XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég hallottam bannolásról Xbox liveon itt a forumban. Ezzel kapcsolatosan mi a helyzet? Szokott lenni ban?
Forza.
viszonylag új vagyok még a X360 témában, egy kérdésem lenne, vagyis több is van, de egy foglalkoztat így igazán. Én egy Arcade csomagot vettem, ugye amelyben nincs hdmi kábelecske, de az a kábel 13.990.-, láttamviszont HDMi - HDMi kábelt, mely szerintem mûködik, hogyha összedugom a géppel a tv-t mivel van mind a kettõn HDMi csati. Szerintem mûködne a dolog, de gondoltam megkérdem a hozzáértõket is, hogy menne-e a dolog.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
És még demo sincs. Releaserõl ne is beszéljünk
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
válassz egyet ... az mondjuk más kérdés, h hogyan oldod meg, h a box is az amcsi proxin keresztül menjen. ill. egy 1 gigás demo mennyi idõ alatt jön át egy amcsi proxyn ...
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Más: Nem tudjátok mikor indulnak a bad company szerverek? Azt tudom hogy ma, csak most nézem és még nem elérhetõ.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
20gb-> ugyan az, csak hatod annyi!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Amúgy összeségében szerintem is egész jó gáma volt, egy 7.0-t, esetleg 7.5-öt megérdemel, mégha néha kicsit idegtépõ is volt.. 😊
én az otromba monsztával, meg a technikus gázmaszkos csajjal rohangáltam mindig "imádták" egymást 😄
tényleg, ha a jövhéten boxot veszek, vennem kell egy me-t is 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amikor beszéltem már én is csak az amerikai zászlót, a távolba merengõ átölelkezõ családot, és a felúszó hegedûket hiányoltam! 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Conan az utolso BOSS-t kivéve tetszett volna, de igy csak egy rossz emlék 😄
Beowulf iszonyatszar, nehogy idõt szánj rá 😞 Turok mellett az egyik nagy tévedésem, képek alapján nagyon mellényultam vele!
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Semmivel sem terhelõdik jobban lcd-tv-n, a box minden esetben ugyanolyan felbontásban számol, és az skálázódik. (én így tudom)
Ha van lehetõséged sd-rõl hd-re térni, nehogy már emiatt ne.
max gariztatod a boxod.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Kik vannak "ready up" módba a Battlefield: Bad Company béta teszt ügyben? jó lenne egy csürhébe vergõdve gémelni, holnaptól.
Beszereztem énis egy Lost Odyssey-t😊
Van egy x360-am és szerintem tönkrement az olvasó,mert bizonyos idõközönként újraindul és nem olvassa be a jatekot ,sõt még ki sem adja(csak ha kikapcsolom,várok vele egy negyed orat,majd csak akkor tudom kivenni)Mit csináljak?<#help>#help>
Volt még a Beowulf, azt nem próbáltam.
Van az új KuF, az nagyon vacak, meg volt még egy, thousand nights vagy mi, az so-so.
Meg az elsõ játékok egyike, címére nem eméékszem, ilyen mesevilágban kellett nyomulni, több lény is volt és bármikor válthattál közöttük. Jött a sok ork és lehetett darálni 😊
ISZONYAZ BRUTÁL JÓ GAME 😊 Legeslegjobb DMC 😊