1 végigjátszást megérhet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.28. 17:13:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Legendary? 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A legtöbb game a magasabb FPS szám felé fog nyitni, illetve lesz kénytelen, többek közt mert sokan ezt szeretnék, illetve is a PS VR, Oculus Rift, etc, és ezeknél létfontosságú a magas képkockaszám. Szóval kösd fel a gatyád, mert lesz itt még grafikai "butítás" bőven máshol is, igen, az VR ÉLMÉNY érdekében.
A Halo 5 más tészta, de inkább tiszteletre méltó döntés volt a betonfix FPS mellett dönteni, mintsem kiszúrni a szemét az embernek 30-al megint... Pláne, hogy a legtöbb multi FPS szintén hozza a 60-at, majd pont egy Halo 5 ne hozza ezt a szintet? 2015-ben?!
Moby sajnálom. Majd azért ugorj neki velünk mégegyszer, hátha. A H4 -ben is volt sok "csalás", ne emiatt ne vidd végig. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.28. 08:40:15
Adversus solem ne loquitor
Btw nálam a vége nem azért lett szar, mert tényleg szar, hanem mert messze a Halo 6 még. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Hhh. Ez jó volt.
A történet a végére összekapta magát, bár szomorú vagyok, hogy így alakul, de kurvajó lett és nekem nem "rossz" a befejezés. Most is bólogatok, eez fasza! Kurvára sajnálom, hogy a közepe felé kicsit leült, na meg azok a megbocsájthatatlan kapkodós 10 másodperces cutscene-ek amik ott voltak, hát azért fejeket tépnék le. Egy HALO köré kell a sztori, kell az epic, ne csináljanak Spartan Ops-ot a pénzemért. De a végére összeszedték ...
Lets Co-Op Blue Team! Moby 087, Oric 104 és Harli 058, move out!
(elismerő csettintés)
Ja és a hangzás lehet GOTY díjas lesz, őrület.
De nem ez a baj, nem a technó. Itt ahol most járok (m12) háát nagyon várom, hogy a játék eleji epicness érzésem visszatérjen, mert a sztorit se nagyon látom át és amit az Osiris csinál azt sem érzem túl spártainak. Ha ez így marad, akkor nekem a H1-H4 széria után ez egy letdown lesz, legalábbis elsőre ... aztán lehet egy co-op kirángatja, vagy másodikra jobban ráérzek, mint a Dark Knight filmre ...
Ez a halo5 ez így nem jó. Ennyire problémás, durván hibás halot soha nem láttam. Szerintem ez egy fércmunka ebben a formában. Ezek a kinti részek szörnyen néznek ki, és szörnyen viselkedik az egész képi világa a mozgásra. Nekem ez a játék egy óriási csalódás. Még akkor is, ha a gunplay amúgy kurvajó lenne.
A következő a gondom XboxOneal:
Kb 1 hónapja csináltam egyszer egy screenshotot(XB gomb 2x aztán Y) ezt az Upload –ban Share menüpont alatt egy választható listából fel tudtam tölteni a Onedrive –ba. Na ezt azóta se sikerült egyetlen egyszer sem előállítanom, ha megpróbálom mindig az alábbit kapom:
Try again later
Sorry we are unable share this at the moment. It may be taking longer than usual to upload or there may be a temporary problem with the service.
Mit bénázok el?
Köszi.
Vagy én hagytam ki valamit?? Ezeknél intel datát kellene keresgéljünk?
Minden mást elnézek neki, de ez kurvagáz
Nekem teljesen mindegy. 343 vállalta és megcsinálta. Ez van, nem lesz ez más. 60 és kész.
nem egy cs vagy cod, meg olyan fegyók is vannak amiknél a "lőszer" (lila kristályok) amolyan hőkövető módon talál célba, vagy akkora plazmát lőssz, hogy az egész léreznyaláb 5x akkora mint a célkereszt, míg egy másik játékban pixelpontoan kell akár célozni.
Én így érzem, csak 1 vélemény volt...örülök ha neked meg másnak a fps fontos és örülsz, én is örülök ha nektek jó, csak írtam hogy nekem nem lett volna fontos a 60fps single-ben....semmi több.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
BF miért váltott 60ra?! BF SW miért 60?!
