176617
banner
  • abel0317
    Na a Far Cry Primal előrendelve :D Jöhetne hozzá extraként Jack Black-es sztroi küldetés a Kezdet Kezdete című filmből.... Meg kell enni a medveszart stb.
  • darkSectorxxx #165518
    Nem érzed úgy hogy azzal a játékkal várni kéne?
    Pre-order egy ilyen játékra, az Ubi-tól? :D

Minden elismerésem, eléggé bevállalós vagy.
  • Harlekin
    igen Division 14700
  • The Norberto
    Valami nagyon olcsó?
  • darkSectorxxx #165515
    "Gears of War 1-3 and Judgment Among Top Xbox One Backwards Compatibility Games
    According to Rod Fergusson, those four games are among the top nine most popular backwards-compatible titles. - Jan 11, 6:27am"

Gondolom, mivel ingyen osztogatták az Ultimate mellé, kellően megdöbbentő ez a hír mindenki számára. :D

///Ja és volt egy hír, hogy az Ultimate példányokat vásárlók 47%-a vette meg úgy hogy még nem játszott az előző részeivel, azért meglesném azt hogy ezt hogy tudakolták meg, hogy egyenként megkérdezték a vevőket vagy mi? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 10:42:29
  • darkSectorxxx #165514
    2016 legjobban várt címei:

"Uncharted 4: A Thief's End
    Persona 5
    Horizon: Zero Dawn
    The Legend of Zelda (Wii U)
    Dark Souls III
    Mass Effect: Andromeda
    The Last Guardian
    Final Fantasy XV
    Deus Ex: Mankind Divided
    No Man's Sky
    Street Fighter V
    Nier: Automata
    Tom Clancy's The Division
    Mirror's Edge Catalyst
    Quantum Break
    Fire Emblem: Fates
    Zero Time Dilemma
    XCOM 2
    Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
    Firewatch
    Gravity Rush 2
    Dishonored 2
    Ratchet & Clank
    Ni-Oh
    Overwatch"
  • darkSectorxxx #165513
    Olvass utána neten. :D
  • Harlekin
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!VALAKI VÁSÁROLT MÁR INDIAI STOREON??????????? !!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Közvetlenül mostanában magyar bankkártyával?????Most nem régen most az elmúlt 1 hónapban!!!!!

Vagy esetleg valaki tudja,hogy van-e a storeba gift card?????Már mint az indiai storeban indiai régióhoz!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.12. 10:27:04
  • darkSectorxxx #165511
    Hát látod ezt nyomják egyelőre. :)
  • Firerock
    Jöhetne inkább valami új játék a Vaultba, elég rég nem volt már új...
  • darkSectorxxx #165509
    EA Access

"Szokás szerint öt nappal a megjelenés előtt indulnak a próbaverziók és összesen tíz órát nyüstölhetjük ezeket a címeket is, az ez alatt elért teljesítményeink pedig átkerülnek a teljes játékba. Az Unravelt így február 4-én elkezdhetjük, Yarnyt a zombik és a növények követik február 18-án a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2-ben, a sort pedig az EA Sports UFC 2 kőkemény harcosai zárják március 10-én. Természetesen mindhárom játék esetén az Xbox One-os verzióról van szó, hiszen egyelőre csak ezen a konzolon él a szolgáltatás."
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 19:41:50
  • darkSectorxxx #165508
    Ja hogy hsz-ban, azokat nem néztem. :D
  • orichalcos
    Hsz-ben írta a szerkesztő, hogy nem állt még át az agya 2016-ra. (ettől függetlenül az alcímben még mindig jövő évről beszél)
  • darkSectorxxx #165506
    Jó de elolvastam egy egybefüggő cikket.

Közzététel: 2016...innentől ennyi, ha úgy írja hogy nem jövő év vége, hanem 2016 vége, akkor az 2 httel ezelőtt és most is értelmes, ehelyett kavarnak a dátumokkal, van hogy évekről beszélnek, van mikor pontos dátumokról, ez oké, én is gyanítottam a végén hogy ez 2015-ös gondolat volt, csak akkor ettől még hülyén jött le, most kitéve ez év elején, hiszen az olvasó az aktuális időt veszi alapul.

Ha ezt 2015-ben teszik ki, 2015-ös cikk akkor értelmezem azévi viszonylatban. :)

Amúgy olvastam azt az ünnepi részt, ezért kérdeztem hogy mivan, mert az eleje üti a végét, és akkor ezt a cikket nem rakom ki 2016-ban 2016-os dátummal, vagy átfogalmazom, vagy nem teszem ki, vagy átarom 2015.12.31-es dátumra. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 16:41:04
  • Botond #165505
    Ez csak a te képzeleted szüleménye megint. :D 2015ös cikkben írták, hogy jövőre, a 2016os ünnepi időszakban. 2015höz képest a jövőre az 2016. akkor is ha 2016ban olvasol 2015ös cikket, de ha feltámad benned a félelem ismét, akkor csak a te kedvedért odaírták, hogy egyértelmű legyen, hogy 2016os ünnepi időszak, ami mindenki meglepetésére nem 2017ben, nem 2020ban, nem 2242ben és még csak nem is 3000 után van, hanem (és most jön a csavar, amire nem számítottál, de féltél tőle) 2016ban! Meglepetés! :D
  • darkSectorxxx #165504
    Nekem még nem sürgős, de megakadt a szemem azon hogy "nem kell várnunk jövö év végéig
    Hát be is toszna gép launcs után kb még 4 év hogy jöjjön egy Gears.
    Így is régóta vártunk rá.
  • orichalcos
    Holiday volt megadva E3-on is, az meg november-december környéke. Most Fall-ra tették, az szeptember-október környéke. Tippre októberben jön. De ha kapok valami privát infót, majd szólok. :D
  • darkSectorxxx #165502
    Jaja, gyanítottam, de a leírás katasztrófa fogalmazás szempontból.
  • Totti5
    2016 november helyett 2016 szeptemberben várható kb. Tavasszal meg béta.

XBOX ONE SYSTEM UPDATE HITS TODAY, FIXES SOME "BEHIND-THE-SCENES" BUGS

Microsoft didn't release a big new Xbox One update in December and isn't planning one for January. That's because Microsoft wants to focus on stability during the holiday season. The next major Xbox One update is scheduled for February, according to Xbox
  • darkSectorxxx #165500
    Akkor nem csoda hogy nem értettem a hírt.
    Mert írja hogy jövő év vége, aztán hogy kicsit előbb jön már 2016-ban őszén, vagyis jövő év vége az 2017, ha 2016 őszén jön akkor az 1 év eltérés, az meg nem kicsit előbb, ilyet meg a mesébe sem hallani, hogy valami előre jőn 1 évet.

Hát bazze, szerintem valaki írt egy cikket 2015 végén az ünnepek közt aztán most lett kiposztolva, mert akkor stimmel már a fogalmazás. Mert akkor aeredeti jövő év vége mondatrész 2016 legvégére utalt. -.-
  • Totti5
    Tehát 2016 ünnepi időszak volt, majd a 2015 E3on kiderült hogy 2016 ősz, és ez egy hír ja h gamestar.

2017ről nem volt szó sosem.
  • darkSectorxxx #165498
    A büdös faszba. Ez még ilyen messze van?
    Azt hittem max 3-4 hónap mire jön.

Erre azt írják 2017 végén lett volna a megjelenés, az kemény.

"Korábban érkezhet a Gears of War 4

Úgy tűnik még sem kell a jövő év végéig várnunk a negyedik számozott Gears of War részre.
    Érdekelnek a legfrissebb magyar gaming videók? Kattints és nézd meg őket!

A Gears of War 4 megjelenésének céldátuma eddig a jövő év, azaz 2016 ünnepi időszaka volt. A 2015-ös E3-on bemutatott játékkal pacsolatban egy livestream során már 2016 őszi megjelenést említettek a Microsoft képviselői."
  • Macccy
    Dehogy vagytok büdösek, csak a nőzéssel meg most egy túrára készülődéssel vagyok elfoglalva, mindig van valami szerencsére! :D
  • orichalcos
    Szerintem egyszerűbb lesz ha játék közben nézzük majd, mert úgy lehet majd mindent megérteni.
  • Totti5
    “You’ll unlock the live-action episode at the end of the [gameplay] episode, but you can choose when you jump into that. The best experience would be to play the game, watch the live action, then play the game some more, but if you’ve chosen to dedicate your two-hour slot to gaming and you don’t want to watch live action straight away, you can continue on with the game and pick up on the live action from your iPad or phone at a later date.”

