176893
banner
  • PoisonChihuahua
    A fontos rendszerfrissítéseket (dashboard update) mindig az alaplapi memóriájában tárolja (ehhez nem lehet hozzáférni), csak a rendszer működéséhez NEM szükséges frissítéseket tárolja kártyán vagy HDD-n. Ha kijön egy rendszerfrissítés akkor mindig felülírja az előzőt, de mint írtam ezzel nem kell foglalkoznod, hisz ezt úgysem a kártyán/HDD-n tárolja.
    A DLC-k mérete a pár MB-tól a több GB-ig terjed, szal ez játék és tartalomfüggő. Az alapjátéknak nem kell HDD-n lennie, miért is kéne, ha betszed a lemezt ált. minden játék automatikusan érzékeli, ha van karin/HDD-n valamilyen letöltött cucc hozzá.
  • vixo
    Értem,köszi szépen a segítséget!
    Még annyi lenne,h ha jól értelmeztem,akkor ha bármikor is formáznám a karimat,akkor a letöltött frissítésem nem veszik el(csak mentések meg hasonlók),de mondjuk ha megjelenik egy újabb frissítés és azt megint letöltöm,akkor az előzőt írja felül vagy alaplapi flash memóriában tárolja majd,de nem felülírva az előzőt? mekkora egyáltalán az alaplapi memóriája? Általában egy DLC mekkora helyet foglal? És az alapjátéknak nem kell ugye,h vinyón legyen,elég az,h memkarin ott a DLC és az alapjáték meg DVD-n,így lehet DLC-vel játszani,ugye?

Bocsi a sok zavaros kérdésért,remélem azért érthető.
    Csak még eléggé tapasztalatlan vagyok így DLC kérdésében,most fognak jönni olyan DLC-k,amik fel keltették az érdeklődésem.
  • PoisonChihuahua
    Csak HDD-re vagy memóriakártyára (ha van rajta hely) mentheted a DLC-ket.
    A rendszerfrissítéseket a box gondolom egy alaplapi flash memóriában tárolja, viszont vannak olyan nem-kötelező update-ek (Pl. az Avataros cucc kb. 107MB) amiket HDD-n vagy memóriakártyán tárol. Azt, hogy ezeket a plusz cuccokat a memóriakártyán pontosan hol tárolja azt nem tudom, de ha leformázod a karit akkor biztos törlődik, bár LIVE-ra lépéskor úgyis megint le kell töltened. Ezeket a MB-okat le kell nyelni, ezért is kaptak az NXE frissítés után 256 MB belső memóriát a Jasperes gépek.
  • PoisonChihuahua
    RCA-jack adaptert bármelyik elektronikai szaküzletben kapsz...
  • vixo
    Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni a DLC-kel kapcsolatban?
    Ugyanis nem sokára Batman-hez lex ingyenesen letölthető DLC ami nagyon érdekelne,de nem tudom,h pontosan h lehet üzembe hozni őket.
    Mármit ha letöltök egy DLC-t akkor azt vinyóra menti automatikusan? Olyat nem lehet,h mondjuk karira vagy pendrive-ra mentse a letöltött DLC-t?

és még erre is szeretnék választ kapni:
    Ha frissítettem a boxomat neten keresztül,de nem volt benne vinyó,akkor a frissítést a memória karira menti??? Ha igen azon belül hova?,mert van egy 256os kari a boxomhoz és 71mb-ot foglalnak a játék mentéseim és 5mb egyéb és van 23mb szabad hely a karin,gondolom a frissítés foglalja a többi helyet,de azt sehol sem találom :S

Előre is Köszi a segítséget!
  • Soldiers
    és ieneket hol lehet venni VGA kábelt az van csak az a másik nincs
  • PoisonChihuahua
    Én elsőre is értettem és te...?
  • Prody
    Gondoltam, direkt hívtalak amúgy :D láttam hogy codkoczkulsz :))

Reggel úgy felbasztam magam RB-n... megint... nem sikerül az elvileg legnehezebb szám dobbal és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már kimondtam hogy eladom az egészet a pic*ába... bár észrevettem, hogyha ideges vagyok akkor jobban sikerül egy szám!!!!44 Krisz (charrden) végighallgatta a nyavajgásomat... csak az a vicc az egészben hogy tök komolyan veszem és egy fél óra mulva meg magamon röhögök azt veszem észre
  • PoisonChihuahua
    Link_4
  • Sinyo70
    Ha esetleg valaki szeretne online INGYEN játszani akkor van lehetőség Lan ban ONLINE kapcsolodni !!Csak legyen egy routered és egy bekapcsolt pc !
    A részletekről Itt !!
  • Soldiers
    rosszul fogalmaztam rákötöttem egy boxot TFT monitorra hogy tudom megcsinálni hogy a hangszórómból szóljón ne a TFT monitor gyári hangszórójából??
  • DöflingR
    Mindíg olyankor hívsz mikor mással játszok:D Délután is cod4 közben hívtál, azért nem mentem :)
  • Harlekin
    xfps vs kontroler!!!

