XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
CS 4ever, így van. :) Azt hajlandó vagyok PC-n játszani, az tényleg utánozhatatlan, és nem lehetne konzolon.. :) Viszont minden mást amit csak tehetek, azt 360 nyomok és fogok is.
Alwares
Én még játszok PC-én. Cs 1.6, Wow. Akkor se játszanám konzolon ha lenne rá :D De csakis ezeket, meg ami elfutogat PC-én és nincs meg 360-ra, azt is játszom. Condemned-et pl most viszem végig...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

woodbear
Hehhe! LOL

Ez egy aláírás!

mucsácsó
Ki lehet azt nyírni.. :) Elõször nekem is nehézkesen ment, de másodszorra már könnyebben sikerült. Azt a snipert, ami a kabinban van (még mielõtt kinyitod az ajtót és kimész hozzá) feltétlen vedd fel! Abból mindegyik golyót belereszted a FEJÉBE, mikor nincsenek rajta azok a madarak vagy mik...+ha nem lenne elég neki, akkor kicsit megtunkolod még sima ólommal, és tuti megdöglik ;)
Aguinaga
LOL milyen X360 hirdetések vannak aproneten :))
http://apronet.hu/one.php?adid=6943353

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

dienesoft
Ti ki tudtátok nyírni a GOW végén RAAM-ot? Avval szenvedek nagyon régóta, már néztem videokat is, de egyszerûen nekem nem fognak rajta úgy a lövések, mint ami a videókon látszik :S...

Gideon Wieth
a fix kamera nem sokat számít...
Amúgy én is amióta megvan a box egyre többet játszok azon.
Habár én úgy vagyok vele, hogy mind a kettõ jó...egyik ebben egyik abban... De tényleg igaz, hogy egy Xbox 360 JÁTÉKbeli teljesítményéhez 200-250 ezres gép kell, viszont egy ilyen gép értékállóbb ... szerintem aki megengedheti magának vegyen X360at //én azt tettem :)// és szépen lassan kezdjen gyûjtögetni gépre, így azzal és akkor játszik amivel akar...Amúgy ha meg fotelból akar játszani :D kösse rá a gépet a TV-re :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

mucsácsó
Hát én is hasonló állásponton vagyok...PC-n nem is játszom már (jó, néha CS:)), és eleve rossz szemmel nézek az általában idióta felfogású vérpistike PC-sekre (hatalmas tisztelet a kivételnek, mert bizony szerencsére vannak még), ám ez tényleg így van...eleve csak elég annyit mondani, hogy: warez. Csak egy aktuális példa: Ki lett rakva az Assassin's Creed rilíz, mondtam is haveromnak: fogadok, hogy SG-n (nem minõsítésként mondom) TOP 3-ban ott az Assa PC-s topic. Mit ad Isten? ELSÕ. Benézek...töménytelen mennyiségû warez, sírás, hogy szaggat, stb..undorító és felháborító, na...Szaggat a játék? OPTIMALIZÁLATLAN SZAR, SHIFT + DEL!!! Ráadásul sokan csak végigszaladnak a játékon, vagy esetleg végig sem játszák. Meg az állandó sírás, hogy legyen ez meg az PC-re...Nem véletlenül nem szívesen készítik el egyes játékokat PC-re, nyilván több okból sem.
Elnézést kérek én is, ha még van nagy PC párti ebben a topicban, de csak attól, aki nem ilyen begyöpösödött, mint ahogy azt a példában is leírtam. Jól fel bírom húzni az ilyen sok hülyén magamat...
woodbear
A fix kameranézet miatt szerintem nem lenne túl nagy a gépigénye a DMC-nek!

Ez egy aláírás!

dienesoft
Ha valaki (tegyük fel) a DMC4-el nagyon szeretne játszani, és van neki egy gyenge-közepes gépe:
1. PC-re 99%, hogy nem lesz szebb, semmilyen tekintetben.
2. A szaggatás iszonyat sokat ronthat a játékélményen (Nyílván "ha" szaggatni fog PC-re, de szerintem nem fognak vele olyan sokat "optimalizálkodni")
3. Nem mindegy, hogy egy széken ülve, vagy egy fotelba süppedve visszük végig egy monitoron, vagy egy TV-n. :)
4. Nem mindegy, hogy egy kábel nélküli kontrolleren játszunk, vagy egy egér+billentyûzettel próbálkozunk.

Ha az anyagi oldalát nézzük, akkor sem másodlagos a dolog: Ha beleölünk a gépbe 150 ezret és mondjuk a DMC4 szggat, mert "szarul optimalizálták", Xbox meg 60-70 ezer ft, és megvettem 15 ezerért a játékot, még mindig jobban jártam a 360-nal...:) Bocs, ha most PC-s szapulásnak tûnt, ez nem az. Nyílván a számítógépnek is vannak elõnyei az Xbox-al szemben, de én most azt a példát vettem, hogy egy ilyesmi kaliberû játéknál "általában" mi a helyzet PC-n (tisztelet a kivételnek).Én a magam szemszögébõl azt vettem észre, hogy azóta nem játszok gépen, amióta megvan a konzolom, mert élvezem a minõséget, a mennyiséget és most érzem "teljesnek" a játékélményt, hisz 10 évig mindig 3 lépéssel le voltam maradva a gépemmel. Bocs ha egy kicsit bõszavú voltam, ez a véleményem :)

mucsácsó
Így van, viszont azért egy-két jelenet tényleg odaveri rendesen. Bár az Advent Children továbbra is legjobb :)

Alwares: Tudom, hogy nem jött ki PC-re...és amilyen kuss övezi, nem is csodálnám, ha nem jönne. Akárcsak a pl. Turok PC-re..mind ilyen sufniátirat, aztán meg szidják csak õket..Sok eszes :D
Amúgy igen, DMC4 így volt a jó a folyamatos 60 FPS-sel teljes pompában, de mindezt egy PC nem tudom hogy bírná el...max valami 150-200 ezer Ft-os vas. :P
woodbear
Grafika nagyon jó! nah errõl a játékról pont elég is ennyi, mert a többi említésre sem méltó!

Ez egy aláírás!

Alwares
Szar játék. Van aki ennek is örül. Azért remélem igényesebb vagy ennél :D
Soliders of Fortune Pay szintû grafikát és nagyjából olyan játékmenetet kapsz, második világháborós csendes óceáni szigeteken...

morgomedve
The History Channel-Battle for the Pacific

ezzel játszik Valaki?
kiváncsi vagyok milyen játék

Checkerboy
Soká lesz =(

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

woodbear
Elvileg április 11.-ére várhatjuk a nagy mûvet!

Ez egy aláírás!

Checkerboy
Már néztem...elájultam =D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Gideon Wieth
április eleje nem -??? az sw:)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

woodbear
várd meg a star wars force unleashedet! addig is nézz róla videókat! atom durva game lesz!

Ez egy aláírás!

trick daddy
hyy hát ez a fifa street 3 naon rövid (söt nincs is story modja :( )
1-nap alat kijácottam XD

arty
Mass Effect után én nem javasolnám a Clubot :D Igazábol azután nehéz bármit javasolni ...

lövöldébõl én bátran ajánlanám az Army of Two-t/Bioshock-ot, komolyabb (rpg?) játékrol pedig majd vki más mond valamit, azokat nem ismerem :)

Forza.

Istencsászár
Áh, boxra méretezett kézitáskába:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
De ugye nem tesco-s szatyorban? :D

Checkerboy
Én boxom rögtön egy 1000 KMes úttal kezdte...Pesten be a boltba, ki a boxot csomagtartóba, irány Németország :D És csak másnap vettem elõ, h összeszereljem, és kipróbáljam =) Konzolvásárlás...a legjobb...

