XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Tüzetesebben megnéztem a borítóját, és a hátulján ott van, hogy "60hz only"...Szóval akkor jól emlékeztem rá =/
mucsácsó
Sajnos ponthogy az Oblivion az igényli, én úgy tudom...pont tegnap olvastam, ráadásul a borítóján is ott vírit a 60 hz jele! Szóval valszeg igényli a PAL-60-at.. =/
woodbear
azt nemtom!

Ez egy aláírás!

Fido4life
Köszi a választ, remélem az Oblivion nem igényli..

woodbear
amelyik játék nem igényli a 60Hz-et azzal tudsz játszani!

Ez egy aláírás!

Fido4life
go fuck yourself thank you

akkor még csak annyi lenne a kérdésem hogy ideiglenesen egy 50 hrtz-es Samsung tv használható RGB kábellel ? :D

woodbear
akkor erõs közepes??

Torrente nem tv-ben nézem hanem gépen, én is ritkán tv-zek különben!

Ez egy aláírás!

rtl-en csak az 1.évadot néztem...szinkron sucks!!!44
Magyar csatornákon nem szabad nézni ilyeneket!

Lost,PB,Heroes...mindet angolul magyar felirattal!

Ja meg általában magyar adók 1 évaddal levannak maradva ,bár lostnál kicsit felzárkoztak ,ha joltom!

Na visszatérve a Lostra!

Érdekes a sztori,Lost fanoknak érdemes kipróbálni...de akik nem nézik a sorit azoknak nem angy kedvcsináló.
A helyszínek elég jók, néha jóérzés a soribol láttott helyeken járkálni...de ugy különösebben nem hatott meg!
2 bõ délután alatt kinyomtam 1000-re ...van 1-2 jó acsi,de amugy a többi nagyon laza!(egy kijátszásra,ha nem aprólékosan nyomja az ember,meg nem Lostosan gondolkodva :D meg egy kis guide nélkul simán összejön 6-700GS)
A játék valóban rövid,de nem zavart,mivel a játék elején már láttam ,na ezt minél gyorsabban kiakarom nyomni! Nehéz megfogalmazni,de hiába a sok (rengeteg) ismerös helyszín, maga a játékmenet túl 1xerû (tradelésnek is 1-2xer veszi hasznát az ember),kevés benne az ötlet,néhol elvont...túl hamar összedobták sztem...nem arról van szó,h nemköti le az embert,mert pont ,h leköti ,csak nemtom nincs benne semmi csavar ,1-2 részt lászámitva kevés az adrenalin/idegtépõ rész , lassú a játékmenet.
Logikai részek tetszettek,fõleg a számítógépes részek...jó volt a játék,de semmi extra...maradok a sorozatnál:D mi mást is tehetnék!
Egyedül a flashbackeknél kurta fel az agyam a game, csak itt akadtam meg kicsit! Az istennek se jöttem rá ,h mit kell fényképezni!Ott van 1-2 szívós rész.

A befejezés is tetszett és érdekes és eddig olyan dologra tesz utalást amit csak sejthettünk! (Nem akarok spoilerezni ,de aki látta a Next Nicolas Cage fõszereplésével...az majd gondoljon rá a játék végén :D)

Mindenek ellenére jó kis szórakozás volt!

torrente
Nem vagyok tv-buzi. Szinte csak sportot meg angol adót nézek. Ha a Lost a RetekKlubon vagy a Tv2-õn megy, akkor meg a 0-hoz konvergál az esélye, hogy akárcsak részletet láthattam volna belõle.

Alwares
Én nemrég vettem 4k-ért 19-es Crt-ét, el is adtam majdnem 20-ért :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

woodbear
ne mondd,h soha nem hallottál a sorozatról?? <#wow2><#confused>

Ez egy aláírás!

14 colos crt-t!
<#taps>
gondolkozz már ember, annyiért még lószart se kapsz!

huhuhuhúúúúú ,fogjatok le!

Nem mondanám ,h kiemelkedõ a graf ,de jó!
GRAW 2 engine!

