XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BAD Boys
addig bírja amíg meglesz egy új arcade . . .
"mármint h wadarr ujragolyózása 1 hétig birja 7ezerért, az MS-é(alaplapcsere :D ) pedig 2 honapot?"
hehe, nem pont így gondoltam :D
Forza.
õszintén megmondom, ha már behal a gép, akkor nekem jobban megér 7k-t egy 1 hetes javítás, mint egy 2 hónapos MS javítás . . .
na ez aranyozta még be szépen a napomat . . .
Aleksz: Azért nem látja az ip címet mert modemet dugtál rá az Xbox360-ra. Jajj most mi lesz? Advanced-nél vagy minél mindent tegyél alapra, a felhasználónevet és jelszót meg írd be (ami a nethez van). Gépet újraindít és lám megy a Live!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez egy aláírás!
akár csak a filmeknél! pl karib tenger kalózai 1-3, vagy legutóbb a cloverfield!
Ez egy aláírás!
Mindegy,majd végigtolom az utolsó mentéstöl <#vigyor5>#vigyor5>,kösz hogy szóltál.
Ez egy aláírás!
ISTEN játék!A végén amikor elémcsúsztatta a stukit a csóka azt hittem bepipilek a gyönyörtöl <#wow1>#wow1><#finom>#finom>
HATALMAS!
Ezt a játékot vittem végig eddig,elõtte meg a COD 3-at!
Úristen,még mennyi jó játékom van,mire azokat is végigtolom!
Köszönöm Istenem hogy box-ot vettem,nem pc-t fejlesztettem!
ui:A Mafia kijött box360-ra?
Gépen megvolt,de rettenetesen szaggatott <#hehe>#hehe><#smile>#smile>
Most meg már mindjárt itt a Mafia 2!
ÁÁÁáááááááááááááááááááhhhhhHHHHhhhhhhhhhhh!
És még így is jobban jártam, minthogy elküldjem M$-ékhez, mert akkor aztán várhatnék rá, így meg ~1hét alatt kész volt.
Mondjuk ez így pénzbe került, de valamit valamiért, és asszem meghirdetem, hogy javított gép vinyó nélkül eladó, és veszek egy 175W-os arcade-ot (bár jó lenne valamit tudni, hogy tényleg nem annyira hullanak, mint a régiek <#rolleyes>#rolleyes>)
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
PSN: berghold
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Forza.
live-on van bármilyen játékhoz cég által fenntartott szerver vagy csak és kizárolag játékosok kreálnak szervert? hogy jön igy össze 20 ember normális pinggel?
eleve, nem tudok játékot, amit szivesen tolnék multiban live-on. egyszerüen nincs bf2 komplexitásu háborus game boxon :)
Aguinaga: szivem szerint várnék én is õszig a full 0.65ös alaplapig... de nem birom ki, PC-n nem megy a játék huzamos ideig, mindig nekiállok netezni, forumozni, csetelni :D Ráadásul army of two, gow, +jön a gta4 ... Ha biztosan tdnám, h a javitott géppel kihuzom õszig legalább, akkor megcsináltatnám. De erre sincs semmi gari :(
---
sztem, legyen Istencsászár a mod, sokat ittvan és még elég mérsékelt is :)
csocsonak kösz az eddigieket, nem lehetett rá panasz :) (max h néha tényleg nem volt aktiv)
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3