XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vikingen kívûl nincs más? :)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kicsit félve kezdtem neki, de a végeredmény jól sikerült. Szerintem a játék elsõ részében inkább az "ijesztgetés" volt a cél, aztán indult meg a történet igazán. Vannak igen is nagyon kiemelkedõ részek a játékban, van csomó-csomó olyan elem, ami feldobja az egészet. A játék nagy részében csak közelharc volt, szerintem nagyon jól meg van oldva benne. Még több tárgyat fel lehet venni, gyakorlatilag mindennel lehet ütni az ellent. Történet szempontjából annyi a személyes tapasztalatom, hogy (úgy mint az elsõ részben), igen csak tudni kell angolul hogy megértsük, ugyan is én még mindig nem értek mindent a játékban (ha valaki esetleg tud segíteni, hogy megértsem a második felétõl, mert a színházas rész után nagy káosz van a fejembe). Néhol volt egy-két idõhúzós rész, ennek ellenére azt mondom, végig izgalmas és tényleg: érdekfeszítõ tud lenni, ha odafigyelsz eléggé. A nehézséggel nincs gond, bár volt olyan rész, ahol már majdnem "hajtépési" állapotba kerültem, mert folyamatosan kinyírtak. Ebbõl adódóan azt mondom, sokszor taktikázni kell benne. Szóval összeségében szerintem 2008 eddigi legjobb FPS-thrillere. Ezek a Monolith-os srácok tudnak még a FEAR után is jó játékot készíteni. És lesz folytatás, így nem lehet befejezni egy történetet. :] 8,9/10
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gondolkozz... ;)
PSN: berghold
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amugy a jatek sztem allati jo!
gamertag: kenobita
Nézz vidit róla youtube-on :)
Ürge nem érez fájdalmat, ráadásul mutálódott is a jobb karja melynek következtében egy életveszélyes 3 pengéjû frizbit tud belõle alakítani :)
És akkor hajrá a monszták ellen :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mert nem annyira egyszerü hogy A pontból mész B pontba azt egy "folyosón" lemészárolsz mindenkit.Egy nagy térképen vagy,ahol kapsz feladatokat aztán oda kell menni és azt teljesiteni.
Pl. elsõnek a falumból kimenve egy farmra mentem,ahol fogva tartottak más viking harcosokat,azokat kellet kiszabaditani,és ezáltal a farmot "felszabaditani".De utközben egy barlangban is találtam foglyokat.
Ellenfelek egyelõre a Gyûrûk Urából eltévedt ork szerü teremtmények,ezeket kell lekaszabolni.A harc nem egy Devil May Cry,nem kell egy ellenfelet egy percig püfölni (legalábbis ezeket még nem),2-3 csapás aztán jöhet a kivégzés az X gombal,aminek keretei közt szakadnak a kezek-fejek,vagy derékban kettévágjuk a nyomorultat.
Más karakterekel lehet beszélni,vagyis õk beszélnek,mi meg hallgatjuk,mert emberem eddig még egy hangot se szólt.Igy kapjuk az újabb célokat ugye,amiket a térképen feltüntet a program.Már valami monostort vagy micsodát is jelöl,gondolom oda is el kell majd látogatni,meg még 2-3 helyet.
Van még bolt ahol lehet vásárolni,energiát,kincses térképet (mert útközben találunk néha eldobott aranyanyakat) gondolom ezzel könnyebb megtalálni,meg fene tudja még mit.Kovácsnál meg a fegyverre lehetett volna valami mágikus rúnát rakatni.
Szóval ilyen Rpg-kaland elemeket vonultat fel a játék.Hát amig aránylag értem,addig ok,de ha majd valami bonyolultabb feladatot pontossan kell végrehajtani,hát ott már meg leszek löve az angol miatt.
A kinézete meg szerintem meglepöen szép,éjjel az esõben komor sötétségben mentem felszabadiatani a farmot,utánna kisütött a nap és már vidám szines zöld mezõkön mentem visszafelé.Szóval ezen része szerintem rendben van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
★ 汤姆 李
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A Viking játékról tud valaki mondani valamit?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez egy aláírás!
Bezzeg ez nincs kint sehol megjelenés elõtt napokkal :S
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szánalmas. aki ezek után ezért a játékért pénzt ad, megérdemli :( az a gáz, h az ostoba és gazdag nyugati tesok biztos vezsik majd a fegyot, mint a szemét és a modell mûködni fog :(
Forza.