Checkerboy
Áááá! Kivittem a Mass Effectet...megakadtam valahol, és abbahagytam, tegnap elõvettem és végigvittem! =D Nagyon jó játék! Az a baj, h nemtom mit szerezzek meg következõnek....The Clubról van vélemény? Megjelent egyáltalán?

Mass Effect:
Rávettem a fõgonoszt, h harakirizzen egyet =P

Istencsászár
Én sokszor hetente hordom Pestrõl-Egomba, villamoson, metron, vonaton át a boxomat:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
PC-re még ki se jött. És nagy a csönd is körülötte, lehet már nem is fog. Vagy csak fél év múlva. Minden esetre a DMC4 az a játék amit nem tudok elképzelni szaggatva, lebutított látvány világgal...

arty
nekem 7 honapja egy helyben feküdt a box, nem utazott sehova és ... sztem utaztasd nyugodtan, ha megdöglik nem azért fog, hanem mert a génjeiben van <#levele>

nálam nagyobb mod-pártoloja nem volt a boxnak(minimum 50 hsz-emben bizonygattam, h igenis ér valamit minden aproság, amivel óvjuk a booxt), de rá kellett jönnöm, ami elrendeltetett, azon nem tudok változtatni <#szomoru1>

Army of Two-t nézte valaki versusban (live-on) ?

Forza.

Alwares
Ha elolvastad a szorit akkor gratulálok, lelõtted magadnek a poént... RE4 szerû lesz a játék? Talán a kameranézet, az igen. De én egészen másokat halottam róla, hogy közelebb fog állni a kalandjátékokhoz és lövöldözés nem nagyon lesz benne. Inkább a hangulatra mennek rá.
A grafika meg nem tudom milyen lesz, hogy ki szülte, csinálta az engem egyátalán nem érdekel, ha szép lesz akkor okés, de szerintem messze el fog maradni az eszméletlen screenshotokon látottakon.
Legyen jó és majd meglátjuk. Ha 2009 azt se bánom, lesz mivel addig játszani...

Istencsászár
"kenterbeveri az összes CGI filmet, még a Final Fantasyket is"

Nekem is tetszik, látványos, de azért tulzásokba nem kell esni, attól még kicsit távol áll.

mucsácsó
Így van, osztom a véleményt! :) Nagyon a szívemheznõtt a játék, pedig én sem toltam az elõzõ részeket...vagyis csak a DMC3-at PC-n egy ideig, de..ugyebár az ilyen játék szart nem ér PC-n, mint ahogy sok más sem... :) El nem tudom képzelni, hogy majd a PC-sek hogy tolják billentyûzeten...és akkor majd megy a szidás, hogy milyen szar játék..dehát ez mindig így van, tipikus... No mindegy, ez már nem az én bajom! :) Tehát tényleg, hatalmas nagy hentek voltak benne, a hideg kirázott szabályosan szinte minden átvezetõnél, mert ilyen durva IN-ENGINE átvezetõket nem láttam még...kenterbeveri az összes CGI filmet, még a Final Fantasyket is...Úgyhogy sok szeretettel várjuk az 5. részt! :)
dienesoft
Most végeztem ki a Devil May Cry 4-et. December óta van Xboxom, de nekem egy hangyányival jobban tetszik, mint az eddigi összes játék, amit kipróbáltam (beleértve Gears Of War-t is). Iszonyatos nagy kaszabolás volt. A grafika, hangok, átvezetõ animációk (amiknél szebbet még nem hiszem, hogy csináltak volna) nagyon jól összehangoltak és a történet sem utolsó. A szereplõk jellemét is igen jól ábrázolták, néha felnevettem Nero és Dante beszólásain, reakcióin. Tisztára olyan volt, mint egy mozifilmben :) . Nem tudom, hogy lesz-e folytatás (igazából a 4-ben elkezdõdik valami de a végére meg is oldódik, legalább is én úgy vettem észre). Biztos, hogy az elõzõ részekre is vetek néhány pillantást, hisz az elsõ hárommal nem is játszottam, csak hallottam róla. Egyetlen negatívuma talán a végefele van, a fejlesztõk igen csak húzták-nyúzták a fõ-fõ-fõ bossharcot és amint átvesszük Dante szerepét, gyakorlatilag mindenben visszafele megyünk a helyszín ugyanaz. Ettõl eltekintve azt mondom, az egyik nagy kedvencemmé vált ez a játék, remélem lesz még hasonló élményben részem! :)