Na de frankon mi szart lehet erröl az xdobozrol mást kitárgyalni.Nem töténik vele érdemben semmi.Magát a játékokat kitárgyalni meg unalom,kinek mi tetszik alapon megy ugyis.Szal...
    Maradnak a jol bevált témák csak néha forditott sorrendbe kellene kitárgyalni őket!

• PoisonChihuahua
    Link_3
  • PoisonChihuahua
    Link_2
  • Soldiers
    srácok ha kákötöm a boxot egy TFT monitorra akkor hogy tudom megcsinálni hogy a hangszóróból szóljón a hang??
    bocs a hülye kérdésért
  • PoisonChihuahua
    Link
  • Unreal1942
    Hamar leesett, hogy ez is gyakori kérdés
  • Miley Cyrus
    egy sima AV kábelröl képet h hova kössem a sima tv-be, mert nem HDMI-s a konzol...
  • Lunatic83
    a merevlemez a különbség.... nincs/20/60/120, ennyi az xbox csomagok közötti különbség...
  • Prody
    ja és gyere már RB-zni !!!!
  • Pacal17
    Mi a külömbség az arcade és a premium között
  • Lunatic83
    ismerem már a fő témacsoportokat....
    és ha már itt tartunk , rég volt a monitor vs hd tv??! XD
  • Prody
    PC RULEZ MIKROFOS XBOX LAMAFOS!!!!!!!!!!!!!!!!

• Prody
    AJJ MÁR XDDDDDDDDDDDDD kurvára felnevettem XDD

Am milyen dobról beszélsz???

Amúgy majd hallgathatjátok CharrDen-t, aki BandInABox Rock Band -et rendelt Németo.-ból... hogy nem jön meg neki :D:D
    Ja és én is fogok rendelni valamit Amazonról...de az legyen titok inkább, majd megtudjátok ha nem érkezik meg VÉLETLENÜL
  • Pacal17
  • DöflingR
    Ja igen, az kimaradt:D
  • Unreal1942
    Milyen kábel?
  • DöflingR
    Pár sorban letudom írni a topic fő témáit, parancsolj:

NEMJÖN A DOBOM. MILYEN DOB? ROCKBAND-ES. DE MILYEN DOB? A DEMO LETÖLTÉSE MÁS FORRÁSBÓL WAREZ. DE MILYEN DOB? A PC JOBB MINT A BOX. DE NEM. DE IGEN. HA WAREZOLSZ NINCS ÉRTELME MEGVENNI A KEDVENCEIDET EREDETIBE. DE IGEN. DE NEM. KÖCSÖG MS! GOLD ELŐFIZU ELADÓ! HOGY KELL KIÍRNI A BATMAN JÁTÉKOT? NEMMŰKÖDIK A KIJELZŐ FAQ. KÖCSÖG WAREZOSOK. A GOLD ELŐFIZETÉS NEM ÉRI MEG. DE MILYEN DOB?

• zaki
    aki gow2zik az vegyen fel nyugodtan barátnak, de ha nem akkor is felvehet :D
  • Miley Cyrus
    helo:)
    szeretnék valakit megkérni h linkeljen nekem egy képet az X360nak a non HDMI vga kábeléröl!
    köszi!
  • akyyy
    bazze, postaköltség 2k, azzal együtt 5500, és ez utángyártott, ms-eeet láttam mediéba ugyanennyiért.
  • Harlekin

És persze nincs az,hogy az x360 az isten!
  • Lunatic83
    ha nem lenne vita itt, unalmas és céltalan lenne az életünk... XD
  • Harlekin
    Ez a buli
  • rooney8
    lol... megin megy az értelmetlen veszekedés :D Akárhányszor benézek ide, mindig valamin összekaptok :D
  • PoisonChihuahua
    Ez még a szokásosnál is nagyobb baromság, de végül is tőled mit reméltem...
  • DarkSector
    ez ps3 totyik...ahol gyűlölik az x360 és pc témákat...
  • Bogyi007
    Gyerekek ezt a Pc vs Xbox vitát inkább ide.
  • vixo
    Sziasztok!

Ha frissítettem a boxomat neten keresztül,de nem volt benne vinyó,akkor a frissítést a memória karira menti??? Ha igen azon belül hova?,mert van egy 256os kari a boxomhoz és 71mb-ot foglalnak a játék mentéseim és 5mb egyéb és van 23mb szabad hely a karin,gondolom a frissítés foglalja a többi helyet,de azt sehol sem találom :S