XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Helyes, jól is teszed, jól döntöttél! 😉 Remélem nemsokára üdvözölhetünk az X360-asok táborában! 😉 Amúgy persze, ha videók/demók/live tartalom nem érdekel, akkor egyértelmûen elég az Arcade. Mentésekre bõven elég az a ~256 MB hely, én még a kis 64 MB-os memkarimmal is megvagyogatok...igaz néha szûkösen, de megvagyok vele 😊 Eddig nem volt olyan játék, mely ne indult el volna vinyó nélkül, ám pl. sok autós játékban winchester nélkül a replay-eket el kell felejtened. Ez nem tudom mennyire hátrány neked..engem egyáltalán nem zavart idáig. 😊
Hát egyelõre én is a 17'-os monitoromon játszogatom, nekem megfelel így.. 😊 Majd nyáron dolgozom + gyûjtögetek, és akkor veszek egy nagyobbat. Viszont nem tudom, én eddig 1024x768-as felbontást játszottam, ajánlatosabb lenne 1280x1024-ben? Nem torzul azon? (afelett nem bírja a moncsim) Az 1280x1024 az 5:4-es képarány, nem? Vagy rosszul tudom? 😊
Sziasztok!

Xbox 360 Arcade megfelelõ választás ha a videóelõzetesek+demok nem érdekelnek?

Nekem csak az a lényeg, hogy a játék menjen és kész... :-D Magyarul, hogy ne szaggasson, ne keljen + fél évet várni a portolásra, hogy aztán 15 perc grafika butítgatás és szarakadás után még 1X utoljára felemlegethessem a fejlesztõk családfáját és legvégül: töröljem az egész optimalizáltlan sz@rt... Szóval szeretnék végezni a PC-vel.

TFT monitoron kb milyen élményt nyújtanak a játékok? 17"-os 1280X1024-es natival megáldott monitor lenne egyenlõre.
woodbear
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kimész a bunkerból és a szembe lévõ vízesés mögé menj be, ottvan a titkos ajtó!

Ez egy aláírás!

Viszont az Airborne-ban az szerintem nagyon jól volt megcsinálva ahogy egy futó embert lelõttél és ahogy az még a lendülettõl elõrezuhant tehetetlenül.A ragdoll azon része jó volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gideon Wieth
Lostban kellene egy kis segítség! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott vagyok, hogy kiengedtek a cellámból, miután a bunkerban lezárultak az ajtók, aztán megnézegettem a térképet stb..utána a napló írja, hogy a térkép egy titkos szobát mutat, és az iránytûm is azt mutatja... de nem tudom mit kéne és merre csinálni 😊Lécci help

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Okami Amaterasu
"A Toshiba már átállt, mi is átállunk és támogatni fogjuk a Blu-ray-t.
"Sokan reménykedtek ennek kapcsán, hogy a Microsoft bejelenti, hogy Blu-ray meghajtó kerülhet az Xbox 360-akba a közeli jövõben a HD-DVD gyártásának befejezése miatt. Közben a Financial Times-ban megjelent cikk szerint a Microsoft és a Sony már tárgyal errõl."
most akkor h is van ez x-es tábor?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

mucsácsó
Hát az biztos, ragdoll néha elég extrém 😄 Már egy mezei AK-tól vagy pimpelt UMP-tõl repül 3 métert az ellen, az elég érdekes...bele se merek gondolni, hogy egy shotival mekkorát repülnének 😄 Amúgy tényleg sokszor elég élethûen esnek össze, ám gyakran elõfordulnak ilyen érdekes szituációk 😄
MoH: Airborne volt még ilyen...nah ott a ragdoll vmi katasztrofális 😄 Fejbelövöd kispisztollyal, és vertikálisan fordul legalább 360 fokot az ellen 😄D
arty
nekem minden eddigi coop élményemet felülmulta az army of two - szenzácios! keményebb helyeken egymás nélkül gyak nem lehet megcsinálni a pályákat, ill. van ahol egymásnak háttal álltok és idõlassitás effekt és irtás 😊 - plusz még jopár helyzet, amikor egymásra KELL támaszkodni

a rag doll eddig a legjobb, vannak furcsaságok, de néha annyira élethûen esnekel a lövéstõl az ellenfelek, h nem birom ki h az 'elesõ' hullába ne üritsem a tárat 😄

fegyvereket lehet vásárolni, pénzt a megoldott küldetésekért kapunk. a fegyverek továbbfejleszthetõek (szintén pénzért)

szingliben a géppel nemtom milyen, csak coop néztem! ehez képest a halo2-3, gow olyan 'egymás MELLETT visszük végig' játék volt, ez viszont az 'EGYÜTT visszük végig' kategoria 😊

(lehet azért lelkendezek ennyire, mert nem tudtam eleget játszani vele a 3led elõtt 😄 )

Forza.

Kandurex
áá nem, csak nem mindig van neten 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát valoban nem sieted el a dolgot 😊 kb 1 héten egyszer bekapcsolod a boxot ,ahogy szoktam látni 😛

MaSzKa
jó a logod 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

LordAndrew
Az elmúlt év legjobb FPS játéka! Kitûnõ történet, csodálatosan kitalált utópia... A nagy szíved meg ne bánd, megmentéssel ugyan kevesebb Adam-ot kapsz, de lesz meglepetés... Összességében jobban jársz. (Meg különben is, egy kislányt megölni nagyon gonosz dolog lenne)

A Bioshock kihagyhatatlan

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Hi!
Gondolom 1000x fellett téve a kérdés szal elõre nehari!

Sazl rádugtam a modememre a boxot és egyszerüen nem akar csatlakozni az istennek sem mért?
mucsácsó
Ha rescue-ra nyomsz (hogy hányszor, azt nem tudom), akkor úgy tudom hogy más befejezése lesz a játéknak.

Viszont ááá, most találtam egy nagyon jó DMC4 videó-összeállítást, amely így összefoglalja a játékban látottakat úgymond. Szóval aki nem tolta még végig, az ne nézze meg...bár talán nem annyira spoileres a dolog.. 😊
DMC 4 - Shall never surrender
Kandurex
nagyon lenyûgözõ az biztos, most értem az elsõ little sister -hez, rescue persze a nagy szívem miatt 😊..most le is rakom, pár napnyi szünet, aztán go tovább, nem rohanok sehova 😊

Alwares
(no igen és Bioshock pedig tényleg hihetetlenül nagy méretû mentésekt használ. Emlékszem, egyszer megnéztem és majdnem 1 GB-ét evett a sok mentés, tölöltem is a felét gyorsan...)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
Én nekem az utcsó két pálya maradt ki, mert hihetetlenül felidegesített az, hogy 1 tárnyi ammo kell egy "ember" FEJÉBE. Ez azért már kicsit hihetetlen volt számomra, és idegesítõ is egyben 😄 De tanakszom rajta, hogy elkezdem megint elölrõl, ezúttal már monitoron 😊
(mivelhogy a mentést sikeresen letöröltem már, kellett a hely...memcard roxx =/)
Alwares
Bioshock nagyon király játék. Nekem a tavaly év játéka! Már háromszor vittem végig, és még tervben van párszor. Olyan világa van, amit még nem láttunk. Engem teljesen letaglózott... Remélem a második legalább ilyen jó lesz!

Alwares
Persze, de szerintem a Gow-ban jobb lenne ha nem az A gombon lenne a fedezék rendszer, mert így mindig le kell vegyem a kezem az egyik analógról és így olyan szerencsétlennek érzem magam benne 😞

dienesoft
Én ezt gépen vittem végig, nagyon jó kis játék!

Kandurex
zseniális ez a bioshock, lassan haladok, szépen felfedezve a játékot,..eszméletlen 😊

torrente
Nekem még a Gun is sokkal jobban bejött a hangulata miatt, holott grafikailag jócskán elmarad. (Csak azért említem ezt a játékot, mert a területek közötti lovaglás ez jutott eszembe).

Istencsászár
Egyik TPS másik FPS😊, H3 FPS amit ugy kell tolni mint bármely FPS-t.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
Hehe, milyen vicces 😊 Én pont nem így vagyok: a GoW-hoz perceken belül hozzászoktam, viszont a Halo 3-hoz nagyon nehezen tudtam csak megszokni...bár mondjuk eleve mint játék sem jött be..
Szóval szerintem nagyon gyökér az irányítása, de no offenz. 😊 Csak úgy mondom.
Alwares
A Gow baromi jó játék, csak az irányítását nem tudtam mind a mai napig megszokni. Valahogy nem áll kézre... Halo 3, tudom kicsit más, de az az a játék amit a legjobban irányítok konzolon...

woodbear
Azt is kinyomtam már! ha a 6-7óra játékélmény meg ér neked ennyi pénzt akkor vegyed nyugodtan! mert ezt leszámítva nagyon jó game! Kellõen nehéz is! Jó ötletekkel GoW feelinggel és cod4-es környezettel! És nagyon szép is mellesleg ami az unreal engine-nek köszönhetõ! coop-ban nem próbáltam, de biztos állít úgy is!

