XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
S.I.R.A.L.M.A.S. grafikaaaaaaa???! He?!!?!?!? Te mikor/min toltad azt a gammát??!??!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fido4life
Oblivionról nyilvánvaló hogy kíváló játék, PC-n elég sokáig játszottam vele csak a siralmas grafika és sebesség elvette a kedvem. A Skate pedig tudtommal felhagy a Tony Hawkos arcade style-al, és igazi szimulácíót vetít a képernyõre - nah ez az amire már rég vártam :D

Sir Quno Jedi
Egyik sem... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

torrente
Stranglehold 2. pályáján F- minõsítést szereztem. Az jó? <#worship>

cenobite
Oblivion. Már ha szereted az rpg-ket. Skate is jó. Már ha szereted a deszkás stuffokat. :)

gamertag: kenobita

nekem is tetszett a daf jam elsõ 2 része de a 3 nagyon szar lett ha eredetiben lenne meg neked is adnám :)

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

deep
Rap mûfaj rajongók ide vagy oda, az ICON jónagy szar lett. Egy lassú, unalmas játékmenetû genny. Saints Row még úgyahogy elmegy, de mint mondtad, mindjárt itt a GTA IV. Kár belefeccölni az idõt. Inkább obli, vagy Stranglehold.
Fido4life
lol pedig a Saints Row mindenképpen must buy, a videkból itélve a GTA 4-ig simán ellehet vele hülyülni az idõt. DA Def Jam elõzõ két részét pedig PS-en imádtam, ha a hangulat megmaradt akkor ott sincs túl nagy gond (persze ha nem vagytok a rap mûfaj nagy rajongói, megértem :D)

deep
Egy követ fújunk:)
deep
Ezeket NEM ajánlom:
Saints Row
Kane And Lynch: Dead Man
Def Jam: Icon
Skate - csak ha deszkafan vagy
Saints Row

ezeket semmi képp

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Fido4life
Mit ajánlotok második Xbox360 játékként ? (elsõ az mindenképpen a DOA 4 lesz, jár a kábelhez)
A következõkre gondoltam:
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Stranglehold
Saints Row
Skate

Mivel a Devil May Cry 4 topicban nem kaptam választ, megkérdezem itt is, hátha:

Dante-val érdemes fejleszteni a swordmaster skillt maxra? 5000 pont.

Már nincs elég pontom rá, mert felnyomtam a swordot meg a gunt 2-es (vagy 3-as? utolsó elõtti) szintre, de ha esetleg lesz, érdemes a gunt felnyomni vagy inkább sword?
Sziasztok! Játszik esetleg valaki a Spiderwick chronicle-el? Elakadtam 50%-nál. A kiscsajjal visszakéne menni a házhoz, de nem enged be a kapun. Hátha tudtok segíteni. Elõre is köszönöm.
deep
Hehe, lehet:)
Viszont kiírtam még egyszer és semmi baja. Simán el lett cseszve az író által:)
Na sebaj.
CSOCSO
mas jatekok vannak rajta?

szerintem a szamitogeped vga kartyaja nem kompatibilis a dvd iroddal ezert.....

( MERT CSOCSO MESTER MEGMONNYA!!!)
dienesoft
Ez fura. Eddig vettem: TDK-t, Fujifilmet, Philipset...egyik lemezzel sincs baj. Egy centi se. Én nem tudom, de ebbõl a lemezérzékenységbõl én nem észlelek semmit...Samsung drive-om van. (Nem tudom rossz-e, vagy jó.).

arty
az attol függ, h pontosan mit szeretnel hova dugni :D

Forza.

deep
Szerintetek milyen oka lehet, hogy 2 verbatim közül az egyik tökéletes lett, a másikat meg ciceregve éppcsak beolvassa, aztán unreadable disc... Fene se érti:S
morgomedve
kinyírtam a viziszörnyet, hátramentem egészen hogy alig tudjon elérni, és csak akkor álltam félre amikor dobált.
amikor meg akart harapni akkor egy kis tüzet adtam a fejére...
hát mit ne mondjak elég unalmas volt...
egyszercsak fogta magát és eldõlt...
szerintem a frusztrációba halt bele, nem abba hogy én néha lövögettem<#vigyor3>

CSOCSO
turok is keves volt foellensegileg.. keleltt volna meg legalabb ket nagy ellenseg.. pl valami madaras meg mondjuk egy triceratopsz ami neked rohanna de valahogy ki kene cselezni vagy akarmi...
trick daddy
hát ez a viziszörny + a t-rex VESZÉLYES XD

T-Rex már volt egy nekem is azthiszem az az (de lehet nem). Az hamarabb megadta magát.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

dardevil
A viziszörnnyel rengeteget szenvedtem, ellenben a T-rex-et 15 perc alatt kivégeztem.

Akkor mit szoptok a trex-nél! hardon nyomom, MEGCSINÁLHATATLAN!!!!!!!
MaSzKa
köszi

és pontosan melyikket is kell meg venni?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Én már megöltem,hát nem volt egyszerü,kb 2 orámba telt,mindig akkor löjjétek mikor elakar kapni,félreugrasz és tüz! Akkor van csak olyan közel hogy hatásos legyen,mikor csapkod vagy köveket dobál akkor meneküljetek,ugorjatok félre.Egyszercsak kifekszik majd.

