XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx!:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy rakás fórumon azt irogatják hogy a vinyó csak ajánlott a gta4-hez de nem kötelezõ...Ha nem akar online játszani az ember akkor nem kell,elég egy memóriakártya...5let? Igaz ez?:)
Mert szinte mindenhol azt írják hogy ha nemakar online játékkal játszani a player akko nemkell a vinyó...
PSN: berghold
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
aki szeretne vegyen fel live-ra. gamertag az aláírásomban,bár most járt le a goldom:((
Spirit of Perfomance Koenigsegg
giba
Max. képet/zenét/filmet játszhatsz le róla.
PSN: berghold
Lalikum
azt meg mar mondtam hogy bar szep a GTA4 de egyuttal elegge csunya is:D
de azert hogy a saints row szebb legyenD::D D loal
aztán eltelt az elsõ óra, picit messzebb is ültem a tévétõl és most már csak mosolygok azon az elsõ benyomáson
viszont megértem a haverod :)
Forza.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
szeretnék oylan lcd-t venni, ami egyaránt jól használható (egészségesen) számtógéphez és 360hoz egyaránt. Nagyon nem vagyok képben lcd témában, ezért még azt se mondanám, hogy naggyából mire gondolok...
Lalikum
DVD-rõl DVD-re gondolom 2 db DVD olvasó/íróval lehet, s Néróval?:D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem csak annyi lenne a kérdésem lehet h leirták már lehet h nem h double layeres dvd-t lehet dvd-röl dvd-re irni és ha igen tudnátok nekem mondnai egy programot köszi elöre is még1x bocs ha volt már ez a téma
Miert raz ki a hideg ettol a ket szotol egy mondatban ?:DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A vinyó nélkülözhetetlen a gépbe? Vagy lehet nélküle is GTA4-ezni?:)
Haveromnak vinyós gépe van de mondta hogy a 40 játéknyi mentése kb 300 megát foglal,azonkívül semmire nem használja a vinyót....Szóval kell bele a vinyó vagy nem?:)
Van valaki aki ilyen tv-vel használja?
★ 汤姆 李
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
aleksz: fenti link a 'hazai konzol boltok'-ra? ;)
komponens: 480p, 720p, 1080i a választható 'felbontás'
Forza.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
http://topgearhungary.blogspot.com/
Forza.
ha a tévé fullhd, akkor tényleg megfontolando lenne egy vga kábel, mivel azon menne az 1080p is és lehet h a boxod szebben méretez át, ráadásul csak egyszer: 1920x1080ra felhuzza a játék saját felbontását.
(a komponens 1080i-jét én nem ajánlom, de probálgathatod)
Forza.
A Time Shiftben annál a résznél amikor egy hatalmas szélcsatornában vagyok és mindkét oldalon forog 3 ventilátor ott mit kell csinálni? Mert soha nem érek át a túloldalra, mert feldarabolnak a ventilátorok.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina