XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát egyelõre én is a 17'-os monitoromon játszogatom, nekem megfelel így.. 😊 Majd nyáron dolgozom + gyûjtögetek, és akkor veszek egy nagyobbat. Viszont nem tudom, én eddig 1024x768-as felbontást játszottam, ajánlatosabb lenne 1280x1024-ben? Nem torzul azon? (afelett nem bírja a moncsim) Az 1280x1024 az 5:4-es képarány, nem? Vagy rosszul tudom? 😊
Xbox 360 Arcade megfelelõ választás ha a videóelõzetesek+demok nem érdekelnek?
Nekem csak az a lényeg, hogy a játék menjen és kész... :-D Magyarul, hogy ne szaggasson, ne keljen + fél évet várni a portolásra, hogy aztán 15 perc grafika butítgatás és szarakadás után még 1X utoljára felemlegethessem a fejlesztõk családfáját és legvégül: töröljem az egész optimalizáltlan sz@rt... Szóval szeretnék végezni a PC-vel.
TFT monitoron kb milyen élményt nyújtanak a játékok? 17"-os 1280X1024-es natival megáldott monitor lenne egyenlõre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez egy aláírás!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Sokan reménykedtek ennek kapcsán, hogy a Microsoft bejelenti, hogy Blu-ray meghajtó kerülhet az Xbox 360-akba a közeli jövõben a HD-DVD gyártásának befejezése miatt. Közben a Financial Times-ban megjelent cikk szerint a Microsoft és a Sony már tárgyal errõl."
most akkor h is van ez x-es tábor?
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
MoH: Airborne volt még ilyen...nah ott a ragdoll vmi katasztrofális 😄 Fejbelövöd kispisztollyal, és vertikálisan fordul legalább 360 fokot az ellen 😄D
a rag doll eddig a legjobb, vannak furcsaságok, de néha annyira élethûen esnekel a lövéstõl az ellenfelek, h nem birom ki h az 'elesõ' hullába ne üritsem a tárat 😄
fegyvereket lehet vásárolni, pénzt a megoldott küldetésekért kapunk. a fegyverek továbbfejleszthetõek (szintén pénzért)
szingliben a géppel nemtom milyen, csak coop néztem! ehez képest a halo2-3, gow olyan 'egymás MELLETT visszük végig' játék volt, ez viszont az 'EGYÜTT visszük végig' kategoria 😊
(lehet azért lelkendezek ennyire, mert nem tudtam eleget játszani vele a 3led elõtt 😄 )
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Bioshock kihagyhatatlan
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Gondolom 1000x fellett téve a kérdés szal elõre nehari!
Sazl rádugtam a modememre a boxot és egyszerüen nem akar csatlakozni az istennek sem mért?
Viszont ááá, most találtam egy nagyon jó DMC4 videó-összeállítást, amely így összefoglalja a játékban látottakat úgymond. Szóval aki nem tolta még végig, az ne nézze meg...bár talán nem annyira spoileres a dolog.. 😊
DMC 4 - Shall never surrender
The Bourne Conspiracy - Summer Trailer
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - Trailer
Legendary- Trailer
Úgylátom van fejlõdés játékok terén😊
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(mivelhogy a mentést sikeresen letöröltem már, kellett a hely...memcard roxx =/)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval szerintem nagyon gyökér az irányítása, de no offenz. 😊 Csak úgy mondom.
Ez egy aláírás!
England : The first coming...-soon 😛 😄
AZ ELSÕ ELJÖVETEL!!!
Ez egy aláírás!
+részben csalódás a játék, mert story a béka segge alatt van, ráadásul semmi extra nincsen a henten kívül...jó..nanosuit 😊 De amiket hallottam róla, az alapján nem lett akkora siker, mint amilyen megváltónak várta mindenki.
Elég valószínû, hogy lesz konzolra is, fõleg hogy a GDC-n titokban kiadót kerestek a játék X360-as verziójának, mint ahogy az utólag kiderült...nem tudom hallotátok-e. Meg amúgy is, már demózták 360-on is és PS3-on is a CryEngine 2.0-t, PS3-on pedig magát a Crysist is állítólag, szóval még az sem lehet, hogy nem bírja el... 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagy karakter a Marcus, viszont tényleg nem annyira megszerethetõ, mint pl. a DMC4-ben a Nero, dehát ez érhetõ is talán. Viszont a GoW 2-t nagyon nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy mit dobnak össze CliffyB-ék. 😊 Egy biztos: tutira nem kell csalódnunk.
És áááá nemááár, nehogymár elhalasszák a Condi 2-t!!! 😞
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II