Sephi
Jojjon mar ki a MGS4 , az az érdekes :D

Alan Wake-et is varjuk, csak sajnos hiába. Ha a Blizzard fejlesztene akkor nem csodálkoznek :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az Alan Wake azért kesik mert Xbox360=anra is ki kell jojjon pont akkor amikor PC-re.

Az Alan Wake egy amcsi iro meséje alapjan van, es elmeseltek a fejlesztõk hogy nagyon hûek a sztorihoz.

A sztorit el lehet olvasni neten csak tudni kell hol.

A játékmenet TPS+egy RE4 stílus.

Az elsõ edzsin meg "sajat" fejlesztés volt de azt is fogtak es agyon hackeltek. Amit te lattal meg egy eve bemutatót az mar azzal van, de ok azt alitjak hogy új.

A fentiekkel elve, arra kell kovetkeztesek hogy tudatlanságodba szeretsz masokat megsérteni, mert rosszat veltek mondani arrol a jatekrol ami neked a kedvenced, bar nyilván semmit sem tudsz róla csak par dolgot amit a pofádba nyomtak. Ha tényleg ekkora fan vagy akkor utananeznel, bar igaz néhol a google sem segit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alwares
Switchen? Nem routeren? Hmm és mégis hogy gondoltad, azzal hogyan fogod elérni a világhálót, valaminek tárcsáznia kell. Az az igazság, hogy eddig csak routerekkel és egyszerûbb HUB-okkal volt dolgom. Elvileg alapbeállításon kell hagyni mindent. Nekem se tudja leolvasni az ip-ét otthon. Bár most már router van, más a helyzet. De próbálkozz csak, igen sok embernek nem tudja lekérni, live mégis megy. Az a teszt egy szar...

Istencsászár
Kösz:), bár remélem nem lesz rá nagy szükség mivel elég kultúrált és normális hangvételû lett a topik.

B de nem láttam. Nem modemet dugtam rá hanem egy switchen át csatlakoznék. Megcsintam amit írtál de ígyse jó az IP.

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Sir Quno Jedi
toménazt

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
<#vigyor3>, gondoltam nem bánod, Csocso szólt, hogy nem tudja elvállani tovább

Sir Quno Jedi
baszki, gyorsan letoltátok TsoTso-t... :DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
gyorsított eljárásban, új házigazdaként :) jó munkát!

mucsácsó
Itt írta neked, CSAKIS NEKED Alwares kollega: #38634
Olvasni esetleg..? ;)
Hello. Egy kérdésem van: Nem tok csatlakozni az xbox livehoz mert az ip címre ezt írja failed. Miért? Elõre is thx

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

tejföl
Egyelore nincs.

BAD Boys

Mafia 2-nek van hivatalos megjelenési dátuma? :S

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

tejföl
Lesz biz'a ! Trailer mar van is fenn a marketplace-en!

BAD Boys

Gideon Wieth
A mafia szerintem egy maradandó játék. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon erõs ellenfele a gta-knak és szerinem nem is lehet különbséget tenni minkettõ ugyanolyan jó :)

A maffia 2 lesz boxra viszont nem ?? :)

tejföl
Mea culpa! Igazatok van! A Maffiat nem adtak ki. Rosszul emlekeztem. A Godfather-rel kevertem.

BAD Boys