XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy cserélték!
Köszi de én is utánnajártam mielött javittatni akartam és preciz szakszervizbe vittem.Itt valaki irta hogy az olvasófej miatt is lehet 3 piros led/hát nemtudom/szedjem szét és nézzem meg az olvasófej környékét? Valami köze lehet a villogásnak a cserét követõen szerintem.
woodbear
hmmm akkor nemtom! elég érdekes jelenség!

Ez egy aláírás!

torrente
Nem cserélték ki a géped?

torrente
Gyönge az áram Pécsett. <#worship>

3 piros led villog,flashelt a gép és nagy fordulatszámon megy a hûtés.Eddig nem volt ilyen hibajelenség csak most amióta az olvasófej csere volt/tegnap cserélték/A vezetékeket is megnéztem már de minden jól van összekötve.
Nincs olyan h pro, olyan van h premium. Semmiben sem rosszabb, sõt, megbízhatóbb (újabb hardver). Annyi h nincs hozzá vinyó, döntsd el, hogy kell e neked. Ha nem kell, simán jó az Arcade.

Liveról itt olvashatsz: http://xboxlive.uw.hu

Az hogy megéri e neked, te tudod. Egyébként ha erdeti játékokkal játszol, akkor havi ezer Ft-ot szerintem megér.
Kreeder44
egy kérdésem van erre válszaoljatok pls!!! tehát megveszed a live goldot h tudj neten játszani kb 8000 ft egy évre ugye?? akkor így tudsz játszani BF BC-vel nfs-el neten mások ellen... ha netán mmo-zni is akarok természetes kifizetem a havidíjat is ahol kell.... meg még pluszba az itthoni netet havonta..... ez így megéri??? vagy totál nem vagyok tisztába dolgokkal???

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nem tájokozodtál mielött megvetted

ha 3ledes lett ha szakszerûen van javítva 70% hogy jó lesz

de ha már volt javitva akkor lehet hogy kuka

amugy többéle ventimod kell bele

woodbear
hány led villog pirosan?

Ez egy aláírás!

Sziasztok! Mondja már meg valaki légyszi hogy mi van akkor ha? A gépem alig vitte már a lemezeket/válogatott/Tegnap felvittem Pestre olvasófejet cserélni/rögtön meg is csinálták ott helyben/Mivel rokonoknál voltunk 2 napig ezért örültem is a gyors munkának.Minden lemezem elindult úgy ahogy kell!Erre lejövök Pécsre és mit csinál a gép amikor bekapcsolom?Pirosan villog és nincs semmi!!!Kértem a szervizeseket hogy nézzék át hogy milyen hibára számithatok az olvasófej csere után de nemtaláltak akkor más hibát.Mi történhetett a géppel szerintetek?Kezd elegem lenni az X-bõl ezek után!!!!
Kreeder44
SZiasztok én most gondolkodtam ps3 v xbox 360-t vegyek de h most jött ez az árcsökkenés tuti xbox 360 lesz a befutó....Azt szeretném kéárdezni h ha az arcadot veszem meg az miben rosszabb mint a pro? és h a live-ért kell fizetni vagy ez hogy megy itt??? elõre is köszi az infót

TVelvet
nem
Pacal17
LCD monitorra rákötni egészségtelen? Csak érdeklõdök mer lehet beszerzek egy boxot vagy nemtom

MaSzKa
Ma már a projektorok jelentõs részén van DVI interfész, de mit tegyünk, ha mûsorforrásul szolgáló készülékünk HDMI kimenettel rendelkezik. Semmi gond, a HDMI és a DVI egymással kompatíbilis, mert a HDMI a DVI-re épül és azzal visszafelé teljes egészében azonos.

MaSzKa
csak ezért mert itt van 2eFt-ért
http://www.flexiobt.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=169&nmo=11

amugyennek különböznek a tüskéi

ez jelent valamit?

woodbear
Igen van rajta optikai out! nekem is azon van az 5.1!

Ez egy aláírás!

MaSzKa
vagy csak ez lesz jó?

3500Ft ez

MaSzKa
Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol

NINCS WAREZ! 😞(((((((((

amúgy veszek 1 HDMI-set akkor azt DVI-re akarom rákötni monitorra

ilyet kaptam a hd3870-hez

veszek 1 ilyet és jó lesz?

mucsácsó
Hát én itt Baján egy ilyen kis elektronikai boltban vettem.. 😊 Én spec mezei PC-s hangszórókra dugtam rá, és ehhez egy RCA-Jack átalakító + Jack toldó kellett. Mindezért 390 Ft-ot fizettem...nem vészes 😊
cenobite
Állítólag pl. mediamarkt és társai helyeken biztosan. Valamint teszkó mûszaki osztályán és egyéb elektronikiai boltban próbálkozz.

gamertag: kenobita

Alwares
Valaki nem tudja hol lehet venni ilyen jack dugó átalakítót venni? Mert a hangot meg akarom majd oldani a VGA kábelhez...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

cenobite
cenobite
??? Ki csinálta meg??? Nekem csak eredetik vannak. Amúgy nem minden NTSC meg PAL gépen, ezt pl. vásárlásnál fel is tüntetik.

arty
legtöbb játék 60hz-en, NTSC/PAL60-ban megy, ergo nagyon sok 'ntsc' 😊

a regiomentességhez ennek semmi köze

mucsácso: hagyd ebben a felbontásban(1280x1024), ez a monitorodnak megfelelõ.

Forza.

a region free az már nem ntsc 😊 csak az volt mielött megcsinálta valaki

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

cenobite
Lejáttsza, de nem mindegyiket. Nekem két darab NTSC játékom van és gond nélkül mennek. Arra kell figyelni hogy region free legyen a cucc.

DanielT
A kontrasztot/színtelítettséget "jelöli".
nem játsza le és nem udsz ntsc-bõl pal.t csinálni

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sziasztok!
TUdnátok segíteni nekem, a xbox360 lejátszik NTSC játékokat is?
Esetleg a flashelt lejátsza?
Köszi szépen!
<#worship>
Ez nem Trailer hanem játék Intro...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Alwares
A Reference Levels elvileg a frissítést jelöli.

Scotty99
Nekem úgy tûnt, 1280-ban nem annyira "mosott" a kép. Nem mintha 1024-ben csúnya lenne, deszerintem az elõbb említett felbontásban szebb.
A display optionsben pedig expanded-re tedd, akkor lesz legszebb a képed, ha nem tévedek. Sajnos még mindig nincs gépem, hogy le tudjam ellenõrizni.

PS3 ID: ghost_hun

PoisonChihuahua
Sziasztok! <#integet2>
Bocs az OFF-ért, nem itt akarom reklámozni a Youtube-os videóimat, de csináltam egy TimeShift "trailer"-t és kíváncsi vagyok mit gondoltok, hogyan sikerült. Akit érdekel nézze meg: ITT
<#vigyor3>
mucsácsó
Jah így már értem. Szerencsére a gép is meg a TV is sajátom, bár néha idejön a tesóm esténként, akkor le kell mondom a monitorosdiról.
Amúgy igen van mellette az a másik 3 kábel, legalábbis amit én kaptam, annál ott vannak mellette, igen.
Ilyen, csak ott a piros és fehér mellett még van egy ilyen sárga is.

Egyébként az imént toltam 1280x1024-ben 2 gammát, de nem láttam semmi különbséget az 1024x768-hoz képest...bár lehet vak vagyok csak 😄 Kellene-e látnom, és hagyjam-e így? Vagy ez a 17" miatt lehet? =/ Bocsi a lámaságért, de nem vagyok én otthon ebben a dologban annyira..
Jah és már meg szerettem volna kérdezni, hogy a Display options-ben van ilyen, hogy 'Reference Levels', és ezen belül 3 opció: standard, intermediate, expanded. Nah most ezek mi a jószágok? 😄
Alwares
Hát nekem ez nem lesz teljesen megolható, hiszen a családban sokan vagyunk a PC-re is, meg a TV-re is, így majd ki, mit akar csinálni, annak függvényében változik majd, hogy min játszok. Persze nyártól, nem így lesz, akkor már remélem lesz saját monitorom...
Akkor most VGA kábel melett van a szokásos másik három is? Akkor a hangot is ugyan úgy kell majd megoldani...

Adi
Nekem nagyon tetszik a cod 4 grafikája. Iszonyat.
Stabil-folyamatos fps(az én szemem számára).

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
nem, az rca csati😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mucsácsó
Õõõ nos a Call of Duty 4 alatt az IW által saját kezûleg összedobott nevenincs motor pöfékel 😊 Quake 3 engine-nal indult az egész CoD széria ugyebár, aztán a CoD2-re a Q3 engine-nak csak az alapjai maradtak meg..Aztán ezt gyúrták mégtovább, és akkor végülis így lett az a motor, ami a CoD4 alatt van. 😊 Persze sok köze gondolom mára már nincsen a Quake 3 engine-hoz, de visszavezethetõ a gyökereire.
mucsácsó
Hát jól teszed Alwares, bár szerintem amint meglátod monitoron, egybõl változtatsz majd az álláspontodon. 😊 Egyszerûen ég és föld, komolyan. Én nem hittem el eleinte, mikor itt mondogatták jópáran, hogy egetrengetõ különbségek vannak...de amint saját szememmel láttam, rögtön rájöttem, hogy ez bizony az igazság 😊 Sajnos nekem is egy monitorom van, így kell hurcibálnom oda a boxhoz, aztán összedugni 😄 (jó hülye paraszt megoldás tudom, de egyelõre másként sajna nem igazán kivitelezhetõ) Szóval inkább összedugdosom meg hurcibálom a monitort, minthogy TV-n toljam megint. Egyszerûen képtelen lennék rá, pedig nem ítélem el az SDTV-t, hát én azon toltam fél évig kb. 😊
mucsácsó
Van ugyebár az a VGA dugó (nemtom a pontos nevét), és van még mellette három kábel: piros, fehér és sárga 😊 Gondolom ezekre gondoltál, nem?
Adi
Eke féle kábelen amúgy van optikai kimenet?

Adi
Nem tudom.. nekem az COD 4 idáig a legjobban bejövös game.
Mondjuk én multizok vele keményen és kicsit úgy vagyok, mint régen a CS-vel😊. Másik: h kidobtak egy frissitést(patch) a cod 4-hez és kurva jó dolgokat dobtak bele.
COD 4 milyen grafikus motort használ?
Persze a GOW-ot is imádom multiba.

Alwares
Na rávettetek, hogy én is vegyek VGA kábelt, bár inkább még mindig TV-én fogom használni az Xbox-ot, de azért az egy-két alkalomért simán megéri az a kábel, még ha 4:3-as is a monitorom. Majd nyáron veszek egy szép 22-eset...

mucsácsó
Múltkor én a konzolozz.hu-s Ekétõl vettem utángyártott VGA-kábelt, 2500 Ft-ért! Ennél olcsóbban sehol sem kapsz, abszolúte de megérte! 😉
Ha érdekel a dolog, akkor dobj neki egy mailt az [email protected]! Nagyon segítõkész és megbízható ember, ajánlom! 😉
Postával kapcsolatosan idézek egyik levelõbõl:

"Posta gyorspostával 1000 körül van.
Futárral 2500Ft
Elõre utalás esetén 300Ft a postak."

Tehát ezek közül eldöntöd, hogy melyik fekszik jobban neked. 😊 2-3 ezer Ft-ot simán megér, nem vitás! 😉 Viszont teljesen felesleges 8-10 ezerért eredeti MS kábelt vásárolnod.
Gideon Wieth
console corner -nél vegyél vga kûbált én is ott vettem 5000 ért ha jol emléxem 😊 és hibátlanul müködik 😊 köszi a lostot 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

arty
sima x360-VGA kábelre lesz szükséged, eredeti 5-10k, utánygyártott 2-4k
azon van 2.0 analog sztereo kimenet, amit megfelelõ átalakitokkal könnyedén köthetsz a 2.1-es rendszeredre (box vga kábelén két apa rca van)

Forza.

arty
a szaggatást sajnos boxon sem uszod meg, de szerencsére ritka és akkor sem pécés méreteket ölt ...

1280x1024es monitor teljesen jo, igy a box képét nativan élvezheted, bár sok játék 1280x720 hasznos képet ad, alul és felüól fekete csik lesz a 'jutalom'

mucsácso: oriási hiba egy LCD-t nem nativan hajtani... 1-2 régi játék lesz rossz képarányu, de azzal vagy nem tolod vagy átállitod átmenetileg a felbontást 😉

Forza.

Autós játékokat nagyon szeretem de azt hiszem a visszajátszásokat is tudnám nélkülözni. Ahhoz, hogy TFT monitorra köthessem az X-et kell valami átalakító is ami nincs benne az alap csomagban? Ezenkívül van egy 2.1-es hangrendszerem azt tudnám használni sima 3,5mm-es jack dugóval vagy ahhoz is kell átalakító ?