XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Cooming soon...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grayfox
Jó lenne valami kardozós csihipuhi boxra is, a heavenly sword nomeg a gow sorozat nagyon ott van/lesz ps3-on!
Vikingen kívûl nincs más? :)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Istencsászár
Én mediumon nyomom, most a múzeumba vagyok, amikor jön már 2-3-4 ellen akkor ott nem lehet ütni mint a hülye mert esélytelen, védekezni taktikázni kell, ez az egyik legnagyobb erõssége, mivel 3-4 ütéstõl meghalhatsz, szóval minden kép taktikázni kell máshogy ezt nemlehet.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
aztán persze egy ellenõrzés után (amibõl kiderül, hogy Jedi ezerrel Lost Odyseey -zik, Alwares meg Brnout demózik <#nyes>), szóval ellenõrzés után kiderül, hogy nincs fent a Condemned 2: Bloodshot live -on...faszom :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Húsvéti pihenés alkalmából végigvittem a Condemned 2: Bloodshot-ot.
Kicsit félve kezdtem neki, de a végeredmény jól sikerült. Szerintem a játék elsõ részében inkább az "ijesztgetés" volt a cél, aztán indult meg a történet igazán. Vannak igen is nagyon kiemelkedõ részek a játékban, van csomó-csomó olyan elem, ami feldobja az egészet. A játék nagy részében csak közelharc volt, szerintem nagyon jól meg van oldva benne. Még több tárgyat fel lehet venni, gyakorlatilag mindennel lehet ütni az ellent. Történet szempontjából annyi a személyes tapasztalatom, hogy (úgy mint az elsõ részben), igen csak tudni kell angolul hogy megértsük, ugyan is én még mindig nem értek mindent a játékban (ha valaki esetleg tud segíteni, hogy megértsem a második felétõl, mert a színházas rész után nagy káosz van a fejembe). Néhol volt egy-két idõhúzós rész, ennek ellenére azt mondom, végig izgalmas és tényleg: érdekfeszítõ tud lenni, ha odafigyelsz eléggé. A nehézséggel nincs gond, bár volt olyan rész, ahol már majdnem "hajtépési" állapotba kerültem, mert folyamatosan kinyírtak. Ebbõl adódóan azt mondom, sokszor taktikázni kell benne. Szóval összeségében szerintem 2008 eddigi legjobb FPS-thrillere. Ezek a Monolith-os srácok tudnak még a FEAR után is jó játékot készíteni. És lesz folytatás, így nem lehet befejezni egy történetet. :] 8,9/10

Kandurex
Egybként az xbox.com szerint, ami azért elég megbízható :), szóval szerintük, kint van a Condemned 2: Bloodshot live -on...sajnos a Viking nincs, szóval várakozós :(

zoli80
sztem kiralysag.probald ki mindenkepp.nem a sima hacknslash.

Hát, Yodát lehet baromság, de Vader azért szvsz jól hangzik! <#idiota>

Alwares
Mondjuk jah, de függtelneül akkor is tényleg baromság ezt dzsodát beletenni :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grayfox
A kolléga arra célzott szerintem, hogy ezzel a star warsos húzással igencsak felhívták a figyelmet a játékra, az emberek beszélnek róla, nemtetszésüket fejezik ki, vagy épp tetszésüket, a lényeg: reklám :)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Kandurex
Milyen ez a Vikings: Battle for Asgard? Néztem róla pár videót, tökre meggyõzõ, amolyan Rune, és Drakan jellege van. Bejövõs.

Alwares
Én nem értelek most. Mit akartál ezzel kihozni? Természetesen nem írtam volna be, mert mért is? Ilyen hülyeséget még nem láttam. Persze 3 ledrõl se beszélnénk ha nem lenne. Pf... Gondolkozz <#worship>

Ha nem lenne benne Yoda, akkor beírtad volna ezt ide?
Gondolkozz... ;)

PSN: berghold

ja, én is erre gyanakodtam.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

zoli80
igen.atvezeto.rossz lehet a dvd:S

amikor elkezdessz egy új játékot, tölt, és utána jön egy fekete képernyõ, és az A villog jobbalsó sarokban, hogy skip. ott amúgy van valami átvezetõ? mert nekem nem engedi skippelni, nem lehet semmit csinálni..

zoli80
sarkany megidezve.kibasznagy ez a game!

Alwares
Én nem tudom minek ez a Yoda az SC-be... Már csak azt várom, hogy Mickey egér mikor kerül bele...

zoli80
a vikinges jatekban sikerult vkinek megideznie a sarkanyt?minden megvan hozza,de ahol tolteni kene az ugy a keritesen belul van.segitseg!!!

amugy a jatek sztem allati jo!

cenobite
Az X-esben Yoda lesz úgy tudom. De lehet, hogy 400 ropogós MS pontért Vader nagyurat is megszerezhetjük. :)

gamertag: kenobita

A napokban valamelyik fórumban (már nem emlékszem pontosan hol) olvastam egy olyan kommentet, hogy a Soul Calibur IV-ben lévõ, egyelõre PS3 exkluzív Darth Vader bónusz karakter letölthetõ lesz majd XBOX360-ra is Live-on keresztül. Tud errõl valaki valamit?

Pacal17
Hát, kicsit elvontnak tûnik nekem. Azért köszi!

Gideon Wieth
mászkálós Tps...
Nézz vidit róla youtube-on :)

Ürge nem érez fájdalmat, ráadásul mutálódott is a jobb karja melynek következtében egy életveszélyes 3 pengéjû frizbit tud belõle alakítani :)

És akkor hajrá a monszták ellen :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pacal17
a Dark Sector az milyen fajta game? Pár infot légyszi.

