XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre rájöttél! Fölösleges bármilyen hütésmód is.

Ha veszel majd gépet gyere Live-ra 😛

grayfox
Akkor az én postom most ugrott? 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Kandurex
Scoty meg Grayfox, spammer snecik vagytok 😄 egy azon idõben küldtétek a hozzászólást így cserélõdött.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scotty99
Azt én írtam---rákattintottam a nevedre, hogy válasz...lol

PS3 ID: ghost_hun

Kandurex
Egyezik a hozzászólás száma, ha egyiket töröljük, a másik is megy vele

Scotty99
Na ezt hogy csináltam? Én írtam grayfox nevében??

grayfox
wtf? ezt nem is én írtam 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Épp egy ilyen oldalra van szükségem, ahol híreket, és cikkeket publikálhatok, hogy talán egyszer feljebb kerüljek az írás ranglétráján 😊
(apropó, te használtad már, vagy használod az oldalt? Mert szeretnék egy hírbe képeket is berakni, de nem igazán találok olyan funkciót, ahol képeket lehet az oldalra feltölteni, és úgy belinkelni...akkor töltsem imageshack-re?)

Kandurex
Már csak onnan tudom, hogy az elsõ boxom onnan akartam venni...a golembõl..

(Hopsz bocs, nem tudom hogy lett dupla, admin vagy vki törölje az egyiket, köszi)
Kandurex
tévedés, csörögj rá a boltra, semmelyik se ad agranciát flash-elés után a gépre, kizárólag magára a flash -elére, arra is pár hónapot, microsoft garancia meg ugrott, érted e?

Ez egy "blog" szerû oldal, igen ide mindeki írhat úgymond cikkeket, írásokat, csak nem árt igényeles tálalni 😊
Egyébként a prohardver.hu -hoz tartozik, illetve a logout.hu -ból nõtt ki, direkt játékokra specializálódva.
És ahogy látom, a gamer365.hu -val is kapcsolatban van, mert az ottani hírek, leírások megjelennek a gamepodon is.
narumon
a legolcsóbb az nem 63 hanem 59e minden corában és 576ban ennyi. Persze ettõl még a tiedhez van vga kábel, meg moddolt. Mondjuk a 60 az szerintem is tulzó mert pont az újnak az árában van, de azért eladható szerintem. (mondjuk 55 körül valószinûleg könnyebb lenne)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Nem számoltam a gépeket de sok. Nem konzolboltban dolgozom, de van közöm a konzolokhoz elég sok átfut a kezeim között. 😉

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Scotty99
Hû, errõl az oldalról nem is tudtam. És ide mindenki írhat teszteket, leírásokat, híreket, meg minden egyéb finomságot?

grayfox
+1Év GolemKonzol garancia+3Év Microsoft! látod -e? 😊
akkor is 3k-val még beljebb vagy 😄

http://www.golemkonzol.hu/webshop/

60 ezer Ft, flashelve. Kábel már 2500-ért vehetõ, így még olcsóbb is 500Ft-tal 😊
grayfox
ja és ha boltban veszed, és átalakítják ugyanúgy "ugrik a gari" mégis 70-et fizetsz érte nem hatvanat..

grayfox
Tévedés, a bolt ad rá 1 év garit. Simán lehet alakítani a matrica sértése nélkül. Még az msn-ek is küldtek már vissza gépet 😊)
De tökmin1 lehet hurrogni, én leszarom mert nem az enyém 😄

Kandurex
Máasrészt az átalakítás miatt ugrott a garancia, ez súlyos ezres mínuszokat jelent, ez a gép kb. 40e ér,

grayfox
A zsír új 63k a legolcsóbb helyen.
Ahhoz se microsoft Vga kábel, meghát az átalakítás is 7k..
Persze akinek megéri a +10k az annyiért már újonnan is megkapja!

Hány gép járt nálad? Konzolboltban dolgozol? Tényleg csak kiváncsiságból kérdezem, mert érdekelne.

Nekem is Arcade van, de ennek is olyan meleg, néha forró az alja (igaz hátul langyos levegõt fúj, dehát az 1 dolog), hogy az már durva. Kikapcsolás után, meg a visszahûléskor szokott pattogó hangokat kiadni, nagyon remélem hogy nem rossz helyen pattog :S
Ennyiért vagy +pár ezer forintért zsír újat vesz az ember.
Gamepod.hu, de jó lenne ha mindenki igényes teszteket és leírásokat csinálna, nem ilyent, hogy "Nekem tetszik, mert jó a graf" stb. Volt 1-2 igénytelen teszt, le is szedték õket.
narumon
"Elöbb utóbb MINDEN gépet utolér, beleértve a garisakat, hûtésmodoltakat, vízhûtéseseket, szétvágott oldalúakat, stb. 😞"

Jajj nem kell a hangulatkeltés, természetesen nem minden gép hal meg (vagy az elõbb utóbb alatt mit értesz? Lehet hogy 15-20 év alatt tényleg beszarkik mindegyik de kit érdekel? Normál idõintervallumban meg nagyon sok hibátlanul mûködõ gépet tudok ami mindenféle moddolás nélkül megy, immár harmadik évébe lépve is.

grayfox
van egy eladó xbox360 Arcade (haveré):

• ARCADE HDMI, 175W, ez a változat nem lesz 3 ledes!
• 1 hónapos, 2 hó garancia budapesti kiskerbe
• átalakított, Live-on nem volt, visszaalakítható (a firmware megvan)
• 3+1 játék, dvd borítóval
• Microsoft Vga kábel (monitorhoz) + 256Mb memóriakártya
• számla, gari megvan, 60 ezer HUF

narumon
"Hát jah, de amikor a 203W-os Core/Premium gépek voltak annyi idõsek mint most az Arcade/Elite-ek, azok sem hullottak. 😉"

Dehogynem, azok már akkor is hullottak mint a legyek. Hazavitted és lehet hogy két nap mulva 3 led. Azért is mondtam abban az idõben mindenkinek hogy hazavinni kéthétig nyüstölni oszt ha birja akkor lehet flashelni. Mondjuk ezt még most is tartom de tény hogy 175W arcadeból még nálam sem járt rossz.

