XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oksa néztem videt hdd nélküli gta4-el (nemtom valódi-e) nagysebességnél eltünnek a textúrák mint anno san andreas ps2-n..:)
Thx!:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kandurex
nem fontos, de kifejezetten ajánlott...olyan kötelezõ egyenesen :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bubu13
Tényleg nem fontos a Gta 4-hez vinyó de azért nem árt ha van

EEE 1899

Hahó!
Egy rakás fórumon azt irogatják hogy a vinyó csak ajánlott a gta4-hez de nem kötelezõ...Ha nem akar online játszani az ember akkor nem kell,elég egy memóriakártya...5let? Igaz ez?:)
Mert szinte mindenhol azt írják hogy ha nemakar online játékkal játszani a player akko nemkell a vinyó...

Menteni csak hozzávaló HDD-re, ill. MS féle Memory Unit-ra lehet, minden másról csak lejátszhatsz képet/zenét/videót.

PSN: berghold

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gaben17
pendrivra nem lehet menteni,csak HDD:) de természetesen felismeri a pendriveot+ ami rajta van. csak menteni nem tudsz rá

aki szeretne vegyen fel live-ra. gamertag az aláírásomban,bár most járt le a goldom:((

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Köszönöm a segitõ válaszod de a biztonság kedvéért, mert gépvásárlás elött lennék.Tehát ha bedugom akkor nem lehet a játékok mentésére használni mármint azokra a játékokra amikre az van írva,hogy szükséges a HDD.Köszönöm mégegyszer.
giba
Természetesen nem mûködik úgy, mint egy xboxhoz való HDD...
Max. képet/zenét/filmet játszhatsz le róla.

PSN: berghold

Sziasztok srácok. kérlek segítsetek abban honnan tudok jó áron rendelni játékokat? elõre is köszi
Kérdezném tisztelettel külsõ sima hdd/USB-el bármelyik fajtályú is legyen az amikor bedugom a 360-ba biztos müködik,úgy mintha vettem volna egy Premium csomagot mert akkor elég az arcade csomag van aki így használja köszönöm a válaszokat.
Pacal17
TPS alapokok lévõ free-roaming, kicsit rp szerû shooter autós játék?

CSOCSO
saints row nem autos jatek... szal nemtom mire meg kinek valaszoltal..
VLB
összetettsége miatt sose lesz olyan szép a gta4 mint külön egy autós játék, ill. külön egy fps. stb stb. De mivel így egyben van az egész ezért atom zsír, mek is jácci jácci.

Lalikum

CSOCSO
saints rowt nem jatszottam. megvolt de gagyinak tunt.. a grafika is csunya volt mint atom MINDEN elottem tunt fel meg el....

azt meg mar mondtam hogy bar szep a GTA4 de egyuttal elegge csunya is:D

de azert hogy a saints row szebb legyenD::D D loal
mucsácsó
Saint's Row se volt csunya, de valami iszonyat mûanyagos és stílustalan a grafikája...GTA4-hez bûn hasonlítani...GTA4 vitathatatlanul szebb.. ;)
arty
elsõre pont ugyan igy éreztem, az ocsmány elmosottság, elnagyoltság helyett a letisztult saints row emléke ugrott be

aztán eltelt az elsõ óra, picit messzebb is ültem a tévétõl és most már csak mosolygok azon az elsõ benyomáson

viszont megértem a haverod :)

Forza.

Fido4life
hát technikailag nem sokkal szebb :D csak a IV-ben jóval több az effekt, illetve a civil járgányok, emberek száma.

Fido4life
hát az én Arcade-mon (nem flashelt) tökéletesen fut vinyó nélkül, pop up alig, igazából csak a lakásban fordul elõ, ha hirtelen berohanok a házba akkor termelõdik elém hirtelen az ágy meg az asztal.. de a városban 95%-san minden betöltõdik mielött még odaérnék. (ezt 15 óra játékidõ után mondom)

jaja, használtan NE vegyél. nekem is csak a gond volt vele.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Alwares
Na ezt ilyen szépen megfogalmazva még nem olvastam sehol :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Slipknot
Ha csatlakozas kozben hibat jelez a DNS, akkor mi lehet a fo gond? probalgattam egyket dolgot de nem igen akart osszejonni. Akinek volt meg ilyen gondja az segithetne. kosz

Istencsászár
A GTA-ban egyik effect sincs túloza, kiemelve. Az egész természtes, midennek van fénye, tükrözõdik, ide oda vetül, inenn onnan jön, mindennek van effektje aminek kell, az egész egy nagy zagyvaság ami tök természtesnek és hihetõnek tünik és ez benne a szép, gyönyörû.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dienesoft
Szerintem kérdezd meg, mit tol. :D

CSOCSO
:)))))
Sir Quno Jedi
Én is kérek abból az anyagból, amit szív!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alwares
Idióta :D Vagy csak rossz a szeme...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CSOCSO
haver szerint jobb a saints row grafja mint a gta4-e? :D szerintetek?:D
VLB
tanácsot kérnék.
szeretnék oylan lcd-t venni, ami egyaránt jól használható (egészségesen) számtógéphez és 360hoz egyaránt. Nagyon nem vagyok képben lcd témában, ezért még azt se mondanám, hogy naggyából mire gondolok...

Lalikum

Istencsászár
Had írjon csak:D

DVD-rõl DVD-re gondolom 2 db DVD olvasó/íróval lehet, s Néróval?:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
mond mennyire feltûnõ neked a bannerban lévõ szép nagy piros szöveg? komolyan kérdem, mert szerintem akkor megnagyobbítom még...<#ravasz1>

Sziasztok!

Nekem csak annyi lenne a kérdésem lehet h leirták már lehet h nem h double layeres dvd-t lehet dvd-röl dvd-re irni és ha igen tudnátok nekem mondnai egy programot köszi elöre is még1x bocs ha volt már ez a téma

arty
igaz, thx! (régen nem tudott, de update megoldotta)

Forza.

ok thx!

Istencsászár
Video, demo letöltésekhez kell, GTA4-hez kötelezõ.

Kandurex
a GTA IV. -re nézve, vagy a jövõre tekintve, KÖTELEZÕ!

Sephi
"használt premium"

Miert raz ki a hideg ettol a ket szotol egy mondatban ?:DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali!
A vinyó nélkülözhetetlen a gépbe? Vagy lehet nélküle is GTA4-ezni?:)
Haveromnak vinyós gépe van de mondta hogy a 40 játéknyi mentése kb 300 megát foglal,azonkívül semmire nem használja a vinyót....Szóval kell bele a vinyó vagy nem?:)

Milyen Projektoros tv-n az X képe?
Van valaki aki ilyen tv-vel használja?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

akkor ne vegyek vga kábelt? mert csak azért akarok h tudjam 1080p-be is nyomni:D

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

komponens is tud 1080pt játékokban.
arty
kizárt :)

aleksz: fenti link a 'hazai konzol boltok'-ra? ;)
komponens: 480p, 720p, 1080i a választható 'felbontás'

Forza.

ya és h komponens kábellel mekkora a legnagyobb felbontás?

vki egy oldalt ahol olcsón lehet vga kábelt kapni. köszi

Örm
Kösz! 750p-re állítottam. A 3 led kialakulában szerepet játszik az, hogy sima tv-n vagy HD tv-n játszok?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Minstrel
amikor elõször csatlakozol akkor irja, hogy 1 hónap free, nemkell kód meg semmi, csak jelentkezz be

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
idõt kell lassitani vagy megallitani és irányban átfutni a szembe kabinhoz, semmi extra trükk

Forza.

Kandurex
érdekesen tesztelsz :)

arty
x360 dashboardján lehet átállitani.

ha a tévé fullhd, akkor tényleg megfontolando lenne egy vga kábel, mivel azon menne az 1080p is és lehet h a boxod szebben méretez át, ráadásul csak egyszer: 1920x1080ra felhuzza a játék saját felbontását.

(a komponens 1080i-jét én nem ajánlom, de probálgathatod)

Forza.

Örm
Hello!
A Time Shiftben annál a résznél amikor egy hatalmas szélcsatornában vagyok és mindkét oldalon forog 3 ventilátor ott mit kell csinálni? Mert soha nem érek át a túloldalra, mert feldarabolnak a ventilátorok.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina