XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Hogyne:) kicsit nézz utána mert te vagy tévedésbe.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tejföl
Adj tul rajta minel elobb! De olyasvalakinek, akit tobbet az eletben nem latsz.<#nyes><#nyes>

BAD Boys

tejföl
Tevedes kerem. A Maffiat kiadtak 360-ra.

BAD Boys

hát, azt mondjuk megfogadtam, hogy eddig heti 2 szer utazott a box, 130 kilómétereket, most viszont beállítom, kap talpakat, és meg nem mozdítom.
addig bírja amíg meglesz egy új arcade . . .

"mármint h wadarr ujragolyózása 1 hétig birja 7ezerért, az MS-é(alaplapcsere :D ) pedig 2 honapot?"
hehe, nem pont így gondoltam :D
arty
mármint h wadarr ujragolyózása 1 hétig birja 7ezerért, az MS-é(alaplapcsere :D ) pedig 2 honapot? <#eplus2>

Forza.

viszont abban biztos vagyok, hogy ha jön valami árcsökkenés, akkor veszek egy arcade-ot, a gyorscserés elsõ három napban rommájáratom, aztán meg mehet a hûtésmod bele. vagy vízhûtés.
õszintén megmondom, ha már behal a gép, akkor nekem jobban megér 7k-t egy 1 hetes javítás, mint egy 2 hónapos MS javítás . . .
ehhh. engem is ma hívtak, hogy kész a masina, majd közölték, hogy jobb ha megtudom, hogy a gépem refurbished széria volt, szóval ne várjak sok jót tõle.
na ez aranyozta még be szépen a napomat . . .
Alwares
Lál írni már én se tudok, kevesebbet kéne inni... XD
Aleksz: Azért nem látja az ip címet mert modemet dugtál rá az Xbox360-ra. Jajj most mi lesz? Advanced-nél vagy minél mindent tegyél alapra, a felhasználónevet és jelszót meg írd be (ami a nethez van). Gépet újraindít és lám megy a Live!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hello. Egy kérdésem van: Nem tok csatlakozni az xbox livehoz mert az ip címre ezt írja failed. Miért?

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Alwares
Ilyen baromságot leírni... Te komplett hülye vagyok ha ilyeneket komolyan írsz, gondolsz...

arty
Alan Wake Forever

Forza.

Sephi
4 ev allat 2x volt endgine valtoztatas jatekban. Ez is egy elcseszett Stalker lesz. Mar mindenki fujja kivurol a sztorijat es senki sem szamit valami uj dologra. Ugyanaz mint a RE4 csak majd szebb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Eredetileg PC-re kellet kijojjon... aztán rahuztak hogy Xbox360 es lám kesik a jatek 2 evet. De majd 2009 nyarán talán játszunk vele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

woodbear
De ez xbox topik nem!?! akkor meg ki beszél itt pc-s megjelenésrõl! azt meg csak te tudod, hogy mire gndolsz!!!

Ez egy aláírás!

Alwares
Az még elképzelhetõ. Bár nem értem mért ne lehetne megcsinálni PC-re..

Sephi
En a PC-es verziorol mondtam. Ott vannak bibik.

arty
nem, csak sima xboxra - és sajna a kompatibilitási listán sincs fent

Forza.

Alwares
Ki fog jönné és készül is a játék... Nem egy játék csúszott már, sokat. Az Alan Wake az xbox360 egy nagyon erõs ütõkártyájává válhat, az ms pedig nem szereti ha elvész a pénze...

Mafia kijött box360-ra?
Sephi
Igen. Es meg le tudnek írni 5 jatekot ami mar az officiel oldal szerint megjelent :D

woodbear
én ezért nézem/néztem végig a creditset már nagyon rég óta! sokszor vannak meglepik! Assassinba is 50G-t ad ha végig nézed :)
akár csak a filmeknél! pl karib tenger kalózai 1-3, vagy legutóbb a cloverfield!

Ez egy aláírás!

Basszus,neeeeeeeem.....
Mindegy,majd végigtolom az utolsó mentéstöl <#vigyor5>,kösz hogy szóltál.
Evogordon
Jaja az a bónusz pálya nagyon jó lett :D

woodbear
cod4 végén megvártad a creditset? érdemes! még bead egy plusz pályát! <#finom> legalább is PC-n így volt!

Ez egy aláírás!

