176895

-
Csak a hivatalos oldalon sem fizetsz érte.
-
Attól még, hogy a goldosok egy héttel előbb kapják, a demóért nem kell fizetni. Ennyi erővel az is warez lenne, ha pc-n egy freeware programot nem a hivatalos oldaláról töltenél le, hanem valahonnan máshonnan. Szóval hagyjuk a hülyeséget...
-
Te mindent ostobaságnak tartasz,igaz végig se gondolod,de most komolyan... -
Igen ez igaz,de ha meghozták ezt a döntést,hogy csak a Fizetős Live azaz goldosok tölthetik a demot,akkor kiváncsi leszek az ugymond INGYENES DEMO letöltésekre.És hamár valakik fizetnek azaz a goldosok,és a többiek meg nem a demo letöltésér,akkor hol itt az igazság.Mert ugye a warez is ebböl áll!De biztos megin tévedek
-
-
Hagyd már ezt az egetverő ostobaságot, komolyan... -
A kiírt demókat a módosítatlan box is viszi és egyébként is ez miért lenne warez? Itt egy demós oldal ha kell. -
ne csizzé... -
És hopsz mindjárt igazam is lesz a multkori hszemel,hogy Warez lesz a demo letöltés is.
-
dehogy is.... gondolom feltelepíted azt jóvan, akkor elég az első dvd is -
nem de az lenne a legkevessebb
:D -
Hát b+ ez kész...Mostanra minden kibaszott demohoz gold kell. Dear MS, azért a fosparittya gépeteket még bekapcsolhatom anélkül, hogy a (lokálban nem is létező) fosadék-mocsadék u.n. szolgáltatásotokra pénzt tolnék? Nem? Tonképp nem baj. Át kell szépen migrálni a ME2, meg az Alan Wake projektet péesháromra, másotok már úgysincs, ezt csinosan prezentáltátok tegnap a molyneux-féle ámokfutással, és lehet visszaballagni offiszt, meg crmet heggeszteni. Köszcsi.
-
meddig leszel goldos? én ősszel veszek 1 évest, és van cod4-em, és lesz codmw2-őm. -
Torry #69247 Most néztem live-on videot Forza3ról, ahol megemlítették, hogy 2 dvd-s lesz.
A 2. dvd-n a régi pályák lesznek újradolgozva.
Szóval ha neten valaki olyan versenyt indít ami régi pálya, akkor majd faszán rakosgatni kell a dvd-ket oda vissza?
Tudsz erről valamit? -
Lassan már ez a szallagcím mindennapos lesz...:DDDDD -
Torry #69245 Hi all!
Végre lett gold-om, ennek örömére játszópajtásokat keresek.
Egyúttal szeretném, ha itt lecserélődne a Gamertagom:"Barkaipe"-re
Elsősorban Bad Company,CoD4 és CoD5-ben, de egy kis co-opra is alkalmas vagyok Resi5-ben.
Szóval aki szokott, pls jelezze, vagy vegyen fel.
Mégegyszer gamertag: Barkaipe
Köszi -
NEEEEM :D Unom már meg a gitárom is szar.. 80%-ban nem hallanád amit mondok a hs port miatt ami szétvan zúzva már a gitáron:D -
fifába hogy a fenébe lehet megcsinálni a Spending spree acsit? Második szezon kezdődik manadger módba, pénzem eléggé fogyóba, mindig a legmagasabb összegeket kinálom a legolcsóbb játékosokra, magas fizuval, mégse adják nekem, igy sose érem el az 50-et, nincs erről valami videó vagy tutorial, hogy kiket érdemes megvenni, stb, mert ez giy sza, nem értek hozzá:D -
na gyere RB-zni most délután -
Na ezt is láttam régebben, de máshol nincs írva multiplaya' :) -
Csak xbox.com-ra kéne felnézni :)
The Beatles™: Rock Band™
Co-op
Multiplayer Versus
System Link: 2-6
In-game Dolby Digital
HDTV 1080p
Storage Device
Players: 2-6
Players Co-op: 1-6
Content Downloads
Leaderboards
Voice Support -
amúgy biztos van...igen....biztos lesz.... 100% -
jaja...csak sehol se látom, hogy írják hogy rock out with your friends online xD pl... -
Ezen mit kell remélni? Van benne multiplayer. -
Jójó..:D remélem lesz benne online -
ez se rossz...:D -
Mostanában kezdem unni már a rb2-t:D Jöjjön már a bítlz:D -
Amúgy nem jösz RB-zni kicsit? 3-an... quickplayben. -
Én igen mert jó rajtuk röhögni :D -
Egyébként ilyen seggekkel én tuti nem játszanék :\ -
nem később hanem közben.... omg ez hogy jött most :D
(ui: közeledek a 70.000-hez) -
ja és beszartam billentyűzet tartó szétbontás később :D -
ÁÁÁÁ én löttelek ki te... :D:D:D:D -
Ne röhögjél mert megbaszlak megmondtam :D -
Nézd meg figyelmesen a videót. Nem az eredeti lemezt töri ketté.
Mikor kiveszi az Xbox-ból a lemezt akkor van egy vágás és már egy üres lemez van a kezében. -
Lol.. nem a lips-et törte el :DDDDDDDDDD -
Amúgy ha valaki ideges ajánlom ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=YBURtkVqxSE
Engem mindig megnyugtat
-
Nem tudom, de mindenesetre akkor is kicsit felpiszkáló a dolog nem? -
Nálunk. Külföldön minimálbéres háromszorosát keresi az itthoninak.
Másérszt Te elhiszed, hogy tényleg az origi Lipset törte ketté és nem egy "díszletet" ? :) -
Az is kijött?! Frankó!