Fido4life
Milyen monitort ajánlotok Xboxhoz, 10e huf alatt ?

torrente
Mi az a Lost? <#confused><#kocsog>

Lostot ma fejeztem be, akkor álljon itt egy vélemény:

Pro:
- Szép grafika (Dzsungelt sztem a Crysis is megirigyelné :P )
- Jó sztori (Lost)
- Jó bejárni a filmben látott helyszíneket
- Jók a flashback-ek
- Kell gondolkodni, logikai feladványok

Kontra:
- Rövid (8-10 óra kb)
- Érezhetõen reccen a kép néha, de nem csoda, szép a graf
- Néhol rohadtul el lehet akadni, fogalma sincs az embernek pár helyen, hogyan tovább
- Kevés interaktivitás, kevés szerepe van a többi szereplõnek
- Logikai (áramkapcsolós) feladványokkal lehet szopni jó ideig
- Átvezetõ videókat nem lehet elnyomni (ez idegesitõ ha sokadszor próbálja újra az ember a missiont)
- Sokszor töltöget (de szerencsére röviden)

Végül gyors vélemény: Én nagyon vártam, egyik kedvenc sorozatom a Lost,
tetszett a játék, de kicsit lerontotta az élményt, h 1-2 helyen meg lehet szívni, nagyon el lehet akadni. De ennyi baj legyen. Én azt mondom, mindenképp megéri lenyomni, lost fanoknak pedig kötelezõ.

Összesen 8,5 / 10 , jó szívvel 9 / 10 :)
woodbear
nah ragnar akkor már gépelheted is, h milyen!! :P

Ez egy aláírás!

ThugEdge
az engem is érdekelne, nem az,hogy honnan,mert egyértelmû,hanem,hogy milyen
elég jó kis rivjúkat kapott,de érdekelne az egyszeri játékos véleménye is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

woodbear
akkor jó mert lost fan vok szal amúgy is kell! :)

Ez egy aláírás!

Lost: Via Domus 1000/1000 :P

<#eljen>

woodbear
én meg konzolozz-on 2500-ért :P

Ez egy aláírás!

Senkkik
Valahogy meg lehet oldani hogy billentyûzettel lehessen játszani a gitár híró 3-ban? (usb-s a bill.)

Gideon Wieth
console Corner 4-5ezer ftért vettem és használom :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár
Látom már egyesek Lost játékkal nyomlunak ( az nem érdekel h honnan, hogyan, mimódon ), de irhatnának pár sort róla h milyen.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

torrente
Ha nem flashelt és van gari, akkor no para.

Istencsászár
a táp nekem is bevan süppesztve a tévé mögötti kábeldzsungelbe, annak ehhez nemsok köze lehet

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mondjuk szemetelés nem volt! Csak megfagyott! Mondjuk a tépegység pont a tv mögött van ami szintén fût és nem valami szellõzõs hely! Zölden világított, de ettõl is elõfordulhat? Nincs para mert van gari!
Sephi
Próbáld olyan helyre rakni a boxot ahol tutira tudd ventilálodni :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Egyszer-egyszer belefér, ha gyakrabban csinálja, RROD felé közeledsz, lassan de biztosan.

Tipikus pre-RROD fagyás: a képen kis "szemetelés" jelentkezik, és a kontroller rezeg tovább.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
mint minden masina ez képes lefagyni, nekem 1 év alatt 2 ilyen történt, asszem ez elenyészõ:), nyugi...

Sziasztok!
Tegnap GOW al elkezdtem játszani és 10 perc után fagyott egyet. Utánna nyomtam még vele egy 45 percet gond nélkül.
Ez normális? Eddig nem volt ilyen egyszer
ThugEdge
szerintem nem
nekem volt egy prémcsim-RIP most van egy hdmi-s aradeom és nem látok különbséget,ráadásul pont egyik gém közepén voltam mikor megejtettem a cserét és így sem tapasztaltam semmi lényegi különbséget
szal amig megy a szekered,ne cseréld le
szvsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

az lenne a kérdésem, hogy sokat számít-e ha a box egy hd tv-vel nem komponenes kábelen, hanem hdmi-n van összekötve. Mert nekem régebbi box van, és érdekelne, h megéri-e a cserét? :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Scotty99
Nagyon szívesen, én sem régóta tudtam róla, de lényegesen olcsóbb, mint boltban. :)

PS3 ID: ghost_hun

arty
EA .... , hihetetlen, h mindig kitalálnak vmit, amiért szánni lehessen a kiadott játékaikat :(

Forza.

