XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
tehát nincs értelme spórólni

és 2,4x vagy 8x-es a jó?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

torrente
Jó, hogy írtad, különben kérdéses, hogy mikor szúrtam volna ki, hogy tovább lehet lapozni a következõ pálya elejére. Ezt elég bénán oldották meg, de azt hiszem ez a játék leggyengébb pontja, másba nem tudok belekötni.

MaSzKa
kösz hogy segítettél :-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Bendy
Én nem tudom ezeket hol hallottad, de BenQ csak gagyikat gyárt. Philips maximum cdben gyárt jót, dvdbõl az is csak hulladékot. <#wilting>

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

woodbear
jaa, értem! kösz, csak arra voltam kiíváncsi, h nem kell e órákat tolni egy mentésig! mert nem mindig szoktam egy huzamban sokat játszani! Akkor bevállalom DR-t! így DMC4 után 😊

Ez egy aláírás!

Istencsászár
Nemkel a száni duma netovábbja, te nem veszed meg, s nem is másolod le... minek másolnád le? hogy ilyen kérdéseket rakj fel? logika rulzik😄 jézusom... és megmagyarázza...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cenobite
DR-ben bármikor menthetsz a mosdókban és egyéb save point-oknál. Szóval itt nem úgy van, hogy fejezetenként ment. Nekem semmi gondom nincs vele, kicsit nehezebb mintha bármikor/bárhol menthetnél, de ez még - nálam - bõven belefér.

gamertag: kenobita

Én is 22"-os monitoron játszom,Nekem nem -és ismerõseimnek sem- tûnik fel a torzítás,de tény hogy torzít egy kicsit.De sztem ezért kár a fekete csíkokat bámulni,csak hogy ne torzuljon a kép egy picit.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

mucsácsó
Gears of War 2 bejelentés

Haha, vártam már rá! 😊 Ráadásul X360 exkluzív..legalábbis gondolom egy jódarabig megint 😊
woodbear
akkor úgy kérdezem, hogy kb milyen idõ közönként lehet számítani mentésre?!

Ez egy aláírás!

Ott semmi chapter nincs 😄
Napok vannak! (órák stb. 😄)

Ajánlom!

Alwares
Egyébként én úgy néztem, hogy a képaránya 16:10-es. Nem lesznek torzak az Xbox360-as játékok képe a monitoron? Vagy fekete csík lesz körülötte (ez lenne a legjobb)?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

woodbear
A dead rising-ben hosszabbak a chapterek, mint a DMC-ben?? a mentés miatt kérdezem! mert erõsen gondolkodok a gammán.

Ez egy aláírás!

dienesoft
Igen, nálam is kimozdult már a táp, én is rosszul lettem...már jött az "z az én formám", amikor láttam, hogy kicsuszott a tápból a csatlakozó... 😊

Istencsászár
Jaaa, hát ugy meglepõdtem😊, de mivel láttam h minden kikapcsolt igy sejtettem h áram hiba... már 1szer volt azis h a táp rosszul érintkezett és akkor is bedobta😊, szóval már rutinosan veszem a dolgokat😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mármint Én a RROD-ra gondoltam,mert Én sík ideg lettem,míg rá nem jöttem az okára! 😄

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Csak az elején szar, mikor még nemtudod ,h mi mi , mi-merre stb. Én mostmár egyáltalán nem panaszkodom rá!

Left 4 Dead aszondod ,h jólesz ?😄DDD

crazyclone
ha nem flashelt gépre kiirok egy demot azt ugy lejátszodja?? vagy muszáj a liverol eredetit letölteni??

torrente
Ez már szinte hihetetlen, amit a lemez témával mûvelsz! Minden héten megkérdezed, hogy X meg Y lemez jó-e, annak ellenére, hogy mindenki Verbatimot és Ricoht javasol. Vegyél BenQ-t, Philipset, Lencot meg miegymást; örülj neki, hogy 87 Ft-tal olcsóbban hozzájutottál, mint a Verbához. Ha esetleg idõnek elõtte tönkremenne valami a gépedben, majd elgondolkozhatsz, hogy megérte-e 1500 Ft-ot spórolni a 20 lemezen.

Istencsászár
1 óra gém után rájöttem h ez nekem hiányzik, mert csak felbassza az egyam😄 pedig a játékot 2szer vettem meg, s 2szer eladtam, csakis a idétlen save rendszer miatt.

Én is feladtam parszor ,full szar a mentési rendszer , legalabbis azt mondja elsöre másodjára az ember ,DE HIDD EL , HATALMAS GAMMA , FULL AAA 😄 ne add fel! Haladj a fösztorin!

Gondolom Te is leizzadtál! <#vigyor5>

A mentésrendszerbe nincsen bug, se semmi! A játék a progresst menti el és,nem azt ahol vagy a pályán. Az már majdnem kiment a divatból,h mentel a pályán vhol és oda ad vissza.
Ezért van az a DMC4-be ,h Red Orbot stb.-t elment ,ha pályaközbe save-elsz! Viszont nem érdemes félbehagyni a missiont (menteni azért ments mert az orbok stb. megmarad ,hamár végképp nincs idöd befejezni a pályát), mert akkor kezdheted majd elõröl!

Istencsászár
Undorító Dead Risingel ezért nem játszok... pedig AAA gamma lenne nekem is.

