XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
http://apronet.hu/one.php?adid=6943353
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Amúgy én is amióta megvan a box egyre többet játszok azon.
Habár én úgy vagyok vele, hogy mind a kettõ jó...egyik ebben egyik abban... De tényleg igaz, hogy egy Xbox 360 JÁTÉKbeli teljesítményéhez 200-250 ezres gép kell, viszont egy ilyen gép értékállóbb ... szerintem aki megengedheti magának vegyen X360at //én azt tettem :)// és szépen lassan kezdjen gyûjtögetni gépre, így azzal és akkor játszik amivel akar...Amúgy ha meg fotelból akar játszani :D kösse rá a gépet a TV-re :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Elnézést kérek én is, ha még van nagy PC párti ebben a topicban, de csak attól, aki nem ilyen begyöpösödött, mint ahogy azt a példában is leírtam. Jól fel bírom húzni az ilyen sok hülyén magamat...
Ez egy aláírás!
1. PC-re 99%, hogy nem lesz szebb, semmilyen tekintetben.
2. A szaggatás iszonyat sokat ronthat a játékélményen (Nyílván "ha" szaggatni fog PC-re, de szerintem nem fognak vele olyan sokat "optimalizálkodni")
3. Nem mindegy, hogy egy széken ülve, vagy egy fotelba süppedve visszük végig egy monitoron, vagy egy TV-n. :)
4. Nem mindegy, hogy egy kábel nélküli kontrolleren játszunk, vagy egy egér+billentyûzettel próbálkozunk.
Ha az anyagi oldalát nézzük, akkor sem másodlagos a dolog: Ha beleölünk a gépbe 150 ezret és mondjuk a DMC4 szggat, mert "szarul optimalizálták", Xbox meg 60-70 ezer ft, és megvettem 15 ezerért a játékot, még mindig jobban jártam a 360-nal...:) Bocs, ha most PC-s szapulásnak tûnt, ez nem az. Nyílván a számítógépnek is vannak elõnyei az Xbox-al szemben, de én most azt a példát vettem, hogy egy ilyesmi kaliberû játéknál "általában" mi a helyzet PC-n (tisztelet a kivételnek).Én a magam szemszögébõl azt vettem észre, hogy azóta nem játszok gépen, amióta megvan a konzolom, mert élvezem a minõséget, a mennyiséget és most érzem "teljesnek" a játékélményt, hisz 10 évig mindig 3 lépéssel le voltam maradva a gépemmel. Bocs ha egy kicsit bõszavú voltam, ez a véleményem :)
Alwares: Tudom, hogy nem jött ki PC-re...és amilyen kuss övezi, nem is csodálnám, ha nem jönne. Akárcsak a pl. Turok PC-re..mind ilyen sufniátirat, aztán meg szidják csak õket..Sok eszes :D
Amúgy igen, DMC4 így volt a jó a folyamatos 60 FPS-sel teljes pompában, de mindezt egy PC nem tudom hogy bírná el...max valami 150-200 ezer Ft-os vas. :P
Ez egy aláírás!
Soliders of Fortune Pay szintû grafikát és nagyjából olyan játékmenetet kapsz, második világháborós csendes óceáni szigeteken...
ezzel játszik Valaki?
kiváncsi vagyok milyen játék
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez egy aláírás!
1-nap alat kijácottam XD
lövöldébõl én bátran ajánlanám az Army of Two-t/Bioshock-ot, komolyabb (rpg?) játékrol pedig majd vki más mond valamit, azokat nem ismerem :)
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mass Effect:
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nálam nagyobb mod-pártoloja nem volt a boxnak(minimum 50 hsz-emben bizonygattam, h igenis ér valamit minden aproság, amivel óvjuk a booxt), de rá kellett jönnöm, ami elrendeltetett, azon nem tudok változtatni <#szomoru1>#szomoru1>
Army of Two-t nézte valaki versusban (live-on) ?
Forza.
A grafika meg nem tudom milyen lesz, hogy ki szülte, csinálta az engem egyátalán nem érdekel, ha szép lesz akkor okés, de szerintem messze el fog maradni az eszméletlen screenshotokon látottakon.
Legyen jó és majd meglátjuk. Ha 2009 azt se bánom, lesz mivel addig játszani...
Nekem is tetszik, látványos, de azért tulzásokba nem kell esni, attól még kicsit távol áll.
Alan Wake-et is varjuk, csak sajnos hiába. Ha a Blizzard fejlesztene akkor nem csodálkoznek :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az Alan Wake egy amcsi iro meséje alapjan van, es elmeseltek a fejlesztõk hogy nagyon hûek a sztorihoz.
A sztorit el lehet olvasni neten csak tudni kell hol.
A játékmenet TPS+egy RE4 stílus.
Az elsõ edzsin meg "sajat" fejlesztés volt de azt is fogtak es agyon hackeltek. Amit te lattal meg egy eve bemutatót az mar azzal van, de ok azt alitjak hogy új.
A fentiekkel elve, arra kell kovetkeztesek hogy tudatlanságodba szeretsz masokat megsérteni, mert rosszat veltek mondani arrol a jatekrol ami neked a kedvenced, bar nyilván semmit sem tudsz róla csak par dolgot amit a pofádba nyomtak. Ha tényleg ekkora fan vagy akkor utananeznel, bar igaz néhol a google sem segit.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
A maffia 2 lesz boxra viszont nem ?? :)
BAD Boys