XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordAndrew
Látom megy a nagy banhammer... <#violent>

Lenne egy javaslatom, csak hogy a káposzta is meg a kecske is... <#nyes> A FAQ-ban (ami ugye nem az SG-n van, csak link mutat rá) benne lehetne a backup lemezkészítés módja és feltételei (hiszen backupot készíteni mindenkinek szíve joga). Egy másik topikban ezt profin megoldották, itt is megoldható lenne és akkor ez a topik tényleg érdemleges témákról tudna szólni, ugyanakkor informatív is maradt azok számára is, akik biztonságban akarják tudni eredeti játékaikat <#awink>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

arty
ha van ilyesmihez tehetséged, akkor érdemes megcsinálni 😊 de a box belseje nem ATX szabványu, szal buherálni kell rendesen ...

Forza.

DanielT
Azt már baszhatod, de olvasd el fentebb a szép piros betûket és távozz békével míg teheted 😊
woodbear
Hûtõbe majd nyáron! 😊)

Ez egy aláírás!

torrente
Attól azért sokkal jobb, mintha a te nevedben írna a moderátor. <#hehe>

Aguinaga
Én meg már azt hittem, hogy itt mindenkinek õszinteségi rohama van.
De átírni valakinek a hozzászólását anélkül, hogy azt jelezné az, aki átírta, tényleg gáz.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Minstrel
szerintem miért nem teszed inkább a hûtõbe? <#wow3>

http://topgearhungary.blogspot.com/

ajj de unom már a 3ledet😊 holnap elviszem megjavíttatni aztán ha visszakapom átdobom az egész cuccost egy pc-házba, ventikkel a procikon stb, szerintetek?

Istencsászár
Mi meg tõled😊 ( többen vagyunk ), pápá.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bendy
Már a saját hozzászólásomat is átszerkesztik a "tisztelt" fórum adminok? Gratula! Hányok tõletek

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ostoba spammer vagyok.

Bendy
Nem reklámozok más warez fórumokat és nem okoskodok többet! Tudom mi jár érte...

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Akkor elõbb talán olvasd el a kommenteket is, mielõtt okosságokat jelentesz ki elõre (forrást meg sem adva persze)

szóval: http://x-media.xel.hu/comment.php?comment.news.244

idézet Wadarrtól:
" Jo hirem van.... ezt a gepet valaki komolyan "molesztalta" ennek a nyomai hatarozottan lathatoak az alaplap aljan. Szoval nem kell aggodni az uj gepek tulajainak, feltehetoen ez a hibakod nem magatol jott"
Istencsászár
Persze, ebbõl tömeges hullahoppra lehet következtetni, teljesen logikus😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gergou
'A minap egy érdekes, eddig nem látott hibakóddal érkezett szervizünkbe egy Xbox 360-as. A gépen átlósan 2 piros led villog szaporán, a képernyõrõl pedig az E52-es hibakód olvasható le. Próbáltam utánajárni mi lehet a hiba oka, egyelõre sikertelenül. Mindenesetre tudomásom szerint ilyennel senki nem találkozott még az xbox scene berkein belül sem. A gép egy újfajta hdmi-s 65 nm-es darab.'

Nos ugy tunik a falconos gepek is hullani fognak elobb utobb...

`Take a look to the sky just before you die`

torrente
Használt gépeknél honnan deríted ki, hogy az a legjobb? Honnan tudod, hogy hogyan mûködött az a gép a megelõzõ pár hétben, hónapban?
Én azt mondom, hogy a nagyon olcsó használt gépeknél sokszor büdös valami.

MaSzKa
a lehettõlegkevesebbért akarom megvenni a legjobbat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

torrente
Tegnap este még egy 70 ezres Prémiumról kérdezted, hogy megérné-e. 30 játékra még ráköltesz 20-21 ezret, Play and Charge Kitre 6500-öt, az akkor sem jön ki 65.000-re, ha jól számolom.

Különben nem is gondoltam komolyan az ajánlatot, hiszen annak, aki 80 Ft-ot akar spórolni egy DL-dvd-n (úgy hogy megveszi eredetiben is a játékokat), az biztos nem tud 40-50 ezernél többet kiadni egy Prémiumos gépre.

Istencsászár
XBox360_Wireless_Headset.jpg 😊

tihs

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

tihs
ez+ mi a rák?

tvshopos abflex?

tihs

MaSzKa
az drága nagyon

ismerõs jó 25eFt-al vette olcsóbban ami neked van

torrente
Vedd meg az enyémet 90e-ért. Core gép prémiumosítva (20GB-os vinyó, vezeték nélküli kontroller, frankó kábel), flashelve, dobozában, Play&Charge Kittel, kb. 30 jó játékkal. Számlája megvan.
És akkor nem kell szarakodnod a játékok kiírásával sem.

MaSzKa
most találtam 1 használt gépet

premium jó állapot keveset használt minden kacatjávak 54eft lenne

nem tudom melyikkel járnék jobban

elönyei:
új
hdmi-s kevesebbet fogyaszt
kevesebb az esély hogy 3 ledes lesz
2500Ft-ét van hozzá olcsó DVI kábel

hátrányai:
-15eft-tal több

A hdmi-s premium elvileg falconos, az árakat pedig nézd meg magadnak

xbox360.lap.hu

konzolbolt címek
Sir Quno Jedi
Jól nyomod CsoCso! De lehet még keményebben is! Sok tisztogatás, SEMMI kegyelem! Brávó!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaSzKa
találtam 1 helyet 69eFt a premium hdmi 3év garival
ennél olcsóbban találok valahol?

ezek már tutti hogy Falconos alaplappal vannak szerelve?

konzoljatek.extra.hu

CSOCSO
Maszka.. tudsz olvasni? no warez!!!!!!!!!!!! arrol hogy eredetirol masolatot hogyan kell csinalni...fingod nincs..szal ne mentegetozz hogy csak ezert keresel jo alapanyagot... ha azt sem tudod mi a jo alapanyag akkor 1000% ek hogy nem masolatot csinalsz magadnak hanem warezoskodsz....

ha linkelsz be kepet ahogy ra van dugva az xbox drive a gepedre hogy masolatot csinalj es a progi is fut a monitoron akkor esetleg elnezest kerek..
testerlnx
>"Mert hinni egyszerûbb, mint gondolkodni."
Ez igaz.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

torrente
Gondolkodni nehéz! <#felkialtas><#bdead>

Apropopó gondolkodás: miért van több hívõ, mint filozófus?
Mert hinni egyszerûbb, mint gondolkodni. <#wilting>

Nagyon megéri!
Bár vannak apróbb hibái,de még igy is fenomenális!
Majd még én is nekiesek!

Mondtam én, ezek nem birnak magukkal 😄DDD

Most kicsit hamarabb hagytuk abba a GoW-ot, bár van még egy másik szoba,csak épp tele van...késöbb még lehet benézek! 😄
Menjetek ti is játszani! 😄

Hát én ezt nem ródtam fle negativumnak 😊 ...ha kicsit gondolkozol akkor ésszerü,h ha befejezted a pályát és mentesz,de nem nyomsz a NEXT -re attól még ott a lehetöség ,h továbbmenj

testerlnx
A DR-nek ennél jóval szarabb a mentési rendszere!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

woodbear
nah majd kiderül! mindenesetre beszerzem! mostmár nem kérdezõsködök, csak mindenhol dicsérték, gondoltam itt is rákérdezek! Akkor kösz mindenkinek a válaszokat!

Ez egy aláírás!

testerlnx
Ezt nem értem. Nekem ugyan ps3-on van, de nekem ezt nem csinálja! A betöltés után ki lehet választani melyik mission-ön játszok, és default-ból a következõ pályára áll.

cenobite
Nem nehéz! Tehát nem frusztráló. Nekem speciel semmi gondot nem jelent újrakezdeni, mert tudom, hogy a szintjeim megmaradnak, legfeljebb ledarálok még párszáz zombit, mire eljutok addig ahol abbahagytam. 😄

gamertag: kenobita

woodbear
azért, mert így úgytûnik mintha több kiegészítõt kapnál 😊 hosszabb a list😄

Ez egy aláírás!

Hát milyen elõlap? Rajta van a gépen, persze.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Ja és a driveot így nemtudom, szerintem az változó. Nekem az ismerõseimnek az Arcade és a Premium is BenQval van szerelve.

MaSzKa
de ez milyen elõlap?

a gépen is van nem?

Elõlap meg minden gépen van, nem tudom azt miért emelik ki mint tartozék. Az a gép eleje.

Azt nem tudom a 2 kábel miben különbözik. Szerintem abban, hogy a Premium kábelén van kapcsoló amivel HD-ra is áttudod kapcsolni. Szóval HD TV-hez. Mondjuk szerintem az Arcade gépé is ilyen, de lehet rosszul tudom. Ha ennyi az árkülönbség akkor Premiumot érdemesebb venni, de csak ha van rajta HDMI, mivel az újabb. Persze az Arcade is ugyan úgy jó.

MaSzKa
ja és ez mit jelent?

Microsoft Xbox360 elõlap

MaSzKa
köszi

az lenne még a kérdésem

Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
Termék: Microsoft Xbox 360 Arcade Pack
Model szám: -
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék! 60eFt

Termék: Microsoft Xbox 360 Premium Pack
Model szám: -
Tartozékok:
- Microsoft Xbox360 20GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 fejhallgató
- Microsoft Xbox360 elõlap
- Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
- HDMI digitális kimenet 70eFt

a 2gép AV kábelje miben különbözik?
ezek milyen driveokkal vanna szerelve?
melyiket érdemesebb venni?

woodbear
jaa, hogy ez ennyire nehéz?! pff akkor a dmc ehez képest mario, örök élet kóddal 😊)

Ez egy aláírás!

cenobite
Néha elég messze vannak egymástól a mentési helyek. De a DR lényege úgyis az, hogy többször újra kell kezdeni, fejleszteni a karaktered, mire végig tudod tolni. Ha egyszer meghalsz, akkor ne töltsd vissza a legutóbbi állást - mármint a játék eleje körül -, hanem "save and quit"-el újrakezdheted. Ekkor a szintjeid megmaradnak, így könnyebben boldogulsz. Én már vagy 4.-jére kezdtem újra, bár most kicsit pihentetem a játékot, mert mást is tolok.
Jó játék, nem bánod meg ha megveszed!

gamertag: kenobita

DanielT
Ennek kurva rossz vége lesz...