XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D
Amióta frissítette a boxom a GTA4 ....Azóta nem játsza le a HD-t (wmv) Formátumot..... 😞
Van valakinek valami ötlete ,hogy mi a gond...vagy esetleg megoldás?
Elõre is köszi!
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Akkor megoldható úgy a monitorozás,hogy HDMI-DVI kábel monciba,xboxba HDMI fölé plusszba berakom a szélescsatis 6rca-s kábelt és abból 2 hang be az erõlködõbe?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Melyik ad szebb képet Komponens vagy HDMI? de ugy hogy szemmel is észrevehetõ!!! 😄 természetesen xboxom a lcd tvbe komponensbe van bedugva érdemes hdmi-s kábelt? köszi a láma kérdésre a válaszokat !!!
Üdv!
Ez a kábel a KÉPET bontja, a hanghoz nem nyúl hozzá.
720p-ben és feljebb próbáltam,mindig szellemképes...
Engem az sem érdekel ha nem hdmiín megy ki a cucc,hanem a másik foglalaton,csak ne analóg vga legyen a kábelvég...
Ez esetleg megoldás lehet a gyári rca-s kábelköteget rákötve (2 hang erõlködõbe,kép bele adapterbe és be monitor) ??
http://www.pixmania.com/hu/hu/269253/art/hama/dvi-dugo-3-rca-yuv-aljzat.html
A szellemképesség elég furcsa jelenség, milyen kábel, milyen monitor, milyen felbontásra állítottad a dashboardot?
Ebbõl is ugyanúgy rca-n jön a hang,és erõsítõre kel rakni? Thx!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sima analóggal tiszta szelemkép a monitoron a box,átalakítót hiába teszek rá,ezért kéne egy DVI -os kábeles cucc..😊
Thx!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
1) a bmw-s resze nem zaklatott..
2) a driftes resz eszmeletlen zsir.. atraktam automatara az autot de minden segitseg kikapcsolt es akkorakat drifteltem hogy nemigaz.. eszmeletlen hogy faszakat lehet driftelni ha erzessel huzod a kart es nem agyatlanul full gazzal mesz.. hiszen ugy kipordulsz siman.. negy probalkozas utan mar tudtam milyen sebesseggek kell beerkezni igy tuti hogy a negyedik otodik kanyar is menni fog es nem elszek tul lassu vagy gyors es utkozok valaminek. drift resz nagyon zsir.. 4. probalkozas utan mar majdnem ketmillios pontot csinaltam. a leghosszabb drift aszem fel millio volt vagy mennyi.
3) a mustangos varosban maszkalos jatekmenet is igazan bejott.. ugy erzem hogy egy nagyon elvezheto jatekmod lesz ez amit sokan imadni fugnk.. arcados megyunk egymast toljuk, nem lassulunk tole igazan.. egy szep nagy FUN jatekmod.. nagyon tetszett a regi NFS idoket jutatta eszembe. szerintem a fizikaja sokkal jobb mint az NFS jatekoknak. szalnemtom miert sir a szatok... igen.. neha viccesen nagyot fekez meg olyan mintha tul jol tapadna de szsvz a masodik es harmadik jatekmod felettebb szorakoztato.
gyk: imadom a forza 2-t is es a pgr 3 at is.
haaat.. erdekes....... viszont szvsz a drift resze eleg zsirra sikerult........ sokkal nehezebb driftelni mint barmi eddig megjelent gagyi jatekban........ nem all magatol keresztbe az auto mintha lenne egy kozepso kerek az auto alatt ami forog 360 fokban.. plusz kuuuuuurvakonnyu kifordulni szal nagyon ovatosan kell adni a gazt....
szvsz az eddigi legrealisztikusabb drift moddal van dolgunk.
ja es a sima jatekban is ovatosan kell tolni mert ott is kifordul az auto mint a forza 2 ben.. persze ki kell kapcsolni a segitseget ahogy a forzaban is.. es egybol mas a helyzet..............
Tehát, jól szellõzõ helyen van a drága, meg új gen. gép, és hûtésmoddolt is, kikapcsolás után még hûti a gépet. Mi van áramszünetkor, már ha épp megy a gép? Kapu, kalap?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
T-onlineom van és szeretnék csatlakozni livera. modem van abból megy switchbe onnan 2 gépbe és menne még a boxba. de a box nem talál ip ha adok neki akk a következõt nem találja. aki hasonlóan kötötte össze t-onlinenál és mûxik live az pls írja le hogyan. elõre is thx
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
PSN: berghold
Természetesen mindenféle konfigurációban próbáltam.
Powned by Phazon...
:-)
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Van egy olyan érzésem hogy az én Saturnos Elite gépem nem kompatibilis vele,legalábbis a wireless kontroller nem szereti.Rányomok hogy rugjon bele egyet a labdába,eltelik 5 10 mp és talán ha még nem vették el tõlem megtörténik.Érdekes mert minden más játékban rendesen idõben érzékeli a gombokat...
Másik érdekes dolog,hogy lehetséges e hogy rendes gólokat kapjak,szal hogy ne olyanokat hogy a védõim nem rugják ki a labdát mikor kéne,a kapusom odaüti ahol az ellen játékosa van,bent van 4-5 magas védõm és az ellen legkisebb játékosa elfejeli mert az én embereim nem csinálnak semmit.Nem tudok normálisan ráváltani arra akire kéne.
Iszonyat lassan reagálnak a játékosaim a helyzetekre,van hogy az ellenfél ott megy el mellettük és nem lép oda,holott nyomom ezerrel,majd kiesik a gomb.
De biztos nálam van a gond...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bocs ha <#lama>#lama> voltam <#smile>#smile> de még kezdõ vagyok<#taps>#taps>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Érdemes az arcade-t megvenni? És elõfizetés kell hogy neten nyomhassam nem? A silver elõfizetéssel lehet?
A másik kontrollerrel játszó embernek is létre kell hozni egy profilt és utána irány játszani.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Van 2 X360. Mind2höz van logikusan 1-1 controller. Hogy tudom megcsinálni azt, hogy az egyik X-el mind a 2 gamepadot felismertetem, és így játszunk 1 gépen 2 gamepaddel? Fifa-t vagy NBA-t gondolom, lehet így tolni... Odáig eljutottam, hogy a másik X tápját ki kell hûznom. <#nyes>#nyes> Aztán nyomkodtam én mindent a joyokon meg a boxon is, de semmi... <#whatever>#whatever>
ekkor leszedi hozza a liverol a divx(+stb) kodeket es mehet a menet 😊
Forza.
Tulságosan tapad és túl jól fékez, árkádosabb, mint a megszokott, sõt, fura. De ha megszokod, a játékmenet TALÁN majd kárpótol.
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES