XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Jelenleg is tökéletesen mûködik, semmi fagyás.
Ja és rakattam bele overcool modot is.
Egyébként ha az vígasztal, lehet h a piszkálás nélkül elöbb halt volna meg.
Mivel ezek szerint hajlamos 3RROD-ra, így extra hûtés nélkül rég meghalt volna. Gariba elvitték volna egy hónapra, és az új is már a végét járná.
Egyébként az új hdmi-s gépek is szinte ugyan úgy halnak mint a régiek.
Amcsiban már sokasodnak az eBayen a új javított hûtésû gépek 3led hibával. :( Sõt egyre több a vízhûtéses gép.
Elöbb utóbb MINDEN gépet utolér, beleértve a garisakat, hûtésmodoltakat, vízhûtéseseket, szétvágott oldalúakat, stb. :(
Ha mûködik a gép az nem bizonyíték arra h nem lesz hibás, ezt mindenki vegye figyelembe.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem mindenki tanult belõle!
az én gépemért - ujra - eljött a kaszás :D ... illetve :(
komolyan hihetetlen, azt hittem az én gépem sose lesz 3ledes, azt hittem ez tényleg a 'bánásmodon', a hütésmodon mulik. hát nem :(
- az elsõ tulajnál lett elõször 3ledes, akkor alaplapcsere oldotta meg (nyáron)
- nálam ma reggel csapott be a ménkõ' ...
a gép soha nem fagyott, nem láttam képhibát sem, lemezeket is tökéletesen olvasta mindig (pc-s fej van benne)
- venti 12V-ra felhuzva, iszonyat zajjal tépték kifelé a meleget
- hátul a box szétvágva, a ventik szabadon jártak, a minél nagyobb légáramért
- papirmod (jobb levegõelvezetés a bordákról
- manual overcool: MINDIG járattam fél orát kikapcs elõtt
- tegnap egyik haverral army of two ment coopban, mielõtt lelépett, mutattam pár jelenetet mass effectbõl, majd fél ora/óra hûlés és kikapcs
- reggel másik haver jött, h Gearsofwarozzunk, bekapcs, azonnal 3LED. többször ki/bekapcs és maradt a 3LED
régi premium gép, azaz nem HDMI-s, csak komponenses
nemtom érdemes e megcsináltatni (no gari), van-e akinek utána nem lett 3LED-es pár honap mulva ujra?
ha veszek ujra gépet, hozzá se nyulok, az fix :( SEMMI értelme
Forza.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
★ 汤姆 李
Powned by Phazon...
Szebb grafika, iszonyat jó befejezõ videók, pörgõsebb játék, iszonyat bukszák :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egy helyen azt írták régebbi gépeken,egy fórumon olvastam,hogy a pali zsír új elite gépén is fagy
szal nemtom
mindenesetre egy patch gondolom kijön rá
szvsz:
biztos nem volt idejük nagyon foglalkozni vele a gtaIV miatt:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ha megnyomod a select-et akkor gps mutatja hova kell menned nem tudod eltéveszteni egyépként nagyon nagy game csak kár hogy 6 órás
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Játszik vele valaki?
Érdemes le<#fogmosas>#fogmosas><#szomoru1>#szomoru1><#kuss>#kuss>........ööööö,megvenni?<#smile>#smile>
gamertag: kenobita
Team Ninja. Nuff said. :P
(Egyébként mindkettõnek van demója.)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
kedvet kaptam verekedni :)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
az EA ebbõl a szempontbol extrém gusztustalan, hiszen nem kimondott aproságokat hagy ki, hanem elképesztõ alap dolgokat
burnout3-ban a crash volt a kedvencem nekemis :(
(nameg, h focijátékban nincs biro???? komolytalan - 09-ben lehet kapus nem lesz...)
Forza.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A Dark Messiah Of Might And Magic Elements különbözik a Pc-s verziótol ? Alapvetõen az érdekelne, hogy más-e a sztori illetve a pályák ??? mert a demo pl ök más volt, ez a játék második felére is igaz ? :) pls szóljatok ha tudtok valamit róla :)
:-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
+van még stunt, dehát azt nem kell magyaráznom szerintem :)
De sajna más nincsen.. :(
írják a leírásban, h EU v. US
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hol lehet a legolcsóbban 3 hónapos Xbox Live elõfizetést vennni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ez egy aláírás!
itt ömlesztheted a kérdéseket:) cenzura nélkül:)
Remélem ezért nem kapok banhammert. <#rinya>#rinya><#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy meg hidd el vmilyen szempontból jobb így ez a topic, mert minden 2 ember kérdése a dvd ki írás volt és az okosítás. Nagyon unalmas volt.