176892

-
mkv-t vesz fel a kamerád???
a megoldás ez lesz:
Xilisoft Video Converter
-
utálom a PDP-t:D -
jah de nálam feketefehéren hozza be, plazma tv-m meg nincsen -
úgy van most berendezve a szobám, hogy a monitort, amire a box van kötve, ágyból kéyenlesem tudom nézni, laptopon kisebb a monitor ugye, meg a hangse oylan jó. meg nincs kedve állandóan hurcolászni a monitort, vezetékeket.
dvdlejátszó egy fokkal jobb, mert nagyobb a tv mint a monitor, meg az 5.1-es hangfalja van, csak lusta vagyok kiírni mindig lemezeket. -
Zozo76 #68133 De hogy mennyien kinlodnak a media centerrel meg a film kiirassal hogy menjen a BOXon. Ma mar minden gepnek, meg a laptopoknak is van SVIDEO/COMPOSITE kimenete, siman ra lehet nyomni a TVre es mindenfele kinlodas nelkul mehet a TVn a film, rajta a felirat. A fasznak kell szarakodni a BOXal. Azzal jatszatok, arra van. :) -
Akkor tárgytalan. :) -
Milyen oprendszer, tűzfal van a két gépen ill. milyen jogú felhasználóként vagy bejelentkezve? -
Mi se, majd jó lesz... -
Ja mondjuk én nem szarakodnék ennyit.. Átbaszom a pc képét tvre hdmi-vel és tádá' nézem amit akarok :D -
Zozo76 #68128 En megint nem latom a live-profil neveket, nem latni ki ir be. -
hát való igaz, hogy letöltött sorozatok az warez amire gondoltam, de lehetnek legális forrásból is azok:D
saját videóimat nemtudom sajna nézni, mert kamerám mkv-ba veszi fel a cuccost, HD-t meg nem játszik le box, max mediacenteren keresztül. lehet azon megpróbálom.
Tényleg, szerintetek egy másik gépen mediacenterbe lehet nézni egy másik gép tartalmát? -
Mi értelme van pécén/laptopon keresztül xboxon flmet nézni?:) vagy csak az xbox van tévé közelbe? -
-
Zozo76 #68124 Szerintem a konzolozasnal a kep tekinteteben azert a meret IS a lenyeg. Csak jobb egy nagy TVn jatszani, bar teny hogy nem mindenkinek van ra kerete, mint ahogy nekem sem. Nem is olyan reg egy 82-es szelesvasznu Thomson CRTn nyomtan a BOXot, es attol fuggetlenul hogy a kep NTSC/PAL felbontasban ment, nem igazan zavart, nem volt rossz a nagy feluletu kep azert. Ami viszont ROHADTUL zavart az a fesus hatas a mozgasoknal ami az interlace uzemmod miatt keletkezik, na az kurva faraszto volt. Most ezen a 19" szelesvasznu Samsung moncsin nyomom, kellemesebb a szemnek, raadasul progressziv, es a felbontas is a fel HD felett van, bar nyilvan csak felnyomja a BOX az 1440x900-ra a normal 1280x720-rol. Viszont nemsokara "oroklok" egy feleves 24" full HD monitort, na az lesz nekem az en kis HDTVm. :)
Az mar jol ki fogja szolgalni a MAC Mini-t meg az XBOX360-at. :) -
szerintem ez nem warez.
hol találsz a szövegben warez-t?
saját dolgait szeretné x-en megnézni pc-ről tallózva?...ez nem warez...xbox-ban van alapon ien lehetőség...nem tiltja semmi. -
hé! warez hozzászólások tilosak -
sikerült megoldanom...
viszont az jutott eszembe ki kéne itth építeni valami fasza multimédiás rendszert:D
a lényeg az lenne hogy kéne valami doboz vagy valami ami szétküldené az xbox jelét tvre, mintha egy csatorna lenne, igy a box az egyik szobába lewnne, de másik szobába lehetne monjduk nézni:D -
háát kéne tudni, hogy miképpen van kiépítve a redszer...
router-re van rádugva mind3 gép? -
szerk.: tárgytalan, sikerült.
