XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor még csak annyi lenne a kérdésem hogy ideiglenesen egy 50 hrtz-es Samsung tv használható RGB kábellel ? :D
Torrente nem tv-ben nézem hanem gépen, én is ritkán tv-zek különben!
Ez egy aláírás!
Magyar csatornákon nem szabad nézni ilyeneket!
Lost,PB,Heroes...mindet angolul magyar felirattal!
Ja meg általában magyar adók 1 évaddal levannak maradva ,bár lostnál kicsit felzárkoztak ,ha joltom!
Érdekes a sztori,Lost fanoknak érdemes kipróbálni...de akik nem nézik a sorit azoknak nem angy kedvcsináló.
A helyszínek elég jók, néha jóérzés a soribol láttott helyeken járkálni...de ugy különösebben nem hatott meg!
2 bõ délután alatt kinyomtam 1000-re ...van 1-2 jó acsi,de amugy a többi nagyon laza!(egy kijátszásra,ha nem aprólékosan nyomja az ember,meg nem Lostosan gondolkodva :D meg egy kis guide nélkul simán összejön 6-700GS)
A játék valóban rövid,de nem zavart,mivel a játék elején már láttam ,na ezt minél gyorsabban kiakarom nyomni! Nehéz megfogalmazni,de hiába a sok (rengeteg) ismerös helyszín, maga a játékmenet túl 1xerû (tradelésnek is 1-2xer veszi hasznát az ember),kevés benne az ötlet,néhol elvont...túl hamar összedobták sztem...nem arról van szó,h nemköti le az embert,mert pont ,h leköti ,csak nemtom nincs benne semmi csavar ,1-2 részt lászámitva kevés az adrenalin/idegtépõ rész , lassú a játékmenet.
Logikai részek tetszettek,fõleg a számítógépes részek...jó volt a játék,de semmi extra...maradok a sorozatnál:D mi mást is tehetnék!
Egyedül a flashbackeknél kurta fel az agyam a game, csak itt akadtam meg kicsit! Az istennek se jöttem rá ,h mit kell fényképezni!Ott van 1-2 szívós rész.
A befejezés is tetszett és érdekes és eddig olyan dologra tesz utalást amit csak sejthettünk! (Nem akarok spoilerezni ,de aki látta a Next
Mindenek ellenére jó kis szórakozás volt!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ez egy aláírás!
<#taps>#taps>
gondolkozz már ember, annyiért még lószart se kapsz!
GRAW 2 engine!
Pro:
- Szép grafika (Dzsungelt sztem a Crysis is megirigyelné :P )
- Jó sztori (Lost)
- Jó bejárni a filmben látott helyszíneket
- Jók a flashback-ek
- Kell gondolkodni, logikai feladványok
Kontra:
- Rövid (8-10 óra kb)
- Érezhetõen reccen a kép néha, de nem csoda, szép a graf
- Néhol rohadtul el lehet akadni, fogalma sincs az embernek pár helyen, hogyan tovább
- Kevés interaktivitás, kevés szerepe van a többi szereplõnek
- Logikai (áramkapcsolós) feladványokkal lehet szopni jó ideig
- Átvezetõ videókat nem lehet elnyomni (ez idegesitõ ha sokadszor próbálja újra az ember a missiont)
- Sokszor töltöget (de szerencsére röviden)
Végül gyors vélemény: Én nagyon vártam, egyik kedvenc sorozatom a Lost,
tetszett a játék, de kicsit lerontotta az élményt, h 1-2 helyen meg lehet szívni, nagyon el lehet akadni. De ennyi baj legyen. Én azt mondom, mindenképp megéri lenyomni, lost fanoknak pedig kötelezõ.
Összesen 8,5 / 10 , jó szívvel 9 / 10 :)
elég jó kis rivjúkat kapott,de érdekelne az egyszeri játékos véleménye is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
<#eljen>#eljen>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tipikus pre-RROD fagyás: a képen kis "szemetelés" jelentkezik, és a kontroller rezeg tovább.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Tegnap GOW al elkezdtem játszani és 10 perc után fagyott egyet. Utánna nyomtam még vele egy 45 percet gond nélkül.
Ez normális? Eddig nem volt ilyen egyszer
nekem volt egy prémcsim-RIP most van egy hdmi-s aradeom és nem látok különbséget,ráadásul pont egyik gém közepén voltam mikor megejtettem a cserét és így sem tapasztaltam semmi lényegi különbséget
szal amig megy a szekered,ne cseréld le
szvsz
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
PS3 ID: ghost_hun
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
Tehát, a vinyós, csak a letöltött cuccok miatt (demók) érdemes.Szóval -ha jól veszem ki a szavaidból - akkor teljesen mindegy ha mondjuk veszek egy játékot, hogy azt Arcadon vagy Premiumon futtatom.
Rendben, köszönöm mégegyszer.Pacsi!
Egyébként Arcade is a jelenleg "legjobb" (legkevésbé melegedõ) 175W-os, Falcon alaplapos cucc, HDMI kimenettel, akár LCD tv-re is könnyen köthetõ.
Gyárilag komponens kábelt kapsz hozzá, Scart átalakítóval, ezeken keresztül köthetõ TV-re. Ha LCD tv-d van vagy monitor, akkor kell venned VGA kábelt vagy HDMI kábelt, ezek mind pár ezer forintos dolgok. Ezek után simán köthetõ monitorra. Sõt, ha nincs LCD TV-d, akkor ajánlott monitorra kötni, amennyiben az TFT monitor :) Szebb képet kapsz mintha hagyományos CRT TV-re kötnéd.
Amennyiben kell vinyó Premium (de figyelj h ez is HDMI-s 175W-os legyen, kevésbé melegszik), ha nem kell vinyó Arcade-ot vegyél.
Néztem a hivatalos honlapot, világos minden, viszont az XBOX Arcade az mit takar?Mennyiben más mint az alap 360?Az Elite ahogy kivettem, az a "legnagyobb".Aztán láttam,hogy kiadják Premium névvel is, errõl sem tudom mit takar.És az utolsó láma kérdés.Kifejezetten olyan kimenetei eszközre lehet kötni amit XBOX-hoz gyártanak, vagy ráköthetem TV-re, vagy akár egy PC-s monitorra is?
Aki eddig nem dõlt hanyat tõlem az kérem válaszoljon...:D
Köszi skacok,pacsi!