XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Igen osztott képernyõn játszunk, és tényleg nagyon jó. Gyorsan megszokod aztán adsz neki... csak egy konzolom van és remélem ez az egy marad jó sokáig. :) nem akarok újat venni vagy Ps3ra váltani mert ezek folyton ugranak :D :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szerintem érdemes megjavítattni. Ezt csak azért mondom, mivel az én gépem is igy lett 3 ledes ahogy a tied 2007 októberében.(csak hát jó helyre kell vinni)
Jelenleg is tökéletesen mûködik, semmi fagyás.
Ja és rakattam bele overcool modot is.
CaviaR
Részvét: :(

Egyébként ha az vígasztal, lehet h a piszkálás nélkül elöbb halt volna meg.
Mivel ezek szerint hajlamos 3RROD-ra, így extra hûtés nélkül rég meghalt volna. Gariba elvitték volna egy hónapra, és az új is már a végét járná.

Egyébként az új hdmi-s gépek is szinte ugyan úgy halnak mint a régiek.
Amcsiban már sokasodnak az eBayen a új javított hûtésû gépek 3led hibával. :( Sõt egyre több a vízhûtéses gép.

Elöbb utóbb MINDEN gépet utolér, beleértve a garisakat, hûtésmodoltakat, vízhûtéseseket, szétvágott oldalúakat, stb. :(
Ha mûködik a gép az nem bizonyíték arra h nem lesz hibás, ezt mindenki vegye figyelembe.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Istencsászár
Az MS ugy baszta el a dologt h ember nincs aki azt megcsinálja... persze a sok haszonélvezõ, "okos" üzletemberek a tudatlan júzerek kárán zsebelnek be pénzt... hogy miért is? én hûtésmoddolom neked és akkor jólesz.... francokat, azt viheti vissza a tag meg behalt... semmi baj megcsináljuk, csak pár ezer ft... Akinek olyan a gépe ami elõre halott az meg is fog halni, mert az MS fasz volt és leszarta...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Jó példa.. mióta mondom, hogy agyon kéne verni mindenkit aki belepiszkál a gépébe "megelõzés" céljából.

Remélem mindenki tanult belõle!
arty
amugy az army of two üti a GOW coopját, szvsz :)

ez 'A' coop játék!

Forza.

arty

az én gépemért - ujra - eljött a kaszás :D ... illetve :(

komolyan hihetetlen, azt hittem az én gépem sose lesz 3ledes, azt hittem ez tényleg a 'bánásmodon', a hütésmodon mulik. hát nem :(

- az elsõ tulajnál lett elõször 3ledes, akkor alaplapcsere oldotta meg (nyáron)
- nálam ma reggel csapott be a ménkõ' ...

a gép soha nem fagyott, nem láttam képhibát sem, lemezeket is tökéletesen olvasta mindig (pc-s fej van benne)

- venti 12V-ra felhuzva, iszonyat zajjal tépték kifelé a meleget
- hátul a box szétvágva, a ventik szabadon jártak, a minél nagyobb légáramért
- papirmod (jobb levegõelvezetés a bordákról
- manual overcool: MINDIG járattam fél orát kikapcs elõtt
- tegnap egyik haverral army of two ment coopban, mielõtt lelépett, mutattam pár jelenetet mass effectbõl, majd fél ora/óra hûlés és kikapcs
- reggel másik haver jött, h Gearsofwarozzunk, bekapcs, azonnal 3LED. többször ki/bekapcs és maradt a 3LED

régi premium gép, azaz nem HDMI-s, csak komponenses

nemtom érdemes e megcsináltatni (no gari), van-e akinek utána nem lett 3LED-es pár honap mulva ujra?

ha veszek ujra gépet, hozzá se nyulok, az fix :( SEMMI értelme

Forza.

woodbear
army of two hány pályás?

Ez egy aláírás!

Adi
az Ms is ugyanazt a kábelt adja hozzá amit a boltba kapsz!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alwares
Már hogy válogtna? :)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Adi
nagy királyság lehet a game a videok alapján!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Silius
Azt én tudom pontosan, csak nem-e válogat a box a kábelek között

Már szinte minden komolyabb PC üzletben kérésre csinálnak kábelt a helyszinen 15 perc alatt.10 m.-es kb 2K.

