XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki válaszoljon pls?
ebben mi a warez, mert én nem látom
video
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Lost játékról tudna valaki mondani valami információt?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hogy lehetne megoldani azt számítógépen (bedugdosgatás nélkül), hogy az Xbox és a gép egyszerre menjen és nekem csak "ki kelljen választanom mondjuk a vidikártyában", hogy melyiket szeretném megjeleníttetni? Van egy CRT és egy VGA bemenet, na most volt egy VGA/CRT átalakítóm, arra csatlakoztattam az Xboxot, a másikon meg ment a rendes vga képe. A monitoromon sajnos nincs 2 bemenet, ezért próbálom valahogy megoldani. Aztán ugye így nem adja le a jelet. Ezt hogy lehetne valahogy megcsinálni? Köszönöm a segítséget!
Mivan a supportal?
Semmi hiszen itt MOn nincs LIVE hivatalosan igy segíteni sem fognak, s nem is érdemes pattgoni mivel kamu cíemmel vagy regelve...
Vegyél inkább feltöltõkártyát, és ne ess abba a hibába amibe én.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki tudja, hogy xbox360-on a sima xboxos vice city-s kodokat hogyan kell hasznalni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AMugy Dead Rising OLVASHATATLAN sima sd tv-n(72cm siképernyös Samun láttam ,a herzet nemtom,de tökmind1,fõleg sdnél)),saját szememmel láttam!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nézd meg itt: dmc4 game guide
Az a kérdésem lenne, hogy DMC 4-ben amikor legyõztük azt a boss-t //ahol a kardok röpködnek és el kell õket kapni és belevágni az üvegbe//akkor merre tovább? Ugye kaptunk egy új erõtt//nemtom hogy kell használni vagy mire// és mondja h vissza kell menni-e ide meg ide.. de pontosan hova menjek ?
Köszi a help-et
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Komoly ahogy bemutatja stratégiáját videóban a Commander<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Dob a játékélményen nem kicsit!
★ 汤姆 李
Egyébként azt meg lehet oldani, hogy ha monitorra kötöm a boxot, akkor a monitoron a hang is hallatszon (vannak rajta beépített hangszórók)? Vagy mindenféleképpen kellenek külön hangfalak/hangcucc?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Így aki ezzel kapcsolatban akar tájékozódni legalább a FAQ-t nézi meg és nem kérdezget. Ennek ellenére azért csak van mirõl beszélni..
Pl. Volt az a hír, hogy az Amazonon levették az összes Xbox360-t és kiírták, hogy már nem gyártják, viszont már volt GDC-n Microsoft konferencia, ezt akkor gondolom azt jelenti, hogy nem lesz itt új verziójú Xbox, csupán az Amazonnál nyomoroncoskodtak :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mindkettõre azt hiszem mondható hogy "fõ" topik.Mindkét topik utolsó hozzászólás oldalán van szó chipelésrõl,wiikey-rõl... Egyik topik fejlécében sem virít bannolásal riogató üzenet.
Úgytûnik a 360 külön "állatfaj" ebben a warezmentesitõ hullámban.A "Ps2 chipek" topik is újraéledt "ha nem lesz szó benne warezrõl" feltételel.Hát nem tudom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"nem szabad warezolni mert baj lesz" stb.
mindenki tudja azt jól van
ez a topik se azért fog behalni mert tilos a kalóz dolgokkal foglalkozni, hanem a hülye hozzászólások miatt, egy jóérzésü ember utálja ha fenyegetik, hogy figyelmeztetést kapsz, meg bant ha nem jól viselkedsz!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ez egy aláírás!
A bann PS fekete stilus, és együttérzésböl a PS3-sozokra gondolva, tilos a warez!?
Pfffff.... Kezd zülleni az X360 topic!? Na joccakát akkor! :)
Persze, azzal egyetértek, hogy a hülyeséget szûrni kell (hogy írom ki, milyen lemezre, kijött -e már stb), azt mindenki csinálja burkoltan.
De ettõl a nagy antiwarez faszságtól hányok. lehet törölni.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nekem mindenem megvan már, de gondolni kell az újakra is (legalább egy FAQ szintjén), akik információért jönnek ide pl. bakcup DVD lejátszáshoz... Ennyi, részemrõl a téma lezárva.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