XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vlaki nyer már Pepsi-s Xbox-ot? Úgy láttam a képen no vinyó ezek szerint Arcade lehet, jah és van rajta pepsi matrtca:
D

gizzda
Wááá....
Amióta frissítette a boxom a GTA4 ....Azóta nem játsza le a HD-t (wmv) Formátumot..... 😞

Van valakinek valami ötlete ,hogy mi a gond...vagy esetleg megoldás?
Elõre is köszi!

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Háh!
Akkor megoldható úgy a monitorozás,hogy HDMI-DVI kábel monciba,xboxba HDMI fölé plusszba berakom a szélescsatis 6rca-s kábelt és abból 2 hang be az erõlködõbe?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

AntiHero
HDMI szebb, de pl gta jobb szerintem VGA-val.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

arty
érdemes, HDMI jobb

Forza.

Ez most egy hülye kérdés következik!

Melyik ad szebb képet Komponens vagy HDMI? de ugy hogy szemmel is észrevehetõ!!! 😄 természetesen xboxom a lcd tvbe komponensbe van bedugva érdemes hdmi-s kábelt? köszi a láma kérdésre a válaszokat !!!

Üdv!
Van hozzá külön audio kábel. Amit bedugsz a HDMI felett lévõ csatlakozóba, annak van 2 RCA és egy optikai kimenete. Tehát nálam pl. TV-n jön a kép, hangfalszetten a hang. 😉
DanielT
Jaigen, köze nincs a monitor natívjának, de még képarányának sem ahhoz amit a box nyom, vagy ami a szabvány. Így nem csoda.

Ez a kábel a KÉPET bontja, a hanghoz nem nyúl hozzá.
Skynet
Sasmsun 206 bw....Analógon minden picit szellemképes,dvi-on tûéles...
720p-ben és feljebb próbáltam,mindig szellemképes...
Engem az sem érdekel ha nem hdmiín megy ki a cucc,hanem a másik foglalaton,csak ne analóg vga legyen a kábelvég...

Ez esetleg megoldás lehet a gyári rca-s kábelköteget rákötve (2 hang erõlködõbe,kép bele adapterbe és be monitor) ??
http://www.pixmania.com/hu/hu/269253/art/hama/dvi-dugo-3-rca-yuv-aljzat.html
DanielT
Nincs ilyen kábel sem megoldás. Ha tévéd lenne, akkor abba mehetne a HDMI kábel és a tévébõl tovább az erõsítõbe a hang RCA kábelen. Monitoron nem megoldható.

A szellemképesség elég furcsa jelenség, milyen kábel, milyen monitor, milyen felbontásra állítottad a dashboardot?
Skynet
Fasza,akkor egy olyan kábel kell amivel DVI-os monitorra tok kötni xbox360-at és egy erõsítõs cuccba 2 rca-t...Van ilyen kável? Az analógjeles vga szellemképes,átalakítóval szintén...
deep
Nem, a hdmi viszi a hangot, nincs rca.
Skynet
Hol lehet beszerezni ezt a hdmi-dvi kábelt?😊
Ebbõl is ugyanúgy rca-n jön a hang,és erõsítõre kel rakni? Thx!
Shan
Nem vártam sokat a Codemasters-tõl irányíthatóságban (Colin3-5, dirt) ezért meglepetésként ért, hogy önnmagukhoz képest jobb kezelhetõséget tettek a gépekre...na.
Zsoltika 007
Eddig nem purcant ki semmi ilyen okból. Ha majd igen akkor mérlegelem én is a beszerzését. Amúgy sokszor még a lámpák is pislákolnak 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én olyan kábelt használok, amit DanielT is írt. HDMI - DVI kábel.
Sir Quno Jedi
Hajaj. Majd 1x ha lesz idõd méregesd végig tárolós szkóppal, vagy amivel jólesik, hogy miylen TRÉ a hálózatod. Most ultraérzékenyre konfigoltam az UPS-t és ez már aktív zavarszûrõs is. Így a kis feszültség ingadozást is kompenzálja és folyamatosan kiszûri a dúrva tranzienseket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zsoltika 007
Volt már hogy szükséged volt rá? Nekem még nem nagyon.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sir Quno Jedi
Nekem bazi nagy UPS-en csücsül az összes konzol+pc. Kell az. (na nem a hûtés miatt, hanem az aktív zavarszûrés mián) 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zsoltika 007
Kár volt a hûtésmod. Inkább a garid maradt volna meg. Most komolyan mi lenne ha áramszünet lenne? Szted akiknek rendes buhera mentes gépük van azoknak leég? Hát nem... Amúgy hûtésmoddal is ugyanúgy beadja a kulcsot. Nem sokat oszt/szoroz.