Pacal17
"majdhaleszxboxomakkormegszerzem" lsitára felkerült ;)

grayfox
ps3-on nekem a heavenly sword nagyon bejött, remélem legalább annyira jó lesz. Igaz még dmc4-et se nyomtam :D

Hát én most néztem bele.Nem is tudom,jó játéknak tünik,de lehet aki nem tud angolul az elveszik benne (mint én).
Mert nem annyira egyszerü hogy A pontból mész B pontba azt egy "folyosón" lemészárolsz mindenkit.Egy nagy térképen vagy,ahol kapsz feladatokat aztán oda kell menni és azt teljesiteni.
Pl. elsõnek a falumból kimenve egy farmra mentem,ahol fogva tartottak más viking harcosokat,azokat kellet kiszabaditani,és ezáltal a farmot "felszabaditani".De utközben egy barlangban is találtam foglyokat.
Ellenfelek egyelõre a Gyûrûk Urából eltévedt ork szerü teremtmények,ezeket kell lekaszabolni.A harc nem egy Devil May Cry,nem kell egy ellenfelet egy percig püfölni (legalábbis ezeket még nem),2-3 csapás aztán jöhet a kivégzés az X gombal,aminek keretei közt szakadnak a kezek-fejek,vagy derékban kettévágjuk a nyomorultat.
Más karakterekel lehet beszélni,vagyis õk beszélnek,mi meg hallgatjuk,mert emberem eddig még egy hangot se szólt.Igy kapjuk az újabb célokat ugye,amiket a térképen feltüntet a program.Már valami monostort vagy micsodát is jelöl,gondolom oda is el kell majd látogatni,meg még 2-3 helyet.
Van még bolt ahol lehet vásárolni,energiát,kincses térképet (mert útközben találunk néha eldobott aranyanyakat) gondolom ezzel könnyebb megtalálni,meg fene tudja még mit.Kovácsnál meg a fegyverre lehetett volna valami mágikus rúnát rakatni.
Szóval ilyen Rpg-kaland elemeket vonultat fel a játék.Hát amig aránylag értem,addig ok,de ha majd valami bonyolultabb feladatot pontossan kell végrehajtani,hát ott már meg leszek löve az angol miatt.
A kinézete meg szerintem meglepöen szép,éjjel az esõben komor sötétségben mentem felszabadiatani a farmot,utánna kisütött a nap és már vidám szines zöld mezõkön mentem visszafelé.Szóval ezen része szerintem rendben van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
a kés és a sniper fegyver unlockja viszont 30ezer ft lesz, szal ... :D

Forza.

Akkor mindenki Sniper-el vagy késsel a kezében fog rohangászni és kettõt lõni csak naponta vagy szúrni amennyit csak akar:)))...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kandurex
ott fejezõdik be azonnal játékos pályafutásom :/

rudanjoe
pár év, és a lõszerért is fizetnünk kell... :(

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

PoisonChihuahua
Egy kis segítség kéne!<#help> Kérdésem azokhoz irányul akik a boxhoz külön vettek memkarit (tehát pl. nem Arcade pack-hoz kapták). Tehát: Ti kaptatok valamilyen garanciapapírt a memkari mellé?
Eddig úgy volt, hogy valamikor áprilisban jelenik meg, de most úgy néz ki eltolták nyárra... <#szomoru1>

vegas2-ben a helikopteres pályán hogy kell elmenekülni a rakéták elõl? pluszba még, nem tudtok egy sw force unleashed megjelenési dátumot?

Istencsászár
Hack and Slash

Zsoltika 007
Mész azt kaszabolsz. Vidik alapján olyan mint a Ninety Nine Nights.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Örm
Gondoltam! De maga a játék milyen?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
Vikingel kell gyilkolni?<#idiota>

Örm
Hello!
A Viking játékról tud valaki mondani valamit?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sephi
Meg nincs is piacon... ez kamu.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

woodbear
Hát ezen kib*szottul látszik, hogy nem igazi a piros led! csak valami ratyi piros szín :P

Ez egy aláírás!

Gideon Wieth
már csak 2 nap dark sector-ig ...

Bezzeg ez nincs kint sehol megjelenés elõtt napokkal :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

dienesoft
Így van, gyorsan kijavítottam a hibát:D Amúgy a gamest*r oldalán találhatod ezt a képet.

MaSzKa
gyorsan megphotosoppoltad? XD

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

dienesoft
Nem azért, de szerintem ez a kép úgy kamu, ahogy van. Már csak ezért is:

MaSzKa
még ki se adták már 3ledes lett :-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kandurex
mondjuk DL lemezek egyenként 9 giga X 4 = 36 giga az rengeteg...szal,

arty
tud még, hidd el :)

szánalmas. aki ezek után ezért a játékért pénzt ad, megérdemli :( az a gáz, h az ostoba és gazdag nyugati tesok biztos vezsik majd a fegyot, mint a szemét és a modell mûködni fog :(

Forza.

Istencsászár
Ezvan... erre haladnak a dolgok, béta megvan, megnézem magamnak, de csodát nemvárok tõle, ezek után meg nem fog kelleni, mert a COD4be is idegsített h a kocka pisike már a megjelenés után másnap 55ös volt, amikor én csak 5ös rangú és minden fegyverrel lõtt meg minden csítes erõvel fel volt szerelve... itt meg majd a újgazdag amcsi kölök megveszi a tutit és akkor éljen az egyenlõ esély...

Pacal17
Jah én is erre gondoltam. Nem kell ide Blu-ray =)