XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viva Pinata Bundle
Forza 2 Bundle
PGR3
Amped 3
Oblivion
Call of Duty 3
Perfect Dark Zero
Aki a legtöbbet ajánlja azé! Akár egyben is elvihetõ jóval az ár alatt!
Lalikum
PS3 ID: ghost_hun
Nem tudjátok, hogy esetleg honnan tudnám beszerezni legolcsóbban? És lehetõleg ahonnan rendelni lehet tûrhetõ áron, mivel vidéki vagyok..
Amúgy már néztem jópár helyen az imént, dehát ilyen 7-9 ezer Ft között mozog mindenütt...(a Microsoftos kábel legalábbis, utángyártottat meg nem túl sok helyen találtam - pedig szerintem akár az is megfelelne..)
NAgyon könnyen megvolt nekem ezzel a kettõvel.
Youtubeon találsz videókat is, illetve gamespot.com -on asszem van leírás is.
Elveszve a bútoráruházban 😛
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ahogy azóta utánalestem pár más fórumon is, abszolút megoszlanak a vélemények, viszont józan és annál inkább paraszti eszem szerint is jobb lehet neki fektetve . . .
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A box-nak (természetesen eredeti játékokat futtatva 😄) fektetve, vagy állítva jobb a hõleadása?
Szívem szerint állítva használnám, de elbizonytalanít, hogy akkor alulra kerülne egy perforált rész, és nem tudom, hogy akkor mi lenne a szitu.
Szóval vélemények, okosságok?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki megtudná mondani, hogy a Fifa Street 3 mikor fog megjelenni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az viszont biztos, hogy a játék történetének alakulsát a sorozat forgatókönyvírói is figyelemmel követték, így számíthatunk a szokásos "lost-os" fordulatokra, élményekre. Ha minden igaz, akkor arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a sorozat kérdéseire ne a videójáték adjon választ, de az új túlélõ képében olyan területre juthatunk el, mint a Fkete Szikla, vagy a "többiek" lakhelye. Még a "Füst" elõl is kell menekülni, át a dzsungel ismeretlen és veszélyekkel teli világán.
Bízom benne, hogy nagyon jó lesz.
Jedi Knight 3 SW Battlefront-ok Kotor-ok 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez egy aláírás!
Tudna valaki nekem mesélni a Lost Via Domusról ? Érdekelne hogy mennyire kaland illetve Akció ? Mert nem vagyok egy nagy kalandjátékos //itt pl mystekre meg ilyenekre gondolok// de a sorozat tetszett és a játék a videói alapján nem lehet rossz... Ilyen fél kalandokkal játszottam mint pl Farenheit vagy nemtom mennyire jön ide az alone in the dark ill Resident Evil 1-4 //bár itt a 4 inkább már akció 😊//
Van kilátás arra,hogy free lesz a Live vagy ez felejtõs?
★ 汤姆 李
Xlink Kai miért nem terjed el jobban?Nehéz összehozni(beállítani) kai-t?
Headset különben minek system link-hez(füles viszont mindenképp)?Sz.tem oda nem kell csak mikor kai-on van a player nem?
★ 汤姆 李
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Ja és megy a headset is a cod4 system linken,de csak akkor ha van 1 aktiv liveos profilod és azzal tolod.
Akkor benézek én is.
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Ott lehet szedni elég gyakran.
Te egyébként ismersz:S
Vagy ti is multiztok?
★ 汤姆 李
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nemtudjátok 360ra fog jönni F-1-es játék?
System Link-en 4 Player.Nagyon komoly az a rész benne mikor megvan 1 bizonyos kill és lehet hívni a légierõt😊Profi Multi része van!
★ 汤姆 李
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.