★ 汤姆 李

Silius
Szeretném a gépet összekötni a router-al, csak az a bajom, hogy eléggé messze van, és amit alapból adtak enthernet kábel az túl rövid, tehát ha én bemegyek egy pc-s boltba és veszek egy megfelelõ méretû patch kábelt, akkor azzal is tökéletesen fog mûködni?

ThugEdge
ja igaz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

A legújabb, hónap közepén megjelenõ 576 Konzolban részletes tesztet olvashatsz róla. Amúgy a játék dettó ugyanaz mint a PC-s, de bõvebb tartalomma, tehát plusz helyszínek, questek, és itt-ott feljavított graf. várja a játékosokat.

Powned by Phazon...

Nekem megvan itthon mindkettõ, és hát miután kipróbáltam a DOA4-et, azóta a VF5 nem volt a meghajtóban :D

Szebb grafika, iszonyat jó befejezõ videók, pörgõsebb játék, iszonyat bukszák :D
Osztott képernyõn nyomjátok vagy két gép van? Osztott képernyõn milyen mert van még + egy joy-om csak lent van havernál mert ott szoktunk Fifa-zni és otthagytam, de ha király osztottba is akkor visszakérem és öcsémmel nyomnám. Jah és köszi a válaszokat
Sir Quno Jedi
A zsír új elite, az régebbi fajta gép is lehet, sõt az a biztosabb. Attól, hogy boltból új...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ThugEdge
sztem biztos fun gém,de több helyen is olvastam,hogy vmiért fagy,mint a paraszt
egy helyen azt írták régebbi gépeken,egy fórumon olvastam,hogy a pali zsír új elite gépén is fagy
szal nemtom
mindenesetre egy patch gondolom kijön rá

szvsz:

biztos nem volt idejük nagyon foglalkozni vele a gtaIV miatt:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

szia
ha megnyomod a select-et akkor gps mutatja hova kell menned nem tudod eltéveszteni egyépként nagyon nagy game csak kár hogy 6 órás

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Alwares
Virtua Fighter-ban elég lassú harc van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bully: Scholarship Edition-ról tudtok valamit?
Játszik vele valaki?
Érdemes le<#fogmosas><#szomoru1><#kuss>........ööööö,megvenni?<#smile>
cenobite
Az elõzõ részek függvényében én is a VF5-öt ajánlom. Sajnos 360-ra még nincs meg egyik sem, de PS2-re van VF4-em és az nagyon-nagyon jó volt. Doa2 is korrekt volt, de a VF valahogy több.

gamertag: kenobita

Petyus_
Csak a DOA4.

Team Ninja. Nuff said. :P

(Egyébként mindkettõnek van demója.)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Virtua Fighter 5.
Szebb, jobb, újabb:)
james69holden
DoA4 vagy Virtua Figter 5? melyiket ajánljátok és miért?
kedvet kaptam verekedni :)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

arty
nem véletlen maradnak ezek az (általában) aproságok ki ... igy be lehet reklámozni a régi ficsört a köv. részben és kellemes borzongás járja át a játékosokat, h az elõzõbõl hiányzo dolog az ujban benne lesz végre! :(

az EA ebbõl a szempontbol extrém gusztustalan, hiszen nem kimondott aproságokat hagy ki, hanem elképesztõ alap dolgokat

burnout3-ban a crash volt a kedvencem nekemis :(
(nameg, h focijátékban nincs biro???? komolytalan - 09-ben lehet kapus nem lesz...)

Forza.