CaviaR
Ez a lehetõ legrosszabb párosítás.
A piszkálásnak azért vannak ellene egyesek, mert elveszik a gari, nem pedig mert változtatsz vmni a gépen. Te buktad a garit is, de és még csak nem is javult a gép semmit.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nyílván, mivel a gari idõ addig tart amig bele nem teszik.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Shan
A hûtésmod arra jó ezek szerint, hogy a garidõ lejárta után menjen tönkre a gép... 😉
arty
lelkiismeretem nem engedi 😊

petyus: abszolut számításba veszem a lehetõséget. a most elbukott 40k(+irt lemezek) sok játék végigjátszását (vesz/végigtol/elad) tette volna lehetõvé

egyelõre egy uj gépet nem tudok venni(60 pénz nincs most erre hirtelen), várok vagy megjavittatom, hátha kihuzok vele még pár hónapot, amig esik egyet az árkád ára

pedig végre van idõm és haverok armyof2 és gow coopra - erre pont besz*rt 😞 2 hét mulva nem ütött volna igy meg a dolog 😞

Stinger576: eh, pont az ilyesmi tántorit el, h javíttassam 😞 és a topik tanulsága alapján minden javitott gép ujra meghal pár honap után

Forza.

Gideon Wieth
nem dobunk össze egy alap oldalt ahova mindenki írhat játék teszteket és kirakjuk ? 😊 és az sztem tök jó lenne elõzetetsekkel bemutatókkal videókkal stb .... 😊 ilyen úgy sincs még 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sosem lehet tudni - az overcool amúgy roppant hasznos és okos dolog, így mindenképpen ajánlom, ha már ígyis-úgyis elbukta vki a garit. Nálam a jelek (és a másodlagos hibakódok) szerint nem a GPU, hanem a CPU a ludas, ez pedig zûrösebb ügy...

Powned by Phazon...

torrente
Az én gépem flashelve van, de semmi más bütykörészés nem történt benne és eddig hibátlanul mûködött. Remélem még sokáig megtartja jó szokását.

Adi
mhh.. fél óra dashboard járatás sztem felesleges!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CaviaR
Áhh én akkor sem veszek ps3-at. Inkább rinyálok a 3RROD miatt. 😄

Mikor is vát fel GPU BORDA?

PSN: berghold

joshua
Úristen😄 Most nézegetem a gamestar-on a cikkekhez a hozzászólásokat.Háát elég nagy harcok folynak a pc-sek és konzolosok között.Lehet rajtuk nagyokat derülni😊

grayfox
Valóban nem érinti a gpu-t, azt viszont igen, hogy ez egy újabb sorozat, amiben már ez a hiba elvileg (a gpu borda nem vállik fel) ki lett küszöbölve.
De meglátjuk 1 év mulva 😊
Ha beszarik a boxom, kibaszom az utcára, és veszek egy ps3-at.
Ennyi 😄

joshua
Mostanában megszaporodtak a halott boxok:S Remélem enyém még bírja jódarabig.

A mai nap jobb létre szenderült a 4 hónapja újragolyózott, hûtésmoddolt overcoolozott 360-am. S az ember akkor ne legyen ideges...

Powned by Phazon...

CaviaR
Hát jah, de amikor a 203W-os Core/Premium gépek voltak annyi idõsek mint most az Arcade/Elite-ek, azok sem hullottak. 😉

Különben a 175W a 65nm-re való fejlesztésnek köszönhetõ, de az csak a CPU-t érinti, amivel eddig sem volt gond (grat MS).
Szal ha elérik az kb 1 éves kort az új gépek pont úgy fognak dögleni mint a mostaniak, ha nem csinálnak valamit a GPU-val vagy a hûtésével. (az a szar kis extra borda elég vicces) 😞

Istencsászár
hogy ne sírjon ha meghal😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

woodbear
De akkor meg miért nem mindegy, hogy kinek adja el, ha úgy is megemlíti, hogy feljavított? mert te azt írtad, hogy olyannak adja el akit soha többé nem lát utána!

Ez egy aláírás!

grayfox
A 175wattosak már nagyon kis százalékban (5%) hullanak.... ha veszel, mindenképpen olyat keress!
Én személy szerint még nem is hallottam 3 ledes arcade-ról...

AntiHero
Én azt csinálom😊 Ezért nem idegeskedek😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DanielT
"add el normális áron"

Nem véletlen írtam így. Olyan áron adja amennyit egy NOHDMI régi, javított gép ér.
etika rulez. <#wilting>
Petyus_
Vegyél egy újat, játssz eredetivel. Akkor az MS állja a szervízköltséget.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Csináltasd meg és add el normális áron olyannak akit soha többé nem látsz. Annak a gépnek már annyi.