DanielT
Azt az "analóg" VGA kábelt HDMI kábelnek hívják... annak lehet a vége DVI.

No valaki szolgáljon pls egy olyan infóval hogy honnan lehet szerezni olyan VGA kábelt a boxhoz aminek nem analóg a vége hanem dvi...Értsd: nem analóg jelet küld hanem digitális jelet...
A sima analóggal tiszta szelemkép a monitoron a box,átalakítót hiába teszek rá,ezért kéne egy DVI -os kábeles cucc..😊
Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

CSOCSO
jaaaaj barcsak torolhetnem az elozo hsz emet...... a gridet penteken probaltam ki de csak most jutott eszembe hogy irjak rola.. azota nem is jatszottam vele de most megint nekiultem es csak jot tudok rola mondani..

1) a bmw-s resze nem zaklatott..
2) a driftes resz eszmeletlen zsir.. atraktam automatara az autot de minden segitseg kikapcsolt es akkorakat drifteltem hogy nemigaz.. eszmeletlen hogy faszakat lehet driftelni ha erzessel huzod a kart es nem agyatlanul full gazzal mesz.. hiszen ugy kipordulsz siman.. negy probalkozas utan mar tudtam milyen sebesseggek kell beerkezni igy tuti hogy a negyedik otodik kanyar is menni fog es nem elszek tul lassu vagy gyors es utkozok valaminek. drift resz nagyon zsir.. 4. probalkozas utan mar majdnem ketmillios pontot csinaltam. a leghosszabb drift aszem fel millio volt vagy mennyi.
3) a mustangos varosban maszkalos jatekmenet is igazan bejott.. ugy erzem hogy egy nagyon elvezheto jatekmod lesz ez amit sokan imadni fugnk.. arcados megyunk egymast toljuk, nem lassulunk tole igazan.. egy szep nagy FUN jatekmod.. nagyon tetszett a regi NFS idoket jutatta eszembe. szerintem a fizikaja sokkal jobb mint az NFS jatekoknak. szalnemtom miert sir a szatok... igen.. neha viccesen nagyot fekez meg olyan mintha tul jol tapadna de szsvz a masodik es harmadik jatekmod felettebb szorakoztato.

gyk: imadom a forza 2-t is es a pgr 3 at is.
CSOCSO
kiprobaltam en is a Grid et...

haaat.. erdekes....... viszont szvsz a drift resze eleg zsirra sikerult........ sokkal nehezebb driftelni mint barmi eddig megjelent gagyi jatekban........ nem all magatol keresztbe az auto mintha lenne egy kozepso kerek az auto alatt ami forog 360 fokban.. plusz kuuuuuurvakonnyu kifordulni szal nagyon ovatosan kell adni a gazt....

szvsz az eddigi legrealisztikusabb drift moddal van dolgunk.

ja es a sima jatekban is ovatosan kell tolni mert ott is kifordul az auto mint a forza 2 ben.. persze ki kell kapcsolni a segitseget ahogy a forzaban is.. es egybol mas a helyzet..............
Voltan
Kérdeznék még egyet (meg aztán még sokat, noob vagyok x360 téren. 😄)
Tehát, jól szellõzõ helyen van a drága, meg új gen. gép, és hûtésmoddolt is, kikapcsolás után még hûti a gépet. Mi van áramszünetkor, már ha épp megy a gép? Kapu, kalap?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hello. hátha itt okosabba társaság
T-onlineom van és szeretnék csatlakozni livera. modem van abból megy switchbe onnan 2 gépbe és menne még a boxba. de a box nem talál ip ha adok neki akk a következõt nem találja. aki hasonlóan kötötte össze t-onlinenál és mûxik live az pls írja le hogyan. elõre is thx

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Hát még úgysem viselkedik úgy 😄

PSN: berghold

DanielT
Kikapcsolva ezeket NEVETSÉGESEN viselkedik. A kipörgések stb. Annyira szar, hogy már fáj. Arcade ez nagyon durván. Kár érte, csak be kellene a Pro mode mellé egy realistic ot is rakni. A Codemasters valószínû meg is tudná csinálni.

Természetesen mindenféle konfigurációban próbáltam.
Szerintem meg csak ki kell kapcsolni a rásegítéseket a Driving Assistsben, mert érthetetlen módon alapból newbie beállításokat haznál a játék. Ha offolod, mindjárt úgy viselkedik, mint egy komoly autóversenyjáték.

Powned by Phazon...

Köszi, mostmár igen! Valóban szebb a kép.
:-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Waczkor
Kérdésem lenne:van még vki aki tolja ezt a szutyok Uefa-t?
Van egy olyan érzésem hogy az én Saturnos Elite gépem nem kompatibilis vele,legalábbis a wireless kontroller nem szereti.Rányomok hogy rugjon bele egyet a labdába,eltelik 5 10 mp és talán ha még nem vették el tõlem megtörténik.Érdekes mert minden más játékban rendesen idõben érzékeli a gombokat...