Gideon Wieth
ha a közeledben van az ürge akkor a jobb ravasszal :) Én is most kezdtem el , de én egybõl apummal coopban.. Hatalmas az a game :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!
A Dark Messiah Of Might And Magic Elements különbözik a Pc-s verziótol ? Alapvetõen az érdekelne, hogy más-e a sztori illetve a pályák ??? mert a demo pl ök más volt, ez a játék második felére is igaz ? :) pls szóljatok ha tudtok valamit róla :)

MaSzKa
NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg elõbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi idõszak)

:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Hát nagykár... komolyan mondom az EA-nál olyan mintha a fejlesztõcsapat memóriáját resetelnék... FIFA-ból kimarad a bíró, partjelzõ, esõ... Ebbõl meg ezek amik nagyot dobnának rajta... mert ha szar gémek lennének nem érdekelne, de kegyelten jók...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
Nincsen Crash ("tömegkarambol"), viszont ha LB-t és RB-t lenyomod egyszerre, versenyen kívül, akkor elkezdõdik a Showtime mód.. :) Ez hasonlít a crash-re. Van még ezen kívül Burning Route, ami olyan, hogy egy megadott kocsival kell teljesíteni x idõ alatt egy útvonalat (csillag jelöli a térképen), és akkor megkapod az adott verda tuningolt változatát.
+van még stunt, dehát azt nem kell magyaráznom szerintem :)
De sajna más nincsen.. :(
Istencsászár
Börnáutban vannak olyan feladatok mint az elõzõ részekben voltak? tesztem azt pl a tömegkarambol, amikor bombával beéljük kell menni vagy ilyesmi... vagy csak ez a pár sima race van benne? ( éld túl, kend a falra õket, sima race )

Hi! Egy kérdésem lenne: mibe és mivel kell átkódolni a magasfelbontásó videókat, ha xbox-al szeretném lejátszani? A tippem WMV. Csak milyen programmal lenne a legmegfelelõbb, mert tudtommal a WMV elég kényes formátum és sanos nem a legjobb...

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

james69holden
http://dunainfo.net/~ebay/

írják a leírásban, h EU v. US

Örm
Tudnál abban segíteni, hogy kell az e-bayrõl rendelmi, és, hogy tudom megkülönböztetni az EU-s elõfizetést az US-stól?

Örm
Kösz!

james69holden
ebay

Örm
Hello!
Hol lehet a legolcsóbban 3 hónapos Xbox Live elõfizetést vennni?

james69holden
nincs

VLB
nyomd meg a back-et, hogy elõjöjjön a gps, amúgy fel kell robbantani a rakétákat.

Lalikum

crazyclone
jo rendben, de ez az alábbi módszerrel megoldható lenne...

Nagyon nagy játék ez az Army of Two én a single részt csinálom mert még igy is van mit tanulni az irányításról? Lenne egy két kérdésem: Bunyózni melyik gombbal lehet? mert társam egyfolytában verekszik én meg nem tudok + elakadtam a rakétakilovõs résznél nem tudom merre menjek és lejár az idõ ha valaki tud légyszi segítsen elõre is köszi!
woodbear
engem az érdekelne, hogy az army of two-ban van system link? mert osztott képet utálom! kösz

Ez egy aláírás!

Valaki próbálta már az Army of two-t co-op-ban? Milyen, osztott képernyõs, mint a Kane&Lynch?

Adi
ajánlom menj el egy másik forumra, mert SQJ kollega nagyon harapos kedvébe van!:) így is már pipa.
itt ömlesztheted a kérdéseket:) cenzura nélkül:)
Remélem ezért nem kapok banhammert. <#rinya><#fejvakaras>
Amúgy meg hidd el vmilyen szempontból jobb így ez a topic, mert minden 2 ember kérdése a dvd ki írás volt és az okosítás. Nagyon unalmas volt.

Istencsászár
Szaküzletbe? http://xbox360.lap.hu , itt taláksz üzleteket ahol érdemes venni, nézd meg az árakat s dönts... vagy még megnézhetsz 1-2 nagyáruházat ahol van akció, pl saturn, de minden kép nézz körül és a lehetõ legjobb ajánlatot fogadd el.

hali!Az lenne a kérdésem,hogy a Gears of war limited edition,az elmegy flashelt gépeken??Mert nekem volt egy sima,és az nem ment el!!Ha valaki tudja,hogy a limited elmegy flashet gépeken,az legyen szíves írjon nekem privátba!!Sürgõs lenne!!