Ez egy aláírás!

dienesoft
Értem. 😊 Viszont ami nekem nem tetszik, azt nem hiszem, hogy végigviszem, mivel csak hétvégente van idõm játszani. Bár minden nap látogatom a fórumot, és figyelem az eseményeket, még mindig csak "pótolok" olyan játékokat, amikkel nem tudtam játszani PC-n. De talán kezdem utolérni a jelent.Már alig várom, hogy megvehessem az Army Of Two-t. Valaki próbálta már? Apuval esetleg érdemes végigvinni koóp-ban? :]

OFF
England : The first coming...-soon 😛 😄
AZ ELSÕ ELJÖVETEL!!!

woodbear
Én pont ma értem a végére! es meg kell hagyni, hogy 2hónapig tartott 😄 a közepe miatt! nagyon ellaposodik a közepe! de az utolsó 3-4óra kárpótol, mert nagyon jóra sikeredett a vége szerintem! összesen 15óra alatt nyomtam ki, kb! Összességében szerintem jó játék! De a közepénél sokszor elgondolkoztam, hogy végig fogom e vinni valaha....és tessék 😄

Ez egy aláírás!

dienesoft
Az Assasin's Creed olyan, mint egy "üres kenyérszelet": esztétikailag nem olyan rossz, de nem tudsz bele egy jót harapni, mert semmi alapja, semmi nincs rajta, ezáltal csak nézegeted, ám semmire nem mész vele.Mint ahogy az internetes cikkben olvasható volt: "Az év legszebb és legunalmasabb játéka". Én nem is értékelném, mivel nem vittem végig és nem kötött le egy percig sem. Pedig elég jó az alapötlet!

mucsácsó
Hát így van, részben annak tudható be...meg a nagy gépigénynek is azért =/
+részben csalódás a játék, mert story a béka segge alatt van, ráadásul semmi extra nincsen a henten kívül...jó..nanosuit 😊 De amiket hallottam róla, az alapján nem lett akkora siker, mint amilyen megváltónak várta mindenki.

Elég valószínû, hogy lesz konzolra is, fõleg hogy a GDC-n titokban kiadót kerestek a játék X360-as verziójának, mint ahogy az utólag kiderült...nem tudom hallotátok-e. Meg amúgy is, már demózták 360-on is és PS3-on is a CryEngine 2.0-t, PS3-on pedig magát a Crysist is állítólag, szóval még az sem lehet, hogy nem bírja el... 😊
Istencsászár
Az MA-val még nemjátszottam, de nemhiszem h abba olyan területeket olyan mennyiségben és minõségben kell megjeleníteni mint az Assassiansban... amugy aki unalmasnak találja az ne foglalkozzon a elléküldetésekkel hanem haladjon a fõszálon töretlenül, nem kötelezõ h unalomba vigye az embert, vagyis azokat akik nem kaptak rá a hangulatára kelõen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
az okés, de most a grafikáról beszéltünk

torrente
Nálam 2,5 órát ment és borzasztóan nagyot csalódtam benne! Nem minden a csili-vili grafika. Ráadásul az elõzõ játékomnak, a Mass Effectnek sokkal szebb a grafikája, rettentõen magasra rakta a lécet minden téren.

torrente
Ahol 3 felé ágazik az út, ott mindig figyeld meg, hogy középen merre van az árnyék. Utána már csak arra kell figyelned, hogy mindig úgy menj ki, hogy mögötted legyen az árnyék (kb. 3-szor kell eljátszani).

Engem Assasin's Creed azthiszem 1 órára kötött le, bár lehet újra be kellene rakni és rákattannék.