"Főleg olyan fps-nél ahol aztán semmi lényege a pontos célzásnak?"
Mivan?!!!!!!!!!!!!!!! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
"meg egy történet és kész a játék"
Egy játék fejlesztése nem így megy.
"nem tudnám megmondani elsőre hogy Halo 4 vagy 5."
Neked nem is kell, hisz nem játszod.
"amiből megmutathatná magát"
Folyamatosan mutatja. Nagy pályák, sok AI.
Én is csak annyit mondtam inkább megnéztem volna mit kezdenek ha 30fps a cél, mintha 60, egy gép ellen minek 60? Főleg olyan fps-nél ahol aztán semmi lényege a pontos célzásnak?
Cod-ban még megértem, de ott sem látom jelentőségét a single-ben.
Én értem hogy mint rajongóknak elég a megszokott Halo stílus, meg egy történet és kész a játék.
Még mindig azt mondom a képeket elnézve is, hogy nem tudnám megmondani elsőre hogy Halo 4 vagy 5.
Ebből gondolom vagy lehetséges, az is hogy a stílus, a megoldások vagy az előző generáción fedték jól a gyengeségeket, vagy mot fogják vissza azokat a jegyeit, amiből megmutathatná magát.
Persze, ez amúgy nem fontos kelléke egy jó játéknak, hogy szórakoztasson, ebben egyetértek veled. Csak elég erősen használnak olyan szavakat marketingekben amiből ez jön le, mármint ennek ellenkezője....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 14:55:58
Sehol és soha nem volt olyan leírva hogy egy kiadott játék látványától hetekig ájuldozni kellene. Igazán vicces is ma, amikor az indie is sok 100 ezres eladásokat produkál pixel graffal. Reggel számít a graf, este már 10/10 perfekt a C64 szint is. Érdekes kettős mérce, bár ha az AAA címeket a halálba akarjuk kergetni akkor jó az irány. Analizálni kell minden sarkot minden textúrát, megtalálni a 5 millió közt a gyengéket és okádni a netre hogy mennyire szar.
Halo 5 nagyon szép játék. Pont.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.27. 14:36:04
Ami persze nem gond, mert nem az a lényeg mindig, csak ugye az fps-ekben nem kell túl öszetett játékmenetre számítani szóval várhatták sokan hogy szép legyen, a történet darabjait meg el lehet meséltetni erősebb technikai megoldásokkal is.
Ahogy az átvezetők is bizonyítják....
Vagyis a lényeg hogy nekem nem ad hozzá egy fps-ben single-ben ez a 30vs60 fps....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 14:34:48
Azt mondták bejelentéskor h 60 fps. Annyi is lett. Ez már nem lesz 30, ez 60. Vagy játszod vagy nem.
Így akkor már értem azt hogy "az átvezetők is ingame-ek"
Ja mert rosszul fogalmaztam, de értem már a választ. 😊
/fog sincs mivan, pedig felvettelek télleg 😊 Utánanézek...jó lenn coopolni este kicsit.
//OK most látom, szal OKÉ! hétvégén is mehet a coop 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 12:48:39
Viszont ... Ejj ejj, ugye túl sokat nézelődök, néhány, tényleg nemsok helyen asszem a Mission 5-ben találtam olyan előre odahelyezett árnyékokat gerendák mögött, meg épület homlokzatán, hogy én szégyelltem magam. És ez nem limitáció, ez apró hanyagság. Mentségére leginkább olyan helyen van efféle, ahol nem nagyon keresnél amúgy se semmit, de én majom benézek minden láda alá (nemtomminek, sok Intel így is kimaradt).
Szóval nekem eddig:
Hangok, Zene 11/10
Látvány (emiatt) 9/10
Solo élmény (kb. 40%-nál) 8/10
Moby! Az neked nem opció, hogy Solo után CoOp csak? Hmm? Mert ha de, akkor azt mondanám péntek este vagy szombaton gyűljünk 4-be aztán csapjuk, addig végzek is meg nem is leszek gépközelbe sokat.