XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen bekapcsolva!
És most térdre! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gratulálok az újdonsült KÁRTYAOLVASÓDHOZ!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A Tesco-s kártyaolvasó meg szánalmas. Köcsög multik, fúj de utálom õket.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
van hogy bemegyek a helyi abc be es mondjuk nem maggi leves kockat veszek hanem az abc sajat leveskockajat mert kb fele annyiba kerul es igyisugyis jo izu.. es kb minden termeket felsorolhatnek ott.. kezdve a szappantol a mindenig.
Vettem tegnap 990Ft ért egy Tesco márkájú kártyaolvasót. Nem akar valaki kitüntetést adni?

DMC4 az viszont nagyon jó! Meg a Dead or Alive 4.
Tudom, hogy a gémer365-ön nagy divat, ahol ha vki vásárol vmit, akkor azt le is fényképezi, a többi fórumozó meg elismerõen bólint, de ez akkor is nevetséges egy kicsit.
Úgy értem, én is dolgoztam már, amiért kaptam fizetést, amit elköltöltöttem vmire. Volt, ami tetszett a haveroknak is, de ezért miért gratulálnának? Csinálni vmi "kiemelkedõt" az persze más, de vásárolni bárki tud.
Gears of war
Lost Planet
Project gotham racing3 ( igen vagy negyedik resz is.. szvsz jobb a regi es megtod venni fika arert)
Forza 2 ( ez mar szimulatorosabb mint a pgr3)
BURNOUT revenge
Halo3 ( mondjuk szvsz ez elegge gyenge, unalmas jatek)
Turok (nekem bejott..szvsz rohadtszep, ha be tudod szerezni olcson akkor hurra!)
Call of dutyi 4 ( nagyon faszaaaaaaa)
Crackdown ( ez is fasza es hangulatos jatek!)
stb.
Én is csak 3 hete vagyok boldog X tulaj, és tényleg hatalmas móka. Musthev cím? Burnout: Paradise, eléggé Musthev, vagy Orange Box, Project Gotham Racing 4, Forza Motorsport 2, Halo 3 ... és sorolhatnám, de majd a fõnök urak még folytatják a listát.
További jó játékot!
Az elkövetkezõ hónapokban az alábbi játékokat tervezem MINDENKÉPP megvételre: Star Wars The Force Unleashed és Grand Theft Auto IV
Tudtok még ajánlani valami ezekhez hasonlóan mászthev címet ami a közeljövõben jelenik meg?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
az lcd tv meg meglesz a "magról" <#mf1>#mf1>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(ha már itt vagyok, van egy bioshockom eladó, tök véletlenül :))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
prémium, forza2 és pinata játékokkal + vettem még 1 gears-t is mellé
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN: berghold
Arra nem gondoltál, hogy nem csak a hûtésmod miatt javult az elromlott gépek aránya, hanem, mert jöttek az új szériák?
Másrészt kurvára szétoffoljátok ezt a témát, miért nincs erre egy hardveres téma?
Steam: greyfox
nem indegy hogy szobahomersekletrol 50 fokra vagy 100 fokra melegszik a hulye doboz.............
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ez egy aláírás!