176889
banner
  • Evogordon
    Nem vagyok kocka
  • jaszy
    Az már gyanús annyiért........
  • Lunatic83
    feltéve ha friss a dashboard, mert ha nem akkor a) Live és automatikusan frissül vagy b) letöltöd a netről, pendrive és így rakod fel... és ez után Y ...stb...stb...stbb...
  • Iceakos
    Friss lista, csökkentett árakkal:

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9799,- Kifutóban!!!!
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5799,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11999,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5499,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6000,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13500,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • raven87
    Berakod a lemezt és ahol kiírja, hogy Play Game, ott nyomsz egy Y-t és Install to Hard drive.
  • 50cent911
    Hogyan kell feltelepíteni a játékot az x-boxra?Most jött meg végre,és még kezdő vagyok:)
  • CCD
    valaki tud 44000ft-nél olcsobb premiomot? ha használtt csak jó álapotban és garanciával...
    a holandiába enyiért vette a barátom....
  • Gideon Wieth
    Nah emberek kipróbáltam a Prototype-ot.

Összefoglalva az eddigi tapasztalatokat és az első nagy küldetést a játék igen korrektre sikeredett. Kicsit nehezen indul be a story, és mégnehezebben a játék. A grafika elmegyeget de a robbanások lehetnének szebbek. Mellesleg nem több a játék mint amit a videókban láttunk... SÓhatatlanul lehet hasonlítani az Infamoushoz.Sajnos az utóbbi a jobb véleményem szerint, de ha az nincs a Prototype tud érte kárpótolni :)
  • tojas1
    Na ide figyelj te KOCKA!

Az eszedbe sem jutott,hogy nincs pénze a havernak./hidd el van más FONTOS dolog az életben mint a LIVE vásárlása/
    1 hónapos a gépe akkor miért ne használná ki a lehetőséget és majd a 3 hónap után,ha tudja megveszi.

• akyyy
    100 reget nemtud, csak 3-at. 100-at csak akkor tudna ha direkt emiatt venne 30 boxot, akkor meg lazán kipengetné a gold árát:) azt a 3 hónapot meg ne sajnáld tőle, ha emiatt akar haverjával multiba játszani meg demót letölteni ingyen....
  • Evogordon
    Ja egy hónapig aztán regelhet megint és onnatól le sincs sz#rva az előző reg.. Vagyis igénytelen mert ha lehetne valaki 100reget is csinálna magának plusz 1 hónap gold-ért ha megtehetné.
    Én inkább nem multizok, nem töltök le demókat addig míg nem tudok venni 12+1hónapos goldot megint.. Szeretem ha nincs szétszórva mindenhol 1-1 akkom.
  • akyyy
    mert? leszedni demót így, meg kipróbálni egykét multis demót, amibe ugysinsc acsi meg gs,
  • Evogordon
    Nem kicsit igénytelen dolog 1-1 hónap ingyen live-ért regelgetni új akkokat..
  • tojas1
    Sziasztok!!

Az volna a kérdésem,hogy a havernak szeretnék "2.hónapos" ingyen LIVE-ot csinálni.
    Hogyan is kell legegyszerűbben??
    Azt tudom,hogy nem kell új ID azonosító.
    Új Profilt kell CSAK csinálnom??
    Hol tudom azt meg tenni.A 360 menüjében?

Köszi a válaszokat

• GX25
    Sziasztok!

Mi a véleményetek a GlobalGame.hu-ról?
    Van náluk Jasper alaplapos Premium Pack 57990 FT-ért.
    Megéri?

http://globalgame.hu/webshop/details?id=22
  • akyyy
    vehetnél nekem is, és Hatvanba meg átvenném úgylátom az neked nincs messze:D
  • sapkafej
    háhá
    most zsákoltam be egy Alone in the Dark-ot kemény 1500 ft-ért a hut-ról
  • Gideon Wieth
    Nekem az Ac 1 is tetszett, örök kedvenc marad. :)

A másodikról am azt mondták hogy :

----Az első rész 3 kerültes városai most 5 kerületesek lesznek. De ha ránézünk a videókra már akkor láthatjuk hogy a város kétszer akkora.
    ----Új fegyverek - mint pl Bárd, Lándzsa mellett lesznek - külön kis speckó kütyük, mint például a füstbomba, és ha jól értettem akkor valamilyen kicsi elrejthető pisztolyszerűség.
    ----15 különbüző mellékküldetés lesz, és összesen 100 féle küldetés, és azt ígérték, kétszer pont ugyanolyan küldetést nem fogunk kapni.
    ----Természetesen új fegyverekhez új mozdulatok, a repülést is láttuk már. Illetve a két pengén kivül ami a kezünkön van, sokszor előfog fordulni hogy nem nagyon lesz más fegyverünk.
    ---- A harc első ránézésre nem lett sokkal nehezebb,és ugyanúgy a Counterekre meg spéci mozdulatokra fog épülni ahogy az első gameplay ízelítőböl lehetett látni, de szerinem a harc az így is úgy is jó.Igazából akkor már csinálhatnák azt hogy csak bizonyos helyeken gyógyulhatsz, és nagyon kevés ütéstől is meghalsz. Ezzel rá lennénk kényszerítve a menekülésre.///véleményem szerint///
    ---- Lesznek barátaink. A videó elején láthattunk is kettőt, amikor Ezio leszur egy embert aki felismeri és leülteti a padra, a barátai meg megfogják.
    ---- Ezio úszni is tud, és vízből is lehet majd támadni, de ezt még nagyon titkolják a fejlesztők hogy, hogyan és miképp.
    ---- Ezen kivül elvileg nőkkel is lesz dolgunk, de ezt még csak egy trailer erősítette meg //tessék óvatosan kezelni//
    És ami a lényeg szerintem, hogy a játék még idén megjelenik November 17ikén :)
  • grebber
    Hát AC1 valóban monoton volt.
    Most ezt szajkozzák:

"5x akkora terület, több száz quest, 2 új fegyvernem, 50 különböző mellékküldi, új levadászós mozdulatok, gyönyörű városok, lehet majd repülni a város felett, stb."

Hát ha nem hazugság akkor ez már nem lesz monoton annyira mivel elsőben kb összesen volt kb 5 fajta küldetés
  • zsolesz79
    Ezt neked kell eldöntened, hogy melyik képe tetszik jobban. Jó minőségű kábelekkel nem fogsz külömbséget látni...
  • zsolesz79
    Attól függ mekkora a TV :D
  • barany
    Xbox 360-hoz vásárolt vga kábelnél érdemes-e a HDMI kimenetet
    egy HDMI-DVI átalakíton keresztül a monitor DVI bemenetére
    csatlakoztatni, vagy elég ha simán a D-Sub csatlakozót használom ?
  • PoisonChihuahua
  • 50cent911
    Nagy a különbség egy 1680*1050 23 colos asus monitor,és egy hdtv között?
  • amdrula
    Monitorral természetesen lényegesen jobb képet kapsz.
  • 50cent911
    És VGA kábelek közt van különbség?És még egy utolsó kérdés:),mivel járok jobban ha egy átlagos tv-n nyomom,vagy egy 23 colos 1680*1050-es felbontású monitorhoz csatlakoztatom a boxot!
  • theone91
    Valszeg' lehet, csak drággábban...
  • theone91
    Egyszerű marketing duma, nem érdemes túlértelmezni...
  • 50cent911
    Lehet kapni ilyet a media marketben?Nincs kedvem ezt is netről rendelni
  • AntiHero
    VGA kábelt
  • 50cent911
    Milyen kábelt vegyek hogy a monitorhoz tudjam csatlakoztatni jó felbontásban?
  • PoisonChihuahua
    Talán a beállítások között...
    Kicsit átböngészhetnéd a menüt, csak úgy az ismerkedés végett.
  • AntiHero
    Ja bocs ez a régi ár:D

ÚJ ár:

EU 2100MS pont - 6.500ft
    EU 4200MS pont - 11.800ft
    US 1600MS pont - 5.500ft
    US 4000MS pont - 11.500ft

Xbox Live 12+1 hónapos gold előfizetés - 9.500ft
    Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.500ft
    Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 2.000ft
  • sambauer
    -.-
  • Bencu
    Köszi! És merre van az a felbontás beállítás mert egy hete van Xboxom és még nem nagyon vágom :S
  • Pacal17
    Kicsit égett a pofám:

"Rokkszár végre belátta, hogy mennyire de kibaszott jó PS3-ra fejleszeni!!444"

Mintha úgy kúsztak volna oda a Sonysok lábához hogy LÉCCI LÉCCI HAD CSINÁLJUNK EGY JÁTÉKOT A TI FENSÉGES KONZOLOTOKRA!
  • Gideon Wieth
    Igen erről hallottam, de még semmit nem tudunk róla szinte..

Hát nekem az első Assassin's Creed is nagyon bejött, többször végigjátszottam :) A második biztos jobb lesz már csak ha arra gondolunk, hogy új környezet, több fegyver, lefegyverezési lehetőségek, rengeteg féle kütyü :) és ahogy elnéztem Firenze városa nem épp a legkisebb... És akkor még ott vannak a beígértek is mint pl Róma../// Kivi vok lesz-e Vatikán :D:D:D///Illetve egy Trailerben is láttam meg hallottam is róla hogy /meg ha jól emlékszem interjuban is említették, hogy több barátunk lesz nagyobb szerepekkel, és a nőkkel is lehet majd kezdeni valami csábítgatós casanovás lefizetős trükköt...
    Az előző játéknak egyik hátrányára még a /szerintem am remek, de tény hogy könnyű// harcrendszert rótták fel. Ahogy elnéztem, itt egy picit pörgősebbnek tűnt a harc illetve a stílusbeli ujítás, de itt is a 3 katonából egyszerre csak egy támadott ránk ...

Mind1 el nem fogják rontani :D
  • GP2100
    A psp go nekem is tetszik(főleg a mérete és a beépített 16GB mem miatt), de nem hiszem, hogy le fogom rá cserélni a mostani gépem(ha nem tudják feltörni, akkor biztosan nem :).
    AC2-vel kapcsolatban csak abban reménykedek, hogy nem lesz olyan monoton mint az első, különben NAGYON brutálnak néz ki, várom.
    HR: a sony elmehet a... De legalább lesz AW.
    A SC nekem is tetszett, kicsit szabadabb stílusúnak néz ki mint az előző részek, de remélem, hogy nem lesz benne sok lopakodás nélküli darálás. Az a shotgunos rész egy kicsit megijesztett...
    BTW nekem az R*-os ps exkluzív játék, az Agent keltette fel a figyelmemet. PS exkluzív R* játék? Neeeee!!!
  • Gideon Wieth
    Értem . Nekem PS3nál az új PSP GO tetszett, Bár az ASSASSIN'S CREED 2 mindent vitt.

MOstanában került fel egy Heavy Rain prezentáció is ami igencsak jóra sikeredett. A god of war 3 hozza a formáját az Uncharted 2 is jónak tűnik. Igen erős címeket sorakoztatott fel maga mögött most a sony.

Bár az Xbox se szégyenkezhet. nekem a kamera nagyon bejött, az Alan Wake gameplay isteni volt. A Splinter Cell gameplay is nagyon tetszett, szerintem igen jó irányba mozdult el a sorozat. :)

Ilyenkor sajnálom az exkluzivitást... :( Ahelyett hogy a Sony meg a Microsoft összefogna és megcsinálnák az álom gépet a játékosoknak :D
    Viszont ami nagyon tetszett és érdekesnek tűnik az a G-force játék :D Elviekben 3D-ben :D kiváncsi vagyok milyen lesz :D
  • GP2100
    Szokásszerűen lesz 89 új Mario, plusz megy nekik a lehúzás rendesen, a vitality sensorral az élen... Én egyébként főleg a DS miatt néztem, mert mostanában tervezek venni egyet.