Tudna valaki nagy hálózati zseni segíteni?
Van itthon két laptop. egy fő meg egy letöltős. a letöltősre szoktam sorozatokat leszedni, egy Sorozatok könyvtárgba ami a D-n van. megosztottam, látja is a box, jeah. boxon szoktam nézni a letöltött sorikat:D legalábbis ami szinkronos.
a gond ott kezdődik hogy a másik laptopon meg képeket akarok megosztani, de egyébként bármilyen könyvtárat osztok meg, nem látjaa box. a másik laptop a hálózaton látja a megosztott képeket, videókat itten, de a box csakis kizárólag Publc könyvtár taltalmát látja (a dokumentukokban levő képek, videók, zenék.)
Nemigazán szeretném mindig ide belemáolni a videókat, képeket zenéket, szóval nem lehet valahjogy megoldani hogy lássa már a box is azokat a könyvtárakat, amiket én megosztok másik particion? -
Na ezért jobb egy 40ezres monitor inkább... de aki TV-zik is sokat meg Boxozik is sokat akkor vegyen 150-ért fullhd-t
meg monitoron is be lehet állítani kép tulajdonságokat -
igen tv az nagyobb, ha nem oriás monitoron sasolod, és a kontraszt is nagyobb, de viszont nem annyival jobb, a nagyobb tv (inkább közelebb ülök a monitorhoz), mint amennyire zajos egy tv...(értsd úgy, hogy tv kegyetlen szemcsés a kép, és iszonyat látszódnak a játékban a recék..) -
Nyomultam már lcd tv-n is, semmi extra, sima 130ezres 94cm-es tv, mérete tetszett, amúgy ugyanúgy nem fekete a fekete, stb. -
A tv igazából a mérete miatt nagyobb élmény, a többi majdnem lényegtelen és még általában láthatatlan is. -
Nekem kényelmesebb közelről nézni egy monitort és játszani rajta, ennél szebb képet nem is várok... ettől a monitortól http://www.argep.hu/product_384350.html VGA kábellel :) Mivel nem TV-zek ezért ez jó nekem, nem akarok költeni plusz egy százast hogy most a szín nem tudom milyen legyen és messzebbről tudjam nézni :D -
Ez tény. -
Szerinted -
Tévén teljesen más élmény, és szebb lesz a kép, ha csak nincs valami nagyon jó monitorod, mert kontrasztban, színpalettában egy tévé sokkal jobb mint egy monitor az élményről nem is beszélve. -
monitoron tolom én is és ennél nem hiszem hogy lesz szebb kép egy 150ezres hdtv-n... -
na először vásároltam live-on, hála Ice-nek:)
megvettem a battlefieldet, meg majd azt a robbanós arcadet is megveszem, az rohadt jó játék xD -
monitor szebb képet ad. -
a baj főleg a citromsárga gombbal van. valahogy nem áll ujjra :S -
Zozo76 #68106 Tegnap egy volt munkatarsam/baratom meghivott hogy menjek el hozza mar COD5-ot nyomni a Zombi modot. Nekem is elegge szimpi volt a YouTube videok alapjan, ha lesz egy kis lovem akkor megveszem mar en is, a COD3 amugy is a kedvencem, szarra jatszottam mar a LIVEn. Azert en is meglepodtem hogy milyen gyorsan hozzaszoktam nemcsak a jatekhoz hanem a PS3 kontrollerehez is. De azert azt kell mondjam (nem vagyok egyik gep partjan sem, nekem a PS3 is tetszett nagyon), a ket kontroller nincs egy sulycsoportba, valahogy az XBOX kontrollere jobban megtervezett, kezrealobb, a PS3-nal nincsenek ilyen "tokos" ravaszok, valahogy az egesz kontrollert csak tartottam a kezemben, de nem simul rendesen, tul szogletesnek ereztem. Na, a Zombi modot nyomtuk es nagy nehezen egyszer elertuk a 8. szintet. Van 2 kisgyereke (6 es 8), azok is szerettek volna minden aron jatszani, hagytuk kicsit oket mig mi pihentettuk a kezunket... Egesz jol jatszottak, komolyan, mikor