Végigvittem a COD 4-et <#worship><#gun><#eljen>

ISTEN játék!A végén amikor elémcsúsztatta a stukit a csóka azt hittem bepipilek a gyönyörtöl <#wow1><#finom>
HATALMAS!
Ezt a játékot vittem végig eddig,elõtte meg a COD 3-at!
Úristen,még mennyi jó játékom van,mire azokat is végigtolom!
Köszönöm Istenem hogy box-ot vettem,nem pc-t fejlesztettem!

ui:A Mafia kijött box360-ra?
Gépen megvolt,de rettenetesen szaggatott <#hehe><#smile>
Most meg már mindjárt itt a Mafia 2!
ÁÁÁáááááááááááááááááááhhhhhHHHHhhhhhhhhhhh!
Aguinaga
Épp ma szóltak szervízbõl, hogy kész a gép :) Szerdán hozza a futár - remélem overcoolt nem tettek bele, direkt közöltem velük, hogy nem kell.
És még így is jobban jártam, minthogy elküldjem M$-ékhez, mert akkor aztán várhatnék rá, így meg ~1hét alatt kész volt.
Mondjuk ez így pénzbe került, de valamit valamiért, és asszem meghirdetem, hogy javított gép vinyó nélkül eladó, és veszek egy 175W-os arcade-ot (bár jó lenne valamit tudni, hogy tényleg nem annyira hullanak, mint a régiek <#rolleyes>)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Istencsászár
A Microsoft Game Studio a kiado nem?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

woodbear
Október 31-re elvileg ki van írva a megjelenése!

Ez egy aláírás!

Köszönöm a választ srácok!!
Sephi
Alan Wake nem jon mar ki. Lefújtak. Ha esetleg megveszi valami kiadó akkor jól van, de az eredeti kiadó meguntam a nagy semmit.

rambuu
<#taps>
Az óriás baba <#buck>

KG21
fúj én ps2-m egyszer régen még rádugtam a tv-tuner kártyámra, hogy megnézzem mi sül ki belõle, de nagyon ocsmány képet produkált. Azt nem lehet valahogy, hogy pendrive boxba bedug és arra átmenteni, ami a boxba le lett mentve kép?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Istencsászár

Xbox 360 Wireless gaming receiver

PSN: berghold

Sziasztok köszi a választ az Xbox360 controller-rõl! Még egy kérdésem lenne most h már tudom h lehet Pc-hez használni már csak azt szeretném megtudni h mi az a "kütyü" ami még kell hozzá h mûködjön Pc-n? Ha megtudnátok mondani megköszönném.
Istencsászár
De amugy elvileg valami tv tuneres dologgal lehet videókat felvenni, talán képeket is kiszedni.. bár h HDben ez megy e fogalmam sincs... azt lehet hogy ez az egész baromság és rosszul tudom.

Kandurex
[email protected] -ra dobj levelet, ha akarod a házigazdaságot, betolunk rá

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Csak akkor tudod hogy ha van lehetõség feltölteni webre a játékból.

Azt megtudtuk h lehet képek csinni gém közbe. De h lehet lementeni pcre?

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Istencsászár
Naja... nem nagy dolog megcsinálni, kár h ilyen apróságok nem olyan dolgok ami kötelezõ a fejlesztõknek... akár lehetne egy közös 360 komjuniti ahol minden játékból lehet felrakni képeket... ezt is lehet egységeiteni mint a arcsivment redszert.

Istencsászár
Jah, már minden warezos utál:), ha akarjátok.. nekem mindegy, de akkor DT szabálya lesz érvénybe...

arty
amugy a hwsw hireinél 229euro szerepel az árkádra az árcsökkentés utánra, ami 229*260 esetén 59540ft, azaz a mostani ár. tehát nálunk olcsobb a box az átlag europai áraknál - már most! :)

Forza.

arty
Ragnar360: cod-ok unalmasak, DM számomra a quake1 idején volt ujdonság, bf2 sokkal változatosabb a jármüvek miatt és a hatalmas nyilt terepek is jobban bejönnek. Bf2 sztem nem avult el, bármelyik kedvenc pályámhoz találok fullos szervert, akár 50 emberrel, jo pinggel (bár én inkább a 16-20 emberes multit kedvelem)

live-on van bármilyen játékhoz cég által fenntartott szerver vagy csak és kizárolag játékosok kreálnak szervert? hogy jön igy össze 20 ember normális pinggel?

eleve, nem tudok játékot, amit szivesen tolnék multiban live-on. egyszerüen nincs bf2 komplexitásu háborus game boxon :)

Aguinaga: szivem szerint várnék én is õszig a full 0.65ös alaplapig... de nem birom ki, PC-n nem megy a játék huzamos ideig, mindig nekiállok netezni, forumozni, csetelni :D Ráadásul army of two, gow, +jön a gta4 ... Ha biztosan tdnám, h a javitott géppel kihuzom õszig legalább, akkor megcsináltatnám. De erre sincs semmi gari :(

---

sztem, legyen Istencsászár a mod, sokat ittvan és még elég mérsékelt is :)

csocsonak kösz az eddigieket, nem lehetett rá panasz :) (max h néha tényleg nem volt aktiv)

Forza.

Kandurex
pedig nagyon jó lenne, ha minden játékban lenne :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DanielT
Lehet, hogy idén sem.
Petyus_
<#miaz><#taps>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Gideon Wieth
Alan Wake-rõl ki mit tud ? :) fõleg h mikor jelenik meg ? merthogy március vagy április amit utoljára tudok róla :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Azt a viccest nyugodtan teheted idézõjelbe. Én még itt vicces utalást nem láttam.
Istencsászár
SDF mutáns<#duhos2><#action>