176882
banner
  • koryne
    Az első kérdésre nem tudok válaszolni, de a másodikhoz:
    Igen, vinyóra másolod a játékokat, a progi hozzá pedig a box saját dashboardja, tehát hivatalos a dolog. A lemez eredetiségvizsgálat miatt végig benne kell, hogy legyen játék közben, de nem pörgeti.
  • Scotty99
    Az nem a vásárlás helyétől függ, hanem attól, hogy milyen országgal regisztrálsz Live-ra. Érdemes amerikai címet megadni, s akkor használhatod is a Live-ot minden előnyével együtt. Sajnos ennek a támogatottsága még Magyarországra nem terjedt ki, pedig itt is van rengeteg felhasználó. Talán majd egyszer erre is elkezdenek odafigyelni.
  • Scotty99
    Legolcsóbb LCD TV ami jó az az, amit meg tudsz venni. Az a TV-től függ, hogy mennyire rongálja a szemed, ehhez nem értek. De ha szeretnéd, akkor monitorhoz is tudod kötni VGA kábel segítségével.

A játékok másolása tavaly ősz óta lehetséges. Van egy opció arra, hogy a játékot felmásold a merevlemezre (automatikusan csinálja, nem kell beleszólnod), s indításnál a lemeznek a meghajtóban kell lenni, az indítási fájlokat beolvassa, majd indulhat a móka. Ilyenkor már nem használja a lemezt, vagyis az időtálló marad nem úgy, mintha mindent arról olvasna, valamint az olvasót is kíméled ezáltal.
  • niiigyes
    Hallottam olyat, hogy ha Magyarországon veszem meg, akkor nem lehet live-zni! Igaz ez?
  • Scotty99
    Természetes a nagy áruházakban is megtalálhatod, de arra számolj, hogy ott kicsit drágábbak lesznek legtöbb esetben. De ha elvándorolsz egy MediaMarkt-ba, akkor szerintem azonnal meglátod és meg is tudod venni.
  • niiigyes
    S mondjuk olyanba, mint a media markt, vagy valami hasonló?
  • CCD
    Köszi a válaszokat meg h elmagyaráztad!
    szerintetek ez igy megéri?
    Termék jellemzői:

- IBM PowerPC speciális processzor
    - 3 magos processzor, egyenként 3.2GHz sebességgel
    - 10MB belső videó memória
    - ATI speciális grafikai processzor
    - 500MHz grafikai belső órajel
    - 512MB közös memória
    - 9 Billion pixelművelet másodpercenként
    - 22.4GB/s rendszermemória sávszélesség, 256GB/s az EDRam felé
    - 512MB UMA közös videó memória
    - 3.2 GHz sebességű processzor
    - 1Mb L2 gyorsítótár
    - 480p, 480i, 720p, 1080i felbontások
    - DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG Photo CD lejátszható
    - 12x Dual-Layer DVD-ROM
    - 3 USB 2.0, 2 Memory Slots, Ethernet Port (RJ45) csatlakozók
    - 4 kontroller csatlakoztatható
    - 60Gb leválasztható külső merevlemez
    - AV kimenet
    - LAN csatlakozó
    - 802.11 A/B/G Wi-Fi képes, adapter nélkül szállítva
    - Szoftver vezérelt térhangzás 48KHz 16-bit tartományban

Doboz tartalma:

- A gép
    - Vezeték nélküli joypad
    - 20GB merevlemez
    - Komponens HD-AV kábel
    - Fejhallgató
    - Előlap
    - 1 hónapos XBox Live! Gold előfizetés
    meg 3 év garancia

te hol veted a premiumodat?
    én se reklámozni akartam a konzol studiot csak félre olvastam vmit...
    mégegyszer kösi a válaszokat

• Bogyi007
    Nem vonták ki csak abban még a régi alaplap volt még, az Arcade gépekben már falcon vagy jasper alaplap van már.

Grafikailag egyik gép sem gyöngébb a másiknál, csak kisebb a felszereltség. Leírom hogy általában milyen a felszereltsége a gépeknek.

