176892
banner
  • Firerock
    Hogyan tudtok egyik pillanatról a másikra locationt váltani? Nem úgy van hogy egy bizonyos idő alatt csak 1x lehet?
  • Harlekin
    Feltéve ha működik a vásárlás,mert Divisiont még meg tudtam venni Argentinából,de utánna 1 hétre rá az unravelt már nem délafrikában....
  • darkSectorxxx #165794
    Nem pénz érte basszus.
  • orichalcos
    Argentin store: kb. 11300 Ft (elég jó deal?)
  • The Norberto
    Argentinából hogyan lehet vásárolni, mintha olvastam volna hogy itt valaki megoldotta.
  • The Norberto
    Sziasztok, nem tudtok valami jó dealt Divisionre?
  • darkSectorxxx #165790
    Na zsír, szerintem Harlekin nem látott még mindent a bétában. :D
  • orichalcos
    Kedd délig kitolták Division bétát.
  • darkSectorxxx #165788
    Miért?
    Fikázzák a játékot? :)

Basszus, nyomhatták volna a beta határidőt a megjelenésig....Francba. :D
  • Harlekin
    Nem tudom,hogy vége van e mivel ma codoztam egész nap.A betaval mindent megtudtam amit akartam éspedig hogy kibaszott jó ,hogy már megvan véve a játék!És ezért nyugalommal várhatom a megjelenést és röhöghetek majd a sok szánalmas fika hszeken!
  • darkSectorxxx #165786
    Dehogynem nagy itt a para. :D

Mivan vége a beta-nak? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 18:11:28
  • Harlekin
    Nincs para csak a válaszként vélt emlékeid hiányát értelmeztem és frissítettem fel!
  • darkSectorxxx #165784
    Haver most nagyon nem vágom mi a para. :D
  • Harlekin
    Kérdeztem,hogy válaszként ment???

Beraktál valamit amit Én véleményeztem a látottak alapján így kénytelen vagyok megjelölni a posztot hogy mire reagáltam!!!

"Ez eddig se volt kérdéses!!!És az se nagyon hogy pc-n jobb lesz mint a konzolokon és most már az se kérdés,hogy konzolokon ugyan azt tudja!"
    Ha a vakvilágba ezt így leírtam volna akkor pontosan azon a szinten lennék mint Te és ezt nagyon nem akarom!
  • Harlekin
    Minek az oldalát nézted????????
    AZ AZ OLDALA amit beraktam és OTT feketén fehéren le van írva hogy megy!!!!!!!!!!
  • orichalcos
    Chronusmax 13-14k körül van használtan, igaz ahhoz kell Noti vagy pc is.
  • darkSectorxxx #165780
    Nem is emlékszem hogy válaszként ment volna valakinek a hszólás. :D
  • darkSectorxxx #165779
    1.
    Az oldalát néztem ott azt írta x360, ps3, PC sorry. :)

2.
    Ebben egyetértünk, én is kérek ebből az elitből egyet, mondjam a címem? :)
  • Harlekin
    Ez eddig se volt kérdéses!!!És az se nagyon hogy pc-n jobb lesz mint a konzolokon és most már az se kérdés,hogy konzolokon ugyan azt tudja!
  • Harlekin
    Talán azért,mert meg se nézted,hogy megy e velük!!!Tudod általában sokkal jobb és célravezetőbb az információ szerzés mint a képzeleted vagy a szimplán születéskor benned lévő tudás!!!

x1 converter

Az elite controller 40000 ft tehát egy controller is tud több lenni!!!

elite
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.31. 13:44:16
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165775
    Hát szerintem a 25k az nem "csak" 25k, hanem az elég drága (egy kontroller nem kerül annyiba), de amúgy semmi jelét nem látom hogy menne mostani generáció platformokkal.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 08:07:53
  • DecaHUN
    Azt ismeritek xcm xfs atalakito,ezzel menne a bill+eger es csak 25 e ft?
  • darkSectorxxx #165773
    Kiváló minden platform.

