XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Istencsászár: szvsz kellemes árkád játék. a levegõben szép is, a földközelben kevésbé. átvezetõk nagyon szépek és a történet/karrier is rendben van, bár nyilván valodi országok/háboru jobb hangulatot teremtene
el vagyok akadva, szuperiszonyatnagy repülõgépanyarepülõgépek ellen megyek és nemtom leszedni õket :)
online nemtom - repülõs multiban árkád játékkal én még igazán évezeteset nem játszottam, ilyen szempontbol vagy szimulátor vagy inkább helis (pl comanche4 jovolt) - de ez csak az én véleméynem
Forza.
Valaki próbálta a FULL Ace Combat 6ot? élmények vélemények? az online részrõl is! ?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ÁÁÁ NEEE EZ MÁR FÁJT!
Sometimes life hurst like hell
A Gears Of War-ban hogy a francba kell 30 másodperc alatt odaérni az APC-hez úgy, hogy ne daráljanak szét azok az állatok? Ha nem érek oda idõben, egy dinóhoz hasonlító lény elég durván összekormolja a járgányt. Futni kell elõre és rombolni, vagy van valami külön megoldás? Köszönöm a segítséget!
Én ezzel befejeztem, már sajnálom, hogy ennyi idõt és gépelés pazaroltam egy ilyenre mint amilyen te vagy. Álomvilágban élsz még, remélem egyszercsak felébredsz, jó látni, hogy ilyen idõsen mint te vannak még ilyen hülye emberek. Ez Magyarország. :)
SQR : "Ragnar úr flémkeltési próbálkozásaira, mert kb. semmi értelme!" Flémkeltésért nem jár büntipont? Nem akarok beleszólni és tudom már nekem is jár egy, de nehezen nyelem le az igazságtalanságot. Ez van, boccsa.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ez egy aláírás!
A Dark Messiah of Might and Magic Elements-rõl tudna valaki írni egy pár mondatot? Megéri foglalkozni vele?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Visszakaptam a box-ot havertol, szal rögtön ki is probáltam a Bournout Paradise-t, és nagyon tetszett . :) Szerintem a legjobban sikerült autos játék boxra. Viszont az lenne a kérdésem, hogy ti hogyan csináljátok a versenyeket? Vagyis vannak fõ versenyek, vagy mi? Mert ezt nem nagyon értettem, hogy csak mindig beállok a pirosnál és ugy versenyezzek orrba szájba, vagy vannak más versenyek is? Választ elõre is köszi...
Csocso! Csak nem birlak megelozni. Mar 3 csillagnal tartasz. :(
:)))
egyszer ketszer elkapod azzal a yamato baszassal es meghal hamar. ( tuti nem yamato a neve de valami japan y onos neve van annak az uj kardnak.. azt aktivalod az Lb vel aszem
Warezt is unom, folyton nyúznak miatta, szal. mostantól aki csak megemlít bármit is flash-elés, meg új releasek ügyében, VAGY BÁRMI hasonlót, azt pihenni küldöm elsõ felszólítás után (addig csak törlöm, ha nem fajult még nagyon el).
Erre a hozzászólásra SEM várok további reakciókat, csak a tények tudomásulvételét és a szabályok betartását!
Ez nem tanács volt!
Köszönöm!
P.S. Nyavajgásokra nem vagyok kíváncsi, hallgatom eleget, privátban se zaklassatok a témával kapcsolatban, hogy ki kinek a kijét küldte hova és mikor, nameg hogy ki kezdte! Nem az óvódában vagyunk! Aki nem bír magával az pihen...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Húzom a bélt , de figyelek ám , szal stay tuned! és hamár nem birom megállni és a röhögés se segit akkor jelentkezem <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
Tudodmit? Kikötöznelek egy fához és mint a nádor ispánt (ala ludasmatyi)jól elvernelek a gecibe! Tudom ,tudom , jo a kepzeloeröm ...csak már igy a neved kapcsan is beugrot vmi!
Az ilyen hsz-ken jót röhögök , a tiedre is csak azt tudom mondani ,h nem ismersz egyáltalán...de ez gondolom nem vigasztal ,viszont az meg már engem nem érdekel :D
Miért minek kéne itt mennie? Szerintem az általad szánalmasnak titulált kérdések pont ide tartoznak. Ezért van ez a topic.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Azok valóban kemények ,az agyadat támadják meg:D Nehéz volt nem mondom , de azért sikerult ellenállni és meglettek!
Bocsi olyan szorosan irta oda hogy kihagyta a szemem :) Szóval elméletileg a Ricoh az jó! Viszont nem a Ricoh MID-el gyártott lemezek ám, hanem ténylegesen a RICOH lemezek (merthogy nem mindegy)
Szóval én kétfélét ajánlok; Verbatim és Ricoh ezenbelül is a verbatim ajobb szerintem.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vettem egy 20 GB-os merevlemezt a boxhoz és csak 13,9 GB üres hely van rajta. Azt vágom, hogy vannak rajta elõre telepített zenék, témák, játékosképek meg egy arcade játék, de összeszámoltam és ezek nem foglalnak többet kb.100 MB-nál. Hol van a többi 6 GB ? Még a Windows se foglal ennyit! Csak azt ne mondjátok, hogy hibás mert én megõrülök...<#falbav>#falbav>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
További szép estét, jó partykat, élj civilizált életet, és remélem rövid idõn belûl már nem csak a VGA kábeleket fogod ide oda dugdosni. Gl & Hf, enjoy!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy a DMC4 secret missionok rohadtul idegtépõek...szinte lehetetlen õket megcsinálni... - Ragnar a véleményedre nem vagyok kíváncsi, te tudom, hogy mindet elsõre csukott szemmel megcsináltad.. :)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01