mar bennt is voltak Zombik az epuletben akkor is tok nyugodtan nyomtak latszott hogy segitenek egymasnak, es mindenzt ugy kepzeljetek el hogy az egyik gyerek az agyon fekudt a hatan, eleg messzirol latott ra a TVre, a masik meg allt a TV elott de allandoan ide oda mozgott, nem birt egyhelyben maradni (izgaga gyerek). Mondom a haveromnak (az apjuknak) hogy ezek meg fognak minket verni a jatekban. Erre mondja a haverom hogy le is megy hidba ha sikerul nekik. Nem telt el 20 perc es elertek a 10. szintet is. Szarra vertek minket. Azt mondtak a gyerekek hogy a 15.-et is elertek amit persze rajtuk kivul nem latott senki, de mikor megvertek minket mar ereztem hogy igaz lehet... Pedig a COD3-ban szinte mindig elol voltam, kulonosen a BAR-al voltam tuti nyero. Mikor mi mar izzadtunk mert nem birtunk a Zombikkal a gyerekek siman, minden kinlodas nelkul osztottak a fejloveseket. Nem azt mondom hogy profi jatekos lennek vagy a haverom, de o azert eleg kemeny konzolos, es tud is jatszani, megis jol lebogtunk a gyerekek elott. :)
Ja csak erdekesseg keppen a rendszerrol: PS3 + gyari kompozit kabel + sima 4/3-as mezei TV + egy jo nagy adag zavar a kepen. Neha elcsuszott a kep a TVn. Olyan volt mintha el lenne allitva es ket felkepet latsz. felul volt a tulajdonkeppen a kep also resze alul meg a felso, es kozotte egy nagy fekete csik. Azt mondja csak a PS3nal csinalja ezt. Amugy megneztem, kibaszott meleg-forro levegot nyomott a PS3 hatul ki semmivel sem huvosebb mint az XBOX. Raadasul ugyanolyan vagy meg hangosabb is lehetett, pedig az enyem is 2006-os modell (azb XBOX) szal a meghalos-forro kevegos fajta (ami mar meg is halt 1x 3 leddel). Neki sem ez az elso PS3-a. Az elso az videochip hibaval ment szarra, ebbe meg mar a BR meghajtott kellett cserelni mert nem olvasott semmit.
Na hat ennyit a tegnapi PS3-as elmenyemmel kapcsolatban. Illetve annyit meg hogy hazajovet, meg itthon is nyomtam egy kis GTA4-et, hat elegge udito volt a latvany a sima, kompozitos TVs kephez kepest a 19" szeles monitoron jatszani. Hatmegha HDTVm lenne... :) -
Ja hát ha nagy a kezed, azt sajnos nem tudom. Nekem pont jó a távolság, de szerintem mindnél ugyanolyan messze vannak a gombok egymástól, de ez persze nem biztos, de ránézésre (meg 1-2 kiprobálás után) szerintem igen. -
pengetni -
pengetni? -
hát az a kérdés hogy les pault hol lehetne kipróbálni, mert a gondom az az exporerrel, hogy kicsit közel vannak a gombok egymáshoz és mivel nagyobb a kezem, nem tudom olyan könnyen lefogni őket
@ DöflingR: tudom mire célzol... még nem döntöttem :S lehet szitkozódni :D -
Ez a "gombjait könnyebben meg lehet nyomni" szerintem annyiban nem teljesen igaz (persze kinek melyik könnyebb, teljesen lényegtelen), hogy ha használod, egy idö után ugyis meglazul egy picit és akkor ugyan olyan, vagy nagyon minimális különbség lesz. Viszont ott majd kell elemezned, hátha internetel játszol és pont lemerül, akkor viszont idegeskedni fogsz. De ahogy mondtam, próbáld ki mindkettőt ha tudod. -
A másik projektet is összehozod? (ha nem érted miről beszélek akkor anyád:D) -
azt tudom hogy neked is ez van. lehet lecserélem majd az xplorert és akkor szeptembertől lehetne egy kis coop mert lesz majd megint goldom :D -
"a gombjait könnyebben meg lehet nyomni, kicsit jobb érzés pengetni vele" - erre voltam kíváncsi :D