Sir Quno Jedi
Nem csencs topic, tedd át oda legyélszíves!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TrIp
szevasztok, van egy eladó logitech drivefx kormányom x360-hoz... dobozos, keveset használt. érdekel valakit? ha igen akkor pm...

Sir Quno Jedi
Én is eladtam vagy 4-5 proggit és már a többi is folyamatban vanik. Sokat is buktam rajtuk vaze... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Szívesen. Hirdesd az igét, hogy ismerõseid is részesei lehessenek ennek a csodának! :D
VLB
oksa köszi, nem is tudtam errõl a honlapról!

Lalikum

mucsácsó
Köszi szépen a segítséget, szóltam is a tagnak kábel ügyben! ;)
Aha, értem.De reméljük nem csinálnak ebbõl divatot késõbb, hogy minden multijátékhoz, csak "vinyós" konzollal lehet csatlakozni.

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

Istencsászár
Teljesen mindegy, vagyis majdnem a Bornout multijának van egy kitétele h valamiért vinyo kell hozzá.

Köszönöm a gyors segítséget és, hogy számomra érthetõ módon fogalmaztál.:D
Tehát, a vinyós, csak a letöltött cuccok miatt (demók) érdemes.Szóval -ha jól veszem ki a szavaidból - akkor teljesen mindegy ha mondjuk veszek egy játékot, hogy azt Arcadon vagy Premiumon futtatom.
Rendben, köszönöm mégegyszer.Pacsi!

Arcade annyit takar, hogy nincs hozzá vinyó. Meg nem szép krómszínû a dvd tálca hanem fehér. Ennyi. Vinyó helyett 256 megás memkártya van, ami bõven elég ha nem akarsz demokat letöltögetni liveról, mert ahhoz kell vinyó.

Egyébként Arcade is a jelenleg "legjobb" (legkevésbé melegedõ) 175W-os, Falcon alaplapos cucc, HDMI kimenettel, akár LCD tv-re is könnyen köthetõ.

Gyárilag komponens kábelt kapsz hozzá, Scart átalakítóval, ezeken keresztül köthetõ TV-re. Ha LCD tv-d van vagy monitor, akkor kell venned VGA kábelt vagy HDMI kábelt, ezek mind pár ezer forintos dolgok. Ezek után simán köthetõ monitorra. Sõt, ha nincs LCD TV-d, akkor ajánlott monitorra kötni, amennyiben az TFT monitor :) Szebb képet kapsz mintha hagyományos CRT TV-re kötnéd.

Amennyiben kell vinyó Premium (de figyelj h ez is HDMI-s 175W-os legyen, kevésbé melegszik), ha nem kell vinyó Arcade-ot vegyél.
Kössz. Remélem ma sikerül.
DanielT
jatekaim.hu -ra dobáld fel õket.
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Tervezem,hogy beszerzek egy XBOX-ot, de lenne pár láma kérdésem.Ezidáig Pc-t használok, szóval konzol témában abszolut hülye vagyok.:D
Néztem a hivatalos honlapot, világos minden, viszont az XBOX Arcade az mit takar?Mennyiben más mint az alap 360?Az Elite ahogy kivettem, az a "legnagyobb".Aztán láttam,hogy kiadják Premium névvel is, errõl sem tudom mit takar.És az utolsó láma kérdés.Kifejezetten olyan kimenetei eszközre lehet kötni amit XBOX-hoz gyártanak, vagy ráköthetem TV-re, vagy akár egy PC-s monitorra is?
Aki eddig nem dõlt hanyat tõlem az kérem válaszoljon...:D
Köszi skacok,pacsi!