Microsoft XBOX 360 Arcade (JASPER) (de a Falconos is ugyanez)
    Tartozék: Microsoft XBOX 360 vezeték nélküli vezérlő, Microsoft XBOX 360 composit HD audióvizuális kábel, HDMI csatlakozó, 256mb memóriakártya, öt darab Xbox Live Arcade játék (Pac-Man Championship Edition, UNO, Luxor 2, Boom Boom Rocket és Feeding Frezy.)

Microsoft XBOX 360 60Gb(JASPER) ((de a Falconos is ugyanez))
    Tartozék: Microsoft XBOX 360 vezeték nélküli vezérlő, HDMI csatlakozó, Microsoft XBOX 360 60 GB merevlemez, Microsoft XBOX 360 componens HD audióvizuális kábel, Microsoft XBOX 360 headset, ethernetkábel, 1 hónap ingyenes XBOX LIVE! Gold

Az Elite gépek is ugyanúgy vannak felszerelve mint az előzőek de itt már 120 gigás a vinyó a gépben.
  • Bogyi007
    Valamit te nagyon elnéztél a konzolstudiós oldalon. Eleve összecserélted az árakat a 43990 Ft az a Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360) ára míg az általad írt Ár 50 900 Ft viszont még nem Pro csomag ára hanem a Xbox 360 Arcade Pack+Resident Evil 5 (XBOX360).

Itt a legolcsóbb Xbox 360 Premium Pack 60GB (XBOX360) az 57990 Ft.

Nézz körül más boltoknál is hidd el fogsz olcsóbban is találni. Nem akarok reklámozni de ha lejjebb elovasod hogy például én hol vettem akkor ott is olcsóbb árat fogsz találni és megbízhatóak is.
  • CCD
    A Core miért vonták ki a forgalomból?

Kiméli a lemezt...Az arcadeban tönkre megy a dvd?
    Csak akkor lehet multizni ha elöfizetsz Live-ra?
    AZ ugye kamu h arcadeal roszab a grafika?
  • klikker
    sziasztok lenne egy olyan kérdésem mégis mennyi a legolcsobb LCD TV ami jó xbox360hoz és nem basztatja a szemem?

ja és ez a wincseszteres megoldás h müködik? h vinyóra teszem fel a gameket... de hogy? cd képfájlba? van erre vmi progi?
  • 50cent911
    Valaki tud egy listát mely játékok jelentek meg x-box-ra magyar felirattal?
  • koryne
    Játékokat tudod installálni (kíméled a lemezt, halkabb, a legtöbb játéknál gyorsabb töltés, kevesebb pop-up), demók tárolása, a segítségével visz a gép jópár sima xboxos játékot.
  • CCD
    Fére írtam:P

És az miben elöny h merevlemezes?(ne röhögjetek hüly vagyok)
  • Ray Z
    Az Arcade drágább a prémiumnál? xP
    Mindenféleképp a premiumot vedd, mert az merevlemezes.
  • Ray Z
    http://hu.wikipedia.org/wiki/High_Definition_Multimedia_Interface
  • CCD
    Szerintetek Arcade-t vegyek vagy Premiomot?
    Van köztük valami nagy kölünbség?(attól, hogy hangos vagy az ehez hasonló problémáktól el tudok tekinteni)
    Mert ha nincs mondjuk a grafikában nagy kölünbség vagy ha nemakadozik az arcade akkor nekem megfelel az is.

Ez igy megéri?

Xbox 360 Premium Pack 60GB (XBOX360)
    Termék: Microsoft Xbox 360 Premium Pack
    Model szám: -
    Tartozékok:
    - Digitális HDMI kimenet
    - Microsoft Xbox360 60GB merevlemez
    - Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
    - Microsoft Xbox360 fejhallgató
    - Microsoft Xbox360 előlap
    - Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
    - 1 hónap XBOX Live Gold előfizetés (további info: www.xboxlive.uw.hu)
    Garancia: 2+1 év
    Ár:43 900Ft

És ez?

Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
    Termék: Microsoft Xbox 360 Arcade Pack
    Model szám: -
    Tartozékok:
    - Digitális HDMI kimenet
    - 256MB memória játékállás mentéshez
    - Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
    - Microsoft Xbox360 Av kábel
    - 1 hónap XBOX Live Gold előfizetés (további info: www.xboxlive.uw.hu)
    Garancia: 2+1 év
    Ár: 50 900 Ft

Akit érdekel Konzol Stúdióban lehet megvásárolni.

Köszi a segitséget!
  • 50cent911
    ja ésa hdmi kábel az mire jó?:) még most tanulom az x-box-ot:)
  • 50cent911
    Assassin's Creed-ről mi a véleményetek?érdemes megvenni?
  • Scotty99
    Ezekben a "bótokban" lehet.

Hazai konzol üzletek
  • Pacal17
    néked csak a praktikerbé adnak
  • niiigyes
    Csá! egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen bótba lehet venni Xbox 360 at? xD
  • Ray Z
    Wireless dolgot hogy lehet megoldani boxxal? Mert láttam hogy 20k ért lehet venni adaptert, de franc fog 20 000-et kiadni érte... Valami sima antenna nem jó bele?
  • theone91
    Ha már erről van szó: A Star Wars Episode III: Revenge of the Sith hogy fut 360-on? Bugol? Framedroppol vagy ilyesmi?
  • theone91
    LoL...
  • PoisonChihuahua
    "80-90%-át"

WTF? Ember, te el vagy tévedve...

• DarkSector
    kb 80-90%-át
  • koryne
    Van, amelyiket igen, van, amelyiket nem. Itt a lista.
  • 50cent911
    az x box 360 letudja jácani a sima x box-os játékokat?
  • sambauer
    Na akkor ide is:
    Nah gyerekek tudnátok nekem segíteni ? Kezem közé került egy szanaszét modolt xbox classic ami nem akarta beolvasni a lemezeket. hm gondoltam megnézem a DVD player biost, és hát igen a default átlett állítva valami szarra ezért visszaraktam az eredetire. Ebben a pillanatban elkezdte olvasni a lemezt ám a következő jött be: "This is an Xbox Game. Put it in your Xbox to play." ehh.. nem adtam fel átmentem eredeti dashboardra és itt meg is oldódott a probléma, elindult a játék. Kb. két játék kipróbálása után viszont a probléma ugyanúgy visszajött pedig az eredeti bios van a dvd playeren. hiába próbálok állítani valamit a probléma marad. Kérem aki tud segítsen, kösz. (még ma)
  • TDC Geronimo
    Itteni idő szerint este 7
  • theone91
    Próbáld ki pendrive-val is.
  • Soldiers
    ja nem úgy dugtam rá mikor kivolt kapcsolva utána kapcsoltam be
  • theone91
    Simán mennie kell. Én mobiltelefont dugtam,rá és gond nélkül ment. Be van kapcsolva az MP4, mikor rádugod?
  • Soldiers
    kipróbáltam de nem ismerte fel vmi ötlet??
  • Soldiers
    srácok azt meglehet csinálni hogy játszik és az USB helyre bedugom a mp4 lejátszót és hallgatom a zenét??
  • rambuu
    LoL hogy néz ki az után gyártott! Nem is láttam még ezt! :D
  • koryne
    A gépben magában semmi különbség nincs, az elite fekete vagy vörös, 120 gigás vinyó jár hozzá meg hdmi kábel. A premiumhoz 60 gigás vinyó van, szürke. Az arcade-hoz nincs vinyó, szintén szürke. Ennyi.
  • 50cent911
    x box 360 és az elite között mi a különbség?És a közel jövőben várható egy új konzol?Szeretnék áttérni pc-ről konzolra!
  • PoisonChihuahua
    Csak az eredeti MS kontroller jó hozzá, ill. létezik egy utángyártott MadCatz.