Istencsászár
Áramszünet miatt nekem is bedobta, 2szer is már😊

arty
ugye ettõl még nem kell tapsolni az ostoba készitõk mégostobább ötletéhez ?

Forza.

Mint azt már írtam máskor is,nekem egy pillanatnyi áramszünet miatt is jött elõ ilyen,nem kell mondanom:szívinfarktus közeli állapot bejátszott!De azóta is mûxik a gép,egy újraindítást követõen,ennek bõ egy hónapja....

Jajj , egyesek mar latom nem birnak a temérdek IQ feleslegukkel és itt élik ki!

Ha elmented a pálya végén miutan Mission Completed és kilépsz, majd betöltöd a mentést, akkor nem kell azt a pályát ujrajatszanod IDIOTA 😄 ,Mission Menü-be nyomsz egy jobbrát ahol lehet lapozgatni a küldik között (Nehézségi szint neve , mellette a szám ,h hanyas mission)és folytatod az uj pályával, CSAK AZÉRT NEM ANNAK A SZÁMÁT ADJA ALAPBÓL MERT, MIKOR ELMENTETTED AZ MÉG AZ ELÖZÕ PÁLYÁHOZ TARTOZOTT!
Teccik érteni ?<#banplz>

Sz.tem ezt nem ide akartad írni ugye?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

mucsácsó
Nem szidalmazni akartam õket, félre ne értsd 😊)
Capcomos srácok tudnak ez tény..csak ez a jellegzetes save rendszerük...amit mondjuk annyira nem is komálok 😊
woodbear
ne ott mentsd el, hanem várd meg még bele kezd a következõ pályába! és ott egybõl elmentheted!

Ez egy aláírás!

arty
jo kérdés 😄 szétbarmolt alapkábelen nem jön ki, ha hdmi az aktiv ??? 😮

Forza.

Waczkor
Páran írtuk a Samsung 2232BW-t.Két csati van rajta,szal egyszerre mehet a box meg a pc-is,bár sok másik monitornál is 2 csatlakozó van és egy gombbal tudsz váltani köztük.

Nekem ilyen van és megvagyok vele elégedve.Xboxhoz szerintem király,netezéshez is jó,CoD 4 et pl pc-n tolom rajta és az is jó,film nézéshez megy egyenesen pazar.

Jó vásárt csinálsz vele,de nyugodtan olvass utána.Elég jó kritikát kapott.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

torrente
Márhogy pikkelek a japán készítõkre.

torrente
És akkor még csodálkoznak, hogy rasszista vagyok? <#zavart1>

mucsácsó
Aztért van, mert tipikus CAPCOM gamma... 😊 Pl. Lost Planetben is ilyen a save rendszer...
torrente
A Devil May Cry 4-ben miért van az a csöppet sem bosszantó dolog, hogy a pálya teljesítése után (Mission Completed) csinálok egy mentést, majd kikapcsolom a gépet és a következõ alkalommal, amikor betöltöm a játékot, annak a pályának az elejétõl kezdi megint, amit már teljesítettem?

torrente
"És NEM kell lcd tévé bármennyire is olcsók már és keveset kéne csak gyûjtenem hozzá😄"

Gondolom ezt azért írtad, mert visszaolvastál a topicban és láttad, hogy tv-re beszélnénk rá az embereket.
Nos, ennyi erõvel még ha egy pár hozzászólást visszaolvasol, akkor monitor ajánlót is fogsz majd találni.

joshua
Milyen 22"-os wide monitort ajánlotok egy xboxhoz? Mert lassan le szeretném cserélni a 17"-os 4:3-as moncsimat. Még annyi hogy jó lenne ha szmítógépet is lehetne rá kötni egyszerre a boxal.
És NEM kell lcd tévé bármennyire is olcsók már és keveset kéne csak gyûjtenem hozzá😄

cenobite
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://cgi.ebay.co.uk/Xbox-360-Mass-Effect-English-Instock_W0QQitemZ150217323379QQihZ005QQcategoryZ112847QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Zsoltika 007
Honnan?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

cenobite
Jeee... Jön a Mass Effect 8k-ért "Brand New and Sealed!" 😊)

AntiHero
Guitar Hero 2 és Guitar Hero 3-at vennék!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jedi nyelv<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

"Háak jóak" ez milyen nyelven van?
Sir Quno Jedi
Háak jóak TV-n meg kijön hátul a variable audio out, hogy szépen fejezzemki magamat. AZt rábököd a zerõsítõre, oszt jóvan. De lehet optikait is ha valakinek az fáj.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grayfox
megy nem hdcp-s dvi-on a box, de a hangot hogy oldod meg? -.-

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

arty
inkább a PC-t kösd be DVI-on, a konzolhoz meg vegyél vga kábelt ...

boxon a HDMI kimenetre be lehet egyáltalán állitani 1280x1024-et (monitorod nativ felbontása) ?

nameg, a monitorodrol nem emlitik, h a DVI bemenete HDCP képes lenne, ez is LEHET gond (passz, h megy-e a box HDCP képtelen eszközön)

amugy ami kábel képét linkelted, ELVILEG jo lenne ...

Forza.

DanielT
Természetesen nem.
Azt hogy Live nélkül nem elérhetõ?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P