176910
banner
  • Harlekin
    Érdekes és kibaszott jó játék lesz.Tegnap nem tudtuk abba hagyni.Nem akartam a betat,de nem tudtam ellen állni.Tegnap 5 órát nyomtuk 2-en 3-an.Hangulat eszméletlenül jó a Dark zoneba hatványozottan ahogy a kimenekítési pontnál megy a cidri másoktól,hogy kinél gurul el a gyógyszer és kezd lövöldözni.Volt 2 gyerek aki,azt hitte hogy nekik mindent szabad és mindenkire rálőttek.Utána a komplett dark zone rájuk vadászott...
    Eszméletlenül jó a grafika nagyon megy a hangulathoz nem nagyon találkoztam hibával 1-2 dolog azért volt,de ennyi 1 gta ba 1 destinibe is megtalálható sőt mindenbe...Nagyon nagy az időjárás változás ahogy a tökéletes éles tiszta láthatóságból belezuhansz a sötét ködös hóeséses nulla láthatóságba.
    Tükröződés...Volt olyan hely egy elektronikai bolt ahonnan kijöttünk és tökéletesen meg tudtam számolni a polcokon lévő asztali lámpákat a behajtott ajtó üvegfelületén és ha lelőttem akkor eltűnt a tükörképből is.De volt olyan is ahol nem pont ugyan azt adta vissza mint amit gondoltam volna.De ez nullát vesz az élvezhetőségi faktorból...
    Hangok jók és ennyi.
    A rombolhatóság pont ideális tetszik hogy az üvegfelületek más és más módon zúzhatók.Az hogy a falon lévő neon reklám is betűnként szedhető stb.A falak anyagtól függően sérülnek tégla törik beton kagylósan pattan le ha lövik.Apróság,de nagyszerű.A szemét az utcán random mozog nem mindig ugyan azt a taknyos zsebkendőt fújja a szél.
    Autó kereke kilőhető és vannak olyanok akiknél ennyibe ki is merült a dolog az hogy az autóra felugorva behintázik az autó és úgy hogy ha az elejére ugrasz akkor lenyomódik a hátulja meg felemelkedik és az ajtók random becsukhatók stb már nem szúrta ki a szemét...Jó természetesen akik szem ellenzővel néznek mindent azoknál ez mindig is érthető...
    HUD szerintem kurva jó minden ott van amit látni akarsz és kell látnod.Rohadtul semmit nem zavar és tökéletesen passzol a GPS rendszerhez vagy ahhoz ahogy megtalálod és aktiválod az emlékpontokat esetleg a szkenneléshez stb.

Lehetne már MÁRCIUS,mert így kibaszott nehéz lesz kivárni a véglegest.Tegnap ahogy a többiekkel beszélgettünk ez ismét egy 100 órás coop multi mókának ígérkezik...
  • TomStorm
    utolsó bekezdés,sírok:D
  • darkSectorxxx #165732
    Ha még létezik ember akinek nincs béta hozzáférése a Div-hez:
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 22:15:32
  • Totti5
    MPL a posta futárszolgálata, tehát nem a postás viszi, hanem az MPL futár.
  • abel0317
    Most rendeltem a gameshopnál és arra lennék kívánncsi hogy a futáros kiszállítás (MPL) ugyanúgy működik itt is mint a konzolvilágnál? Szóval futár -> posta -> postás -> hozzám?
  • Totti5
    Érdekes játék, lesz benne minden. Nem a megszokott ezzel az igencsak beleszőtt RPG elemekkel ( hit, sérülés stb ). Graf gyönyör.

• darkSectorxxx #165728
    Ha nem tetszik valami akkor skip nem kell ugatni, főleg nem rágógumikról.
    Ha akarnám beregelhetném a profilomra és akkor más oldja meg ahogy tudja.
    Tudom ezek szerint téged nem érdekel.

Haveroknak más, idegeneknek nem jótékonykodok velem sem teszi senki.

Ha nagy a pofád miért nem osztod meg a cuccaidat másokkal ingyen?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 18:09:36
  • partizan182
    Én a múltkor vettem egy rágót 30 forintért de nem annyira ízlik, íze még majdnem minden benne van, valakit érdekel felesbe?

Ugyanitt felesbe van 3 db rajzszög, kettő alig használt fogpiszkáló és egy marék kifogástalan minőségű kavics. Csak egy új személyit kell hozzá kérni és bejelentkezni hozzánk állandó lakcímre.

Van sima spúrság meg van a klinikai agyhalál, Dark valahol a kettő között táncolsz, vigyázz magadra.
  • darkSectorxxx #165726
    Nesze képek. :D

Nem nem tudom honnan vannak a képek és nem, nem eredeti pixel pontos minőség.....:)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:47:46
  • darkSectorxxx #165725
    Ja mondhattad volna előbb is. :D

Fasza, akkor van 2 napos goldom a semmire. :)
    Amúgy a HUD-ot hálistennek ki tudtam szedni Yeppe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 17:26:47
  • TDC Geronimo
    És szerinted nem megy gold nélkül a játék? Csak a pvp része nem megy meg a coop
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.28. 17:19:04
  • darkSectorxxx #165723
    Hát azt mondtad van kulcsod live de nem írtad be, akkor? :D
  • TDC Geronimo
    Szerinted min játszom?
  • darkSectorxxx #165721
    Ezt nem értem te min játszol akkor most? :D
  • darkSectorxxx #165720
    Lehet x1-en is 1080p-t ezt tudtuk csak akarás meg odafigyelés kérdése....talán rájöttek a fejlesztők is erre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:38:38
  • TDC Geronimo
    Amúgy ahogy olvasom meg látom feltornázták 1080pre felbontást boxon is. Nem gondoltam volna. Remélhetőleg ezt az enginet ubi fogja használni máshoz is.
  • darkSectorxxx #165718
    Sebaj az én megoldásomnál nincs jelentősége. :D
  • TDC Geronimo
    ja
  • darkSectorxxx #165716
    Mit a 2 naposakat?

