XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa kitiltva
annak mi köze a warezhoz, hogy én az eredeti x360-as játékaimat hdd-rõl akarom futtatni kímélve a fejet

valaki válaszoljon pls?
ebben mi a warez, mert én nem látom

Istencsászár
A film elsõ két évadját öleli fel, minden fontos mumentum ami a filmben szerepelt benne lesz, a karakterek mind valósak a filmbõl ismertek kivéve akivel mi megyünk, de õ is egy túlélõ a géprõl.

video

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

james69holden
ebay

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Evogordon
Aha köszi szépen.

Egyébként hol lehet a legolcsóbban kapni 12 hónapos gold-ot?

Örm
Hello!
A Lost játékról tudna valaki mondani valami információt?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

dienesoft
Sziasztok!

Hogy lehetne megoldani azt számítógépen (bedugdosgatás nélkül), hogy az Xbox és a gép egyszerre menjen és nekem csak "ki kelljen választanom mondjuk a vidikártyában", hogy melyiket szeretném megjeleníttetni? Van egy CRT és egy VGA bemenet, na most volt egy VGA/CRT átalakítóm, arra csatlakoztattam az Xboxot, a másikon meg ment a rendes vga képe. A monitoromon sajnos nincs 2 bemenet, ezért próbálom valahogy megoldani. Aztán ugye így nem adja le a jelet. Ezt hogy lehetne valahogy megcsinálni? Köszönöm a segítséget!

Istencsászár
Lehet de nem érdemes vagyis ha 1szer veszel és megadod a számlaszámodat, akkor azt nem tudod utána letíltatni, hanem autómatikusan fogja levonni minden hónapban az összeget. Jöhet a kérdés hogy:

Mivan a supportal?

Semmi hiszen itt MOn nincs LIVE hivatalosan igy segíteni sem fognak, s nem is érdemes pattgoni mivel kamu cíemmel vagy regelve...

Vegyél inkább feltöltõkártyát, és ne ess abba a hibába amibe én.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Evogordon
Live-on lehet live gold-ot venni? Ha igen mennyibe kerül?

mucsácsó
Hát jah, elég ciki <#idiota><#idiota>
a shot
Sziasztok!

Valaki tudja, hogy xbox360-on a sima xboxos vice city-s kodokat hogyan kell hasznalni?

Kandurex
vannak ilyenek..., én a blue dragon -t elõször SD-TV -n láttam, egy feliratot nem tudtam elolvasni, pedig azért egy RPG -szerû játéknál ez enyhén szóval is létkérdés

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ideje.

AMugy Dead Rising OLVASHATATLAN sima sd tv-n(72cm siképernyös Samun láttam ,a herzet nemtom,de tökmind1,fõleg sdnél)),saját szememmel láttam!

joshua
Sztem megy a BANHAMMER!!!

cenobite
????

Pedig baszott nagy pirossal van kiírva a banner alá...

gamertag: kenobita

woodbear
ezt nem hiszem el! még anno én is elfelejtettem, h kinyitottam :D

Ez egy aláírás!

Gideon Wieth
JAJH télleg... van a híd amit kinyitok! Én hülye :D Köszi :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Visszafele, de meg nem mondom már neked konkrétan merre, talán abban a missionben volt egy fekete híd, de nem tuti.

nézd meg itt: dmc4 game guide
Gideon Wieth
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy DMC 4-ben amikor legyõztük azt a boss-t //ahol a kardok röpködnek és el kell õket kapni és belevágni az üvegbe//akkor merre tovább? Ugye kaptunk egy új erõtt//nemtom hogy kell használni vagy mire// és mondja h vissza kell menni-e ide meg ide.. de pontosan hova menjek ?

Köszi a help-et

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Nekem Forzával nem volt gond SD tv-én. Egy-két felirat nem volt olvasható de az nem is nagyon érdekelt :D Halo 3-ba nem kell olvasni, viszont PGR 4-ben meg elég sok minden volt olvashatatlan, az tényleg jobb HD-én....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na most már találtam több infót is róla.Igen jónak tûnik!
Komoly ahogy bemutatja stratégiáját videóban a Commander<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mindenféleképpen ajánlom a hangfalakat azok a kis csipogók helyett:D
Dob a játékélményen nem kicsit!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

mucsácsó
Nah szép...köszi azért :) Pedig tökre játszanék vele =/
Egyébként azt meg lehet oldani, hogy ha monitorra kötöm a boxot, akkor a monitoron a hang is hallatszon (vannak rajta beépített hangszórók)? Vagy mindenféleképpen kellenek külön hangfalak/hangcucc?
woodbear
Nekem is mondta haver, h forzába meg halo3ba nem látja az írást:D

Ez egy aláírás!

torrente
Éppen tegnap mondta a haverom, hogy sima tv-n játszva nem tudta elolvasni a feliratokat.

Sephi
Kinhalal. Akkor mar inkabb beszerel egy olcsó moncsit es azon tolod :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
Nehezebb, meg merem kérdõjelezni, hogy sokkal, de azért úgy ahogy elolvashatóak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arty
nehezebb, de elolvashato (72cm 100hz jó pana crt-n néztem anno)

Forza.

mucsácsó
Srácok, a Dead Rising nagyon gáz sima SDTV-n? Hallottam, hogy rohadt kicsik a feliratok, és nagyon nehéz elolvasni sima tv-n a feliratokat...De azért el lehet õket olvasni? Vagy totál semmit nem látsz belõle? :D
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kaplan
Azért nehogy meghaljatok már, mert nem lehet a warezrõl beszélni. Természetesen én is azt mondom, hogy egy FAQ ezt illetõen legyen kint, hisz ez egy nyílt fórum, és úgy tudom nem a BSA üzemelteti :)

Így aki ezzel kapcsolatban akar tájékozódni legalább a FAQ-t nézi meg és nem kérdezget. Ennek ellenére azért csak van mirõl beszélni..

Pl. Volt az a hír, hogy az Amazonon levették az összes Xbox360-t és kiírták, hogy már nem gyártják, viszont már volt GDC-n Microsoft konferencia, ezt akkor gondolom azt jelenti, hogy nem lesz itt új verziójú Xbox, csupán az Amazonnál nyomoroncoskodtak :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arty
... és ehez sajnos én is hozzájárultam :(

Forza.

arty
Évben. Nem hetekben!

Forza.

DanielT
Ez a topik egy mocsok volt az utóbbi hetekben. Nem mehetett tovább.
Most kicsit belepillantottam a PS2 és a Wii topikokba.
Mindkettõre azt hiszem mondható hogy "fõ" topik.Mindkét topik utolsó hozzászólás oldalán van szó chipelésrõl,wiikey-rõl... Egyik topik fejlécében sem virít bannolásal riogató üzenet.

Úgytûnik a 360 külön "állatfaj" ebben a warezmentesitõ hullámban.A "Ps2 chipek" topik is újraéledt "ha nem lesz szó benne warezrõl" feltételel.Hát nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DanielT
Ne morogj medve :D
morgomedve
Én is így gondolom, ilyen gyerekes hülyeségekkel foglalkozni...
"nem szabad warezolni mert baj lesz" stb.
mindenki tudja azt jól van
ez a topik se azért fog behalni mert tilos a kalóz dolgokkal foglalkozni, hanem a hülye hozzászólások miatt, egy jóérzésü ember utálja ha fenyegetik, hogy figyelmeztetést kapsz, meg bant ha nem jól viselkedsz!

JohnnySmith
Innen fogsz a leggyorsabban a banamákra menni PS3 is találtál olcsón...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

A legszánalmasabb tudod ebbe az ,h mikor volt W FAKÚ ,akkor is jött-ment itt a sok nyomi és kérdezgetett, pedig a FAQba minden benne volt ,nem-e ?

:DDDD

woodbear
mindenki készíthet bakcupot, aki nem akarja, h karcoldjon az eredeti lemeze :)) az egy más dolog, h nem bírja lejátszani:D:D

Ez egy aláírás!

Kandurex

Ewergo
Ez nem semmi.
A bann PS fekete stilus, és együttérzésböl a PS3-sozokra gondolva, tilos a warez!?
Pfffff.... Kezd zülleni az X360 topic!? Na joccakát akkor! :)

torrente
Cseles! Direkt bakcupot írsz (backup helyett), hogy még ebbe se lehessen belekötni és bannolni. <#eplus2>

grayfox
Amíg akár 1 albumnyi mp3 ott csücsül a vinyótokon/mp3- lejátszón, vagy netán 1 pár xvid, senkinek semmi joga mások "warezkodása" felett ítélkezni.

Persze, azzal egyetértek, hogy a hülyeséget szûrni kell (hogy írom ki, milyen lemezre, kijött -e már stb), azt mindenki csinálja burkoltan.
De ettõl a nagy antiwarez faszságtól hányok. lehet törölni.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Istencsászár
Érdekes mód egy ilyen embert nem láttam erre napok óta. Amugymeg kit érdekel.

LordAndrew
Tévedsz <#vigyor3> Egy békekeresõ / békeszeretõ ember csöppet sem kétségbeesett kiáltása ez <#wink>

Nekem mindenem megvan már, de gondolni kell az újakra is (legalább egy FAQ szintjén), akik információért jönnek ide pl. bakcup DVD lejátszáshoz... Ennyi, részemrõl a téma lezárva.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Fido4life
de legalább burkoltan teszi..:D

Kandurex
A W-huszárok utolsó kétségbeesett kiáltásait vélem felfedezni a hozzászólásban! <#hehe>

Istencsászár
Hazudsz. Én minek másoljam le az eredti játékaimat?:DDDDD hazudsz!