Másik érdekes dolog,hogy lehetséges e hogy rendes gólokat kapjak,szal hogy ne olyanokat hogy a védõim nem rugják ki a labdát mikor kéne,a kapusom odaüti ahol az ellen játékosa van,bent van 4-5 magas védõm és az ellen legkisebb játékosa elfejeli mert az én embereim nem csinálnak semmit.Nem tudok normálisan ráváltani arra akire kéne.
Iszonyat lassan reagálnak a játékosaim a helyzetekre,van hogy az ellenfél ott megy el mellettük és nem lép oda,holott nyomom ezerrel,majd kiesik a gomb.

De biztos nálam van a gond...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Bogdogege
Köszi srácok <#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Telefont elõveszed, ott van, hogy "Multiplayer". Zöld. Szól, hogy át fog váltani MP módra. Zöld. Kis töltés után megkérdezi, milyen módban akarsz játszani. Kiválasztod, bejön az adott match-re várakozó egyedek listája, Zöld. És már indul is a móka.
Istencsászár
Telefonba van a multi opció.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bogdogege
Sziasztok lenne egy kérdésem pénteken vettem egy gépet, ma beélesítettem a LIVE-t kaptam 1 hónap gold elõfizetést. A GTA4-t is meg vettem azt szeretném megkérdezni hogy , tudom multiba ki próbálni mert nem találom a game options-ban <#help> <#conf>

Bocs ha <#lama> voltam <#smile> de még kezdõ vagyok<#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

THX! Ezt próbáltam, de nem történt semmi sem. Nyomtam röviden is, hosszan is, és semmi. No, majd mégegyszer. <#heureka>
trogerzsiger
Hali!

Érdemes az arcade-t megvenni? És elõfizetés kell hogy neten nyomhassam nem? A silver elõfizetéssel lehet?

Mo-on milyen obltba lehet kapni xbox livos feltöltökártyát?
LordAndrew
Gép elején és a kontroller hátulján van egy kis gomb, ami a kontroller "párosító" gombocska: azt kell megnyomni.

A másik kontrollerrel játszó embernek is létre kell hozni egy profilt és utána irány játszani.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

DanielT
Nem fogom megszokni, mert bottal sem piszkálom meg a demó után.
Sziasztok!

Van 2 X360. Mind2höz van logikusan 1-1 controller. Hogy tudom megcsinálni azt, hogy az egyik X-el mind a 2 gamepadot felismertetem, és így játszunk 1 gépen 2 gamepaddel? Fifa-t vagy NBA-t gondolom, lehet így tolni... Odáig eljutottam, hogy a másik X tápját ki kell hûznom. <#nyes> Aztán nyomkodtam én mindent a joyokon meg a boxon is, de semmi... <#whatever>
köszi

arty
tedd fel a legujabb xbox live frissitest, majd tegyel be egy divx av-s lemezt es probald lejatszani

ekkor leszedi hozza a liverol a divx(+stb) kodeket es mehet a menet 😊

Forza.

Az érdekelne hogy lehetne a boxon avit lejátszani. A media centert próbálgatom beállítani de nem értem mit kellene csinálni. Aki tud legyen oly gáláns és segítsen .Elõre is kösz

arty
Túldramatizálod 😄

Tulságosan tapad és túl jól fékez, árkádosabb, mint a megszokott, sõt, fura. De ha megszokod, a játékmenet TALÁN majd kárpótol.

Forza.

DanielT
De. A vezetési élmény egy vödör szar nyalogatásához mérhetõ.
Kandurex
ez azért van mert valószínûleg hozzápiszkáltattál a géphez,..mondjuk hûtésmód? flash...hopp :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

végre boldog tulajdonosa vok 1 xbox 360nak(porszívónak)!!elneveztem igy mert akkora hangja van mint 1 porszívónak de engem ez cseppet sem zavar!!

Shan
Hát, nemtom, én Pc-n kipróbáltam a grid demót, billentyûvel, és azt kell, hogy mondjam, nem annyira undorító az...
Istencsászár
Ez a motor szép, látványos a törés a legjobb amit valaha láttam, az ütközés modell szintugy ( ugy bele lehet állni a falba hogy ráddõl a gumifal stb... ), de a fizika ugyan az mint a Colinba, irreális lassulások, gyorsítások... nem kormánynak való gém, nem kell hozzá percíz vezetés... ahhoz hogy komoly F1es gém legyen egy Simbin szerû csapatnak kellett volna megkapnia, vagy megvennie, de hát õk csak kis halak egy tengerben a kódmesterekhez képest.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES