XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Rég hallottam bannolásról Xbox liveon itt a forumban. Ezzel kapcsolatosan mi a helyzet? Szokott lenni ban?
arty
müködik, az egyetlen gond, ha az optikai hangkimenet is kell mellette... ezesetben vagy veszel 14ért spec kábelt vagy leveszed a müanyagburkolatot a sima kábelrõl és akkor befér mellé/alá a sima HDMI is...

Forza.

Katun
Sziasztok!

viszonylag új vagyok még a X360 témában, egy kérdésem lenne, vagyis több is van, de egy foglalkoztat így igazán. Én egy Arcade csomagot vettem, ugye amelyben nincs hdmi kábelecske, de az a kábel 13.990.-, láttamviszont HDMi - HDMi kábelt, mely szerintem mûködik, hogyha összedugom a géppel a tv-t mivel van mind a kettõn HDMi csati. Szerintem mûködne a dolog, de gondoltam megkérdem a hozzáértõket is, hogy menne-e a dolog.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Gideon Wieth
hát én biztos 😄 nekem mindegy hogyan csak legyen már. Direkt félreraktam rá 15 000 HUF-ot ha esetleg ma jönne ki és kitom próbálni holnap megvegyem 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
hát vagy nem . 😞 Itt várom tûkön ülve és sehol nincs :S Se 576 se consolecorner se überkonzol :'( :'(

És még demo sincs. Releaserõl ne is beszéljünk

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

dienesoft
Pont erre gondoltam, ha minden igaz, ma kell kijönnie! Én iszonyatosan várom, lehet, hogy még az Army Of Two-t is félreteszem miatta.

arty
http://www.samair.ru/proxy/

válassz egyet ... az mondjuk más kérdés, h hogyan oldod meg, h a box is az amcsi proxin keresztül menjen. ill. egy 1 gigás demo mennyi idõ alatt jön át egy amcsi proxyn ...

Forza.

Alwares
Nem tudom és ahogy néztem a külföldi és a hivatalos fórumokat mások se nagyon. Pedig jó lenne ha már indulna én Bad Company-zni akarok!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Zsoltika 007
Kéne szerezni egy kinti proxy-t 😄 Igy a magyarok tudnának teljes jogú amcsiként liveozni. Bár filmet akkor se vennék ott 😊
Más: Nem tudjátok mikor indulnak a bad company szerverek? Azt tudom hogy ma, csak most nézem és még nem elérhetõ.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Alwares
Egyébként szerintem bõven elég a 20-as mert minek, hogy meglegyen az összes demó. A filmeket meg nem lehet letölteni idehaza a régiózár miatt. Mp3 meg khm csak audio cd grabbelésnél van msáhogy nem lehet rátenni. Szerintem egyelõre nem kell az a 120-as 😄

grayfox
120gb-> sok játékdemó, sok film a vinyón, sok mp3 a vinyón
20gb-> ugyan az, csak hatod annyi!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

hello. a 120gb-os vinyókat mire lehet használni? vagy elég csak egy 20 gb-os?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

TVelvet
Ma Jön Dark Sector 😛
akkor jó, nem mintha ez eltántorított volna az új tv-tõl😊 jobb meglárdezni mint benne legyen a bogár fülembe😛
mucsácsó
Jaja, Conan...az a másfél órás boss, úúú... 😄 Meg sem csináltam...nevetséges tényleg...
Amúgy összeségében szerintem is egész jó gáma volt, egy 7.0-t, esetleg 7.5-öt megérdemel, mégha néha kicsit idegtépõ is volt.. 😊
grayfox
nekem sem volt tul szimpatikus a csaj 😊
én az otromba monsztával, meg a technikus gázmaszkos csajjal rohangáltam mindig "imádták" egymást 😄
tényleg, ha a jövhéten boxot veszek, vennem kell egy me-t is 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Alwares
Én is most ott tartok bár nekem eze már második végig játszás. Hardcore nehézségen és most kaptam egy küldit amivel már két napja szöszölök mert nem tudom megcsinálni. ME-ben sajna nem egy nagy öröm a harc, fõleg sok Bitech harcos ellen, mert azok dobálnak lökdösnek és a többi 😄

Istencsászár
Aztán nehogy a csajszit elkapja a vágy h milyen jófiú ez a sehpörd és leteperjen😄, tudom mit fog tenni a jövõben😊, amikor kacsinott rám az elején... azóta be sem rakom a csapatba😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grayfox
<#eljen>látom paragonra gyúrsz 😄
amikor beszéltem már én is csak az amerikai zászlót, a távolba merengõ átölelkezõ családot, és a felúszó hegedûket hiányoltam! 😄

Istencsászár
Én teljesen beleéltem magam😊, most kaptam meg a saját hajómat, olyan megható beszédet intéztem a legénységnek ami a legjobb amcsi filmekben sem szokott lenni😊, most jön az igazán izgalmas, felfedezõs bolygókra utazós feeling!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
Kameo az az átváltozós - tényleg szép és tartalmas játék 😊 de azért nem egy Conan és pláne nem is egy GOW!

Conan az utolso BOSS-t kivéve tetszett volna, de igy csak egy rossz emlék 😄

Beowulf iszonyatszar, nehogy idõt szánj rá 😞 Turok mellett az egyik nagy tévedésem, képek alapján nagyon mellényultam vele!

Forza.

Kandurex
Nekem nem jött be a Mass Effect, toltam 2-3 órát,..de annyi, valahogy a fegyverek sem passzoltak, idegennek éreztem a fejlõdést, nem is tetszett a skill lista, a harc,... mást vártam, 2 hét után eladtam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Olyan sokára? 😞 No nem baj elleszünk ezzel a bétával is!

mucsácsó
Persze: 2008.06.01 😉 Majdnem a születésnapomon... 😊 (06.02)
aaasdd
A Bad Company-nak tudjuk a pontos megjelenési dátumát vagy még nem?
Alwares
Én nekem megvan és holnaptól majd tolhatjuk is. Alwares néven játszom, vegyetek fel majd 😉

grayfox
😄 Ekkora baromságot már rég hallottam.
Semmivel sem terhelõdik jobban lcd-tv-n, a box minden esetben ugyanolyan felbontásban számol, és az skálázódik. (én így tudom)
Ha van lehetõséged sd-rõl hd-re térni, nehogy már emiatt ne.
max gariztatod a boxod.

helló! olyanoktól kérnék elsõsorban segítséget akik jártasok tv-ügyben. szóval a plazma vs. lcd versenyben ha jól tudom az lcd-t ajánlanátok (xbox-ot figyelembe véve), de ha nem javítsatok ki. viszont nekem egy srác azt mondta hogy mivel hagyományos tv-vel szemben biztos jobban terhelõdne a boxom ha lcd-re kötném (eddig monitorral nyomtam), tehát sanszosabb lenne a RROD. remélem ez csak tévhit és hülyeségeket beszél😊 ill. milyen tv-t ajánlanátok kb 150e-ig. ha sokadszorra átrágott csont akkor nem kell válaszolni,de megköszönném ha mégis😊 hali
woodbear
a lost az kenny-s! a szökés a victorpictor!

Ez egy aláírás!

Gideon Wieth
Te az a victorpictor vagy aki a Szökés feliratait csinálod ? vagy a Lost-ét ? Nem tudom melyik melyik mert mindkettõ imádom 😊

óó, kössz, megvan!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

na és ezt hogy lehet kivitelezni?

cenobite
És a mentési rendszer is okés. <#nyes>

gamertag: kenobita

Istencsászár
A legegyszerûbb az ellenséges jármûveket likvidálni ( hogy ha nincs kéznél tank vagy valami nehéz fegyverzet ) hogy odamész és mászter csíf ráugrik s beledob egy gránátot, aztán pucolás😊

Istencsászár
Meg Mass Effectet😊, ez egyenlõre jobban leköt, csak ne akadna mint a szemét, nomeg a pop uppollás is egy külön mise... remélem a kettõt nem sietik el, jobb lenne hogy ha a köv generációra adnák ki, mert ez most is lenyûgözõ, de a gép nem bírja, vagy a motor szar, vagy a programozók nem voltak maguknál h igy kiadták... de ez már nextgen a javából.

halo3-ban ott vagyok, hogy kijutottam a bázisról, és valami falvat kéne megmenteni, és oda eljutni. most használtam elõször jármûveket. jött egy repülõ, lerakott 6-7 ellenfelet, azokat megöltük, de most jött egy tankszerû valami, ami mindig kinyír. mindennel megkínáltam ami nálam van, de nem halt meg.. hogy lehet megölni?

Kandurex
<#eljen> nagyon nagy gamma!

Istencsászár
Körkérdés

Kik vannak "ready up" módba a Battlefield: Bad Company béta teszt ügyben? jó lenne egy csürhébe vergõdve gémelni, holnaptól.

Egyáltalán nem hülye kérdés, multi demokat csak gold-al tudsz játszani. Legalábbis legjobb tudásom szerint.
Istencsászár
Naja😊

Beszereztem énis egy Lost Odyssey-t😊

Kandurex
Play hard? 😊

Kandurex
csere

Sziasztok!
Van egy x360-am és szerintem tönkrement az olvasó,mert bizonyos idõközönként újraindul és nem olvassa be a jatekot ,sõt még ki sem adja(csak ha kikapcsolom,várok vele egy negyed orat,majd csak akkor tudom kivenni)Mit csináljak?<#help>

Hali mindenkinek lehet hogy hülyeség amit kérdezek de azért megkérdem: Azt lehet hogy például csak silver regem van a Live-on és demot(pl Burnout) játszom multiplayerben? vagy ez is csak gold-al lehet elõre is köszi!
Nekem a Conan kifejezetten tetszett, szerintem jobb volt, mint a Viking, most azt küldöm. Az sem rossz egyébként, az elsõ szigetet elfoglaltam hajnali 2-ig...

Volt még a Beowulf, azt nem próbáltam.
Van az új KuF, az nagyon vacak, meg volt még egy, thousand nights vagy mi, az so-so.
Meg az elsõ játékok egyike, címére nem eméékszem, ilyen mesevilágban kellett nyomulni, több lény is volt és bármikor válthattál közöttük. Jött a sok ork és lehetett darálni 😊

arty
csak egy Conan létezik ilyesmi ... de annyira nem nagy szám 😊

Forza.

grayfox
Tényleg! Ki is ment a fejembõl 😊 <#eljen>

Gideon Wieth
az lett most nekem a favorit assassin creed mellett 😄

ISZONYAZ BRUTÁL JÓ GAME 😊 Legeslegjobb DMC 😊

Alwares
Áh Ninja Gaiden! Jó is lesz ez csak úgy láttam pár pálya eléggé elvont...

Istencsászár
DMC4