Majd ha rájössz akkor beírhatod, nekem sajnos nem megy. Lehet túl noob vagyok. :) Ha elbújok sem jó, ha csendbe maradok sem jó (társad ugye azt mutatja maradj csendben). Ha lövöm sem jó, pedig találok fejbe mert nagyon vézrik. Késsel még soha nem kaptam el mikor harapni próbál, lehet azt kellene.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

morgomedve
itt akadtam el én is, valakit tudja hogyan kell kinyírni a viziszörnyet?

arty
a videokártyádon azok HDMI kimenetek !! nehogy oda dugd a 360asodat ... :O

olcso DVI/HDMI átalakitot itt vehetsz: sini.hu

Forza.

MaSzKa
fasza már csak i gond van

ilyen olcsó HDMi to DVI átalakító nincs véletlenül?

Ha most volt szervizben akkor biztos, hogy Hitachi 79 van benne. Az enyém nincs flashelve, de ezt a driveot is vállalják jópár helyen.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

MaSzKa
ez biztos hogy Hitachi de hogy milyen a fene se tudja

abból nem derül ki

ez a gép:

MaSzKa
és tudtad átalakítani?

MaSzKa
A Microsoft javítási módszere a következõ: a beérkezett gépek GPU-ját egy infra melegítõvel átmelegítik, majd egy kiegészítõ hûtõbordát is beszerelnek. A gyári ventilátorok fordulatszámát nem növelik, igy marad a hátul kiáramló forró levegõ is. A segédborda nem képes csodákra és ha a hiba oka az alaplap felszakadása volt, ismét tönkre fog menni a gép. A 30%-os hibaarány itt is megvan, de ha párszor vissza van küldve az adott gép elõbb-utóbb alaplapcserét csinálnak rajta ami persze egy idõ után ugyanúgy tönkre fog menni mint egy új. A gyári javítás hátránya az, hogy mostanában kb. 2 hónapig tart, de ennek kárpótlásul külföldön már elkezdtek eredeti PGR3-at, Kameot és egyebeket osztogatni a szerencsétlen usereknek. Talán nálunk is lesz majd ilyen... Rossz hír a warezosaknak, hogy a javított gépekbe olyan DVD olvasót raknak bele 3 ledes hiba esetén is amit nem lehet módosítani. (uj Hitachi, Benq), valamint egy újfajta sorszámozott garanciamatricát ragasztanak a gépre amit nem lehet leszedni.

itt ezeket írják

http://x-media.xel.hu/comment.php?comment.news.176

http://x-media.xel.hu/comment.php?comment.news.190

Nekem is ilyen van rajta és Hitachi 79 van benne.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nézd meg a tálcát és meglátod. A #37200 hozzászólásban lévõ linken meg tudod állapitani.

MaSzKa

MaSzKa
valaki segítsen pls!!!

kicserélték a drive-ot mivel megdöglött
ezt a plombát rakták rá akkor azt jelenti nem rakhattak bele Hitachi 79-et?

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, méghozá abban, hogy a boxot bármilyen pl D-Link USB wifi adatpterrel lehet e net-re kötni? Vagy csak a gyári cuccosa jó neki?
Szóval akkor a legcélszerûbb egy 700 Ft-os kábel az asztal fölé és kész. Oks, köszi a hlp et srácok. <#wave>
CaviaR
http://www.llamma.com/xbox360/Xbox_360_DVD_Drive_Comparison.htm

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nálam ez úgy van megoldva hogy:

1 VGA kábel jön a PC-bõl ugye
1 VGA a boxból
A monitorba pedig egy VGA hosszabító kábel van, ami nekem még vmi cucchoz járt és nem túl hosszú (nem plusz kábeldzsungel), kb 10 cm.

Szóval épp amelyiket használni akarom azt dugom rá a kábelre, így nem kell a monitorból/ba kihúzni/begudni, csak váltogatom a 2 kábelt használattól függõen.

Ugyanígy van megoldva a 2.1-es Logitech hangfalszett PC és Box között csak ott jack hosszabbítóval..

De ha tudtok olcsó VGA switchet ajánlani, amitõl nem lesz szar a kép, engem is érdekelne.
Sir Quno Jedi
Olyan nincs. Mer analog, nekem is van odahaza céges. Persze DVI-osban lehet azért...

DanielT
Hátõ... van azért olyan ami nem ám...
Sir Quno Jedi
Vannak vga switch-ek, de azok iszonyat módon rontják a képminõséget.

Sziasztok. LCD monitoron játszom és már nagyon idegesít, hogy mindig csúszni mászni kell az asztal alatt, hogy kihúzzam a PC-t a monitorból és rádugjam a boxot. Nincs erre valami elosztó szerûség amivel csak átkapcsolok és kész?
Nem kell 6000ft-os kábel. Nézd meg az aláírásomban lévõ linket.