The different choices mean that some episodes will be longer than others. Typically though, Lake says a show segment will be roughly 22 minutes long, or "network television length, without the commercials." Due to the structure of the game, however, you won't be able to binge-watch them all (at least not straight away) like a series on Netflix.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.10. 10:36:40
  • darkSectorxxx #165494
    Én torrenten nézem majd. :D
    Azé hogy legalább egy felirat legyen azért. De amúgy nem tudom írtak-e már neten erről, szerintem nem nagyon, de kötve hiszem hogy a lemezen lenne, én azt tudom elképzelni, hogy ha veszed a gémet, ingyen leszedheted a játék menüből vagy store.
    Megaztán egyidőben biztos nem lesz kész a játék szerintem meg maga a sorozat összes epizódja sem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.10. 10:21:55
  • abel0317
    Ez a Quantum Break sorozat, hogy lesz megoldva? Rajta lesznek a lemezem majd a részek is? Vagy majd lelehet tölteni az adott részt storeból? Vagy a netflix-en fogják nyomni?
  • Rage47
    egyetértek
    amúgy en is pont ilyen képet lőttem múltkor :D
  • Harlekin
    Ide raktam be 2 képet nyáron...Cseréltettem 2 kontrollert az alap feketét ami már NEM VOLT garis még is gariba cserélték meg 1 camo-t!Mind a 2 helyet vadi új kontrollert küldtek a camó ugyan úgy dobozos volt mint az előző!!!Tehát nem kell hallgatni a városi legendákból szőtt rémtörténetekre...Ezek olyanoktól jönnek akik visszaküldenek emésztőbe esett meg kutya szétrágta meg az isten tudja mi történt vele nem rendeltetés szerű használatból eredő hibákkal kontrollereket és esetleg még EZEKET is orvosolja MS egy javítottal majd jön a paraszt verni a nyálát hogy szart küldtek!
  • darkSectorxxx #165490
    Pedig azt hittem a Crysis 3 a best. :D
  • Selminar
    Lara Screenshot, ez a legszebb jatek amivel valaha játszottam

• The Norberto
    Elintéztem az Elite kontrollerem cseréjét, már csak a UPS-el kell megbeszélni hogy mikor jöhet érte.

Két kérdésem lenne azokhoz akik már cseréltettek bármit a Microsoftal: tényleg lehetséges, hogy valami használt, az enyémnél rosszabb állapotú kontrollert kapok vissza. Persze az enyém elromlott, ergo használhatatlan. De nem azért fizettem 45 ropit és vigyáztam rá mint az állat, hogy egy olyat kapjak vissza amit már valaki nyúzott és megkarcolt stb. Az enyém az olyan mintha most venném ki a dobozból.

Másik hogy a UPS által küldött szállítóleveles e-mail-ben van egy nyugta is, amin az áll hogy:
    PACKAGE CONTENTS: KINECT FULFILLMENT
    Namost én nem a kinectet küldöm vissza, akkor ez mit akar jelenteni? Microsoft levélben a kontroller cserét ecsetelik, a support is azt írta. Remélem nem egy kinectet küldenek a kontrollerem helyett.
  • Totti5
    Sikerült skippelni az alfát ( Wolfiból pedig volt kódom... ). De mindegy is, a single része érdekel csak, de az egyre jobban ahogy tolják az infókat. Ütős anyag lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.09. 16:56:51
  • orichalcos
    Végre meg lehet majd nézni ki van party-ban Xbox One-on

https://twitter.com/XboxQwik/status/685713835655729152
  • darkSectorxxx #165485
    Dehogy vannak, Harlekin cukkol, a többiek meg rákontráznak csak.
    Ez nem ellenem szól, csak unatkoznak. :D
    Ennyire örülnek hogy végre hazaértem, eddig nagyon unatkoztak. :D
  • Zozo76
    ne hagyd magad darksector! ezek itt ellened vannak! :)))))
  • darkSectorxxx #165483
    Igen értelmezési, mert nem értitek meg hogy nem érdekel. :D
  • darkSectorxxx #165482
    Én készítem ki őt? Basszus, na nemár a nyúl vigye a puskát. :D
  • Zozo76
    oke kiprobalom ha hozzajutok a gephez. meg felveszlek majd akkor. na a menu problema nem allando tehat nem mindig jon elo, a share viszont allandoan szar, bar tegnap este volt frissites meg nem.probaltam az jo-e de nem hiszek benne. na majd... :)
  • Harlekin
    Jah ez csak a szokásos értelmezési szakkör 4 embertől darknak semmi extra... :-DNéha benézhetnél partiba amikor fent vagy és látod hogy parti van...Vagy már büdös Érdiek vagyunk mióta felkerültél Budára!?