Kandurex
pedáloznak, h legyen, mert a PC warez nem váltotta be a reményeket :/

mucsácsó
Hát persze...én egy szóval nem mondtam, hogy GoW a legszebb, hanem EGYIK legszebb 😊 Ha legszebb játékot kéne kiválasztani, akkor szerintem az Assára esne a választásom, báár igen, Bioshock is megfontolandó, de az a látványvilága miatt fõleg. 😊 (fos techdemo minõségû Crysis nem számít, fõleg hogy nincs boxon sem ;D)
Kandurex
hát..õ..szépen szép volt, de pl, a Bioshock, vagy az Assassin Creed azért...

mucsácsó
Örülök, ha segítettem neked! 😊 Szerintem is egyébként egyik legerõsebb X360 cím, és legeslegszebb játék, mely az Unreal 3.0-ás engine-t használja. (Jó, persze hát ez annak tudható be, hogy az Epic a fejlesztõje a játéknak és motornak is egyaránt) UT3-at nem láttam még, de az is ugyanez a látványvilág a képek alapján. Tényleg hatalmas nagy gamma, én már nem tudom hányadszorra kezdtem el, és nem unom azért sem...Pedig én olyan emberke vagyok, aki többszörre aligha képes valamit is kijátszani, max. ha valami a szívemheznõtt nagyon (pl. HL2-t 6x 😊)
Nagy karakter a Marcus, viszont tényleg nem annyira megszerethetõ, mint pl. a DMC4-ben a Nero, dehát ez érhetõ is talán. Viszont a GoW 2-t nagyon nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy mit dobnak össze CliffyB-ék. 😊 Egy biztos: tutira nem kell csalódnunk.

És áááá nemááár, nehogymár elhalasszák a Condi 2-t!!! 😞
dienesoft
Köszi a segítséget! Sikerült végre kinyírnom azt a bazinagy valamit és így kivégeztem a Gears of War-t is. 😊. Nem nagyon szeretem a túlságosan is scifi lövöldözést, de mivel úgymond "kötelezõ" játéknak volt beállítva, ezért kíváncsi voltam, hogy miért van ekkora neve Xboxos körökben. Hát, nem kicsit addiktív! Eleinte csak szoktam a játékot, aztán a végére már nagyon belejöttem. A grafikára és a hangokra egyáltalán nem lehet panasz, a zord és kegyetlen világot tökéletesen színekkel ábrázolták. Igazából egy-két helyet leszámítva végig iszonyatos mennyiségben pörög az akció. Néha voltak számomra kegyetlen nehéz részek, nem a "könnyen átfutható" kategóriába sorolnám a játékot. Nagyon tetszik a taktikai módszer, nem csak agyatlan darálás volt végre egy ilyen kaliberû játékban, ez kimondottan pozitívum. A karakterek szépen ki lettek dolgozva, ugyan nem olyan aprólékosan mint pl: a DMC4-ben, nekem annyira nem áll közel a szívemhez Marcus. Az irányítást szoknom kellett, hisz ez volt az elsõ TPS játék amivel játszottam konzolon. Összeségében tehát "szerintem is" a 360 egyik legerõsebb címe, a maga izgalmas, háborús/hentelõs játékmenetével. 9/10

Gideon Wieth
kösszi

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár

Gideon Wieth
hát amiket írogattok 😄 én szeretek pc-n játszani és a gépemet is szeretem.. de attól amit leírtál néha én is eldobom az agyam..vagy töltse le és ne sírjon ha nem megy //akkor vegye meg// vagy le se töltse.. a warezosok többsége szinte már hobbyból tölti pcre a gameket...

Istencsászár

Gideon Wieth
lécci segítsetek 😊 elakadtam a DMC 4-ben //tudom ciki// amikor Danteval az erdõben vagyunk merre kell menni ?? Mert engem a füstök mindig visszaraknak ugyanoda.. most odáig eljutotttam, hogy van az a hely ahol van egy oszlop 3 tábla //piros töld lila// és 3felé lehet menni.. de mindig visszarak az ajtó elé, vagy harcután ilyen kis kék valamivel vagy rögtön :S:S:S pls help

morgomedve
Köszi
akkor ezt sem veszem meg 😊

Istencsászár
Pécé => Csé 1.6 ( alapõs az egyetlen😊 ), Cs: Source ( csakis az, Portal, EP2, TF2 már konzolon hajtottam😄 ), COD 4, és a szimek... minden más értelmetlen pécére...

3.: nem akármilyen TV-n hanem Full HD (najó HD Ready is jó nekünk is az van) TV-n ^^

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II