• Harlekin
    Titanfall 2-t most kiraknák,hogy karácsonykor jön és lehetne preorderelni azonnal megvenném!
  • darkSectorxxx #165771
    :)

• darkSectorxxx #165770
    Hát FPS miatt kár volt átmenned konzolra. :S

Hát meg kell szoknod, mindegy mivel gyakorolsz egyforma szinte mind. Jó a codok 60fps.
    Amúgy az a kütyü amivel széjje osztod a bill+egeret, tudtommal piszok drága, biztos "megéri" (olyan vonatkozásban ha fontos az fps vonal és van kereted rá), mert azért mégis másabb, de elvileg az érzékenysége ugyanaz lesz mint analog karral, ha a menüben lehet szabályozni akkor ott is.

Hát nem tudom fps-ekkel ha én gyakran játszanék, inkább egy középkategóriás pc-be fektetnék.
    De biztos megvolt az okod, hogy átjöttél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 09:49:07
  • DecaHUN
    Tudnatok segiteni,most valtottam konzolra PC rol es nagyon negezem tanulom az iranyitast,van vmi amivel erdemes kezdeni gyakorolni,?foleg fps jatszom!
    Illetve lattam atalakitokat amivel konzolon is megy a bill.+eger,van ezzel tapasztalat,erdemes megvenni?
  • darkSectorxxx #165768
    Division tesztféleség.
    (technikai részét ne nézze senki, pc-n fut)
  • darkSectorxxx #165767
    Ezis jön konzolokra. Bravo. Remélem csökkentet áron mert elég rövidke volt a pc-s változat.
  • Totti5
  • darkSectorxxx #165765
    Nekem 1 fícsör köllene. (ami hirtelen eszembe jut, ha most kívánhatnék 1-et)
    Tudom nagyravágyó vagyok, de ha a pinelés szóba jött, a bepinelt játékokra egy olyan ficsőrkét megoldhatnának, ha van reá kapacitásuk, hogy ne csak ott lifegjenek, hanem ha nekem pinázva van egy játék akkor préselje az arcomba hogy te, szépfiú, most erre akció van.
    És amikor belépek pattogjanak az üzik hogy most akció ez és ez a wishlist játékodra. :)

Megvaok nélküle de nem volna rossz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 21:10:09
  • Totti5
    Larry Hryb
    ‏@majornelson
    Xbox One Preview Members: A new build is going out tonight w/ the ability arrange your pins + look for the Gamerscore leaderboard.

• TDC Geronimo
    titanfall meg ME 2017 márciusig jön. Idén BF lesz meg ME:C. Titanfall jövőre, de szerintem ME is tavaszra csúszik
  • darkSectorxxx #165762
    Nekem ME ha olyan lesz mint a 1. és nem olyan mint a 2.
  • orichalcos
    Mass Effect - Titanfall 2 kötelező lesz, de leteszem a hajam ha esetleg bejelentenének egy BF 2143-at. :D
  • Totti5
    EA 2016

Mirror's Edge Catalyst
    Mass Effect Andromeda
    Titanfall 2
    Battlefield 5
  • -pityu-
    köszönöm
  • darkSectorxxx #165758
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy azt még eliserem lehet vén fasz lett.
    És valóban sokszor érzek olyat hogy nagyon válogatós lettem, sokszor azért nrem játszok mert helyette akarok inkább zenét hallgatni neten.
    Vagy sokkal jobban szeretek csak nézni másokat játszani, teszteket nézni, illetve talán stream-eket.
    És sokszor nincs erőm sok játékot befejezni sem.

Persze megvan az a pár cím amitől bezsongok.
    És akár hetekre mormota lesz belőlem.

Talán az idő vas foga. :D Belőlem is egy utálatos, vén öregember elsz. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 16:34:13
  • darkSectorxxx #165757
    Szia, Live nélkül megy! Csak a többjátékos funkciókra kell előfizu.

Kódot e-mail-be kapod vagy a bejelentkezett Uplay fiókba belépsz és ott az profilodban, az "Account Information" (fent rákattintazs az avatarodra) részen bellül van egy "Beta Acces" fül (jobboldalt)
    Itten jelenik majd meg leghamarabb!

Jó játékot hozzá!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.29. 15:55:42