De én Dark vagyok eszes okos.
    Arra akartam rávenni valakit hogy kreáljon egy natur új profilt, beregeljük a kodot, ő beteheti Home-ba játszhat azzal a profiljával amivel akar és én bevállalom hogy a new kreált profillal beta-zok.

azt felezzük a 600ft-ot amiért szereztem kodot. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.28. 16:32:03
  • TDC Geronimo
    én be akartam nyomni azt, ami volt sunsethez, de ezeket sajna csak úgy lehet használni, ha sose volt goldod...
  • darkSectorxxx #165714
    érdekel valakit 2 napos live multi a Division miatt?

Mert akkor most hamar jelezzen. :D
  • darkSectorxxx #165713
  • Bercy #165712
    Lattam, hogy mas is irta mar, hogy rovid de akkor mar vegigjatszottam :) Nagyon szeretem a TR szeriat ezert megvettem ahogy megjelent.
  • TDC Geronimo
    Van egy division beta kulcsom, ha kell valakinek
  • orichalcos
    Hivatalosan még nem jelentették be, de a Left 4 Dead 2 is bekerült BC-be.

Ha anno megvetted a játékot, ezzel a módszerrel tudod most letölteni, és játszani vele.

• darkSectorxxx #165709
  • abel0317
    Igen ugyanezt tudom mondani. Mondjuk még a bossnál nem tartok de összeguberáltam a bozótokat stb. és már sejteni lehetett hogy itt vége is az egésznek xD
  • darkSectorxxx #165707
    Tudom eső után köpök, de 10 kommenttel lejjebb kb. :(
  • Bercy #165706
    Kiprobaltam a Tomb Raider Baba Yaga kiegeszitest es sajnos azt kell, hogy mondjam nem ajanlom.
    Nagyon nagyon rovid. A stroy mint olyan eleg kiabrandito. A trailerben ellottek az osszes "hubazmeg" jelenetet belole.
    A kuldetesek fele tulajdonkeppen a Soviet Installation palyareszen zajlik es nem mas, mint resource gyujtogetes.
    Az uj palyaszakasz pedig all egy puzzle reszbol aztan egy bossharcbol. Ennyi az egesz.
  • darkSectorxxx #165705
    Rafkósak, persze örülünk, hogy x1-re minden elérhető. :)
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165703
    Tévedsz, kémkedsz a Microsoft-nak, hogy lebannoljanak, ezért elmentek a Microsofték az euronics-ba....:D / amúgy most szedem pisi4-re éppen 28.1gb -.-

Ja én is így vagyok, mennék el de nincsen jobb.
    Van ez a Tarr, de az meg összeségében nem jó ha mindent egybe átviszek, 2felé meg értelemszerűen nem fizetek. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 19:10:32
  • Harlekin
    Na honnan van ekkora TV-m?Segítek még mielőtt baromságot írsz.Elmentem az euronicsbe kiválasztottam lehúzták a kártyámat és haza hoztam pont úgy mint ahogy az előző samu tv-t is jah várj azt a mediába vettem...NÁLAM nem játszik a hitelre veszek dolog,mert akkor inkább NEM kell...

Igen T.... van mert NINCS más ami jobb lenne és minden szolgáltatásom 1 helyen lenne maxos TV maxos internet vezetékes telefon 3 mobil előfizetés és 1 dominó.Ha lenne JOBB szolgáltató ami ezeket ugyan így tudja akkor váltanék,de nincs!!!És nem vagyok oda T-ér
  • darkSectorxxx #165701
    Írtak is nemrég e-mail-re. :) Kibannoltak. :)
    De hogy neked honnan van ekkora tv-d azt is tudom már. :P

/látom te is t-homézol.
  • Harlekin
    Lehet olvassák az SG-t és rájöttek,hogy Te nem vagy odavaló ezért letiltottak UTÓLAG!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://harlekin.uw.hu/div.jpg

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.26. 18:41:38
  • darkSectorxxx #165699
    Az a tied, én a sajátomat írtam nem globálisan. :D
    Persze nem bánkódok, ha egyik sme fog elindulni, ps4-x1-pc, mert van elvileg mind3-hoz már belépőm, akkor max nyerek az életembe még néhány plusz órát. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 18:37:37
  • Harlekin
    Most indítottam el és minden további nélkül elindult csak közli,hogy csütörtök CET AM 10 kor indítsam...És igen singapore storeról leszedett és nincs kódom és ráadásként NEM is az Én profilomon van!
  • darkSectorxxx #165697
    Igen?
    Nyugodtan számolgathatsz, holnapra kérném a pontos adatokat. )
  • Harlekin
    Ps 4 topikban is pontosan így van és nem más kevés hanem te vagy sok!
    Tudod nem félig üres a pohár hanem félig teli!!!!
  • darkSectorxxx #165695
    Relative kevés, csak olyan fogalmat ismerek hogy drága. :D
    De értem a célzást, majd eksönben. /20 év múlva ha végigvittem